بخواب باو! :general601::general312:باورم نمیشه!!! بالاخره برد ازش!!!
بروکی... :general106:بخواب باو! :general601::general312:
بیاکی...بروکی... :general106:
بیخیال الان دوباره فاز سه گانه برشون داشتهبروکی... :general106:
برادر ویچ ما دو ساله به تر تر افتادیم،شما از موقعی که یادم میاد کلا تو تر ترین :general304:این منچستریها تیم خودشون که تر تر تر!
حالا کم کم متمایل به چلسی شدن مثل اینکه!
شما برو پشت تیمت رو بگیر مقدماتی چمپیونز مثل بازی با MK نشه!
ما همون زمان تر تر هم از مال کسی بالا نرفتیم!برادر ویچ ما دو ساله به تر تر افتادیم،شما از موقعی که یادم میاد کلا تو تر ترین :general304:
ما مگه همچین کاری کردیم؟!!ما همون زمان تر تر هم از مال کسی بالا نرفتیم!
یه ضرب المثل بریتیش هست که میگه:ما مگه همچین کاری کردیم؟!!
اون پست اولی که دادم بیشتر خبری بود تا بالا رفتن از مال کسی :general106:،بحث رو منحرف نکن :general105:،اینکه شما دائم تو تر تر هستین درش شکی نی :general609:
برو کی... پست من کجاش حمایت از چلسی بود ؟ مگه دروغ میگم؟ اول فصل فاز سه گانه و قهرمانی لیگ رو دارید وسط فصل میگید دوم میشیم اخر فصل دعا دعا میکنید تاتنهام ببازه چهارم بشیداین منچستریها تیم خودشون که تر تر تر!
حالا کم کم متمایل به چلسی شدن مثل اینکه!
شما برو پشت تیمت رو بگیر مقدماتی چمپیونز مثل بازی با MK نشه!
نه که شوما منچستریها اول فصل پیش بعد خرید دی ماریا و شاو و ... ادعای چهارم شدم داشتین!برو کی... پست من کجاش حمایت از چلسی بود ؟ مگه دروغ میگم؟ اول فصل فاز سه گانه و قهرمانی لیگ رو دارید وسط فصل میگید دوم میشیم اخر فصل دعا دعا میکنید تاتنهام ببازه چهارم بشید
البته پارسال به لطف گند کاری پروفسور فن خال سوم شدید
چه دل خجسته ای داری برادر این همه بردیمتون الان این نیزه ها میشد بی نهایت اگه میخواستیم همچی کاری بکنیم
ما اون موقع رو فن خال شناخت نداشتیم الان میدونیم با چه موجودی طرفیم برا همین زیاد امیدوارم نیستیم:general710:نه که شوما منچستریها اول فصل پیش بعد خرید دی ماریا و شاو و ... ادعای چهارم شدم داشتین!
از یه طرف همتون خواب قهرمانی میدیدین!
در انتها:
بروکی:android34: