Mehdiwol
Registered User
تایید میشهمن خودم اونجا بودم و دیدم ک ک مقصر نیمار بود
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
منم اونجا بودم دیدم که امیر دید که مقصر نیمار بوده
تایید میشهمن خودم اونجا بودم و دیدم ک ک مقصر نیمار بود
مهتى بازى اروگوئه با پاراگوئه رو وايسا ميريم با هم ميبينيمتایید میشه
منم اونجا بودم دیدم که امیر دید که مقصر نیمار بوده![]()
1985 شبیه مایکل جکسون بوده!![]()
![]()
اره شبیه مرحوم مایکل بوده،،1985 شبیه مایکل جکسون بوده!![]()
عکسها رو نیگا کردم!چه جوری پیداش کردی ؟ [emoji1]
عجب پروسح ی سختیعکسها رو نیگا کردم!
عکس موردنظر رو دیدم!
متوجه شباهت با اواخر عمر مایکل شدم!
بعدشم که تایپ کردم!
![]()
سانسور ميكردى [emoji3]بنظر بنده هر تیمی خارا رو جذب کنه! بدون شکست و حتی تساوی در تمام جامها قهرمان میشه!
ببینید چه انگیزه و تبهری در گاجیدن تیمهای حریف داره:
![]()
[SPOILER/]
شیلی قهمران باشه خیلی جذابه!سان امروز نوشت، علت شوت های بد و بی دقت کاوانی در بازی با شیلی مشخص شد.
خارا سنسور ژیروسکوپش رو دستکاری کرده حین بازی، نیاز به کالیبراسیون مجدد داره :general404:
فوتبال در حال پیشرفته، تا شش سال پیش هر تیمی بیشتر صاحب توپ میبود، بعد مورینیو تز داد تیمی که کمتر توپ رو در اختیار داره و هم اینک .....شیلی قهمران باشه خیلی جذابه!
فکر کنم از امسال به بعد هرجا تیمی به مشکل بخوره! ستاره حریف رو قرکی کنه!یا با گرامری متفاوت از ستاره حریف قرکی برداره!
تا امروز تیمی که ضعیفتر بود دفاعی یا به اصطلاح اتوبوسی بازی میکرد! از فردا قرکی ای بازی میکنه!![]()
بحث رو به سمت تیمها نبر باز دعوا میشه! مورینیو هم همچین شخصیتی نداره!فوتبال در حال پیشرفته، تا شش سال پیش هر تیمی بیشتر صاحب توپ میبود، بعد مورینیو تز داد تیمی که کمتر توپ رو در اختیار داره و هم اینک .....
فقط من نگرانم، این تاکتیک های نوین و کم خرج که به دوندگی و تکنیک کمی نیاز داره خوراک مورینیو هستش، حساب کن تو گوش دیگو کاستا بخونه این حرکتو وسط بازی بزنه. چه شود!!!
آقا مشکل ما توی تولید نیست، ما بسته بندیمون مشکل داره
شیث رضایی و محسن خلیلی کی این تاکتیک رو پیاده کردند البته روی تیم خودی :general304:
تذکر انضباطی شما واردهبحث رو به سمت تیمها نبر باز دعوا میشه! مورینیو هم همچین شخصیتی نداره!
انسان مزخرفی هست از دید من ولی ازش پرسیدم با تاکتیک قرکی موافق نیست زیاد!
من میترسم شیلی این تاکتیک رو پیشرفته کنه و به جاهای باریک، حتی گنگ بنگ بکشه!
اونوقت دیگه نیاز نیست هی بریم این سایت، اون سایت دنبال فیلم چورن! بازیهای شیلی رو میشینیم نیگا میکنیم!![]()