حرف زدن در مورد موفقیت های بارسا و ارتباطش با داوری و یوفا از اون تئوری های توطئه و تحت تاثیر فیلم دایی جان ناپلئونی بودنه.
بارسا 6 تا 5 تا 3 تا انواع پیروزی ها رو جلو رئال کسب کرد، منچستر رو دو بار تو فینال لوله کرد، اصن گیریم همه ی داورا بارسا رو تا فینال هل دادن، اما تو فینال که قهرمان لیگ برتر و 2 بار کله پا کرد که.
یا رئالش، رئال که تو 3-4 سال تا تونست گل خورد ازمون، حالا یه اخراج رو مستمسک کرده واسه این خضعبلات. بخدا این جرفا رو جلو کسی بزنید بهتون میخنده.
اصلا بحث نیمه ی پر یا خالی لیوان نیست، لیوان بارسا پر از موفقیته که نیمه ی خالی نذاشته اما اگه شما از این ور قضیه نگاه کنید میبینید که با این صحبتا راهی به پیش نمیره.
در مورد فنپرسی خیلی بحث شده، من از یکی از طرفدارای منچستر که مدعی بود فنپرسی صدای سوت داور رو نشنیده خواستم که این مطلب رو ثابت کنه، اما نتونست چون نمیشه اثبات کرد، هر جای دنیا وقتی نتیجه به سود تیمی هستش که بازیکنش سعی داره وقت بازی رو تلف کنه اون بازیکن کارت زرد میگیره، چون وقتی که توپ به فن پرسی میرسه دقیقا نگاهش سمت داور خط نگه داره که داره پرچم میزنه، اگه سوت رو نشنیده باشه حتما پرچم زرد رو که دیده.
مطمئنا وقتی صحبت از حمایت یوفا از بارسا برای موفقیت در چمپیونز لیگ میشه به این معناست که این تیم شایستگی قهرمانی رو نداشته دیگه؟ خوب گیریم، فرض محال که درست، اما اگه این تیم لایق نبوده پس چطور در فینال تیمی که با لیاقت به فینال رسیده رو به این آسونی میبره؟ اونم 2 بار. خوب یا باید قبول کرد بارسا شخصیت یک فینالیست رو داشته یا نداشته دیگه، شما تیم بشیکتاش رو با کمک داوری تا فینال ببرید اما تو سخت ترین بازی که نمیتونه موفق بشه. این روش اخلاقی و صحیحی واسه کمرنگ کردن موفقیت های یک تیم نیست. واقعا اگه بارسا لایق نبود باید جلوی منچستر میباخت اما غیر از این شد.
موفقیت های بارسا فقط محدود به بازی های باشگاهی نبوده، موفقیت تیم ملی اسپانیا، اینا همزمان با قدرت گیری بارسلوناست،
واقعا دوستانه انتظار دارم به این تیم احترام بذارید، طبعا شاید ما هوادار ها توی تاپیک کل کل میکنیم، اما واقعیت بارسلونا یه مطلب انکار ناپذیره، کمتر تیمی بوده که موفقیتش تا این حد در عرصه ی ملی تاثیر گذار بوده.
نه آث میلان زمان خودش این قدر موفق بوده، نه رئال کهکشانی، نه منچستر با این همه جام توی 25 سال اخیر (تاثیرشون در عرصه ی ملی). این مطلب واقعا باعث تمایز بارسلونا و تمایز موفقیتش با موفقیت های تیم های دیگه شده
کلا از اینکه به این مطالب میپردازید ممنونم، چون خاطرات خوش پیروزی جلوی رئال و آرسنال رو زنده میکنید، هر چند که چلسی ازمون پنالتی طلبکار بود.
edit:
چرا خيلي هم خوبه من يه بار ويدئو بازي ارسنال رو اوردم گذاشتم قشنگ بحث کردم ولي ديدم نرود ميخ اهنين در سنگ بيخيالش شدم
هاااا، شما همون پرشزی هستی که باهاش در مورد گل فنپرسی بحث کردم . :happy:
شما اصرار داشتی که فن پرسی صدا رو نشنیده، اما نتونستی اثبات کنی، چون توی فیلم صدایی نبود، و اینکه وقتی توپ به فن پرسی رسید هنگامی که در آفساید بود کمک داور دقیقا در دید کامل فن پرسی بود، یعنی به راحتی پرچم زرد داور واسش قابل مشاهده بوده.
نه شما میتونی اثبات کنی که نشنیده نه کاملا بنده میتونم ثابت کنم که شنیده، اما اگه قرار باشه هر بازیکنی بزنه زیر توپ و بگه نشنیدم که نمیشه که