• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
فوربز رو که خیلی قبول داری دیگه؟؟؟
مشاهده پیوست 831981
مشاهده پیوست 831982
که از این سایت مورد علاقت در اومده:
http://www.forbes.com/sites/chrissmith/2015/05/06/soccers-richest-sponsorship-deals/
این هم درآمد باشگاه ها از اسپانسرهاشون هستش:
مشاهده پیوست 831984
که از اینجا دراومده:
http://www.tsmplug.com/top-10/most-expensive-kit-sponsorship-deals-in-football/
نزن جاده خاکی عزیزم، هر موقع رگهات میزنه بیرون اینجوری میشی!!!!!
چرا عقلشون از من و تو خیلی بیشتر کار میکنه، میرن با باشگاهی قرارداد میبندن که میدونن بیشترین سود رو واسشون داره، به درآمد خالص از فروش جرسی باشگاه ها توجه کن که چقدر بیشتر بوده واسه منچستر، احتمالا طرفداراهاش خیلی بیشتر هستن!!!!
این قضیه بخاطر تازه قرارداد بستن هست.
نمیشه از لرند منچستر چشم پوشی کرد ولی اختلافش با رءال و بارسا فقط بخاطر تازه قرارداد بستنه.
شما مطمءن باش تجدید قرارداد مثلا رءال بالای 250 هست.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این قضیه بخاطر تازه قرارداد بستن هست.
نمیشه از لرند منچستر چشم پوشی کرد ولی اختلافش با رءال و بارسا فقط بخاطر تازه قرارداد بستنه.
شما مطمءن باش تجدید قرارداد مثلا رءال بالای 250 هست.
دقیقا قرارداد جدید و مبلغ بالاتر هم هستش، ولی قرارداد قبلی هم تو این لیست هستش که اونقدر پایینتر به نظر نمیرسه نسبت به قراردادهای جدیدتر، در حقیقت از بقیه باز هم بالاتر هستش در زمان خودش، منظورم این هستش که در 3-2 سال امکان دو برابر شدن قرارداد یک برند خیلی ضعیف هستش، بعنوان مثال میشه به قرارداد یووه توجه کرد که در فینال CL بازی کرد که امسال بسته شده و تقریبا 1/3 اون مبلغ هستش...
ولی خوب بحث کلا در مورد برند و درآمد برند بود که اون درآمد برند از قراردادش با باشگاه هارو در اون نمودار ها کاملا مشخص هستش...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دقیقا قرارداد جدید و مبلغ بالاتر هم هستش، ولی قرارداد قبلی هم تو این لیست هستش که اونقدر پایینتر به نظر نمیرسه نسبت به قراردادهای جدیدتر، در حقیقت از بقیه باز هم بالاتر هستش در زمان خودش، منظورم این هستش که در 3-2 سال امکان دو برابر شدن قرارداد یک برند خیلی ضعیف هستش، بعنوان مثال میشه به قرارداد یووه توجه کرد که در فینال CL بازی کرد که امسال بسته شده و تقریبا 1/3 اون مبلغ هستش...
ولی خوب بحث کلا در مورد برند و درآمد برند بود که اون درآمد برند از قراردادش با باشگاه هارو در اون نمودار ها کاملا مشخص هستش...
در 2 3 سال قرارداد 2 برابر نمیشه!
اما قراردادهای برندینگ همه بلندمدته! همین قرارداد منچستر اگه اشتباه نکنم 10 ساله هست!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فوربز رو که خیلی قبول داری دیگه؟؟؟
مشاهده پیوست 831981
مشاهده پیوست 831982
که از این سایت مورد علاقت در اومده:
http://www.forbes.com/sites/chrissmith/2015/05/06/soccers-richest-sponsorship-deals/
مشاهده پیوست 831984
که از اینجا دراومده:
http://www.tsmplug.com/top-10/most-expensive-kit-sponsorship-deals-in-football/
نزن جاده خاکی عزیزم، هر موقع رگهات میزنه بیرون اینجوری میشی!!!!!
چرا عقلشون از من و تو خیلی بیشتر کار میکنه، میرن با باشگاهی قرارداد میبندن که میدونن بیشترین سود رو واسشون داره، به درآمد خالص از فروش جرسی باشگاه ها توجه کن که چقدر بیشتر بوده واسه منچستر، احتمالا طرفداراهاش خیلی بیشتر هستن!!!!
خو بهت میگم جاده خاکی هستی همینه، باز رگ گردنت زد بیرون همرو قرو قاطی کردی :D
مشکل اینه انگلیسیت خوب نیست گلم ;)

نوشته کیت!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کن یو اسپیک فینگلیش؟
برو یه دور پست من رو بخون، نوشتم پردرامدترین باشگاه از لحاظ تبلیغات. نه فقط اسپانسر تولید لباسسسسسسسسسسسسسسس. مجید;) (چون خودت مدعی شدی رکورد تبلیغاتو با 160 میلیون زدید که البته اشتباه بود. رقم اسپانسرینگ من یو بین 180 تا 190 میلیون یورو هستش از تمام جوانب. اگه منظورت فقط لباس بود که 100 تا بیشتر نبود. جاده خاکی رو تسلط پیدا کردی؟ همرو به هم ربط دادی)
موضعتو مشخص کن، بحث اسپانسر لباس هست یا تمام اسپانسرها؟ البته این دفعه با امار درست:general310:

حالا واسه اینکه یه چیزی یاد بگیری این جمله ت رو معنی میکنم
که اشاره ش دادی به اسپانسر تولید لباس. اسپانسرهاشون که جمع اسپانسرها هستش
مثلا بارسا بغیر از نایکی، قطر ایرویز، ترکیشن ایرلاینز، اوپو، آئودی و بکو هم اسپانسرش هستند.
رقم پی اس جی هم از تبلیغاتش 270 تا بوده، یعنی مجمع الاسپانسرهاش :general107:

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
قرارداد 2002 ما تقریبا اندازه قرارداد فعلی آرسناله. همین طور رئال و بارسا.
قراردادت تو حلقم، مشکل من و میلاد سر نگارش بیانیه ست :D
کسی منکر رکورد قرارداد منچستر+ ادیداس نیست، مسئله درآمد کل از اسپانسرینگ بود که میلاد کلا قضیه رو بد گفت و بد گرفت

رقم اسپانسر برای کیت قبل از پیشنهاد آدیداس

mann.JPG

منبع:
http://www.forbes.com/sites/mikeoza...anchester-united-kit-deal-signals-market-top/

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
لیاقتش خیلی بیشتر از این بود...

4z.jpg
حیف شد نباید این طوری کارش تو ریال تموم میشد
اینا هم شدن مثل تیمای ایرانی

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
البته قرارداد آرسنال کنارش یه سری آپشن ها هست به جز اون پولی که هر سال میگیره...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
در 2 3 سال قرارداد 2 برابر نمیشه!
اما قراردادهای برندینگ همه بلندمدته! همین قرارداد منچستر اگه اشتباه نکنم 10 ساله هست!
عزیز منظور من این نبود که قراردادها 3-2 ساله هستن، منظور من مقایسه قراردادها بود که امکان نداره ارزششون در طول 3-2 اینقدر تفاوت داشته باشه، مگه اینکه ارزش قرارداد با اون باشگاه خیلی بیشتر باشه، مقایسه قراراداد رئال با آدیداس رو نگاه کن که سال 2012 یعنی 2 سال قبل قرارداد با منچستر بسته شده، چیزی که نوشتم درکش اونقدر سخت نبودo_O در جواب حرفی که زدید در مورد اینکه قرارداد بارسا و رئال 250 میلیون میشه!!!!!!!!!
قراردادت تو حلقم، مشکل من و میلاد سر نگارش بیانیه ست :D
کسی منکر رکورد قرارداد منچستر+ ادیداس نیست، مسئله درآمد کل از اسپانسرینگ بود که میلاد کلا قضیه رو بد گفت و بد گرفت
رقم اسپانسر برای کیت قبل از پیشنهاد آدیداس
مشاهده پیوست 832033
منبع:
http://www.forbes.com/sites/mikeoza...anchester-united-kit-deal-signals-market-top/
فکر میکنم چند خط بالاتر دوستان جواب تو رو قبل از اینکه پستی بزاری، دادن... به تاریخ قراردادها نگاه کن، مبلغ قرارداد 8-7 سال قبلش برابری میکنه با بالاترین مبالغ فعلی، راستی دستهات رو هم برو بشور...:general711:
انگار فروش پیراهن و این چیزا به نوعی سرمایه گذاری خُرد برای نایکی تبدیل شده :general107:
و علت پیشنهاد های سرسآم آور آدیداس برای اسپانسرینگ پیراهن باشگاه ها بیشتر به تکاپو برای رشد شبیهه تا عرض اندام و کنترل بازار
حالا خوبه تازه شده اسپانسر تیمت سنگشو اینجور به سینه میزنی :general509:
Forbes رو که قبول داری! نایکی 18مین برند با ارزش جهان و رتبه اول برندهای ورزشی هستش. آدیداس رتبه 83 رو داره، ارزش آدیداس یک چهارم ارزش نایکی هم نیست.
عاقا اصلا کل دنیا آدیداس، همین که نایکی ها تو فینالن و سه گانه میکنن یه چیز دیگه ست. نایک که هیچ تو بگو تولیدی لباس جورابان حمید استیلی :دی
آخر سال مالی 2015 میبینمت. امیدوارم آدیداس امسال روی اسب برنده شرط بسته باشه و بتونه با ریسک بزرگی که کرده خودشو بالا بکشه
اول تکلیف خودت رو مشخص کن که در مورد چی میخوای بحث کنی؟؟ گفتی که آدیداس بخاطر اینکه بد سرمایه گذاری کرده، امسال ضرر کرده؟؟ نه؟؟؟؟
من هم واست آمار درآمدهای آدیداس رو بعنوان مثال از باشگاه منچستر گذاشتم که اگه به جای دویدن دنبال استادات واسه نمره، میرفتی درس هات رو میخوندی، میتونستی این جدول هارو هم درست بخونی:
1.JPG
رنگ آبی درآمد باشگاه از اسپانسر هستش که 100 میلیون حدودا هستش و قسمت قرمز رنگ از فروش جرسی(لباس بازیکنها) هستش و اگه بتونی بخونی قسمت سبز رنگ میشه درآمد ورزشگاه که باز هم واسه منچستر جالب هستش، که اگه دقت کنی در مورد سیتی و آرسنال بخاطر اسم ورزشگاهشون و تبلیغات روی لباسشون باهم یکی هستش...
درضمن درآمد 165 میلیونی بابت تبلیغات باشگاه بود و نه درآمد آدیداس یا نایک، و ربطی به بحث نداشت، PSG و سیتی هم که درآمدشون رو فقط از تبلیغات درنمیارن، فروش اسم ورزشگاه سیتی یه نمونش هستش...
If u can read this, then i'm never going to answer ur questions about any english subjects Mr DRAGON SCALE​
تو همون پست اول بهت گفتم که آدیداس بزرگترین شریک اقتصادی NBA هستش و بیشترین درآمدش در تبلیغات در هنگام نقل و انتقالات بدست میاد که شروع کردی به جاده خاکی زدن و پریدی تو سه گانه و ...:general711::general711:
که اشاره ش دادی به اسپانسر تولید لباس. اسپانسرهاشون که جمع اسپانسرها هستش
مثلا بارسا بغیر از نایکی، قطر ایرویز، ترکیشن ایرلاینز، اوپو، آئودی و بکو هم اسپانسرش هستند.
رقم پی اس جی هم از تبلیغاتش 270 تا بوده، یعنی مجمع الاسپانسرهاش :general107:
عزیز من بحث این نبود که تبلیغات کدوم باشگاه بیشتر درآمد داشته، بحث این بود که آدیداس انتخاب درست کرده واسه اسپانسر منچستر شدن؟؟؟ که عزیزم با این جور آمارها نمیتونی برتری برای خودتون بسازی...

Last edited:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
@plsboy
از 2 3 سال پیش به اینور مسائل مادی دگرگون شده کلاً!
شوما به من بوگو:
قبل از 2012 کی واسه بیل 100 میلیون میداد؟ اصلاً کی 100 میلیون میداد؟ :D
قبل از 2012 کی وساه سوارز 80 میلیون میداد؟
کی واسه نیمار مبلغی بین 80 تا 220 میلیون میداد؟ :D
کی واسه اسپانسریگ منچستر این همه پول میداد؟ :p
اصلاً کی واسه استرلینگ 49 میلیون پوند میداد؟ :D
نه جان من کی میداد؟
شوما فکر کن اون کاکای رویایی میلان، سال 2009 قیمتش با این حاج رحیم استرلینگ یکی است! این با اون رحیمی که میگه کریم بوخودا مسلمون نیست رابطه فامیلی داره؟
قضیه خیلی فرق کرده نسبت به اون موقع! خیلی!

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
@plsboy
از 2 3 سال پیش به اینور مسائل مادی دگرگون شده کلاً!
شوما به من بوگو:
قبل از 2012 کی واسه بیل 100 میلیون میداد؟ اصلاً کی 100 میلیون میداد؟ :D
قبل از 2012 کی وساه سوارز 80 میلیون میداد؟
کی واسه نیمار مبلغی بین 80 تا 220 میلیون میداد؟ :D
کی واسه اسپانسریگ منچستر این همه پول میداد؟ :p
اصلاً کی واسه استرلینگ 49 میلیون پوند میداد؟ :D
نه جان من کی میداد؟
شوما فکر کن اون کاکای رویایی میلان سال 2009 قیمتش با این حاج رحیم استرلینگ یکی است! این با اون رحیمی که میگه کریم بوخودا مسلمون نیست رابطه فامیلی داره؟
قضیه خیلی فرق کرده نسبت به اون موقع! خیلی!
;):p:D:D:D
ولی قبول کن که اینقدر هم تفاوت نیست...
ولی واقعا این قیمتها خیلی بالا رفته...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بالاخره خیلی بالارفته یا نرفته؟ :D
:D
رفته ولی نه اینقدر دیگه که میگی، نگاه کن سانچز با 25 میلیون پوند رفت بارسا و دو سال بعدش اگه اشتباه نکنم با 27 میلیون پوند اومد آرسنال...
قیمت فابرگاس در رفت و برگشتش از اسپانیا رو هم نگاه کنیم واسه مثال...
ولی این قیمت کسایی که گفتی مثل سوارز رو میتونم به کمبود بازیکن خوب ربطش بدم و قیمت استرلینگ رو به حضور میلیاردرهای عرب...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
:D
رفته ولی نه اینقدر دیگه که میگی، نگاه کن سانچز با 25 میلیون پوند رفت بارسا و دو سال بعدش اگه اشتباه نکنم با 27 میلیون پوند اومد آرسنال...
قیمت فابرگاس در رفت و برگشتش از اسپانیا رو هم نگاه کنیم واسه مثال...
ولی این قیمت کسایی که گفتی مثل سوارز رو میتونم به کمبود بازیکن خوب ربطش بدم و قیمت استرلینگ رو به حضور میلیاردرهای عرب...
سیاستهای فروش بارسا که بر خودشون هم پوشیدیه! :D
در مورد فابرگاس، موقع رفتنش به بارسا یه جوان آینده دار کاپیتان آینده بارسا و اسپانیا بود! موقع اومدنش بازیکنی که نیمفصل دوم فکر کنم 1پاس گل(حالا شاید یه کم بیشتر، در کل از فرم دور بود) داده و 1 سال از قراردادش باقی مونده و بهش به اندازه کافی بازی نمیرسه!
در مورد سانچز هم اشتباه میکنی! با 26 میلیون یورو رفت بارسا! با 43 میلیون یورو هم اومد آرسنال!

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
If u can read this, then i'm never going to answer ur questions about any english subjects Mr DRAGON SCALE​
هذا مازا فازا؟ :general304::D
شما پدیده تاپیک کل کلی :D
وقتی حرفهای خودتو هم قبول نداری دیگه چی بگم. تو هر پست یه چیز جدید در میاری
یاد مناظره مموتی افتادم، خودش نیست اما یادشو زنده نگه داشتی :p
آقا من یو وست تگزاس اینتر مدییت؟ ما نفت گچساران! الان راضی شدی؟ :D
برو پست ها رو از اول بخون، با دقت ! اون تعصب کورکورانه و بچه گانه رو کنار بذار تا حقیقت بر تو آشکار شود

---------
در مورد البسه NBA، کار ادیداس تموم شدست
http://www.wsj.com/articles/nike-wins-nba-sponsorship-contract-1433969199
http://www.bloomberg.com/news/artic...t-to-make-nba-uniforms-taking-over-for-adidas
بزرگترین شرکای مالی NBA، پپسی، کوکاکولا، ESPN (باقرارداد رقم سالانه دو میلیارد دلار) و .... هستند.

Last edited:
بالا