• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
zlxj2dvlvn2o39rt8qfh.png

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
نمیدونم از بزرگی بیش از اندازه بارسا هست و یا اینکه سفیدها و منچستری ها به قدری کوچک شدند که هواداران این دو تیم آویزون میلان میشند!! بابا جان به فکر خودتون باشید
دوستان عزیز عجله نکنید,90 دقیقه دیگه باقی مونده ,اما اگر هم بارسا در همین مرحله کنار بره مزد بازی ضعیف خودش رو خواهد گرفت... ولی این رو از من به یادگار داشته باشین که در صورت حذف تیم ما هم این جام به شما نخواهد رسید

باخت به میلان هر چقدر برای ما تلخ و ناامیدکننده بود حداقل این حسن رو داشت که یک بار دیگه ثابت کرد بارسا حسادت برانگیزترین تیم دنیاست

خدایی یک بارسلونا که هیچی 3 تا بارسلونا هم بازی کنن نمیتونن به آث میلان 3 گل تو زمین خودش بزنن

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
نمیدونم از بزرگی بیش از اندازه بارسا هست و یا اینکه سفیدها و منچستری ها به قدری کوچک شدند که هواداران این دو تیم آویزون میلان میشند!! بابا جان به فکر خودتون باشید
دوستان عزیز عجله نکنید,90 دقیقه دیگه باقی مونده ,اما اگر هم بارسا در همین مرحله کنار بره مزد بازی ضعیف خودش رو خواهد گرفت... ولی این رو از من به یادگار داشته باشین که در صورت حذف تیم ما هم این جام به شما نخواهد رسید

باخت به میلان هر چقدر برای ما تلخ و ناامیدکننده بود حداقل این حسن رو داشت که یک بار دیگه ثابت کرد بارسا حسادت برانگیزترین تیم دنیاست

این جمله آخری که فرمودید خیلی برای من آشناست. احتمالا برای یه تیم دیگه بوده زمانی که بارسا هنوز یه تیم معمولی با طرفداران اندک بود و حتی نمیتونست از گروهش صعود کنه و الان شما اینجا به کار بردید.
هیچ شکی نیست که برخی طرفدارای جدید بارسا طی چند سال اخیر رشد قارچ گونه ای داشتند. هر سربالایی یه سرازیری هم داره.
باید منتظر بود که بعد از افت بارسا یه سرشماری از طرفداران بارسا انجام بشه و اونوقت دید چه خبره.
در هر صورت برای ما فعلا رقیب اصلی مادریده که باید شکستش بدیم و بعد اون به مراحل بالاتر و تیم های بعدی فکر کنیم.
امیدوارم پلاتینی و داوری تاثیری نداشته باشند و هر تیمی حقش هست قهرمان بشه با ذکر این نکته که
We are united

Sent from my MK16i using Tapatalk 2

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
+حضور گسترده صداوصیمان هم اضافه کن

ما هم در تئاتر رویاها اماده هستیم

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
نمیدونم این بحث مزخرف پلاتینی و داوری و این خزعبلات تا کی ادامه خواهد داشت.... دو تا پنالتی تو بازی با چلسی شده بهانه ای که قدرت بارسا رو ندید بگیرند
بهتره چشماتون رو باز کنید و حقیقت رو ببینید که بارسا چطور داره از داوری ها ضربه می خوره... اما میدونین چرا به چشم نمیاد؟! چون فرهنگ فوتبالی ما با تیم های شما زمین تا آسمون فرق داره , چون مربی های ما مثل مترجم و فرگی و امثالهم هوچی گری و دوختن زمین و زمان به خاطر اشتباهات داوری رو بلد نیستند
بلد نیستیم ضعف های خودمون رو با کارهایی که شما ها استادشید بپوشونیم اما دلیل نمیشه در برابر هر حرفی که به زبون میارید سکوت کنیم...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
آقای snatch که اسم شما رو بلد نیستم از من ناراحت نشید چون این پست خطاب به شخص شما نیست اما این چیزی که گفتین حرفی نیست که انتظار شنیدنش رو از یک هوادار منچستر داشته باشم...
تو این شرایط که تیمم وضعیت خوبی نداره حوصله ی بحث کردن در مورد داوری ندارم و فقط در یک جمله می گم; کمی منطق چیز بدی نیست!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
نمیدونم این بحث مزخرف پلاتینی و داوری و این خزعبلات تا کی ادامه خواهد داشت.... دو تا پنالتی تو بازی با چلسی شده بهانه ای که قدرت بارسا رو ندید بگیرند
بهتره چشماتون رو باز کنید و حقیقت رو ببینید که بارسا چطور داره از داوری ها ضربه می خوره... اما میدونین چرا به چشم نمیاد؟! چون فرهنگ فوتبالی ما با تیم های شما زمین تا آسمون فرق داره , چون مربی های ما مثل مترجم و فرگی و امثالهم هوچی گری و دوختن زمین و زمان به خاطر اشتباهات داوری رو بلد نیستند
بلد نیستیم ضعف های خودمون رو با کارهایی که شما ها استادشید بپوشونیم اما دلیل نمیشه در برابر هر حرفی که به زبون میارید سکوت کنیم...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
آقای snatch که اسم شما رو بلد نیستم از من ناراحت نشید چون این پست خطاب به شخص شما نیست اما این چیزی که گفتین حرفی نیست که انتظار شنیدنش رو از یک هوادار منچستر داشته باشم...
تو این شرایط که تیمم وضعیت خوبی نداره حوصله ی بحث کردن در مورد داوری ندارم و فقط در یک جمله می گم; کمی منطق چیز بدی نیست!

راست ميگه جان ميتي

همه ناداوري ها سر بارسا در مياد

مث بازي سال قبلش با ميلان :دي مث بازي با ارسنال و ... زياده :دي

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
تمام عالم دنیا میدونن داوری تاثیر داشته وکاتلان ها باید طرف تیم خودشون باشن

اگه تیم من هم پلاتینی وامثال اون کمک تیم ام بود باز هم طرفداریش میکردم مثل کاتلان های.....

خطای پپه هم با دلقک بازی های الوز منجر به حذف رئال شد تو لیگ قهرمانان
download.jpg
La-falta-de-Pepe-a-Alves-que-l_54146449269_53699622600_601_341.jpg

وهی بگین داوری ضد تیم ما بوده

اینم تقدیم به اون هوادار بارسایی جدید

murre.jpg

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
راست ميگه جان ميتي

همه ناداوري ها سر بارسا در مياد

مث بازي سال قبلش با ميلان :دي مث بازي با ارسنال و ... زياده :دي

زیاده؟! بقیش؟! :دی اگه بارسا میلان رو برگشت زد و صعود کرد من حاضرم مورد به مورد از هر بازی ثابت کنم بارسا بیشتر ضربه خورده از داور...
سید جان اساسا اشتباه داوری یعنی چی؟ مگه بارسا با اشتباه داور جلوی چلسی حذف نشد؟( پارسال نه چندین سال پیش) مگه بارسا با اشتباه داوری جلوی اینتر حدف نشد؟ همون بازی با چلسی هم هزار بار گفتم که بازی رفت اشتارک دو تا اشتباه صددرصد داشت که اگه نمیکرد هرگز اتفاقات بازی برگشت نمی افتاد اما کو گوش شنوا؟! هر کی از راه میرسه یه پلاتینی سر زبونشه.... بهتر نیست واقعیت ها رو ببینیم بزرگوار؟! همین امسال بازی با سفید ها و همین بازی با میلان اشتباهات داوری به ضرر بارسا نبود؟ اما شما دیدین کسی دست به شلوغ کاری بزنه و همه چیز رو در اشتباه داوری ببینه؟
باز هم تکرار می کنم بهتر نیست که حقایق رو با چشمانی باز و با منطق بیشتری ببینیم؟

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
زیاده؟! بقیش؟! :دی اگه بارسا میلان رو برگشت زد و صعود کرد من حاضرم مورد به مورد از هر بازی ثابت کنم بارسا بیشتر ضربه خورده از داور...
سید جان اساسا اشتباه داوری یعنی چی؟ مگه بارسا با اشتباه داور جلوی چلسی حذف نشد؟( پارسال نه چندین سال پیش) مگه بارسا با اشتباه داوری جلوی اینتر حدف نشد؟ همون بازی با چلسی هم هزار بار گفتم که بازی رفت اشتارک دو تا اشتباه صددرصد داشت که اگه نمیکرد هرگز اتفاقات بازی برگشت نمی افتاد اما کو گوش شنوا؟! هر کی از راه میرسه یه پلاتینی سر زبونشه.... بهتر نیست واقعیت ها رو ببینیم بزرگوار؟! همین امسال بازی با سفید ها و همین بازی با میلان اشتباهات داوری به ضرر بارسا نبود؟ اما شما دیدین کسی دست به شلوغ کاری بزنه و همه چیز رو در اشتباه داوری ببینه؟
باز هم تکرار می کنم بهتر نیست که حقایق رو با چشمانی باز و با منطق بیشتری ببینیم؟

چرا خيلي هم خوبه من يه بار ويدئو بازي ارسنال رو اوردم گذاشتم قشنگ بحث کردم ولي ديدم نرود ميخ اهنين در سنگ بيخيالش شدم

کلا وقتي طرفدار يه تيم هستي به علت يه پيش داوري خاص هميشه سعي در دفاع از تيمت داري که يه امر طبيعيه و کار رو براي بحث و اين چيزا سخت و اکثرا غير ممکن ميکنه

بزرگوار؟ :دي استقلالي هستي؟ استقلال سوراخه :دي

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
منظورت بازی منچستر و آرسناله دیگه؟!
بازی بارسا با آرسنال که اصلا اشتباهی نداشت, فن فن می خواست کور شه بعد از سوت شوت نزنه :دی به ما چه اصلا :دی تازه اگر هم اخراج نمی شد مثلا آرسنال می خواست تو کمپ نو چی کار کنه:p
بزرگوار؟ :دي استقلالي هستي؟ استقلال سوراخه :دي
:D:lol:
نه آقا! در این مورد دردمون مشترکه پسرعمو :دی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حرف زدن در مورد موفقیت های بارسا و ارتباطش با داوری و یوفا از اون تئوری های توطئه و تحت تاثیر فیلم دایی جان ناپلئونی بودنه.

بارسا 6 تا 5 تا 3 تا انواع پیروزی ها رو جلو رئال کسب کرد، منچستر رو دو بار تو فینال لوله کرد، اصن گیریم همه ی داورا بارسا رو تا فینال هل دادن، اما تو فینال که قهرمان لیگ برتر و 2 بار کله پا کرد که.
یا رئالش، رئال که تو 3-4 سال تا تونست گل خورد ازمون، حالا یه اخراج رو مستمسک کرده واسه این خضعبلات. بخدا این جرفا رو جلو کسی بزنید بهتون میخنده.

اصلا بحث نیمه ی پر یا خالی لیوان نیست، لیوان بارسا پر از موفقیته که نیمه ی خالی نذاشته اما اگه شما از این ور قضیه نگاه کنید میبینید که با این صحبتا راهی به پیش نمیره.

در مورد فنپرسی خیلی بحث شده، من از یکی از طرفدارای منچستر که مدعی بود فنپرسی صدای سوت داور رو نشنیده خواستم که این مطلب رو ثابت کنه، اما نتونست چون نمیشه اثبات کرد، هر جای دنیا وقتی نتیجه به سود تیمی هستش که بازیکنش سعی داره وقت بازی رو تلف کنه اون بازیکن کارت زرد میگیره، چون وقتی که توپ به فن پرسی میرسه دقیقا نگاهش سمت داور خط نگه داره که داره پرچم میزنه، اگه سوت رو نشنیده باشه حتما پرچم زرد رو که دیده.

مطمئنا وقتی صحبت از حمایت یوفا از بارسا برای موفقیت در چمپیونز لیگ میشه به این معناست که این تیم شایستگی قهرمانی رو نداشته دیگه؟ خوب گیریم، فرض محال که درست، اما اگه این تیم لایق نبوده پس چطور در فینال تیمی که با لیاقت به فینال رسیده رو به این آسونی میبره؟ اونم 2 بار. خوب یا باید قبول کرد بارسا شخصیت یک فینالیست رو داشته یا نداشته دیگه، شما تیم بشیکتاش رو با کمک داوری تا فینال ببرید اما تو سخت ترین بازی که نمیتونه موفق بشه. این روش اخلاقی و صحیحی واسه کمرنگ کردن موفقیت های یک تیم نیست. واقعا اگه بارسا لایق نبود باید جلوی منچستر میباخت اما غیر از این شد.
موفقیت های بارسا فقط محدود به بازی های باشگاهی نبوده، موفقیت تیم ملی اسپانیا، اینا همزمان با قدرت گیری بارسلوناست،
واقعا دوستانه انتظار دارم به این تیم احترام بذارید، طبعا شاید ما هوادار ها توی تاپیک کل کل میکنیم، اما واقعیت بارسلونا یه مطلب انکار ناپذیره، کمتر تیمی بوده که موفقیتش تا این حد در عرصه ی ملی تاثیر گذار بوده.
نه آث میلان زمان خودش این قدر موفق بوده، نه رئال کهکشانی، نه منچستر با این همه جام توی 25 سال اخیر (تاثیرشون در عرصه ی ملی). این مطلب واقعا باعث تمایز بارسلونا و تمایز موفقیتش با موفقیت های تیم های دیگه شده

کلا از اینکه به این مطالب میپردازید ممنونم، چون خاطرات خوش پیروزی جلوی رئال و آرسنال رو زنده میکنید، هر چند که چلسی ازمون پنالتی طلبکار بود.

edit:

چرا خيلي هم خوبه من يه بار ويدئو بازي ارسنال رو اوردم گذاشتم قشنگ بحث کردم ولي ديدم نرود ميخ اهنين در سنگ بيخيالش شدم

هاااا، شما همون پرشزی هستی که باهاش در مورد گل فنپرسی بحث کردم . :happy:

شما اصرار داشتی که فن پرسی صدا رو نشنیده، اما نتونستی اثبات کنی، چون توی فیلم صدایی نبود، و اینکه وقتی توپ به فن پرسی رسید هنگامی که در آفساید بود کمک داور دقیقا در دید کامل فن پرسی بود، یعنی به راحتی پرچم زرد داور واسش قابل مشاهده بوده.
نه شما میتونی اثبات کنی که نشنیده نه کاملا بنده میتونم ثابت کنم که شنیده، اما اگه قرار باشه هر بازیکنی بزنه زیر توپ و بگه نشنیدم که نمیشه که

Last edited:

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
یعنی واقعا فکر می کنید این دوستانی که داوری داوری میکنن بهش اعتقاد هم دارن؟:D
اگه واقعا اینطور بود اصلا بازی های تیمشون در اروپا را دنبال نمیکردن چون نتیجه از قبل مشخص شده :lol:
جهان سوم همینه دیگه ! همیشه کوتاه ترین دیوار مقصر شناخته میشه:eek:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خطای پپه هم با دلقک بازی های الوز منجر به حذف رئال شد تو لیگ قهرمانان

هاهاااا! خطاهای په په که اصلا اخراج نداره. مخصوصا این که عکسشو گذاشتی. من خودم دیدم بعد از این صحنه دنی آلوز هنوز زنده بود، نفهمیدیم برای چه په په را اخراج کرد :D

...
خواستم سکوت کنم چون مسعود جان خیلی عالی دفاع کرد از تیممون ولی این پست خنده دار نذاشت :D

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
هاهاااا! خطاهای په په که اصلا اخراج نداره. مخصوصا این که عکسشو گذاشتی. من خودم دیدم بعد از این صحنه دنی آلوز هنوز زنده بود، نفهمیدیم برای چه په په را اخراج کرد :D

...
خواستم سکوت کنم چون مسعود جان خیلی عالی دفاع کرد از تیممون ولی این پست خنده دار نذاشت :D

کسی دیگه جدیش نمیگیره فقط بخون و بخند :lol:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

...

خودتون هم میدونی رئال تو اون بازی رفت برد ومیلان رو حذف کرد وراحت ی اروپا میتونستیم بگیریم

دیگه تمام جماعت میدونن لازم نیست که من بگم الان روسل قراره چندتا پنالتی از پلاتینی بخره واسه بازی برگشت با میلان مثل پارسال

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

فرداااااا چی میشه ه ه ؟؟؟؟

کریس اشکاش جاری میشه

بالا