• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنون اصلان عزیز
من هم امیدوارم همه نگرششون مثل شما باشه

من رئالی نیستم. لیورپولی هم نیستم

اما مگه میشه بازی زیدان بزرگ رو ندید. یا بازی جرارد

من بازیهای رئال رو به خاطر اسطوره هایی مثل زیدان و رونالدوی بزرگ میدیدم

همونطور که مطمئنم خیلی از رئالیها هم بازیهای بارسا رو به خاطر رونالدینیو و ریوالدو میدیدن

واقعا این اسطوره ها بودند که ما رو میشوندن پای تماشای بازی

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
البته یکی دیگش هم به گفته خود ژاوی، حسرت بازی نکردن در منچستر در کنار ستاره های بزرگی مثل اسکولز هستش...:D
بکهام رو نمیدونم، ولی با رئال هم به چیزایی که میخواست رسید...

Big Kidder
برای بازیکنی که از کلاس 92 بوده و سی ال و ای پی ال رو با فرگی فتح کرده سقف خواسته هاش طی 4 فصل در رئال مادرید یک لالیگا و یک جام حذفی اسپانیا باشه فقط یه برداشت میشه کرد. اون برداشت هم آزاده :general705:
شکی نیست ژاوی دوست داشت در کنار اسکولز بازی کنه، از منچستر هم پیشنهاد داشت. اما متاسفانه این اسکولز بود که از بارسا پیشنهاد نداشت تا آرزوی ژاوی برای بازی در کنار اسکولز برآورده بشه. :D

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
یه روز میاند اینجا به لاماسیا گیر میدند... یه روز میاند به پویول گیر میدند...

آمار خط دفاع اسپانیا تو جام جهانی 2010 و 2014 همه چیز رو نشون میده، تو مرحله حذفی جام جهانی گل نخوردن و زدن حساس ترین گل جام جلوی آماده ترین تیمی (آلمان) که همه رو داشت درو میکرد (4 تا به انگلستان اعظم زد) فقط کار یک افسانست...

=========
نتایج کلاس 92 تو مدت حدود 15 سال با یونایتد: دو قهرمانی باشگاه های اروپا

=========
نتایج انگلیس همراه با کلاس 92 (به اضافه بازیکن هایی مثل سیمن-ادامز-کیون-اشلی کول - جرارد-لمپارد- اوون- فاولر - شیرر و ...):

یورو 2000: حذف مرحله گروهی

ترکیب تیم ملی انگلیس در جام 2002: سیمن- اشلی کول - فردیناند - کمپبل - بکهام- اسکولز - اوون - نیکی بات - فاولر و ... نتیجه: کلاس 92 تو یک چهارم جلوی برزیل 10 نفره حذف شدند.

یورو 2004: دوم در مرحله گروهی - حذف در مرحله اول بازی های حذفی

جام 2006: حذف در مرحله یک چهارم.

یورو 2008: کلا به مرحله نهایی جام نرسیدند.

=========
با کمال احترام خدمت دوستداران یونایتد باید بگم این دو تیم با هم تو یه سطح نیستند...

کلاس 92 بسیار محترم شما با نسل طلایی لاماسیا قابل قیاس نیستند...

سرمربی فوق العاده بزرگ و افسانه ای شما از نظر آمار به هیچ وجه بالاتر از پپ و انریکه (در پایان این فصل) نیست...

========
و در پایان معذرت از دوستان یونایتدی اگه سبب ناراحتیشون شدم، نوشته آخر من بود در زمینه ی مقایسه این دو تیم بزرگ

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
برای بازیکنی که از کلاس 92 بوده و سی ال و ای پی ال رو با فرگی فتح کرده سقف خواسته هاش طی 4 فصل در رئال مادرید یک لالیگا و یک جام حذفی اسپانیا باشه فقط یه برداشت میشه کرد. اون برداشت هم آزاده :general705:
شکی نیست ژاوی دوست داشت در کنار اسکولز بازی کنه، از منچستر هم پیشنهاد داشت. اما متاسفانه این اسکولز بود که از بارسا پیشنهاد نداشت تا آرزوی ژاوی برای بازی در کنار اسکولز برآورده بشه. :D
خوبه که خودت گفتی، CL و PL و کل افتخارات دیگه فوتبال رو در رده باشگاهی داشت، بکهام واسه رئال یه سوژه تبلیغاتی بود فقط، زندگی بکهام هم کمتر در مورد فوتبالش بود...
بله عزیزم، ارزش پیراهن خیلی بیشتر بود، ولی متاسفانه باید بگم که زمانی که ژاوی از منچستر پیشنهاد داشت، اسکولز بازنشسته شده بود، درحقیقت تا آخرین لحظه بازیکن بودنش حتی بعداز بازگشت از بازنشستگی هم هیچ احتیاجی به ژاوی نداشت منچستر!!:D:D:D
حرفای ژاوی رو هم خودت میتونی بخونی:
"Maybe one small regret is that I never got to play with Paul Scholes - but I was never going to leave Barcelona and he was never going to leave Manchester United."​
از لینک:
http://en.espn.co.uk/football/sport/story/330217.html
این هم یه تیکه دیگه از حرفاش:
Paul Scholes is the best midfield player of the last 20 years… He would have been valued more if he was Spanish​
بهتره که به حرفای اسطورتون بیشتر اهمیت بدید، حداقل خیلی بیشتر من و شما فوتبال سرش میشه...:D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
:D
حرفای ژاوی رو هم خودت میتونی بخونی:
"Maybe one small regret is that I never got to play with Paul Scholes - but I was never going to leave Barcelona and he was never going to leave Manchester United."​
احسنت!!!!!!!!! این دقیقا تایید صحبت های پست قبلی من و تکذیب پست قبلی خودته. :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

آمار خط دفاع اسپانیا تو جام جهانی 2010 و 2014 همه چیز رو نشون میده، تو مرحله حذفی جام جهانی گل نخوردن و زدن حساس ترین گل جام جلوی آماده ترین تیمی (آلمان) که همه رو داشت درو میکرد (4 تا به انگلستان اعظم زد) فقط کار یک افسانست...

=========

=========
نتایج انگلیس همراه با کلاس 92 (به اضافه بازیکن هایی مثل سیمن-ادامز-کیون-اشلی کول - جرارد-لمپارد- اوون- فاولر - شیرر و ...):

ترکیب تیم ملی انگلیس در جام 2002: سیمن- اشلی کول - فردیناند - کمپبل - بکهام- اسکولز - اوون - نیکی بات - فاولر و ... نتیجه: کلاس 92 تو یک چهارم جلوی برزیل 10 نفره حذف شدند.

=========
با کمال احترام خدمت دوستداران یونایتد باید بگم این دو تیم با هم تو یه سطح نیستند...

سرمربی فوق العاده بزرگ و افسانه ای شما از نظر آمار به هیچ وجه بالاتر از پپ و انریکه (در پایان این فصل) نیست...

========
و در پایان معذرت از دوستان یونایتدی اگه سبب ناراحتیشون شدم، نوشته آخر من بود در زمینه ی مقایسه این دو تیم بزرگ
:general601: آمار گویاست.
بارسلونا هزاره جدید، کلاس 92 رو که با بالاترین سرعت رد کرد، میلان آریگو ساکی رو هم به همین شکل. لیورپول باب پیزلی، آژاکس دهه نود و ... تیم های اسطوره ای زیادی رو هم پشت سر گذاشته.
مقاومت در برابر تغییر کاملا طبیعیه! اما باید قبول کرد فوتبال اروپا و تاریخ فوتبال سطحش بواسطه بارسا کاملا تغییر کرده.
شک نکنید این روند ادامه پیدا کنه تا ده سال دیگه بارسا دست نیافتنی خواهد بود، چه از لحاظ مالی، چه افتخارات و چه از نظر محبوبیت. تا مورینیو در رئال بود همه یوفالونا فیفالونا میکردن، که خوشبختانه 2 فصل بدون نقل و انتقال اینهمه جام درو کردیم رو یه 4 گل قشنگ توی کاسه رئال در برنابئو گذاشتیم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
=========
=========
=========
چی شد؟
جام جهانی 2014 ؟؟؟
فکر میکنم که پویول بازنشست شده بود؟ نه؟؟
جدا از اون در جام جهانی 2014 که اگه اشتباه نکنم در دور گروهی حذف شد، اسپانیا با اون نتایج فضاحت باری که 5تا از هلند خوردن و 2تا از شیلی ولی استرالیارو بردن، تا اونجا که یادم میاد هم فقط پویول از نسل طلاییتون نبود...
جام جهانی 2010 رو قبول دارم که اسپانیا همه بازی هاش رو 1-0 برد و قهرمان شد، قصدم پایین اوردن ارزش جام جهانی نیست، ولی یکی از ضعیفترین هاش بود...(راستش من اصلا بازیهارو ندیدم!!)
در مورد اینکه میگی تیم ملی انگلیس کاری نتوسته بکنه؟ باید بپرسی چرا انگلیس هیچوقت تیم ملیش به جایی نرسیده، درضمن اسکولز سال 2004 از تیم ملی خداحافظی کرد عزیزم...
در مورد سال های بعداز 2004 هم باید بگم که فقط فکر میکنم کسایی مثل بکهام و فردیناند در تیم ملی انگلیس حضور داشتن که جام جهانی 2006 هم فردیناند مصدوم بود که بازی نکرد، مثل بکهام که به بازی آخر فقط رسید و پنالتی رو خراب کرد...
عزیزم بزار یه چیز دیگه رو هم برات روشن کنم که چند وقتی هستش که این حرفارو داری میزنی ولی نمیدونم که خودت رو داری گول میزنی یا من رو؟
کلاس 92 و در حقیقت نسل طلایی منچستر، همه انگلیسی نبودن و بریتانیایی بودن...
هیچوقت نشنیدی که میگن بزرگترین بازیکن تاریخ که از جام جهانی دور موند کی بود؟؟ (رایان گیگز)
عزیزم این حرفت یه چیزی اونور جوک هستش، دلیلی برای جواب دادن نمیبینم...
احسنت!!!!!!!!! این دقیقا تایید صحبت های پست قبلی من و تکذیب پست قبلی خودته. :D
سفسطه بازی نکن ممد، چی میگی؟؟؟:general509::general509::general509: ژاوی داره میگه که دلش میخواسته که در کنار اسکولز بازی کنه، ولی هیچ جایی نمیخونی که اسکولز همچین حرفی رو زده باشه و یا حسرتی داشته باشه که میخواسته بره جای دیگه یا در کنار کس دیگه ای بازی کنه..

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
چی شد؟
جام جهانی 2014 ؟؟؟
جدا از اون در جام جهانی 2014 که اگه اشتباه نکنم در دور گروهی حذف شد، اسپانیا با اون نتایج فضاحت باری که 5تا از هلند خوردن و 2تا از شیلی ولی استرالیارو بردن، تا اونجا که یادم میاد هم فقط پویول از نسل طلاییتون نبود...
جام جهانی 2010 رو قبول دارم که اسپانیا همه بازی هاش رو 1-0 برد و قهرمان شد، قصدم پایین اوردن ارزش جام جهانی نیست، ولی یکی از ضعیفترین هاش بود...(راستش من اصلا بازیهارو ندیدم!!)
در مورد اینکه میگی تیم ملی انگلیس کاری نتوسته بکنه؟ باید بپرسی چرا انگلیس هیچوقت تیم ملیش به جایی نرسیده، درضمن اسکولز سال 2004 از تیم ملی خداحافظی کرد عزیزم...
در مورد سال های بعداز 2004 هم باید بگم که فقط فکر میکنم کسایی مثل بکهام و فردیناند در تیم ملی انگلیس حضور داشتن که جام جهانی 2006 هم فردیناند مصدوم بود که بازی نکرد، مثل بکهام که به بازی آخر فقط رسید و پنالتی رو خراب کرد...
عزیزم بزار یه چیز دیگه رو هم برات روشن کنم که چند وقتی هستش که این حرفارو داری میزنی ولی نمیدونم که خودت رو داری گول میزنی یا من رو؟
کلاس 92 و در حقیقت نسل طلایی منچستر، همه انگلیسی نبودن...

عزیزم این حرفت یه چیزی اونور جوک هستش، دلیلی برای جواب دادن نمیبینم...

سفسطه بازی نکن ممد، چی میگی؟؟؟:general509::general509::general509: ژاوی داره میگه که دلش میخواسته که در کنار اسکولز بازی کنه، ولی هیچ جایی نمیخونی که اسکولز همچین حرفی رو زده باشه و یا حسرتی داشته باشه...
بیا تمومش کنیم، تو با خودت قرار گذاشتی که هیچ رقمه قانع نشی
اگر که اسپانیا در 2014 اونجور تحقیر شد یکی از عواملش افول موقتی بارسلونا بود. داداش، تو که از تحقیر صحبت میکنی فراموشت نشه. آلمانی که 4 تا به انگلیس زد و 4 تای دیگه نزد در برابر اسپانیا حرفی برای گفتن نداشت.
نمیدونم روی چه حسابی c92 رو با بارسای لاماسیا مقایسه میکنند. چطوری میتونید پیکه، پویول، ژاوی، اینیستا، مسی، پدرو، یوردی البا، سرخیو بوسکتس، سسک رو مثلا با فیل، گری نویل، نیکی بات مقایسه کنید. خدااااا :general107:
بکهام، گیگز و اسکولز هم توی بهترین حالتشون به سختی بتونن از نظر کیفی با ژاوی، اینیستا و مسی مقایسه بشن. البته تو احتمالا بخوبی میتونی مقایسشون کنی :D
والا بلا منچستر هرچی داره از صدقه ی سر الکس فرگوسنِ. این ابر اسطوره میتونست از چوب کبریت بازی بگیره.
باب پیزلی، برایان کلاف و الکس فرگوسن

Last edited:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
چی شد؟
جام جهانی 2014 ؟؟؟
:eek:o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
حوصله ج دادن به تک تک پستها رو ندارم فقط اومدم بگم داش silvan این تیکه که نقل قول کردم رو ببین و دیگه ادامه نده!!!:general210:
آدم اینقدر...:|
یعنی خدا وکیلی نگرفتی منظورش از آوردن اسم جام جهانی 2014 در کنار 2010 چی بود!؟مگه داریم و میشه آخه!؟:general304:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته من هم فکر نمیکنم اسکولز هیچ وقت علاقه داشته در تیم دیگه ای بازی کنه
بازیکنایی مثل اسکولز مالدینی توتی گیگز و ... که به باشگاهشون تا اخر فوتبال وفادار موندن دیگه نسلشون داره منقرض میشه

البته بودند بازیکنایی مثل الکس دل پیرو و جرارد که دلشون راضی به ترک باشگاهشون نبود اما جبر زمانه وادارشون کرد

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بیا تمومش کنیم، تو با خودت قرار گذاشتی که هیچ رقمه قانع نشی
اگر که اسپانیا در 2014 اونجور تحقیر شد یکی از عواملش افول موقتی بارسلونا بود. داداش، تو که از تحقیر صحبت میکنی فراموشت نشه. آلمانی که 4 تا به انگلیس زد و 4 تای دیگه نزد در برابر اسپانیا حرفی برای گفتن نداشت.
نمیدونم روی چه حسابی c92 رو با بارسای لاماسیا مقایسه میکنند. چطوری میتونید پیکه، پویول، ژاوی، اینیستا، مسی، پدرو، یوردی البا، سرخیو بوسکتس، سسک رو مثلا با فیل، گری نویل، نیکی بات مقایسه کنید. خدااااا :general107:
بکهام، گیگز و اسکولز هم توی بهترین حالتشون به سختی بتونن از نظر کیفی با ژاوی، اینیستا و مسی مقایسه بشن. البته تو احتمالا بخوبی میتونی مقایسشون کنی :D
والا بلا منچستر هرچی داره از صدقه ی سر الکس فرگوسنِ. این ابر اسطوره میتونست از چوب کبریت بازی بگیره.
باب پیزلی، برایان کلاف و الکس فرگوسن
:general210:
خوب همین دیگه، اگه فرگوسن از چوب هم بازیکن میساخت، خوب نباید این بازیکنها خوب عمل میکردن تو زمین؟ که تیم نتیجه بگیره؟
یعنی بالاخره خوب بودن تو زمین؟ ولی یه فاکتوری عجیبی میاد این وسط که نمیدونم از کجا میاد که همچین بازیکن هایی ضعیف تلقی میشن، فقط بکهام رو ازت قبول میکنم، چون بکهام رو بعنوان یکی از بهترین کاشته زن ها میشناسن فقط، جالبه همون فاکتور اینجا برعکس عمل میکنه که همین آقا جزو بهترین بازیکنهای سال بوده و یک بار هم جزو 3 بازیکن برتر سال که دوم شده در نهایت، ببین که چجوری این انتخاب ها انجام میشه...
شاید منچستر بازیکن در حد مسی نداشته اون موقع، ولی بعدا داشته...:D
نسل های فوتبال عوض میشه و فوتبال هم شکلش عوض میشه...
اگه اینجوری که تو میگی باشه، باید بگیم که کاسیاس هم جام جهانی رو برای اسپانیا در چند مرحله در اورد و میشه گفت قهرمانی رو مدبون کاسیاس هستن(یورو رو که بماند)، اینجوری هم میتونیم بگیم که منچستر در برهه زمانی سال های 2001 تا 2003 بدترین دوران زمان فرگوسن رو میگذروند...
بهونه تراشی سخت نیست...
ممد جان، تو منو میشناسی، من هم تو رو میشناسم، هیچ کدوم از این بحث کنار نمیکشیم...
من هم دیگه وقت ندارم بیام پست بزارم، همینجا تمومش کنیم، هر موقع خواستی بعدا بحث میکنیم...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
:general210:
ممد جان، تو منو میشناسی، من هم تو رو میشناسم، هیچ کدوم از این بحث کنار نمیکشیم...
من هم دیگه وقت ندارم بیام پست بزارم، همینجا تمومش کنیم، هر موقع خواستی بعدا بحث میکنیم...
Deal..
به نکته خوبی اشاره کردی. درسته کنار نمیکشیم اما....
من از گفتن حقیقت و تو از انکار اون :general408:
شمارو در صورت نیاز به دیگر دوستان واگذار میکنم :p

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
درود بیکران
تف تو قبر پرز
اندرحکایت رئال

nz.jpg

برا خودترولی بد نبود:(

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دوستان متاسفانه سایت http://www.whoscored.com/ که بسیار سایته فوتبالی خوبی بود فیلتر شده o_O
لطف کنید از این لینک http://rafefilter.internet.ir/index.html برای رفع فیلتر این سایت اقدام کنید و توی صفحه مورد نظر درخواست رفع فیلتر سایت خارجی رو انتخاب کنید
ممنون

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
:eek:o_O:general509:

ff.png

نظر دوستان چیه ؟
تا حالا چیزی خلافه قوانین تو سایت هواسکورد دیده بودید ؟ اینا فازشون چیه ؟ o_O

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
بی خیال بابا از این مشکلات زیاده
بعنوان نمونه الان سایت سیانوژن فیلتره قسمت دانلودش
یه سایت بازی معروف بود گیم اسپات اگه اشتباه نکنم اونم فیلتر شد قدیما الان نمی دونم رفع فیلتره یا نه
مخازن غیر رسمی اوبونتو فیلتر بودن باید دستی دانلود و اضافه می کردی
لایو اسکور و هواسکورد هم مثل اینا بدون دلیل
حالا شما یه سرچی بزن در مورد فروش اکانت های دور بزن نه تنها فیلتر نیست بلکه درگاه پرداخت هم دارن
بعضی موقع ها سرویس های گوگل رو انگولک می کنن جی میل هم باز نمی شه
فقط خدا رو شکر می کنیم برق دست برادران فیلتر چی نیست وگرنه هر وقت عشقشون می کشید اونم فیلتر می کردن کلا بر می گشتیم به دوران پارینه سنگی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
این ویدئو رو حتما ببینید 2 تا بازیکن ژاپنی در برابر 50 تا بچه تو زمین مسابقه میدن خیلی جالبه

http://www.aparat.com/v/ky2CH

Mozahem

Registered User
لایک‌ها
698
لایو اسکور و whoscore به خاطر تبلیغ سایتای شرط بندی فیلتر شدن

بالا