• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یعنی ممکنه یه روزی وضع لیگ انگلیس هم انقد خراب شه که من و تو هم مثل امثال بنچی بگیم طرفدار همه تیمای انگلیس استیم، حتی لیورپول و چلسی؟! :D
بحث وضع خراب نیست بحث اینه که دیدت به فوتبال چطور باشه دیگه 2006 که میلان و یوونتوس فینال CL رو برگذار کردنکه وضع ایتالیا خععلی خوب بود اما تو اون فینال هم من واقعا مردد بودم تو طرفداری از میلان یعنی اونور دل پیرو بوفون کاناوارو و بقیه ایتالیایی ها رو میدیدم واقعا نمیتونستم ضدشون باشم
مسئله اینه که دید من به فوتبال کمی متفاوته, من از همه تیمها برام مهمتر تیم ملیه ایتالیاست یعنی دوست دارم تمام 20 تیم سری آ فدایه ایتالیا بشن اما خب میلان رو بیشتر از هر تیم تو سری آ دوست دارم

مسئله دیگه اینه که واقعا تیمهایه ایتالیایی(غیر از دشمنیه خونیه لاتزیو و رم) اونقدرها با هم دشمن و بد نیستند. سیدورف از اینتر میره میلان نه خبری از کله خوک هست(اشاره به انتقال فیگو) و نه شعار و فحش یا لئوناردویه میلانی یه فصل تو میلان مربیگری میکنه فصل بعد تو اینتر یا همین الان میهایلویچ اینتری مربیه میلانه یا اصلا روبرتو باجو محبوبترین بازیکن ایتالیا تو میلان یووه اینتر و فیورنتینا بازی کرده ولی با این حال شکی نیست محبوبترین بازیکن ایتالیاست
الان شما سایت طرفداری هم بری می بینی ایتالیایی ها اونقدرها با هم کل کل نمیکنن تازه برا هم نوشابه هم باز میکنن:D
این سبک از طرفداری مختص ایتالیای هاست من تقریبا ندیدم تو هیچ لیگی

فورزا ایتالیا :general601:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بحث وضع خراب نیست بحث اینه که دیدت به فوتبال چطور باشه دیگه 2006 که میلان و یوونتوس فینال CL رو برگذار کردنکه وضع ایتالیا خععلی خوب بود اما تو اون فینال هم من واقعا مردد بودم تو طرفداری از میلان یعنی اونور دل پیرو بوفون کاناوارو و بقیه ایتالیایی ها رو میدیدم واقعا نمیتونستم ضدشون باشم
مسئله اینه که دید من به فوتبال کمی متفاوته, من از همه تیمها برام مهمتر تیم ملیه ایتالیاست یعنی دوست دارم تمام 20 تیم سری آ فدایه ایتالیا بشن اما خب میلان رو بیشتر از هر تیم تو سری آ دوست دارم

مسئله دیگه اینه که واقعا تیمهایه ایتالیایی(غیر از دشمنیه خونیه لاتزیو و رم) اونقدرها با هم دشمن و بد نیستند. سیدورف از اینتر میره میلان نه خبری از کله خوک هست(اشاره به انتقال فیگو) و نه شعار و فحش یا لئوناردویه میلانی یه فصل تو میلان مربیگری میکنه فصل بعد تو اینتر یا همین الان میهایلویچ اینتری مربیه میلانه یا اصلا روبرتو باجو محبوبترین بازیکن ایتالیا تو میلان یووه اینتر و فیورنتینا بازی کرده ولی با این حال شکی نیست محبوبترین بازیکن ایتالیاست
الان شما سایت طرفداری هم بری می بینی ایتالیایی ها اونقدرها با هم کل کل نمیکنن تازه برا هم نوشابه هم باز میکنن:D
این سبک از طرفداری مختص ایتالیای هاست من تقریبا ندیدم تو هیچ لیگی

فورزا ایتالیا :general601:
یه سری ایتالیایی بی تعصب :D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

Eghlid.Habibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تیم فقط چلسی - 4030 - ۴۰۳۰

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk

Eghlid.Habibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
d1977fc135ebcdde4a229b92cb0ac1c8.jpg
چلسی ★

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
کاستاکورتا و مالدینی!
فرانسه هم که جورکائف! :D
مال جام جهانی 1998ه!؟؟ پنالتی؟ روبرتو باجو؟ :D
باجو 94 بود
98 دی بیاجو فکر کنم زد تو تیر البرتینی هم زد بیرون
ژورکایف هم مثل 90% بازیکنهایه فرانسه فرانسوری نیست چون دماغش دراز نیست مثل ونگر :p
ژورکایف روسیه
خواستم تکل ایتالیایی رو ببینی :D این تکلها از گل برام جذابتره :rolleyes:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
باجو 94 بود
98 دی بیاجو فکر کنم زد تو تیر البرتینی هم زد بیرون
ژورکایف هم مثل 90% بازیکنهایه فرانسه فرانسوری نیست چون دماغش دراز نیست مثل ونگر :p
ژورکایف روسیه
خواستم تکل ایتالیایی رو ببینی :D این تکلها از گل برام جذابتره :rolleyes:
ای آقا اونجا که حذف شدین و فرانسه قهرمان شد!
یورو هم که فینال خوردن به هم فرانسه و ایتالیا و باز خوردین! :D
فینال جام جهانی 2006 هم که با مسخره بازی ماتراتزی و البته داوری بردین!
بایدم به همین تکلها دل خوش کنی! :D
آواتار رو نیگا لامصب!! :D
انصافاً تکلشون آدم رو یاد فوتبال شائولین میندازه! :D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ای آقا اونجا که حذف شدین و فرانسه قهرمان شد!
یورو هم که فینال خوردن به هم فرانسه و ایتالیا و باز خوردین! :D
فینال جام جهانی 2006 هم که با مسخره بازی ماتراتزی و البته داوری بردین!
بایدم به همین تکلها دل خوش کنی! :D
آواتار رو نیگا لامصب!! :D
انصافاً تکلشون آدم رو یاد فوتبال شائولین میندازه! :D
یورو 2008 هم حذفتون کردیم
2006 زیدان هم اخراج نمیشد بازم ترزگه پنالتیشو به اسمون میزد و بازم حذف بودید
فوتبال شائولین ؟؟ o_O باوو اینا تکل میرن قشنگ توپ رو میگیرن مگه تکلهایه مالدینی نستا کاناوارو رو ندیدی :general509: اینا تکل میرفتن بونوچی هم الان تلکل میره :general509::general710: خدایا شکرت :general705:
اواتار هم تی تی هانریه هیچ حسی بهش ندارم :general705: لا اقل یه فرانسوی اصیل مثل ارسن ونگر میذاشتی :general707:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
یورو 2008 هم حذفتون کردیم
2006 زیدان هم اخراج نمیشد بازم ترزگه پنالتیشو به اسمون میزد و بازم حذف بودید
فوتبال شائولین ؟؟ o_O باوو اینا تکل میرن قشنگ توپ رو میگیرن مگه تکلهایه مالدینی نستا کاناوارو رو ندیدی :general509: اینا تکل میرفتن بونوچی هم الان تلکل میره :general509::general710: خدایا شکرت :general705:
اواتار هم تی تی هانریه هیچ حسی بهش ندارم :general705: لا اقل یه فرانسوی اصیل مثل ارسن ونگر میذاشتی :general707:
تازه بونوچی این فصل دفاع برتر سری آ شد!
مگه من گفتم توپو نمیگیرین!
2006 زیادان اخراج نمیشد خیلی اوضاع فرق میکرد! شاید اصلاً به پنالتی نمیکشید! شاید پنالتی به ترزگه نمیرسید! و 1001 شاید دیگه!
2008 تو گروهی فرانسه رو زدین اونم به شخمی ترین حالت ممکن! یه گل که ضربه آزاد خورد به پای آواتارم تغییر مسیر داد رفت تو دروازه! یکی دیگه هم یادم نیست ولی شخمی بود! :D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
تازه بونوچی این فصل دفاع برتر سری آ شد!
مگه من گفتم توپو نمیگیرین!
2006 زیادان اخراج نمیشد خیلی اوضاع فرق میکرد! شاید اصلاً به پنالتی نمیکشید! شاید پنالتی به ترزگه نمیرسید! و 1001 شاید دیگه!
2008 تو گروهی فرانسه رو زدین اونم به شخمی ترین حالت ممکن! یه گل که ضربه آزاد خورد به پای آواتارم تغییر مسیر داد رفت تو دروازه! یکی دیگه هم یادم نیست ولی شخمی بود! :D
یعنی یکی از توهم ترین افکار فوتبالی که بین 90% جامعه حکمفرماست اینه که اگه زیدان اخراج نمیشد فرانسه میبرد
زیدان فکر کنم دقیقه 118 اخراج شد 12 دقیقه میخواست چیکار کنه ؟ o_O:general509: همه بریده بودن زیدان که دیگه بیشتر از همه بریده بود خودتم میدونی زیدان وقته خسته ست همه رو میزنه و کارایی لازم رو اصلا نداره همون پنالتیشم باز در بین 90% افکار فوتبالی قشنگترین پنالتی بود در صورتی که افتضاحی بیش نبود توپ به تیر خورد بعد چند سانت رفت داخل دروازه به این میگن یه پنالتی افتضاح با چاشنیه شانس نه پنالتی خوب
در کل در هر صورت میباختید ترزگل میزد تو اسمون ما هم همه پنالتی هامونه گل میکردیم اوضاع هم هیچ فرقی نمیکرد چه زیدان بود چه نبود :D:p

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
یعنی یکی از توهم ترین افکار فوتبالی که بین 90% جامعه حکمفرماست اینه که اگه زیدان اخراج نمیشد فرانسه میبرد
زیدان فکر کنم دقیقه 118 اخراج شد 12 دقیقه میخواست چیکار کنه ؟ o_O:general509: همه بریده بودن زیدان که دیگه بیشتر از همه بریده بود خودتم میدونی زیدان وقته خسته ست همه رو میزنه و کارایی لازم رو اصلا نداره همون پنالتیشم باز در بین 90% افکار فوتبالی قشنگترین پنالتی بود در صورتی که افتضاحی بیش نبود توپ به تیر خورد بعد چند سانت رفت داخل دروازه به این میگن یه پنالتی افتضاح با چاشنیه شانس نه پنالتی خوب
در کل در هر صورت میباختید ترزگل میزد تو اسمون ما هم همه پنالتی هامونه گل میکردیم اوضاع هم هیچ فرقی نمیکرد چه زیدان بود چه نبود :D:p
زیزو که از یون آورد پنالتیش گل شد!
پس 12 دقیقه 10 نفره بازی کردن چیزی نمیشه! :D
باوشه!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
کلا کاپیتان مالدینی تکنیک خاص خودشو تو تکل زدن داشت
تکل زدن الکی نیست یه تکنیکه و هر کسی تکنیک تکل زدن رو نداره!
یه چند نمونه از تکل های این آلمانی بزارم
3 تا از معروف ترین وینگر ها! البته بگردی عکس گرفتن نگردو و چمبرلین رو هم پیدا میکنی!
کلا کاپیتان لام مثل کاپیتان مالدینی تکنیک خاصی تو تکل زدن داره!

6avvyuh8fbfj759p65mu.jpg

u34vsaw842icr0hifcrg.jpg

09rjnnbn6cjcmfsbnbhv.jpg

بالا