اگه تو عمرت یه حرف درست زده باشی همینه!خب میبینم که استاد رومرو هم بالاخره شروع کردن به نشون دادن توانایی و مهارتهاشون!!!
استادی که اگه وجود مبارکش نبود کینگ مسی حتمآ حداقل 1 جام با آرژانتین گرفته بود تا حالا!!!:general710:
فن خال بهش پنالتی گرفتن یاد داده!اگه تو عمرت یه حرف درست زده باشی همینه!
رومرو .... تیمهای درجه ی دو اروپا هم به عنوان دروازه بان دوم سراغش نبودن فن خال اومد و گذاشتش دروازه بان اصلی
به لطف دروازه بان توپچیشون بردن!چه بازی کرد رم :general601:
یووه دو بازی دو شکست
این دو بازی شزنی براشون خوب بوده!به لطف دروازه بان توپچیشون بردن!
پارسال اگه یه دروازه بان خوب داشتن هم میشد امیدوار بود به رقابت برای اسکودتو با یووه و هم احتمالا از گروهشون بالا میومدن چون دی سانتیس بدرد نمیخوردبه لطف دروازه بان توپچیشون بردن!
باوو من اول از همه چیز اتزوری هستم پس وقتی بازیه یووه و رم رو میبینم به عنوان یه ایتالیایی لذت میبرم همین طرفدار اتزوری بودن الان منه مجبور کرده بازی پاریسن جرمن رو نگاه کنم بخاطر وراتی و البته کمی هم بخاطر ایبرا سیلوا کاوانی موتا و سیریگواین دو بازی شزنی براشون خوب بوده!
من نمیدونم این بنچی فازش چیه
یه بار طرفدار یووه هه یه بار طرف میلان بعد برمیگرده میگه فقط رم!
آی آی آیپارسال اگه یه دروازه بان خوب داشتن هم میشد امیدوار بود به رقابت برای اسکودتو با یووه و هم احتمالا از گروهشون بالا میومدن چون دی سانتیس بدرد نمیخورد
خیلی دوست داشتم پیتر چک رو بگیرن که ارسنال پیشدستی کرد اما این شزنی هم خیلی خوب بود دقیقه اخر چه واکنشی نشون داد :general601:
باوو من اول از همه چیز اتزوری هستم پس وقتی بازیه یووه و رم رو میبینم به عنوان یه ایتالیایی لذت میبرم همین طرفدار اتزوری بودن الان منه مجبور کرده بازی پاریسن جرمن رو نگاه کنم بخاطر وراتی و البته کمی هم بخاطر ایبرا سیلوا کاوانی موتا و سیریگو
بعد از اتزوری هم میلانی هستم
اره مفت خریدنش جواهریه واسه خودش الان بیشترین کسی که بهش امید دارم برای ایتالیا مفید باشه همین وراتیه کاشکی بیاد میلانآی آی آی
این وراتی رو چقدر مفت خریدن از پسکارا!
مارتیاله چیه 19 ساله 36 میلیون پوند...:general304اصلآ هم پول زیادی نیست!)من دوست داشتم بنتکه رو بخریم ولی 32.5 میلیون پوند اصلا پول کمی نیست.