به عکس که ني عمو
مثلا من اينو ميذارم ميگم بارسا داشت اتوبوسي بازي ميکرد:
مشاهده پیوست 306405
در سر عقل بايد :دي
ضربه آزاد را داری با حالت معمول بازی مقایسه میکنی عجبا
سید جان آخر شبی سوتی دادی ، من هم بی جنبه ...
عکس اول که از دفاع میلان گذاشته شده در جریان بازی هست که میلان اینطور 11 نفره تو محوطه خودش جمع شده
ولی عکسی که از دفاع بارسلونا گذاشته شده موقعی هست که ضربه آزاد داره زده میشه و طبیعی هست که مواقع ضربه آزاد یا کرنر تمام نفرات یه تیم حول و حوش محوطه خودشون جمع بشن ، ok ؟ :happy:
.
خب این عکسو محسن تو تاپیک بارسا گذاشته. دفاع اتوبوسی میلان. بشمرید:
مشاهده پیوست 306401
(در جواب نبید که میگفت بازی میلان اتوبوسی نبود!)
البته در این که بارسا اصلا در حد انتظار بازی نکرد شکی نیست ولی شما هم اتوبوسی بودید قربونش برم
به عکس که ني عمو
مثلا من اينو ميذارم ميگم بارسا داشت اتوبوسي بازي ميکرد:
مشاهده پیوست 306405
در سر عقل بايد :دي
اصن هر چی تو میگی 2 تا زدیم بردیم چن سال دیگه کسی یادش نمیاد
نکنه اون زمانی هم که 4 تا خوردین اتوبوس درکار بوده شایدم ترن
ولی این حرفا واسه تسکین خودتونه
مث کسی که سیگار میشکه میگه ارومم میکنه
راموس :" ترجیح می دهم بارسا مقابل تیمهای خارجی برنده باشد "
پرسش مجری برنامه ، پابلو موتوس در مورد نظرش درباره شکست بارسا به میلان گفت :" ما با بارسا رقابت می کنیم اما وقتی یک تیم اسپانیایی با تیم خارجی بازی می کند ، همیشه دوست دارم تیم اسپانیایی برنده باشد . "
پنالتی که مقابل بایرن خراب کرد :" روزی که برای پنالتی هیجان زده نباشم پنالنی نمی زنم . اما راستش را بخواهید نقطه پنالتی وضع خوبی نداشت . اهل دروغ نیستم . شاید کمی استرس داشتم و همین باعث شد که ضربه ام خراب شود . بقیه هم پنالتی هایشان را خراب کردند . این صحنه روی خواهر و مادرم هم خیلی تاثیر گذاشت . چنین تجربیاتی تو را نیرومندتر می کنند . اگر نتوانی از آن بگذری نمی توانی یک حرفه ای شوی . همیشه باید درس گرفت و وقتی اشتباه می کنی تلاش کنی که پیشرفت کنی . "
پنالتی چیپ مقابل پرتغال :" همان روزی که در چمپیونزلیگ پنالتی خراب کردم به مادرم گفتم که باید جبران کنم . می خواستم که آن لحظات را برای خانواده ام جبران کنم . چنان خوب ضربه زدم که نشان دهم که از هیچ چیز نمی ترسم . من هم ممکن است که اشتباهی انجام دهم . هیچ کس انتظار نداشت که چنین ضربه خوبی بزنم . برایم آسان تر شده بود . اگر روی پاتریسیو البته آن توپ را می گرفت ، در اسپانیا هم مورد خشم قرار می گرفتم ... "
ناراحتی دل بوسکه از پنالتی اش :" در این لحظات مربیان بیشترین اذیت را در مورد اتفاقات و تاثیری که ممکن است داشته باشد متحمل می شوند . وقتی که از مرحله گروهی صعود کنی ، با یک بازی بد به خانه بر می گردی . پنالتی ها خیلی مهم بودند . پیکه ، ژابی و برخی دیگر مدام تمرین می کردند . ویسنته به من گفت که بی خیال شوم و من قبول نکردم . این یک خاطره باقی می ماند . می توانم آن را به بچه هایم یاد بدهم . "
جو خوب در تیم ملی :"جو خوبی وجود دارد که این برای کار خوب است . این اتفاق همیشه خوشایند است . مهم است که یک رقابت سالم برای تشکیل یک هسته مفید وجود داشته باشد . موفقیت رئال - بارسا در سالهای اخیر باعث شده که مشکلات و اختلافات بیش از حد عادی نمود پیدا کند . اما در هر لحظه ممکن است که یک ماقبل و مابعد پدید بیاید که باعث اتحاد بیشتر شود . "
اتفاقات کوپا دل ری و انداختن جام :" این لحظه ای بود که زندگی من را شکل داد . من آن را با شوخ طبعی پشت سر گذاشتم . مهم این است که رئال برد و مادریدیسموها لذت بردند . "
چهره جدید :" من باید مراقب باشم . چهره اهمیت بالایی دارد . "
گاوبازی :" همیشه علاقه زیادی به دنیای گاوبازی داشته ام . یک بار با دوستم تلوانته رفته بودیم تا چند مسابقه را ببینیم که برایم خیلی جالب بود ."
منبع مرجع خبری باشگاه
بالایی تا میتونی اوغده ات رو خالی کن واسه رئال ورونالدومورینیو هی خالی کن وای هیچی از افتخارات شون کم نمیشن خودتو کوچیک میکنی واسه بقیه
هر چی باشه تیمت زیر مادریده وی شهرک یهودی نشین هستین که ادعای جدایی طلبی میکنه وتماشاگرنماهاشم کله خوک پرتاب میکنن به بازیکن سابقشون لویس فیگو
واینم فرهنگ تماشاگرنماهاش :lol:
سیگار که آروم میکنه (!)... ولی خب الان که نگاه میکنم میبینم حق با توئه. مشکل از تیم ماست که یه آنتی پلن نداره برای همچین شرایطی. ولی ایشالا تو نوکمپ زیر فشار تشویقهای سه طبقه تماشاچی دو آتیشه بارسائی، وامیده تیمتون و جواب اون ۴تارو به طرز دردناکی میگیرید تا ببینیم فکری به حال این مشکل میکنن برای سالهای بعد یا نه.
فقط باید پلاتینی ساعت بازی رو بیاره عقب تر چون بیشتر هواداراتون فردا مدرسه دارن نمیتونن بیان ورزشگاه