• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
چقدر تاپیک آرومه:D
یکی از بی حرف و حدیث ترین قهرمانی های cl بود
جا داره یک بروکی خدمت مقامات فیفا و یوفا بفرستیم چون با بن کردن هم نتونستن جلوی مارو بگیرن;)

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
چقدر تاپیک آرومه:D
یکی از بی حرف و حدیث ترین قهرمانی های cl بود
جا داره یک بروکی خدمت مقامات فیفا و یوفا بفرستیم چون با بن کردن هم نتونستن جلوی مارو بگیرن;)
برای اینکه تاپیک گرم بشه عارضم خدمتتون خودتون که نمیدونم اما حریفاتون مهره هاشون بد جور بن شدن;):D
11427660_996376190383425_4269831156513979082_n.jpg

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
برای اینکه تاپیک گرم بشه عارضم خدمتتون خودتون که نمیدونم اما حریفاتون مهره هاشون بد جور بن شدن;):D
مهتی درد من قهرمانی بارسلونا نیست
درد من این مصدوما بود

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794

بهونه جدیده؟:eek:
مشکل مصدومیت مشکل باشگاههاست میتونن به سبک بارسلونا با کمترین درگیری بازی کنند تا این مشکل براشون پیش نیاد
این فصل ما کمترین مصدومیت رو داشتیم که مدیون تمرینات پیش فصل سخت انریکه و سیستم چرخشیش هستیم
تیمهای دیگه هم بجای اینکه ستاره هاشون رو فیکس کنند تا بترکن میتونن از این روشا استفاده کنن حالا اینکه دیگه دوست ندارن استفاده کنن به خودشون مربوطه;)
هرچند حتی اگه مصدوم هم نداشتن بازم ما قهرمان میشدیم
ضمنا طبق رسوم سالهای گذشته بنده H2O رو به آنتی بارسایی ها پیشنهاد میکنم

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوستان فرمودن بارسا قهرمان شده و همه جا خلوته
چرا باید شلوغ باشه؟ کسی هست ادعایی در مورد این قهرمانی یا شونه به شونه زدن با بارسا داشته باشه؟
اسم میبرم به کسی بر نخوره
رئالش اونطوری قافیه رو بهمون باخت
بایرنش که اونطوری حذف شد
چلسی ش که اصلا سعادت حضور در برابر ما رو پیدا نکرد و پی اس جی توسطمون لوله شد
قهرمان EPL هم که قربونش برم چیزی نگم.
بچه های من یو هم که تو این فروم فعالن، اما خب چی بگن :D(جنگ شروع میشود). پیام پر کاربرد طرفدارهای من یو به طرفدار های یووه تو این روزها: I feel u bro :D
مقتدرانه قهرمان شدیم، بدون حتی یک شائبه که کسی بخواد به پلاتینی و داوری ربطش بده
یه زمانی میگفتن بارسا همش بازی برگشت میزبانه، بازی بایرن زمان مناسبی برای تایید صحت این داعیه بود.:)
توی فینال هم توپ به دست لیختشتاینر برخورد میکنه پنالتی نمیشه، توپ به دست نیمار برخورد میکنه گل مردود میشه. با هر ترازویی میسنجیدیم داور توی یکیش اشتباه کرد، اگه هند نیمار هند بود پس لیختشتاینر پنالتی کرد و برعکس
بگذریم.
قهرمانانه قهرمان شدیم، چون قهرمان های لیگهای هلند، انگلیس، فرانسه، آلمان و ایتالیا رو بردیم و حذف کردیم، توی لیگ داخلی هم تا جایی که میشد قهرمان اسپانیا رو شکست دادیم.
هیچ حرف و حدیثی باقی نگذاشتیم.

ادیت: یه زمانی چقدر با دوستان لیگ برتری کل کل بهترین لیگ رو داشتیم،
بفرمایید قهرمانی جام جهانی و دو تا یورو و اینا نشان دهنده چی میتونه باشه. تا ما هم یاد بگیریم :دی

فکر کنم این آمار از سال 2000به این سمت باشه
troll_football_image_6aa25cf38349d664df47744f6f9ab226.jpg

Last edited:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
چرا باید شلوغ باشه؟ کسی هست ادعایی در مورد این قهرمانی یا شونه به شونه زدن با بارسا داشته باشه؟
بایرنش که اونطوری حذف شد
بچه های من یو هم که تو این فروم فعالن، اما خب چی بگن :D(جنگ شروع میشود). پیام پر کاربرد طرفدارهای من یو به طرفدار های یووه تو این روزها: I feel u bro :D
مقتدرانه قهرمان شدیم، بدون حتی یک شائبه که کسی بخواد به پلاتینی و داوری ربطش بده
یه زمانی میگفتن بارسا همش بازی برگشت میزبانه، بازی بایرن زمان مناسبی برای تایید صحت این داعیه بود.:)
توی فینال هم توپ به دست لیختشتاینر برخورد میکنه پنالتی نمیشه، توپ به دست نیمار برخورد میکنه گل مردود میشه. با هر ترازویی میسنجیدیم داور توی یکیش اشتباه کرد، اگه هند نیمار هند بود پس لیختشتاینر پنالتی کرد و برعکس
بگذریم.
قهرمانانه قهرمان شدیم، چون قهرمان های لیگهای هلند، انگلیس، فرانسه، آلمان و ایتالیا رو بردیم و حذف کردیم، توی لیگ داخلی هم تا جایی که میشد قهرمان اسپانیا رو شکست دادیم.

بفرمایید قهرمانی جام جهانی و دو تا یورو و اینا نشان دهنده چی میتونه باشه. تا ما هم یاد بگیریم :دی

هر کاری کنیم هم دوستان بهونه پیدا می کنن

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بایرنش که اونطوری حذف شد
بگذریم.

واعقا برای چی باید شلوغ بشه!!!؟؟؟ تو قرن 21 قهرمانی برای بارسا تبدیل به عادت شده، در این قرن دوستان مجموع قهرمانی لیگ هاشون رو باید با بارسا مقایسه کنند... مثلا اون بهترین لیگ چندبار قهرمان شده بارسا چندبار قهرمان شده.... ما هم اگه n سال جام نبریم بعدش شلوغ میکنیم... وقتی کاتالونیا از تمام لیگ ها موفق تر هست چیزی برای گفتن نمیمونه.

کلا اگه جای دوستان مادریدی بودم تا دو هفته میرفتم تو کمد قایم میشدم. طرفدارای اون تیمی هم که بهترین بازیکناشون توش نمیمونند و میرند رئال، فکر تیم خودشون باشند که با 200 میلیون امسال بتونند حداقل یکم چلسی رو اذیت کنند.

به قول بهترین بازیکن تاریخ:

You wanted the treble... Well here the treble is

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
واعقا برای چی باید شلوغ بشه!!!؟؟؟ تو قرن 21 قهرمانی برای بارسا تبدیل به عادت شده، در این قرن دوستان مجموع قهرمانی لیگ هاشون رو باید با بارسا مقایسه کنند... مثلا اون بهترین لیگ چندبار قهرمان شده بارسا چندبار قهرمان شده.... ما هم اگه n سال جام نبریم بعدش شلوغ میکنیم... وقتی کاتالونیا از تمام لیگ ها موفق تر هست چیزی برای گفتن نمیمونه.

کلا اگه جای دوستان مادریدی بودم تا دو هفته میرفتم تو کمد قایم میشدم. طرفدارای اون تیمی هم که بهترین بازیکناشون توش نمیمونند و میرند رئال، فکر تیم خودشون باشند که با 200 میلیون امسال بتونند حداقل یکم چلسی رو اذیت کنند.

clap, clap
بسی لذت بردم، کم پیدایی اخوی، سر بزن اینورا

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
clap, clap
بسی لذت بردم، کم پیدایی اخوی، سر بزن اینورا

چشم حتما.

========
فقط آدم از این خندش میگیره که بعضی از دوستان ژاوی رو که با اون همه افتخار و به بهترین شکل ممکن به صورت غیر رسمی از فوتبال خداحافظی کرده مسخره میکنند و یاد رائول و هیرو خودشون نیستند که با اون شکل فجیع از تیم بیرون انداخته شدند.

به فرش رسیدن و زمین خوردن اون هست که بنیتز سرمربی تیمت بشه نه اینکه با سه گانه و n تا جام باشگاهی و ملی از فوتبال خداحافظی کنی و بری قطر تفریح و پول دربیاری.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اینجارو داشته باش قطر تفریحی پول بسی از این استدلال خنده مان گرفت
پیاده شو با هم بریم

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
همون اسطوره ی ما ک از تیم انداختیم ش بیرون رفت با یه تیمی یه جام گرفت که تا قبل اون این عنوان تو تاریخ باشگاش خالی بود

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
همون اسطوره ی ما ک از تیم انداختیم ش بیرون رفت با یه تیمی یه جام گرفت که تا قبل اون این عنوان تو تاریخ باشگاش خالی بود
جام لیگ داخلی امارات متحده عربی؟
آره، بارسلونا هم تو کلکسیونش این جامو نداره :p;)

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
جام لیگ داخلی امارات متحده عربی؟
آره، بارسلونا هم تو کلکسیونش این جامو نداره [emoji14];)
از این نقل قول شما میشه این نتیجه رو گرفت که فوتبال رو فقط دورا دور دنبال میکنی
من[emoji15]
گنزالس [emoji35]
فوتبال [emoji35]
شالکه [emoji35]
پرشین تولز [emoji1]

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از این نقل قول شما میشه این تتیجه رو گرفت که فوتبال رو فقط دورا دور دنبال میکنی
من[emoji15]
گنزالس [emoji35]
فوتبال [emoji35]
شالکه [emoji35]
پرشین تولز [emoji1]
:android13::general601::general504:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
چشم حتما.

========
فقط آدم از این خندش میگیره که بعضی از دوستان ژاوی رو که با اون همه افتخار و به بهترین شکل ممکن به صورت غیر رسمی از فوتبال خداحافظی کرده مسخره میکنند و یاد رائول و هیرو خودشون نیستند که با اون شکل فجیع از تیم بیرون انداخته شدند.

به فرش رسیدن و زمین خوردن اون هست که بنیتز سرمربی تیمت بشه نه اینکه با سه گانه و n تا جام باشگاهی و ملی از فوتبال خداحافظی کنی و بری قطر تفریح و پول دربیاری.
ژاوی این همه افتخار ( کم نداشتیم از این ا )
عادی رفت و امدشون واسمون

کاش موقعی ما 22 برد داشتیم میومدی اینجا سر میزدی ن ک موقعه ی خرتون از پل گذشت
ب هر حال ما ب خودمون باختیم و هیچی ناراحتی از این موضوع نداریم
ب ما سر بزن اخوی تو کل فصل ن یع مقطع از فصل

بالا