• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

hamidpatriot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

فرداااااا چی میشه ه ه ؟؟؟؟

کریس اشکاش جاری میشه
آره تازه دورتموند هم 6تایی میشه....دفاع ریال هم مقابل ریال از هم گسیخته نشون میده :-D
و این پست شما بازم ادیط میشه :دی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دانشگاهی که شما توش مدرک اقتصاد گرفتی دانشگاه نیست اقای سوتی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
پلاتینی قول داد مثل پارسال واسه بازی برگشت با میلان چندتا پنالتی واستون کنارگذاشته تا برین بالا:lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پلاتینی قول داد مثل پارسال واسه بازی برگشت با میلان چندتا پنالتی واستون کنارگذاشته تا برین بالا:lol:

کلا چیز دیگه ای برای گفتن ندارید ؟ مطمئن باش بازی الکلاسیکوی پیش رو داور حداقل یکبار باید بازیکن شما رو اخراج کنه که نمیکنه. مثل تمام ال کلاسیکوهای قبلی

واران در اخرین ال کلاسیکو
په په
ژابی الونسو
لاسانا دیارا
دی ماریا

اینا بازیکنایی بودن که هر کدومشون میتونستند در ال کلاسیکوهای قبلی اخراج بشن که داور براحتی چشم پوشی میکرد.

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
بارسا هم کم کم داره به روزهای بد خودش نزدیک میشه و این اتفاق زمانی قطعی میشه که از لیگ قهرمانان حذف بشه که میشه :D

از همین الان حذف بارسا رو تبریک میگم !!! به طرفداراش ! به خاطر اینکه همینکه تا این مرحله هم اومدن خوب بود !!! :lol:

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
این دشمنی ها فقط از سر حسادت هست و له شدن تیم های مرود علاقه افراد به دست بارسا
در هر دوره ای یک تیمی ابر قدرت بوده.زمانی رئال در دهه 50 زمانی بایرن مونیخ در دهه 70 زمانی آژاکس در همون دهه و یا میلان در دهه 90
این تیم ها حتی 3 بار پشت سر هم قهرمان اروپا شدند و یا میلان که در شیوه جدید لیگ قهرمانان 2 بار پشت هم قهرمان شد.
منتها چون ما در عصری هستیم که قدرت رسانه ها و دیده شدن بازی ها خیلی بیشتر هست روی بارسا حساسیت وجود داره ضمن اینکه این تیم رو خیلی ها از لحاظ کیفی بهترین تیم تاریخ می دونن.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این دشمنی ها فقط از سر حسادت هست و له شدن تیم های مرود علاقه افراد به دست بارسا
در هر دوره ای یک تیمی ابر قدرت بوده.زمانی رئال در دهه 50 زمانی بایرن مونیخ در دهه 70 زمانی آژاکس در همون دهه و یا میلان در دهه 90
این تیم ها حتی 3 بار پشت سر هم قهرمان اروپا شدند و یا میلان که در شیوه جدید لیگ قهرمانان 2 بار پشت هم قهرمان شد.
منتها چون ما در عصری هستیم که قدرت رسانه ها و دیده شدن بازی ها خیلی بیشتر هست روی بارسا حساسیت وجود داره ضمن اینکه این تیم رو خیلی ها از لحاظ کیفی بهترین تیم تاریخ می دونن.

یه مطلب رو جا انداختی، بردن جام تو این عصر هم سخت تره هم مهمتر، چون اونوقت فوتبال تا این حد جنبه ی اقتصادی نداشته، تا این حد نظر ها سمتش معطوف نبود. از نظر فنی و نرم افزاری اینقدر پیشرفت نکرده بود.

از جهت دیگه، به این سبب که مسائل مادی به شکل امروز نبود تیم ها خیلی متمول نبودند، تمولشون به واسطه ی ارتباط با ثروتمندان خاص یا دولت یا پادشاه یک کشور بوده.
واسه همین میتونستن ستارگان رو توی تیمشون داشته باشند، در غیر اینصورت تقریبا تیم ها یک دست تر بودند، الان هم میزان کیفیت فوتبال شدیدا بهتر شده هم اینکه تیم های متمول و تملک بازیکن های ستاره هم پیشرفت مضاعفی داشته.

شما الان بخوای قهرمان بشی به مراتب کار سخت تری داری

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
انصافا عکس اولی که دوستمون گذاشته رو نگاه کنید آخره فوتوشاپه اونم از نوع آماتوریش:lol:
ساق پای آلوز یه جوری شده از بس رنگ پخش کردند روش:blink:
خودم دیگه کلیپ همینو دیدم که اصلا به پاش نخورده بود و کلی راجع به این عکس و کلیپ مطلب گذاشتن
دیگه واقعیت هارو تحریف نکنید
اگرچه این چیزی از ارزش های په په در زدن حریقان به قصد کشت کم نمیکنه:D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
انصافا عکس اولی که دوستمون گذاشته رو نگاه کنید آخره فوتوشاپه اونم از نوع آماتوریش:lol:
ساق پای آلوز یه جوری شده از بس رنگ پخش کردند روش:blink:
خودم دیگه کلیپ همینو دیدم که اصلا به پاش نخورده بود و کلی راجع به این عکس و کلیپ مطلب گذاشتن
دیگه واقعیت هارو تحریف نکنید
اگرچه این چیزی از ارزش های په په در زدن حریقان به قصد کشت کم نمیکنه:D

دوست گلم یه سوال، بنظر شما حتما باید برخورد انجام میشده تا اخراج بشه؟ یعنی به صورت غریزی نباید از خطر گریخت؟ شما بودید منتظر میموندید تا با استوک های تیز پاتون آسیب ببینه؟ شما هم میخواستید آسیب ببینید مغزتون به صورت غیر ارادی واکنش نشون میداد. بحث بحث ثانیه ها نیست، بحث صدم ثانیه هستش.

سوال خیلی جدی !!!!!!!!!!!!!!!
بنظر شما حرکت پپه با بک گراندی که همه ازش سراغ داریم، پتانسیل دریافت یک کارت قرمز رو داشت یا نه؟

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
دوست گلم یه سوال، بنظر شما حتما باید برخورد انجام میشده تا اخراج بشه؟ یعنی به صورت غریزی نباید از خطر گریخت؟ شما بودید منتظر میموندید تا با استوک های تیز پاتون آسیب ببینه؟ شما هم میخواستید آسیب ببینید مغزتون به صورت غیر ارادی واکنش نشون میداد. بحث بحث ثانیه ها نیست، بحث صدم ثانیه هستش.

سوال خیلی جدی !!!!!!!!!!!!!!!
بنظر شما حرکت پپه با بک گراندی که همه ازش سراغ داریم، پتانسیل دریافت یک کارت قرمز رو داشت یا نه؟

قبلا فقط زمانی که برخورد صورت میگرفت کارت می دادند اما بعدا قانون اومد که حتی تکل هایی که خشن هستند و به قصد زدن حریف هست اما برخورد نمیکنه و حریف پاشو میدزده هم کارت داره
یه نمونه اش تو بازی دربی وطنی زمانیکه مارکوس مرک به خاطر یه تکل که برخوردی اصلا نداشت مدافع پرسپولیسو اخراج کرد(فکر کنم محمدخانی بود اخراج شد، دقیقا یادم نمیاد)
اما همون زمان می گفتند که این چه کارتی بودو اصلا بهش برخورد نکردو ازین حرفا
اما این بحث به کنار حرف من یه چیز دیگست
قضیه سر اینه که برخورد که صورت نگرفت و آلوز پاشو به موقع دزدید، اما دیگه چرا یه ساعت داشت از درد به خودش می پیچید. این قسمتش واقعا برام جالب بود. چون داشتم بازی رو زنده می دیدم گفتم که دیگه پاش شکست وقتی داره اینجور می ناله. بحث اینه که تو که میدونی به پات نخورده، پات داره مغز خودتو گول می زنه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
قبلا فقط زمانی که برخورد صورت میگرفت کارت می دادند اما بعدا قانون اومد که حتی تکل هایی که خشن هستند و به قصد زدن حریف هست اما برخورد نمیکنه و حریف پاشو میدزده هم کارت داره
یه نمونه اش تو بازی دربی وطنی زمانیکه مارکوس مرک به خاطر یه تکل که برخوردی اصلا نداشت مدافع پرسپولیسو اخراج کرد(فکر کنم محمدخانی بود اخراج شد، دقیقا یادم نمیاد)
اما همون زمان می گفتند که این چه کارتی بودو اصلا بهش برخورد نکردو ازین حرفا
اما این بحث به کنار حرف من یه چیز دیگست
قضیه سر اینه که برخورد که صورت نگرفت و آلوز پاشو به موقع دزدید، اما دیگه چرا یه ساعت داشت از درد به خودش می پیچید. این قسمتش واقعا برام جالب بود. چون داشتم بازی رو زنده می دیدم گفتم که دیگه پاش شکست وقتی داره اینجور می ناله. بحث اینه که تو که میدونی به پات نخورده، پات داره مغز خودتو گول می زنه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

مرسی که منطقی برخورد کردی، پس اخراج په په از دید ما دونفر منطقی و درست بوده، اما حرکتی که باید تقبیح کرد حرکت بعد از خطا و تمارض آلوس بوده. دقیقه بعد از خطا منم دید شما رو داشتم و گفتم پاش حتما شکست اما توی فوتبال حرفه ای حرکاتی انجام میشه که اصلا اخلاقی نیستند، حرکت آلوس حرکت صحیحی نبود، اما اگه به خودش نمیپیچید واقعا شاید داور کارت رو هم نشون نمیداد. در کل حرکتش جای بحث داره و در اشتباه بودنش شکی نیست
اما میدونی همین خطا باعث شد چندتا از بازیکن های رئال توی بازی های بعد اخراج نشن؟ یا مشخصا پپه اخراج نشه؟ مخصوصا بعد از له کردن دست مسی !
شاید در کوتاه مدت به نفع بارسلونا بود اما حقیقت اینه که جو رسانه ای تبلیغاتی باعث شد رئالی ها در بازی های بعدی بی مهابا تر خطا کنند و مهرداد عزیز در صفحه ی قبل مثالهاش رو در الکلاسیکو بیان کرد.
بنظر من آلوس اشتباهی کرد که در بلند مدت بارسا چندین بار تاوانش رو پس داد.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کلا چیز دیگه ای برای گفتن ندارید ؟ مطمئن باش بازی الکلاسیکوی پیش رو داور حداقل یکبار باید بازیکن شما رو اخراج کنه که نمیکنه. مثل تمام ال کلاسیکوهای قبلی

په په
ژابی الونسو
لاسانا دیارا
دی ماریا

اینا بازیکنایی بودن که هر کدومشون میتونستند در ال کلاسیکوهای قبلی اخراج بشن که داور براحتی چشم پوشی میکرد.

دیگه بر همه واضحه که تاکتیک اصلی رئال در برابر بارسا درگیری فیزیکی و خشونت هستش. یعنی حداقل یک بازیکن تو هر بازی باید اخراج بشه و باز هم تاکید میکنم حداقل یک بازیکن. اینقدر مورینیو در طول فصل تو مصاحبه هاش جوسازی میکنه که داورها جرات نکنن کارت قرمز بدن، البته این تاکتیک مورینیو مخصوص رئال نیست و زمانی که توی چلسی هم بود همین روال رو پیش میگرفت. اینم بگم من یک یونایتدیم و دارم واقعیتی که دیدم رو میگم و آرزوی شخصیم اینه هیچوقت پای مورینیو به نیمکت یونایتد نرسه حتی اگه قرار باشه با وجودش کلی جام بدست بیاریم. امیدوارم حالا حالاها سر آلکس از دنیای مربی گری خداحافظی نکنه.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

په په
ژابی الونسو
لاسانا دیارا
دی ماریا

چرا دارم ومثل شمانیستم فقط ساکت هستی وبحث رو نظاره گرهستی

گل صحیح هیگواین که پویول تا دید گل خوردن خودش رو انداخت رو زمین تا داور خطای هیگواین رو بگیره اون شما وامثال شما هستی که چیزی واسه گفتن ندارید

بازی چلسی یادت رفته پس امسال هم برگشت واسه میلان چند جین پنالتی هست واستون

در مورد زابی الونسو شما اصلا میدونی پر درگیری ترین پست تو فوتبال کدومه بعد بگو الونسو تو هر بازی که من میبینم شما فقط بارسا رو میببینی کارت زردی میگیره

بالا