بحث وضع خراب نیست بحث اینه که دیدت به فوتبال چطور باشه دیگه 2006 که میلان و یوونتوس فینال CL رو برگذار کردنکه وضع ایتالیا خععلی خوب بود اما تو اون فینال هم من واقعا مردد بودم تو طرفداری از میلان یعنی اونور دل پیرو بوفون کاناوارو و بقیه ایتالیایی ها رو میدیدم واقعا نمیتونستم ضدشون باشمیعنی ممکنه یه روزی وضع لیگ انگلیس هم انقد خراب شه که من و تو هم مثل امثال بنچی بگیم طرفدار همه تیمای انگلیس استیم، حتی لیورپول و چلسی؟!
مسئله اینه که دید من به فوتبال کمی متفاوته, من از همه تیمها برام مهمتر تیم ملیه ایتالیاست یعنی دوست دارم تمام 20 تیم سری آ فدایه ایتالیا بشن اما خب میلان رو بیشتر از هر تیم تو سری آ دوست دارم
مسئله دیگه اینه که واقعا تیمهایه ایتالیایی(غیر از دشمنیه خونیه لاتزیو و رم) اونقدرها با هم دشمن و بد نیستند. سیدورف از اینتر میره میلان نه خبری از کله خوک هست(اشاره به انتقال فیگو) و نه شعار و فحش یا لئوناردویه میلانی یه فصل تو میلان مربیگری میکنه فصل بعد تو اینتر یا همین الان میهایلویچ اینتری مربیه میلانه یا اصلا روبرتو باجو محبوبترین بازیکن ایتالیا تو میلان یووه اینتر و فیورنتینا بازی کرده ولی با این حال شکی نیست محبوبترین بازیکن ایتالیاست
الان شما سایت طرفداری هم بری می بینی ایتالیایی ها اونقدرها با هم کل کل نمیکنن تازه برا هم نوشابه هم باز میکنن
این سبک از طرفداری مختص ایتالیای هاست من تقریبا ندیدم تو هیچ لیگی
فورزا ایتالیا :general601: