لعنته خدا و بنچی بر شوما انسانهایه تنگ نظر :general312:
هر دو ایتالیایی صعود میکنن تا مشت محکمی بر دهان شوما دو یاوه گو زده باشند
چو روسونری نباشد تن من مباد
لعنت خدا بر بیانکونری حقه باز تبانی کار کالچوپولی باز .
لعنته خدا و بنچی بر شوما انسانهایه تنگ نظر :general312:
هر دو ایتالیایی صعود میکنن تا مشت محکمی بر دهان شوما دو یاوه گو زده باشند
خنگول من خودم میلانیم اما ارزویه موفقیت میکنم برایه برادرانه ایتالیاییه خودم چون قبل از اینکه میلانی باشم یک اتزوریه متعصب هستم :general312:چو روسونری نباشد تن من مباد
لعنت خدا بر بیانکونری حقه باز تبانی کار کالچوپولی باز .
به امید خدا و یاری مسئولین هیچ تیم ایتالیایی ای از گروهش بالا نمیاد!خنگول من خودم میلانیم اما ارزویه موفقیت میکنم برایه برادرانه ایتالیاییه خودم چون قبل از اینکه میلانی باشم یک اتزوریه متعصب هستم :general312:
اصلا جام باشگاهایی که توش میلان و منچستر نباشه به کفر ابلیس هم نمیرزه :general710:
امسال باید سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیریم :general601:
پ.ن :دوستانه منچستری خوش خوشانشون نشه بنده از منچستر خوشم نمیاد:general607: فقط جاش خالی بود تو CL
خنگول من خودم میلانیم اما ارزویه موفقیت میکنم برایه برادرانه ایتالیاییه خودم چون قبل از اینکه میلانی باشم یک اتزوریه متعصب هستم :general312:
اصلا جام باشگاهایی که توش میلان و منچستر نباشه به کفر ابلیس هم نمیرزه :general710:
امسال باید سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیریم :general601:
پ.ن :دوستانه منچستری خوش خوشانشون نشه بنده از منچستر خوشم نمیاد:general607: فقط جاش خالی بود تو CL
درخشان ؟ افتضاح بود اون بازی تو تاپیک میلان هم یکم راجع به بازی میلان با فیورنتینا توضیح دادمبا بازی درخشانی که با فیورنتینا داشت معلومه مدعی کسب قهرمانیه
بحثو عوض نکن:general609:تو شمایه؟
خجالت بکش بحث مثبت هیجده نکن.
درخشان ؟ افتضاح بود اون بازی تو تاپیک میلان هم یکم راجع به بازی میلان با فیورنتینا توضیح دادم
میلان عمرا این فصل قهرمان بشه منطقی که باشیم حداقل یک یا دو فصل دیگه یووه قهرمان سری آ میشه
الان یکی از سه چسمغز فروم هست!بنچی جدیدا چرا اینجور شدی دیر میگیری؟؟
قبلنا یکی از سه باهوش اول فروم بودی
منظورو نگرفتی
همش تقصیر روانیایه پاتوقه :general710:بنچی جدیدا چرا اینجور شدی دیر میگیری؟؟
قبلنا یکی از سه باهوش اول فروم بودی
منظورو نگرفتی
خععلی ممنونالان یکی از سه چسمغز فروم هست!
همش تقصیر روانیایه پاتوقه :general710:
خععلی ممنون
الان یکی از روانیا نیاد با سه یوزرش این پستت رو لایک کنه صلوات:general705:
والا ما که یه بازی با گل بخودی بردیم!دو بازی پیاپی با گل به خودی حریف نبری صلوات
شما که اصلا هیچ بازی رو با گل به خودی حریف نبردینوالا ما که یه بازی با گل بخودی بردیم!
اون گل به خودی انگشت کوچیکه گل کارل واکر نمیشه! عجب گلی زد!
بازی با کریستال نمیدونم چرا 2-0 مونده بود تو خاطرم!شما که اصلا هیچ بازی رو با گل به خودی حریف نبردین
کی همچین شایعه ی کثیفی رو رواج داده؟ دو تا برد دارین که هر دو تاش رو هم با گلهای بازیکنان خودتون بردید
به هر حال گهگاهی بازیکنان حریف هم واسه شما خودی محسوب میشه چقدر قشنگه این گلهای o.g :general711:
مشاهده پیوست 852312
مشاهده پیوست 852313
این کارل واکر همون کایل واکره؟[emoji6] [emoji12]بازی با کریستال نمیدونم چرا 2-0 مونده بود تو خاطرم!
ولی بازم جفتش انگشت کوچیکه گل کارل واکر نمیشه!
من کاملاً قبول دارم روی امتیازهای ما شانس موثر بوده! ولی منچستر هم همینجوری بوده این فصل!
لب مطلب رو بچسب!صدمين بازى تو خونه.
سالگرد؟!
سالگرد صدمين بازى؟!