amirusa
Registered User
تنها کسی ک میتونه ب سه تا ستاره بازی نده فنخال ه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
آفرین اینطوری پست بزار عوض توهینپدرو هم مبارکتون باشه و خیرشو جز بازی جلو لیوربارسا ببینید...بابارحمان رو گرفتیم
پدرو هم میگن تمام شدس دیگه
فقط میمونه استونز که 40تا پیشنهاد خوده اورتون بوده که رومن بزرگ میپردازد
کوادرادو هم قراره قرضی بره یونتوس
داداش اونا توهین نیست که من تودلم هیچی نیست همش خاطره میشهآفرین اینطوری پست بزار عوض توهینپدرو هم مبارکتون باشه و خیرشو جز بازی جلو لیوربارسا ببینید...
--------------------------------------------------------------------------------
ایتالیاییهای مفت خورم که تو کار خودشونن...:general210:
(همین فصل تا جایی که یادمه یووتیچ،مونتویا،ژکو حالام کودارادو رو مفت گرفتن،تازه بازم هست الان یادم نیست!!!)
اره باو فقط بعضآ میترسم موتور بسوزونی بیان یقه منو بگیرن...داداش اونا توهین نیست که من تودلم هیچی نیست همش خاطره میشه
راجب لیگ ایتالیا هم بزار دلشون به همین خریدها خوش باشه تا یه تیم هم جز بانوی پیر عرض اندام کنه
این کوادرادو هم وجدانن بدرد همون لیگ ایتالیا میخوره تو تیم ماکه جواب نداد
زمانی که ما ایتالیایی ها ریخت پاش میکردیم وبهترین بازیکنهایه جهان رو تو لیگمون داشتیم شوما اسکاتلندیهایه خسیس در حسرت یه ستاره بودین همین ریخت و پاشها رو کردیم که پارما الان ورشکست شد لاتزیو تا مرز ورشکستگی رفت میلان هم مقروض شدایتالیاییهای مفت خورم که تو کار خودشونن...:general210:
(همین فصل تا جایی که یادمه یووتیچ،مونتویا،ژکو حالام کودارادو رو مفت گرفتن،تازه بازم هست الان یادم نیست!!!:general710
چلسی ؟داداش اونا توهین نیست که من تودلم هیچی نیست همش خاطره میشه
راجب لیگ ایتالیا هم بزار دلشون به همین خریدها خوش باشه تا یه تیم هم جز بانوی پیر عرض اندام کنه
این کوادرادو هم وجدانن بدرد همون لیگ ایتالیا میخوره تو تیم ماکه جواب نداد
تو ایتالیایی هستی؟!زمانی که ما ایتالیایی ها ریخت پاش میکردیم وبهترین بازیکنهایه جهان رو تو لیگمون داشتیم شوما اسکاتلندیهایه خسیس در حسرت یه ستاره بودین همین ریخت و پاشها رو کردیم که پارما الان ورشکست شد لاتزیو تا مرز ورشکستگی رفت میلان هم مقروض شد
اما برمیگردیم بزودی همینطور که یووه نشون داد لیگ ایتالیا داره پیشرفت میکنه :general601:
چلسی ؟
با احترام راجع به ایتالیایی ها صحبت کن میلان 7 برابر اینتر 3 برابر و یووه 2 برابر شوما جام باشگاهایه اروپا رو فتح کرده :general601:
همون موقع هم در سطح همین جزیره بودین و البته بازم مفت خر!!!نمونش ریوالدو!!!زمانی که ما ایتالیایی ها ریخت پاش میکردیم وبهترین بازیکنهایه جهان رو تو لیگمون داشتیم شوما اسکاتلندیهایه خسیس در حسرت یه ستاره بودین همین ریخت و پاشها رو کردیم که پارما الان ورشکست شد لاتزیو تا مرز ورشکستگی رفت میلان هم مقروض شد
اما برمیگردیم بزودی همینطور که یووه نشون داد لیگ ایتالیا داره پیشرفت میکنه :general601:
اون موقع مفت خر بودیم ؟ حوصله مدرک رو کردن ندارم اما حرفت خنده داره اونموقع ولخرجترین خرید ها رو ایتالیایی ها داشتن و البته از سطح جزیره هم بالاتر بودنهمون موقع هم در سطح همین جزیره بودین و البته بازم مفت خر!!!نمونش ریوالدو!!!
در کل منم دوست دارم ایتالیاییها برگردن به سطح اول اروپا ولی کاش پول داشته باشن،خساست نکنن و بخرن بازیکنا رو!!!
یووه که دیگه مفت خرِ مفت خور به تمام معناس و جالبه وقتی هم میفروشه تا دسته میخواد فرو کنه!!!خوب درسی بهشون دادیم،حال کردم...
این قراردادها دیگه حال به هم زن شده،یعنی چی قرضی بده اگه خوشمون اومد،جواب داد با یه قیمت کم قطعیش میکنیم!!!
تیمهای پولدار بد عادتشون کردن،رودیگر رو هم اینطوری گرفتن امروز!!!:general210:
هر چند بازم میگم از قدرت گرفتن ایتالیاییها به شدت استقبال میکنم،مخصوصآ رم و اینتر...
درسته اما ی مشکل بزرگ این وسط پیش میاد ،،اون موقع مفت خر بودیم ؟ حوصله مدرک رو کردن ندارم اما حرفت خنده داره اونموقع ولخرجترین خرید ها رو ایتالیایی ها داشتن و البته از سطح جزیره هم بالاتر بودن
بعد شوما هنر مدیرهایه ایتالیایی رو اسمش میزاری مفت خر ؟ این همون هنری بود که گالیانی بالوتلی رو 20 میلیون انداخت به لیورپول
ماروتا مدیر یووه هم هنرمندیه برا خودش مخصوصا با پروژه پوگبا :general601: به این نمیگن مفت خری بهش میگن مدیریت خوب در نقل و انتقالات
الان در حال حاضر یوونتوس از نظر خرید و از نظر مالی اصلا نمیتونه با غولهایی مثل رئال و بارسلون مقایسه بشهدرسته اما ی مشکل بزرگ این وسط پیش میاد ،،
از انتقال ویدال ب مونیخ و یا انتقال پوگبا ب جزیره و یا لالیگا ،،
درست پول خوبی گیرش میاد اما این وسط باید چند سال بگردن تا جای خالی بازیکناشون رو پر کنه
ب هر حال نمونه کاملا بارزش
موراتا اگه امسال ستاره باشه و بدرخشه مال مادرید ولی اگه بازی ش خوب نباش مال یونتوس ،،
تیمی ک میخواد جایی خودش کناره
مادرید بایرن بارسلونا ببینه ک این شرایط ش نیست
اما اگه میخواد ب قدرت خودش ادامه بده باید ریخت و پاشش هم سطح اونا باشه ،،
و مثال اخر
دو سال اخیر چمپیونز
مادرید با خرید بیل 100 میلیون دلار فتح چمپیونز
بارسلونا با خرید سوارس 90 میلیون دلار سه گانه
تیم بعدی کی میتونه باشه ؟
مادرید بارسلونا بایرن و یا شاید چلسی یا یونتوس ؟
فرق تیمای بزرگ تو همینه ،،الان در حال حاضر یوونتوس از نظر خرید و از نظر مالی اصلا نمیتونه با غولهایی مثل رئال و بارسلون مقایسه بشه
یووه داره روی یه پروژه کار میکنه که با احتیاط جلو میره اونقدر پشتیبانی مالی نداره که بتونه ریخت و پاش کنه حتی اگر داشت هم سیاست حال یووه اجازه ریخت و پاش انچنانی رو نمیده
راجع به پوگبا این بازیکن فکر کنم ازاد از منچستر خرید پیشنهاد 80 تاییه بارسلونم رد کرد یعنی 80 میلیون سود هر چند که این فصل با جدایی پیرلو و ویدال فروختنه پوگبا دیوونگی محض بود اما فصل دیگه و شایدم فصل بعدش احتمال فروختنش زیاده
میتونن با پولش استعداد هایه دیگه رو کشف کنن یووه ایی ها نشون دادن استعداد یابهایه خوبی دارن
ویدال هم بنظرم ارزون فروختن اما فراموش نکنید ویدال یه مصدومیت مزمن داره که شاید بعدها بفهمیم ویدال رو انداخته به بایرن . فکر کنم همین مصدومیت باعث شد منچسر قید خریدشو بزنه
درسته هر چی بیشتر پول خرج کنی احتمال موفقیتت زیاده اما همه چی پول نیست
قیمتها به یورو هست برادر، دلاریش خیلی بیشتر میشهمادرید با خرید بیل 100 میلیون دلار فتح چمپیونز
بارسلونا با خرید سوارس 90 میلیون دلار سه گانه
این مورینیو امسال مشکل ش بازی کن نیست مشکل خودش همنتظر استونز هستیم گریزمان هم حرفش هست
ویلیان هم میگن ردش میکنیم
یعنی میشه که بشه
شما فکر تیم خودتون باشاین مورینیو امسال مشکل ش بازی کن نیست مشکل خودش ه
این و اویزه ی گوشت کن
کفه ی ترازو این اجاز رو بم نمیده ک وارد بحث بشمشما فکر تیم خودتون باش
تا فصل رویایی سال قبلتون تکرار نشه:general601:
وقتی کفه ترازو این اجازه رو بهت نمیده که وارد بحث بشی عنوان تاپیکو بخون و بازش نکن.کفه ی ترازو این اجاز رو بم نمیده ک وارد بحث بشم
افت داره واسم
هم لیگمون از لیگ برتر سرتره هم تیممون
از تیماتون
بحث ی بی فایده اس
خوش باشی ،