hamedovic5405
Registered User
جک کم گل میزنه! ولی وقتی میزنه فوق العادست!!!چ گلی زد ویلشر!
خیلی بازی خوبی بود بازی انگلیس، اولین باری بود که تو این چند سال بازیشونو دیدم و لذت بردم!
رونی هم یه گل دیگه به سر بابی میرسه
امروزیش هم عالی بود!
جک کم گل میزنه! ولی وقتی میزنه فوق العادست!!!چ گلی زد ویلشر!
خیلی بازی خوبی بود بازی انگلیس، اولین باری بود که تو این چند سال بازیشونو دیدم و لذت بردم!
رونی هم یه گل دیگه به سر بابی میرسه
احتمالا مثه جام حهانی 94 آمریکا {آخرین جام جهانی که 24 تیمی بود}6 گروه 4 تایی؟
بعد مرحله حذفیش چجوری میشه!؟
جزایر فارو یونان رو دابل کرد رفت و برگشت زدش!از هر گروه دو تیم مستقیم میره تیمهای سوم فکرکنم میرن پلی آف
این دوره قراره یورو با 24 تیم برگزار بشه
من فقط تو کف نتایج یونان هستم
قهرمان یورو 2004 از 6تا بازی فقط 2 امتیاز گرفته
دیشب هم 2-1 به جزایر فارو باختن:general607::general607::general607:
الان تو جزایر فارو ریختن تو خیابون دارن شادی می کنن!!!جزایر فارو یونان رو دابل کرد رفت و برگشت زدش!
اینکه از یه گروه 3 تیم صعود کنن خیلی مسخرست بنظرم!! معنای رقابت زیر سوال میره!احتمالا مثه جام حهانی 94 آمریکا {آخرین جام جهانی که 24 تیمی بود}
از هر گروه 2 تا به علاوه 4 تیم برتر سوم
توی گلزنان برتر بودنسلیگا بود ولی هیچوقت آقای گل بوندسلیگا نشدگل دوم پاراگوئه رو لوکاس باریوس دقیقه90 زده
که زمانی تو دورتموند بود و تو فصل 2011-2012 اگه اشتباه نکنم آقای گل بوندس لیگا شد و البته قهرمان شدن اون فصل
اسمش تو ذهنم مونده آلوارو رکوبارکوبا هم خدافظی کرد!!
شوت و ضربات ازادش تو اینتر فوق العاده بود!!!
تا 5 6 سال پیش اینتر بود خب!!اسمش تو ذهنم مونده آلوارو رکوبا
نمیدونم از کجا اصلاً یادم نمیادش
درگیری و اخراجچی کار کرده ؟؟
حالا زده یا خوردهدرگیری و اخراج
دو بازی بعدی هم محروم شده
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
علی بی خیالوالا تو صحنه هایی که من دیدم نیمار هیچ تقصیری نداشت و اتفاقآ اون باکای وحشی باید به کل از ادامه مسابقات محروم میشد!!!:general210:
نمیدونم شاید،من دیدم نیمار شوت زد خورد به پشت بازیکن حریف بعد همشون حمله کردن سمتش و باکا کاملآ غافلگیرانه نیمار رو جوری هلش داد که میتونست به مصدومیتش منجر شه!!!:general210:حتی یکی از ذخیره های برزیل هم با دیدن حرکتش اونقدر عصبی شد که ولش میکردن تیکه پاره میکرد باکا رو!!!علی بی خیال
تو بعد شو دیدی ک با باکا درگیر میشه لطف کن اصل ماجرا رو نگاه کن 20 ثانیه قبل تر
خوب دیگه افرین همه چی از نیمار شروع شدنمیدونم شاید،من دیدم نیمار شوت زد خورد به پشت بازیکن حریف بعد همشون حمله کردن سمتش و باکا کاملآ غافلگیرانه نیمار رو جوری هلش داد که میتونست به مصدومیتش منجر شه!!!:general210:حتی یکی از ذخیره های برزیل هم با دیدن حرکتش اونقدر عصبی شد که ولش میکردن تیکه پاره میکرد باکا رو!!!
یعنی چی!؟نیمار به سمت دروازه شوت زد بعد از 7 8 متر خورد به پشت بازیکن حریف!!!نمیخوردم تو چارچوب بود!!!:general210:خوب دیگه افرین همه چی از نیمار شروع شد
علی بی خیالیعنی چی!؟نیمار به سمت دروازه شوت زد بعد از 7 8 متر خورد به پشت بازیکن حریف!!!نمیخوردم تو چارچوب بود!!!:general210:
این کجاش ایراد داره!؟
نکنه بازی تموم شده بود قبل از زدن شوت!؟:general509:
آره اینم هست،خب اونجا که نبودیم ببینیم چی شده!!!علی بی خیال
پس واسه چی کارت قرمز و محرومیت 1 جلسه ای ایدش شد ؟
من خودم اونجا بودم و دیدم ک ک مقصر نیمار بودآره اینم هست،خب اونجا که نبودیم ببینیم چی شده!!!
من با توجه به چیزایی که دیدم گفتم!!!بیخیال همین بازی نکردنش اگه منجر به حذف برزیل بشه هم واس بارسا هم آرژانتین هم دوستیش با مسی بهتره...:general206: