• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
از این بچه که تو هر دو لیگ به اندازه کافی بازی کرده، بپرسیم بهتره:
1.JPG
http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...e-Barcelona-would-not-win-Premier-League.html
واسه گری نویل که تیم بحران زده والنسیارو تحویل گرفت، چیزی برای گفتن وجود نداره، جز اینکه مساوی های توی لیگش رو از بارسا و رئال گرفته و آمارش هم از 15 بازی 4 برد و 6 مساوی و 5 باخت هستش، جالبه که والنسیا تا قبل از اومدن نویل 8تا برد داشته تو تمام رقابتهای دیگه ای که شرکت کرده، غیر از بازی دیشبش، به نظر اونقدر بدتر از وضعیت قبلی تیم نمیاد...
ولی واسم جالب هستش که اینقدر طرفدارای لالیگا از برتری صحبت میکنن ولی تمام ستاره هاشون از EPL میان:
لیست کنم؟؟؟؟
رونالدو، بیل، مودریچ، سوارز، پیکه، فابرگاس...
البته که اسمهای قدیمی تری هم وجود داره مثل نیستل روی ولی همینا کافیه...
اگه اشتباه نکنم هم از ابتدای فصل هم دندون تیز کرده بودید واسه ماهرز و از فصل پیش هم برای کوتینیو...
درعوضش بازیکنهایی که از لالیگا به انگلیس اومدن هم کم نیستن، ولی در حد این اسمها نیستن...
نیمار هم اونقدر مثل اینکه واسش با اون رشوه هایی که به پدرش و باشگاه قبلیش دادید، دردسر درست کردید که دلش نمیخواد بمونه و خودش در تابستون این برنامه هارو درست کرد، ولی نگران نباشید، نیمار دنبال حقوق بالا هستش و واسه همین داره این جنگولک بازیهارو در میاره...
همچنین واسم جالبه که اینقدر از بدی رونی میگید، ولی در 10 سال گذشته، حداقل 3 فصل به شدت کشته بودید خودتون رو واسش...
این هم حرف مسی در مورد رونی:
2.JPG
http://www.express.co.uk/sport/football/604172/Lionel-Messi-Manchester-United-captain-Wayne-Rooney

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
http://www.goal.com/en/news/11/tran.../man-utd-offered-190m-for-neymar?ICID=HP_HN_1

بندگان خدا همین تابستون نیمار رو میخواستند با 190 میلیون یورو...:D:D:D:D و البته با جواب کاملا مثبت نیمار مواجه شدند.

مطمئن باشید هیچ بازیکن بزرگی اینقدر احمق نیست به اون تیم در حال غرق شدن بره، والا تا مثلا تاتنهام هست چرا ادم بره تو تیم دوم شهر منچستر، دیگه بحث سیتی رو نمیکنم که سطحش خیلی با یونایتد فرق داره.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
http://www.goal.com/en/news/11/tran.../man-utd-offered-190m-for-neymar?ICID=HP_HN_1

بندگان خدا همین تابستون نیمار رو میخواستند با 190 میلیون یورو...:D:D:D:D و البته با جواب کاملا مثبت نیمار مواجه شدند.

مطمئن باشید هیچ بازیکن بزرگی اینقدر احمق نیست به اون تیم در حال غرق شدن بره، والا تا مثلا تاتنهام هست چرا ادم بره تو تیم دوم شهر منچستر، دیگه بحث سیتی رو نمیکنم که سطحش خیلی با یونایتد فرق داره.
والا کل کل هم می کنید سعی کنید مقداری به واقعیت نزدیک باشه حداقل :general106::general106:

تیم دوم شهر منچستر؟!!!!:eek::eek:o_Oo_O:general106::general106::general404::general404::general304::general304::general304: خواب دیدین خیر باشه،سیتی تا نیم قرن دیگه هم به وضعیت فعلی ما نمیتونه برسه تا باهامون برابر شه،تیم اول شدن شهر منچستر که دیگه پیشکش!!!

واقعا این حرفا رو از کجا در میارین؟!!!تیم در حال غرق شدن کجا بود!!!:general304::general304: ،تاتنهام و مقایسه اش با منچستر یونایتد؟!!!! :general710: رد دادین مثل اینکه :general105:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
والا کل کل هم می کنید سعی کنید مقداری به واقعیت نزدیک باشه حداقل :general106::general106:

تیم دوم شهر منچستر؟!!!!:eek::eek:o_Oo_O:general106::general106::general404::general404::general304::general304::general304: خواب دیدین خیر باشه،سیتی تا نیم قرن دیگه هم به وضعیت فعلی ما نمیتونه برسه تا باهامون برابر شه،تیم اول شدن شهر منچستر که دیگه پیشکش!!!

واقعا این حرفا رو از کجا در میارین؟!!!تیم در حال غرق شدن کجا بود!!!:general304::general304: ،تاتنهام و مقایسه اش با منچستر یونایتد؟!!!! :general710: رد دادین مثل اینکه :general105:
راستش دلیلی به جواب دادن نمیدیدم...:D
دوستان قوه تخیل بالایی دارن...:general711:
البته واسم باز هم جالب هستش که ادعای این رو دارن که خودتون رو با ما مقایسه نکنید، ولی باز هم خودشون کل رو با ما شروع میکنن!!!!:general304::general304::general304:
دلیلش رو میشه حدس زد...:general711:

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

شما نیمار، در اوج شکوفایی، در تیم قهرمان سی ال هستی، پر افتخار ترین تیم هزاره جدید، جایگاه ثابت، دستمزد بالا، حاضری به تیمی در حال حاضر درجه دو بری؟ که هزار و یک ریسک پشت موفقیتت پنهان باشه؟(درجه ی 1 کیفی:بارسا، بایرن، رئال، یووه، سیتی، دورتموند، پی اس جی)
ابن قضیه مثل گمانه زنی رفتن پپ به یونایتده، کلی دلایل منطقی پشت این قضیه ست که انتقال رو منتفی میکنه جز عواید مالی
درسته زمانی بارسای ما هم با جذب رونالدینیو شوک درستی دریافت کرد.اما غیر از گیلبرتو سیلوا بازیکن برزیلی موفقی در لیگ برتر رو به یاد ندارم.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دهن طرفدارای لیورپول سرویس چه چیزایی بار بنتکه کردن:D
| سلام @china بنتکه را می خواهید؟

LFC Fans Corner | می توانیم از بنتکه و ایلوری در خط دفاعی استفاده کنیم.

AdamLovlallana | با جدیت تمام می گویم، باید رکورد او را ثبت کنیم. او رکوردی 100 درصدی در موقعیت های تک به تک دارد. همه را از دست داده، این ثبات را نشان می دهد.

Willow | کار درست این است که بنتکه را بگذاریم تا با مینیوله تمرین تک به تک کند. احتمالا همه ضرباتش را به گل تبدیل کند.

Paddy Power | بنتکه در راه تبدیل شدن به تورس گام بر می دارد اما بعید است به آن اندازه برسد.

Oliver Brett | بنتکه را که می بینم، احساس می کنم که کسی را نگاه می کنم که پیش تر هرگز فوتبال بازی نکرده است.

Jason | بنتکه در کار با توپ آنقدر اعتماد به نفس دارد که یک مرد درگیر اسهال در زمان عطسه کردن!

Nik Postinger | بیشتر از آنقدر که استوریج بازی ها را از دست داده، بنتکه موقعیت ها را از دست می دهد.

Paddy Power | بنتکه باز هم دو موقعیت بزرگ را از دست داد. یورگن کلوپ شماره چین را در شماره گیری سریع گوشی اش قرار داده و به دنبال باشگاهی علاقه مند است.

Arsenal News | اولیویه ژیرو: 12 میلیون. کریستین بنتکه: 32.5 میلیون پوند.

Andrew Beasley | شوت ها به سمت دروازه در بازی امشب؛ لیورپول: 12، وست هم: 8، کریستین بنتکه: 7.

RougeMen:EF | بنتکه احساساتی می شود. فرصت های خوبی به دست می آورد اما همه را از دست می دهد.

zainisaari | لیورپول باید بنتکه را به دقت در یک کارتن بسته بندی کند و روی آن بنویسد: تا پنجره نقل و انتقالات بعدی باز نکنید!

Jonno | معما: اگر بنتکه با مینیوله تک به تک شود آیا توپ گل می شود یا مهار می شود؟

Alex McGuinness | افرادی در اروپا هستند که با وجود هزینه کردن 64 میلیون برای خرید بنتکه، مینیوله و لوورن از کار بی کار نمی شوند.

Dilan Mistry | حتی مادرم آن توپ را گل می کرد!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

دیشب 4 تا تیم سطح دو لالیگا هر 4 بازی رو بردند با 11 گل زده و صفر گل خورده.... سطح کیفی تیم های لالیگا اینقدر بالا هست که بهترین ستاره های دنیا هم آمارشون به یه سری بازیکن درجه سه و چهار تو لیگ های ضعیف نرسه.

====================
ضمنا فکر کنم منتخب زیر 14 ساله های لاماسیا هم به تیم بسیار قدرتمند MIDQWERTY :D:D:D نمیباخت.

===================
اگه MIDQWERTY تو لیگ برتر بود الان با فاصله تو صدر جدول بود... حقیقتا بهترین و قوی ترین:D:D:D لیگ دنیا هستند.

Last edited:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
دیشب 4 تا تیم سطح دو لالیگا هر 4 بازی رو بردند با 11 گل زده و صفر گل خورده.... سطح کیفی تیم های لالیگا اینقدر بالا هست که بهترین ستاره های دنیا هم آمارشون به یه سری بازیکن درجه سه و چهار تو لیگ های ضعیف نرسه.

====================
ضمنا فکر کنم منتخب زیر 14 ساله های لاماسیا هم به تیم بسیار قدرتمند MIDQWERTY :D:D:D نمیباخت.

===================
اگه MIDQWERTY تو لیگ برتر بود الان با فاصله تو صدر جدول بود... حقیقتا بهترین و قوی ترین:D:D:D لیگ دنیا هستند.
باید پپ بره اونجا سطح کیفی لیگ رو ببره بالاتر :general601:
دور از کل کل من خجالت کشیدم نتیجه رو دیدم :D:D:D

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
f3.jpg

iw.jpg

با همین جدول فعلی لیگ برتر پوچتینو میره چمپیون لیگ و شیاطین اندر خم یک کوچه ،گر چه بدنبال مورینیو هستن و گرچه مربی اسپانیول (تیم معمولا نیمه دوم لالیگا) بوده ولی شواهد حاکی از این مطلبه که کاملا برای اونها کفایت میکنه ....

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
لحظات بعد از گل نشدن پنالتی بنظر برای مارسلو سخت تر بوده تا رونالدو :general710:
شادی قبل از پنالتی یه همچین خطراتی داره !

9o.jpg

.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
از زمانی که تو زمین قادر نیست بازیکن رو به روشو از جلو برداره و خودشو می زنه زمین بعد با حالت طلبکارانه و به نشانه ی اعتراض دستاشو بالا می بره که چرا داور براش خطا نگرفته یا زمانی که هم تیمی هاش گل می زنن و عصبانی میشه که چرا دروازه ی خالی رو ندادن بهش که گل بزنه بگذریم این یکی دیگه تهوع آورترینش بود " این باعث ناراحتی من می شود که مردم می گویند عملکرد رونالدو افت کرده و به همین دلیل عملکرد رئال مادرید نیز افت کرده است. اگر همه در سطح من بودند، ما صدرنشین بودیم. هر سال، طبق گفته رسانه ها، به نظر می رسد که من بی ارزش هستم، اما آمار و ارقام دروغ نمی گویند. نمی خواهم کسی را دست کم بگیرم، هیچ کدام از هم تیمی هایم، اما وقتی بهترین ها نباشند کسب پیروزی سخت است. من دوست دارم با په په، بنزما، بیل و مارسلو بازی کنم. منظور من این نیست که خسه، لوکاس وازکز، کواچیچ خوب نیستند، آنها خیلی خوب اند اما..."
تا جایی که ما از بازی دیروز یادمون میاد خود شخص این آقا حداقل دو موقعیت گل صد در صدی رو خراب کرد اون ضربه سری که بدون مزاحمت از 4-5 متری صاف زد تو دستای اوبلاک باور کنید فلینی گل می کرد!
از این آدمایی که من من می کنن حالم بهم می خوره حتی اگه واقعا تواناییش رو داشته باشن ، اجازه بدید بر مبنای عملکردتون بقیه تحسینتون کنن نه اینکه خودتون واسه خودتون نوشابه الکلی باز کنید با این نوع حرفها بیشتر عمق تکبر و خود بزرگ بینی که از مشکلات شخصیتی تون سرچشمه می گیره رو نشون می دید
در فیلم مستندش هم مشابه همین حرفو در مورد بازیکنان تیم ملی پرتغال زده بود:

3.jpg

حالا بخواد بعد از گندکاری مثل سیاستمدارا دنبال ماست مالی کردن مصاحبه ها و حرفهایی که قبلا زده باشه .... چیزی تغییر نمی کنه

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
والنسیا چه جونی گرفته با گری نویل!!!

سه هیچ تو زمین خودش به بیلبائو باخت... رسما گند زده به تیم چهارم لالیگا... سرمربی قبل اینجوری افتضاح نتیحه نمیگرفت... انشالله زودتر بره به لیگی در حد خودش.

• Like
Reactions: rms

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بهترین لیگ دنیا با فاصله چند سال نوری...
حالا نه با این اختلاف :eek::D
ولی تو این چند ساله اسپانیا و آلمان جذاب ترین لیگها بودن و از نظر قدرت بدون شک اسپانیا .

.

• Like
Reactions: rms

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سه هیچ تو زمین خودش به بیلبائو باخت... رسما گند زده به تیم چهارم لالیگا... سرمربی قبل اینجوری افتضاح نتیحه نمیگرفت... انشالله زودتر بره به لیگی در حد خودش.
منظورت تیمی که رده سیزدهم یا چهاردهم جدول بود، وقتی نویل تحویلش گرفت، البته فکر میکنم این نتیجه یه ربطی به بازی این هفتشون در یوفا داره...
بهترین لیگ دنیا با فاصله چند سال نوری...
نتایج هفته دوم(دور برگشت) رو هم میگذاشتید بد نبود...:D

بالا