• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اولا اگوئرو که 5ساله الان داره تو مادرید بازی میکنه والا :Dدوما مگه دیماریا که تو رئال بود مشکلی داشتن با هم اتفاقا خیلی هم با هم رفیق بودن چیزی که زاییده تخیل طرفدار اونم از نوع ایرانی هست بطور یقین با واقعیت فرق داره همونطور که دوستان رونالدو فن و مسی فن اینجا میزنن تو سر هم در حالی که بین دو بازیکن اصلا رابطه بدی وجود نداره حتی فکر نکنم طرفدارای اسپانیایی این دو تیم هم اینقدر که طرفدارای ایرانی با هم مشکل دارن بینشون مشکلی وجود داشته باشه و ایرانی ها در همه جا ماشالا تعصب و حماسه افرینی میکنن این کاملا از اوضاع حتی سیاسی هم میشه فهمید که فرهنگ یه موردی داره بلاخره:D
در اخر این نیز بگذرد داداش امیر;)

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اولا اگوئرو که 5ساله الان داره تو مادرید بازی میکنه والا :Dدوما مگه دیماریا که تو رئال بود مشکلی داشتن با هم اتفاقا خیلی هم با هم رفیق بودن چیزی که زاییده تخیل طرفدار اونم از نوع ایرانی هست بطور یقین با واقعیت فرق داره همونطور که دوستان رونالدو فن و مسی فن اینجا میزنن تو سر هم در حالی که بین دو بازیکن اصلا رابطه بدی وجود نداره حتی فکر نکنم طرفدارای اسپانیایی این دو تیم هم اینقدر که طرفدارای ایرانی با هم مشکل دارن بینشون مشکلی وجود داشته باشه و ایرانی ها در همه جا ماشالا تعصب و حماسه افرینی میکنن این کاملا از اوضاع حتی سیاسی هم میشه فهمید که فرهنگ یه موردی داره بلاخره:D
در اخر این نیز بگذرد داداش امیر;)
[emoji15]

فرستاده شده از SM-N910Hِ من با Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
جاناتان ویلسون از آرژانتین

یکشنبه 24 خرداد ساعت 13:18

آرژانتین به شکلِ بلاهت‌آمیزی باز بازی می‌کنه. بد با ناراحتی سر تکون میدن. چرا نمیتونن درست بازی کنن؟!

97d8626286f449a81dac186692367b1a.jpg

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دقیقه 29 (1-0، آگوئرو): فشار مسی بر روی ساموئیدو مدافع چپ پاراگوئه با پاس رو به عقب اشتباه وی همراه شد تا سرخیو آگوئرو به آسانی در مقابل دروازه صاحب توپ شده و پس از عبور از دروازه بان گل نخست بازی را به ثمر برساند.
دقیقه 36 ( 2-0، مسی): یکی از حرکت های انفرادی معروف مسی با پاس او به دی ماریا همراه بود تا پس از خطای دووباره ساموئیدو آرژانتینی ها صاحب یک ضربه پنالتی شده و در شرایطی که سیلوا دروازه بان پاراگوئه جهت توپ را به خوبی تشخصی داده بود توسط کاپیتان مسی و ضربه زمینی اش به سمت چپ دروازه اختلاف را به دو گل برسانند

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
این اوتامندی اوتامندی که میگن مطمئن هستین همین دیشبیه بود ماشلا دفاع کلا سوراخ :Dاینم بگیریم بزایرم بغل روخو چ شود :D

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
دقیقه 29 (1-0، آگوئرو): فشار مسی بر روی ساموئیدو مدافع چپ پاراگوئه با پاس رو به عقب اشتباه وی همراه شد تا سرخیو آگوئرو به آسانی در مقابل دروازه صاحب توپ شده و پس از عبور از دروازه بان گل نخست بازی را به ثمر برساند.
دقیقه 36 ( 2-0، مسی): یکی از حرکت های انفرادی معروف مسی با پاس او به دی ماریا همراه بود تا پس از خطای دووباره ساموئیدو آرژانتینی ها صاحب یک ضربه پنالتی شده و در شرایطی که سیلوا دروازه بان پاراگوئه جهت توپ را به خوبی تشخصی داده بود توسط کاپیتان مسی و ضربه زمینی اش به سمت چپ دروازه اختلاف را به دو گل برسانند
از این امام زاده ی شما خیالت راحت کسی معجزه نمیبینه
خودت و گول نزن ،،،

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
من طرفدار ارژانتین نیستم برام مهم تیم باشگاهی بود که تمام عنواوین رو مدیون همین امامزاده ایم خوشحال میشم ارژانتین تو همین مرحله اول حذف شه یه استراحتی بکنه .در کل من خیلی وقته ک تو این تاپیک پست نزده بودم چون دوستان حق ب جانب که صدر و بقیه کارشناسا رو در جیب خودشون دارن زیادن.این تاپیک رو به صاحبان برحقش میسپارم قضاوت با بقیه هست عزیزم والا هیچکی نمیگه ماست من ترشه اونم بقیه بیطرف

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
69ba9d07046cc1d39d1e4124ceb7a206.jpg

از وب سایت اسکواکا
بعد میگن رونالدو خودخواه تو بازی دیشب خودخواهی خودش رو نشون داد

«تنهاییِ معنی‌دارِ مسی بعد از گلِ مساویِ پاراگوئه.» شاید منظور از این معنی، دو موقعیتِ خوبی بود که در نیمه‌یِ دوم مسی با خودخواهی از دست داد و به پاستوره و آگوئرو پاس نداد. یعنی از همین بازیِ اول مشکلی بینِ مسی و هم‌تیمی‌هایش پیش آمده است؟

امسال حق رونالدو که توپ طلا رو ببره :D:D:D
این قدر که این ریالیا بازی مسی رو میبینن ما نمیبینیم:cool:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
من طرفدار ارژانتین نیستم برام مهم تیم باشگاهی بود که تمام عنواوین رو مدیون همین امامزاده ایم خوشحال میشم ارژانتین تو همین مرحله اول حذف شه یه استراحتی بکنه .در کل من خیلی وقته ک تو این تاپیک پست نزده بودم چون دوستان حق ب جانب که صدر و بقیه کارشناسا رو در جیب خودشون دارن زیادن.این تاپیک رو به صاحبان برحقش میسپارم قضاوت با بقیه هست عزیزم والا هیچکی نمیگه ماست من ترشه اونم بقیه بیطرف
بدرود دیدار ما ب قیامت

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
امسال حق رونالدو که توپ طلا رو ببره :D:D:D
این قدر که این ریالیا بازی مسی رو میبینن ما نمیبینیم:cool:
[emoji15]
من بازی مسی و تیم ملی ارژانتین رو ببینم عمرا ب خدا ،،،
اسیاب ب نوبت ،،

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
حتما ارژانتین و پرتغال هم تو ی سطح قرار دارن
مدعی قهرمانی

راست میگی به خدا، تیمی که سه تا بازیکنش تو رئال بازی میکنند وا عقا تیم سطح پایینی هست در حد ارمنستان.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
راست میگی به خدا، تیمی که سه تا بازیکنش تو رئال بازی میکنند وا عقا تیم سطح پایینی هست در حد ارمنستان.
تیم ک ستاره های بارسلونا توش باشن نتیجه میشه فینال جام جهانی و
و دو دو با

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
و دو دو با

یک لیگ در هفت سال...
یک لیگ قهرمانان در 13 سال...
درک میکنم واعقا.
========

تیم هایی که بازیکن های بارسا توشون بودند یه قهرمانی و یه نایب قهرمانی جهان داشتند تو دو دوره گذشته.

طرف تیمش تو مقدماتی بعد از روسیه دوم میشه، تو جام جهانی از گروهش بالا نمیاد... واعقا با این اوضاع من بودم میرفتم داخل یک گنجه مخفی میشدم، عجب اعتماد به نفسی داری.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
یک لیگ در هفت سال...
یک لیگ قهرمانان در 13 سال...
درک میکنم واعقا.
========

تیم هایی که بازیکن های بارسا توشون بودند یه قهرمانی و یه نایب قهرمانی جهان داشتند تو دو دوره گذشته.

طرف تیمش تو مقدماتی بعد از روسیه دوم میشه، تو جام جهانی از گروهش بالا نمیاد... واعقا با این اوضاع من بودم میرفتم داخل یک گنجه مخفی میشدم، عجب اعتماد به نفسی داری.
این نیز بگزرد
و شب دراز است و قلندر بیدار

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
و دو دو با

اسپانیا که قهرمانی یورور و جام جهانی رو گرفت میشه لطف کنی بگی چند تا ریالی و بارسایی توش بودن

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اسپانیا که قهرمانی یورور و جام جهانی رو گرفت میشه لطف کنی بگی چند تا ریالی و بارسایی توش بودن
ژاوی بی خیال [emoji1] ژابی کاسیاس راموس ی ستا نمونش

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
فرق رونالدو با مسی تو بازی ا ی دیشب کاملا معلوم بود
مسی دیماریا سرجیو توز گونزالو 2-2
رونالدو 10 نفره 3-2

امیدوارم زمانی برسه که ملت از مقایسه این دو بازیکن دست بردارن!
راستي حامد تو طرفدار فرانسه بودی یادم نبود
عزیز بازی با بلژیک رو دیدی؟
وضعیت دفاع فاجعه بود اراده میکردن بازیکن های بلژیک راحت میرسیدن به دروازه فرانسه
بازی با بلژیک رو آره دیدم! دفاع افتضاح بود!
جام جهانی خیلی خوب بود فرانسه! اگر به همون آمادگی برگرده شانس قهرمانی بالایی داره! :D
مقدماتی یورو رو دیدی؟ همه تیمهای درجه 2 سرگروه شدن! آلمان و هلند و بلژیک و ... رفتن پلی آف!! :D
ولز هم برای اولین بار در تاریخ کشورش فکر کنم اومد یورو! کانگرجولشن!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
جام جهانی خیلی خوب بود فرانسه! اگر به همون آمادگی برگرده شانس قهرمانی بالایی داره! :D
مقدماتی یورو رو دیدی؟ همه تیمهای درجه 2 سرگروه شدن! آلمان و هلند و بلژیک و ... رفتن پلی آف!! :D
ولز هم برای اولین بار در تاریخ کشورش فکر کنم اومد یورو! کانگرجولشن!
از هر گروه دو تیم مستقیم میره تیمهای سوم فکرکنم میرن پلی آف
این دوره قراره یورو با 24 تیم برگزار بشه
من فقط تو کف نتایج یونان هستم
قهرمان یورو 2004 از 6تا بازی فقط 2 امتیاز گرفته
دیشب هم 2-1 به جزایر فارو باختن:general607::general607::general607:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
از هر گروه دو تیم مستقیم میره تیمهای سوم فکرکنم میرن پلی آف
این دوره قراره یورو با 24 تیم برگزار بشه
من فقط تو کف نتایج یونان هستم
قهرمان یورو 2004 از 6تا بازی فقط 2 امتیاز گرفته
دیشب هم 2-1 به جزایر فارو باختن:general607::general607::general607:
6 گروه 4 تایی؟
بعد مرحله حذفیش چجوری میشه!؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چ گلی زد ویلشر!
خیلی بازی خوبی بود بازی انگلیس، اولین باری بود که تو این چند سال بازیشونو دیدم و لذت بردم!
رونی هم یه گل دیگه به سر بابی میرسه

بالا