plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
تو اولین پستی که زدم گفتم که دیگه نمیخواد بعداز فصل 17-16 تمدیدش کنه؟ نه؟؟هذا مازا فازا؟ :general304:
شما پدیده تاپیک کل کلی
وقتی حرفهای خودتو هم قبول نداری دیگه چی بگم. تو هر پست یه چیز جدید در میاری
یاد مناظره مموتی افتادم، خودش نیست اما یادشو زنده نگه داشتی
آقا من یو وست تگزاس اینتر مدییت؟ ما نفت گچساران! الان راضی شدی؟
برو پست ها رو از اول بخون، با دقت ! اون تعصب کورکورانه و بچه گانه رو کنار بذار تا حقیقت بر تو آشکار شود
در مورد البسه NBA، کار ادیداس تموم شدست
http://www.wsj.com/articles/nike-wins-nba-sponsorship-contract-1433969199
http://www.bloomberg.com/news/artic...t-to-make-nba-uniforms-taking-over-for-adidas
بزرگترین شرکای مالی NBA، پپسی، کوکاکولا، ESPN (باقرارداد رقم سالانه دو میلیارد دلار) و .... هستند.
مثل همیشه زدی جاده خاکی، تا پوینتی برای بحث کردن نداری اینجوری میشی...البته اعلام کرده بعد از فصل 17-16 دیگه این اشتراک رو تمدید نخواهد کرد...
تمام پستهات رو گذاشتم جلوی چشات، پستهای من هم که هست، ببین کی حرفاش رو عوض کرده بعد از هر بار که آمار دادم، بحث رو پیچوندی، تا بگی که اشتباه نکردی...
از انواع تکنینکها هم استفاده کردی:
از جذب طرفدار به شیوه های نوین گرفته تا تیکه انداختن به من(اینجا جاش نیست، و گرنه بهت میگفتم):قراردادت تو حلقم، مشکل من و میلاد سر نگارش بیانیه ست
کسی منکر رکورد قرارداد منچستر+ ادیداس نیست، مسئله درآمد کل از اسپانسرینگ بود
نوشته کیت!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کن یو اسپیک فینگلیش؟
آقا من یو وست تگزاس اینتر مدییت؟ ما نفت گچساران! الان راضی شدی؟
اون تعصب کورکورانه و بچه گانه رو کنار بذار تا حقیقت بر تو آشکار شود
تو دست از تعصب بی معنی بردار، از اولش باهات با دلیل و مدرک و بدون جاده خاکی صحبت کردم...همین که نایکی ها تو فینالن و سه گانه میکنن یه چیز دیگه ست
که باز هم بهت جدول قبلی رو نشون دادم و گفتم که جرسی، نه کیت، باعث درآمد اسپانسر میشه، تازه فکر نمیکردم که اینقدر واست درکش سخت باشه، ولی مثل اینکه هنوز نگرفتی که من چی گفتم؟؟؟ یا خودت رو داری میزنی کوچه علی چپ مثل همیشه؟؟؟
بزار ساده تر بگم، وقتی درآمد یه اسپانسر از بابت یه باشگاه زیاد بوده، یا تبلیغاتش موفق بوده یا اون تیم طرفدارای خیلی زیادتری داره، که هر دوش میشه موفقیت اسپانسر...
در مورد درآمد تبلیغاتی یه باشگاه هم، فقط به یه اسپانسر ربط نداره، منچستر در حال حاضر از AOn و شورلت و چندین شرکت دیگه درآمد داره(حتی جدیدا یه شرکت داروسازی) و تازه به اینها حق پخش تلویزیونی رو هم اضافه کن...
اون 100 میلیون فقط مربوط به درآمد منچستر از کیت هستش و 165 میلیون، جیزهای دیگه رو هم قالب میشه...
Last edited: