xavi68
Registered User
- نوشتهها
- 1,869
- لایکها
- 3,423
آرسنالیا جوگیر شن راحت نمیشه بردشونبا عذرخواهی از آرسنالی ها
آرسنالیا جوگیر شن راحت نمیشه بردشونبا عذرخواهی از آرسنالی ها
پس گروه اتلتیک و رئال و بارسا خیلی سخت بودن دیگه؟ نه؟
البته ما هم حذف شدیم از یک گروه ساده، ولی باز هم ایرادی نداره، زودتر از یوفا هم حذف بشه، بهتر هستش...
مشاهده پیوست 889607 مشاهده پیوست 889608 مشاهده پیوست 889609
نکته جالب حذف شدن والنسیا از یه گروه فوق ساده هستش و نتایج قهرمان چند دوره اخیر یوفا که خیلی جالب بوده، مشخصا یوفا سطح خیلی پایینی داشته که سویا قهرمان میشده...
مشاهده پیوست 889610 مشاهده پیوست 889611
آرسنال هم گروهش اونقدر آسون نبود ولی دلیل اصلی این وضعیتش رو باید از اوسپینا و چک بپرسی...
مشاهده پیوست 889612
کی؟؟؟:general107:رمزی دهنت سرویس من از این بازیگره خوشم میومد :general208:
جدی؟؟؟شانس اوردیم جای مسی نیست
وگرنه از بمب تزار روسیه بیشتر کشتار میکرد
باز جای شکرش بقیه اونی که پارکینسون داشت و اونی که پدال گاز ماشینشو تخت کرده بود رو نیاوردن تو لیستشانس اوردیم جای مسی نیست
وگرنه از بمب تزار روسیه بیشتر کشتار میکرد
ولی انصافا شخصیت های مهمی بعد گل زدنش میمیرن :general503:باز جای شکرش بقیه اونی که پارکینسون داشت و اونی که پدال گاز ماشینشو تخت کرده بود رو نیاوردن تو لیست
کلا منتطرن رمزی گل بزنه هر کی مرد برچسب رمزی رو میزنن روش
ولی جدا از اینا فصل 2013-2014 که 16 گل زد رو جا انداختین
اگر قراره با هر گل رمزی Anti آرسنالی ها بمیرن امیدوارم این جریان حقیقت داشته باشه و آرزو میکنم هر بازی گل بزنه
پ.ن : بازم رمزی به روزای خوبش برگشت یه عده شروع کردن به ترول بازی...
بیخیال.....چه فوتبال کثیفی داره اسپانیا که 3تا تیم اصلیش همچین مافیایی داشتن با فدراسیونی هم که جریمه شده...
احتمال محرومیت تیم ملیش هم وجود داره؟؟
معلوم نیست که چه کارای دیگه ای نکردن که این یکی سر جر و بحث رئال و بارسا رو شده...؟
البته فکر میکنم هم بارسا و هم رئال و هم اتلتیک خریدهاشون رو کردن که محروم شدن...بیخیال.....
بارسا 3 تا نقل و انتقالات محروم شد 5 تا جام اورد و شونصد تا رکورد شکست
درخت سبز تن اون دوباره سبز میشود
هر چه طبر زدن بهش، زخم نشد، جوانه شد
بعید میدونم ممد جان به موفقیتی برسه که بشه مقایسش کرد با تیمهای قبلیش...پیش بینی ها به وقوع پیوست. فصل بعد بازیهای سیتی رو حتما باید دنبال کرد
تیم برای پپ بسته میشه، هرچی بازیکن فانتزی هست تو تیم جمع میشه، رومن فقط دنبال پپ هست... اما به خاطر عدم وجود کلاس و پلاستیکی بودن پپ به چلسی نمی آد...