• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اگه مثل دوستت نمی خندی می تونم از دل بوسکه نام ببرم.
:):p
دل بوسکه رو قبول دارم، همون فبل هم گفتم، چون مربی خوبی هستش، ولی باز هم اونقدر موفقیت SAF رو نداشته و نداره...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
صبر نمیخواد که :)
مگه شما دو ماهی که مسی مصدوم بود فوتبال نگاه نمیکردی ؟
.
تاثیر مسی تو سبک بازی بارسلونا صرفا محدود به گل و پاس گل نیست که با چند هفته دور بودنش بخوای در مورد نوع بازی تیم قضاوت کنی
شخصا بنظرم مسی فراتر از یک بازیکن بخشی از شخصیت تیمی بارسلونا رو شکل داده ، به عنوان ***** که باعث پیشرفت بازیکنهای کناریش هم شده
بارسلونای بدون مسی رو باید حداقل دو سال بعد از بازنشستگیش دید البته شک دارم دچار بحران بشن ولی بسیار بعیده بتونن اقتدار فعلی رو حفظ کنن

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تاثیر مسی تو سبک بازی بارسلونا صرفا محدود به گل و پاس گل نیست که با چند هفته دور بودنش بخوای در مورد نوع بازی تیم قضاوت کنی
شخصا بنظرم مسی فراتر از یک بازیکن بخشی از شخصیت تیمی بارسلونا رو شکل داده ، به عنوان ***** که باعث پیشرفت بازیکنهای کناریش هم شده
بارسلونای بدون مسی رو باید حداقل دو سال بعد از بازنشستگیش دید البته شک دارم دچار بحران بشن ولی بسیار بعیده بتونن اقتدار فعلی رو حفظ کنن
حداقل دو سال ؟؟! چه خبره ، ویروس زیکاست ؟ :general705: بازیکنه جادوگر که نیست .
یه بازی بیل تو رئال نیست میگن بخاطر نبود بیل نتیجه نگرفتیم یا مودریچ که نبود تمام گل خوردن ها رو به نبود مودریچ نسبت میدادن ، مسی دو ماه تو تیم نبود و کلی تیم بازی کرد و جالبه با همون نتایج قاطع بازی ها رو برد .

هم حرف بنده نسبی هست هم نظر شما ، من میگم دچار افت محسوس نمیشه و شما میگی اقتدار فعلی رو نخواهند داشت . معیار کمی و عددی هم وجود نداره .
نبود دو ماهه ی مسی دلیل محکمی بود که وابستگی نتایج به مسی بشکل 100% نیست . انریکه کار بزرگی کرده و وابستگی به مسی رو کم کرده ، وابستگی به اینیستا رو کم کرده همونطور که قبلا هم وابستگی سبک بازی تیم به ژاوی رو کم کرده بود .

.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
:eek::eek::eek:o_O
نه!!!!! فقط 4تا فینال UCL رسید و 2تاش رو گرفت...
البته قضیه این هستش که در 15-10 سال اول مربیگریش تمام تمرکزش روی رکورد گرفتن EPL بود و بعداز اون بود که به فکر CL هم افتاد که 10 سال آخر مربیگریش رو نگاه کنی، تقریبا غیر از یکی دو بار، همیشه یکی از 4 تیم نیمه نهایی UCL بود...
این دیگه از اون حرفا بودا
یعنی می تونسته بگیره بیخیال شده گفته لیگ مهم تره :eek:
اون دوبار هم که ته شانس بود :cool:
این وسط هم پپ بیچاره قهرمان که میشه میگن تیمش خوبه خودش مالی نیست
سال بعد هم بیاد لیگ برتر رو بگیره بازم میگن تیمش خوب بوده خودش کار مهمی نکرده

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این دیگه از اون حرفا بودا
یعنی می تونسته بگیره بیخیال شده گفته لیگ مهم تره :eek:
اون دوبار هم که ته شانس بود :cool:
این وسط هم پپ بیچاره قهرمان که میشه میگن تیمش خوبه خودش مالی نیست
سال بعد هم بیاد لیگ برتر رو بگیره بازم میگن تیمش خوب بوده خودش کار مهمی نکرده
چرا؟؟
ته شانس بود؟؟؟ خیلی باحالی، یه تیم تو 4 سال، بتونه 3 بار برسه فینال UCL شانسی هستش دیگه؟؟؟؟ تهشی...:D:D:D
این رو بدون و قبول کن که واسه انگلیسی ها، گرفتن EPL از گرفتن UCL مهمتر هستش، همینطور بحث جام جهانی، مشخصا با حال هوای PL آشنایی نداری، براشون بحث کل کل و کم نیاوردن در مقابل حریف در کشورشون خیلی مهمتر از بحث های دیگه هستش، خیلی شبیه استقلال و پرسپولیس خودمون هستش که باز هم طرفدارها، بازیکن های تیم ملی رو هم باز جدا جدا حساب میکنن، کلا در اکثر جاهای دنیای فوتبال همچین شکلی هستش، همین اسپانیا هم بزرگترین مشکلش تا 10 سال پیش همین بود که دو باشگاه بزرگش، با اینکه بازیکنهای خوبی داشتن(غیر اسپانیایی کم نداشتن)، هیچ وقت تیم ملی موفقی نداشت، چیزی که کاسیاس اومد پایه گذارش شد که باعث شد موفقیت به اسپانیا هم برسه، متحد کردن بازیکنهای رئال و بارسا بود...
این قضیه تو انگلیس هیچ وقت اتفاق نمیوته، چون فقط 2تا تیم بزرگ نداره انگلیس و همه بازیکنهاشون از 2تا تیم نمیان، دلیل موفق نشدن تیم ملی انگلیس هم همینه...
نگاه میکنی تیم ملی ایتالیا قهرمان جام جهانی میشه، تیمی که تقریبا از بازیکنهای 2 باشگاه تشکیل شده، میلان و یووه، اسپانیا، رئال و بارسا و آلمان رو هم بگیم بایرن خودش به تنهایی تیم ملی آلمانه بهمراه چندتا جغله دیگه!!!!

Last edited:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
چرا؟؟
ته شانس بود؟؟؟ خیلی باحالی، یه تیم تو 4 سال، بتونه 3 بار برسه فینال UCL شانسی هستش دیگه؟؟؟؟ تهشی...:D:D:D
این رو بدون و قبول کن که واسه انگلیسی ها، گرفتن EPL از گرفتن UCL مهمتر هستش، همینطور بحث جام جهانی، مشخصا با حال هوای PL آشنایی نداری، براشون بحث کل کل و کم نیاوردن در مقابل حریف در کشورشون خیلی مهمتر از بحث های دیگه هستش، خیلی شبیه استقلال و پرسپولیس خودمون هستش که باز هم طرفدارها، بازیکن های تیم ملی رو هم باز جدا جدا حساب میکنن، کلا در اکثر جاهای دنیای فوتبال همچین شکلی هستش، همین اسپانیا هم بزرگترین مشکلش تا 10 سال پیش همین بود که دو باشگاه بزرگش، با اینکه بازیکنهای خوبی داشتن(غیر اسپانیایی کم نداشتن)، هیچ وقت تیم ملی موفقی نداشت، چیزی که کاسیاس اومد پایه گذارش شد که باعث شد موفقیت به اسپانیا هم برسه، متحد کردن بازیکنهای رئال و بارسا بود...
این قضیه تو انگلیس هیچ وقت اتفاق نمیوته، چون فقط 2تا تیم بزرگ نداره انگلیس و همه بازیکنهاشون از 2تا تیم نمیان، دلیل موفق نشدن تیم ملی انگلیس هم همینه...
نگاه میکنی تیم ملی ایتالیا قهرمان جام جهانی میشه، تیمی که تقریبا از بازیکنهای 2 باشگاه تشکیل شده، میلان و یووه، اسپانیا، رئال و بارسا و آلمان رو هم بگیم بایرن خودش به تنهایی تیم ملی آلمانه بهمراه چندتا جغله دیگه!!!!
ته شانسو واسه بازی فینال گفتم که جان تری لیز خورد
فرگوسن مربی خوبی بود ولی دیگه نه در این حد که بیاییم ازش بت بسازیم و بگیم بقیه انگشت کوچیکش هم نمیشن

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ته شانسو واسه بازی فینال گفتم که جان تری لیز خورد
فرگوسن مربی خوبی بود ولی دیگه نه در این حد که بیاییم ازش بت بسازیم و بگیم بقیه انگشت کوچیکش هم نمیشن
دیگه اینقدر هم نه، ولی یه سر و گردن از بقیه بالاتر بود، خوب مربی تیم ما هم بود، پس یکمی هم ما میزاریم روش!!!:D:p

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
در مورد فرگی هم نمیشه با قطعیت نظر داد. 3 تا لیگ میچرخید و موفق میشد اونوقت یه سر و گردن از بقیه بالاتر میبود.
بنظرم هیچ مربی در جزیره آمار باب پیزلی رو در لیورپول نداره و نخواهد داشت. از سال 74 تا 83 که مربی این تیم بود. 6 تا لیگ، 3 سی ال، و 11 جام اروپای و داخلی دیگه به دست اورد. اگر حادثه هیسل پیش نمیومد لیورپول دست نیافتنی میبود. توی هشت فصل بیش از 20 عنوان
گواردیولا هم از 2008 تا الان 20 تا جام بدست اورده، این فصل 2 تا دیگه هم میگیره میشه 22 تا.
تجربه تاتا مارتینو در بارسا ثابت کرد بودن مسی و نیمار و ژاوی و اینیستا در یک تیم برای قهرمانی و خوب بازی کردن کافی نیست. اثر مربی در چنین تیمهایی چه بسا پر رنگ تره.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
یه بازی بیل تو رئال نیست میگن بخاطر نبود بیل نتیجه نگرفتیم یا مودریچ که نبود تمام گل خوردن ها رو به نبود مودریچ نسبت میدادن

من که هوادار رئالم هیچ وقت باخت هامون رو به نبود فلانی و بهمانی ربط ندادم، البته در مورد فیکس بودن بعضی بازیکن های نخاله در ترکیب مثل رونالدو حرف دارم
از نظر من مشکل رئال اینه که یک پروژه ی بلند مدت براش تعریف نشده وگرنه همه ی ابزار موفقیت رو در اختیار داره
این باشگاه دست یه تاجر افتاده که هیچ سررشته ای از فوتبال نداره و به همون شیوه ای که تجارتش رو می چرخونه باشگاه داری هم انجام میده، در نتیجه باشگاه پر میشه از هافبک های هجومی که نیازی بهشون نداریم و کمبود بازیکن در پست هایی که به شدت ضعف داریم
این مردک انقدر نادونه حتی انچلوتی رو که می تونست اعتبار از دست رفته اش رو بهش برگردونه اخراج کرد، به دلیل اینکه همه چیز رو "کالا" و "قابل خرید و فروش" میدونه (ذهنیت تاجری)
از الان می تونم حدس بزنم که فصل بعد چه اتفاقی میوفته، زیدان اخراج میشه (اون دوستمون که گفت نویل از ابرو و اعتبارش داره خرج می کنه باید این حرف رو در مورد زیدان میزد) و یکی دو تا بازیکن بزرگ با سر و صدایی که کل تابستون کش پیدا می کنه به رئال میان.
تا زمانی که رئال ابزار موفقیت افرادی مثل رونالدو و پرز باشه رنگ موفقیت رو نمیبینه، این وسط هم هیچکس به اندازه ی بارسا از این جریان سود نمیبره.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من که هوادار رئالم هیچ وقت باخت هامون رو به نبود فلانی و بهمانی ربط ندادم
شما شاید نه ولی یه چرخی تو فضای مجازی و سایت ها بخصوص بعد باخت ها بزنید این نظرات موج میزنه .

.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
در مورد فرگی هم نمیشه با قطعیت نظر داد. 3 تا لیگ میچرخید و موفق میشد اونوقت یه سر و گردن از بقیه بالاتر میبود.
حرف خودمون رو بهمون پس نده ممد جان، تو 3تا لیگ میچرخید؟؟
این رو واسه کسی میگن که یه تیم رو مربیگری میکنه و بعداز 4-3 سال میره سراغ یه تیم تاپ دیگه، نه اینکه یه تیم رو نزدیک به 30 سال مربیگری کنی بعداز یکی دو سال اول، همیشه تو اوج باشی...
تازه همه اینها به کنار، فراموش نکردی که SAF با آبردین چه کاری کرده؟؟ یا کلا خودت رو باز هم زدی به اون راه؟؟
Capture.JPG
بنظرم هیچ مربی در جزیره آمار باب پیزلی رو در لیورپول نداره و نخواهد داشت. از سال 74 تا 83 که مربی این تیم بود. 6 تا لیگ، 3 سی ال، و 11 جام اروپای و داخلی دیگه به دست اورد. اگر حادثه هیسل پیش نمیومد لیورپول دست نیافتنی میبود. توی هشت فصل بیش از 20 عنوان
شاید سال بعد هم سکته میکرد و میمرد!!!!:D و شاید هم ...
منظورم اینه که با اگه به جایی نمیرسن، فعلا که پیزلی به جایی نرسید(نه اینکه به جایی نرسید، به فرگوسن به هیچ شکلی نرسید) درحقیقت آمارش هم ضعیفتر هستش در همون مدت زمان نسبت به 27 سال عملکرد SAF:
z.JPG SAF.JPG
و این هم تروفی ها و آمار SAF فقط در منچستر یونایتد(تیمهای اسکاتلندی رو محاسبه نکرده):
Sir-Alex-Ferguson-Infographic.jpg
فکر میکنم در کل یه چیزی تو مایه های 48 جام و قهرمانی داره در کل...
و همچنین یکی از پر افتخارترین فوتبالیستهای تاریخ(اگه پرافتخارترین نباشه):
Ryan-Giggs-Infographic.jpg
فقط این پسر اونقدر بدشانس بود که ولزی بود...

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حرف خودمون رو بهمون پس نده ممد جان، تو 3تا لیگ میچرخید؟؟
این رو واسه کسی میگن که یه تیم رو مربیگری میکنه و بعداز 4-3 سال میره سراغ یه تیم تاپ دیگه، نه اینکه یه تیم رو نزدیک به 30 سال مربیگری کنی بعداز یکی دو سال اول، همیشه تو اوج باشی...
تازه همه اینها به کنار، فراموش نکردی که SAF با آبردین چه کاری کرده؟؟ یا کلا خودت رو باز هم زدی به اون راه؟؟
مشاهده پیوست 912172

شاید سال بعد هم سکته میکرد و میمرد!!!!:D و شاید هم ...
منظورم اینه که با اگه به جایی نمیرسن، فعلا که پیزلی به جایی نرسید(نه اینکه به جایی نرسید، به فرگوسن به هیچ شکلی نرسید) درحقیقت آمارش هم ضعیفتر هستش در همون مدت زمان نسبت به 27 سال عملکرد SAF:
مشاهده پیوست 912167 مشاهده پیوست 912168
و این هم تروفی ها و آمار SAF فقط در منچستر یونایتد(تیمهای اسکاتلندی رو محاسبه نکرده):
مشاهده پیوست 912169
فکر میکنم در کل یه چیزی تو مایه های 48 جام و قهرمانی داره در کل...
و همچنین یکی از پر افتخارترین فوتبالیستهای تاریخ(اگه پرافتخارترین نباشه):
مشاهده پیوست 912170
فقط این پسر اونقدر بدشانس بود که ولزی بود...
یادمه یه زمانی منچستری ها به طعنه به لیورپولی ها میگفتند نگید چی بودیم، بگید چی هستید
خدامیدونه تا چندین سال با اون خاطرات زندگی خواهی کرد. منچستر در اوجش هم قدرت بردن تیمهای بزرگ در اوج رو نداشت
امارش در برابر بارسا، بایرن و یووه هویداست و ...
مثلا سال 2008 از یه گروه فوق اسون بالا اومد، به لیون و بعد رم و بعد در برابر بارسا بحران زده بصورت ناپلئونی با شانس بالا به فینال رسید و خوش شانسیشون با سر خوردن تری کامل شد.
سال 99 بهترین منچستر فرگی بود

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یادمه یه زمانی منچستری ها به طعنه به لیورپولی ها میگفتند نگید چی بودیم، بگید چی هستید
خدامیدونه تا چندین سال با اون خاطرات زندگی خواهی کرد. منچستر در اوجش هم قدرت بردن تیمهای بزرگ در اوج رو نداشت
امارش در برابر بارسا، بایرن و یووه هویداست و ...
مثلا سال 2008 از یه گروه فوق اسون بالا اومد، به لیون و بعد رم و بعد در برابر بارسا بحران زده بصورت ناپلئونی با شانس بالا به فینال رسید و خوش شانسیشون با سر خوردن تری کامل شد.
سال 99 بهترین منچستر فرگی بود
:D:general304::general304::D
گروهتون کی بازی میکرد، جلوی تیمهای بزرگ نمیتونستید، و از این حرفا فکر میکنم مثل به تنگنا رسیدن یه جوون میمونه(خودت میدونی در این مواقع چی میگم;))!!!:D:D:D
بخوام واست لیست کنم بازیهاتون رو؟ نه من به تنگنا نرسیدم...:D
در برابر بارسا و بایرن و یووه نتایجمون معلومه؟؟
فینال 99 رو از چه تیمی بردیم؟ در اوج فلاکت هم تیم مویس بایرن رو مچاله کرده بود، هیچوقت هم اون دوره کردن داور واسه اخراج رافائل رو منچستری ها یادشون نمیره که چطور داور باعث از دست رفتن یه فینال، شاید یه قهرمانی UCL شد، بازی که 3-2 باخت بایرن اما بالا رفت در بازی که یه چیزی اونور مچاله شدن واسش اتفاق افتاده بود، کلا نمیدونم که آمارهات رو مثل همیشه از کجا میاری؟؟:D ولی این نتایج رو در روی ما با بعضی تیمهای بزرگ!!!
Juve.JPG Milan.JPG Bayern.JPG
Inter.JPG
تقریبا بایرن بیشترین رو در رویی رو داشته با ما در CL ...
و اما نمیدونم که باز هم این آمارهات رو از کجا در میاری؟ تا اونجا که من یادم میاد، من بعنوان بد حافظه بودم:
مرحله گروهی:
Manutd Group 2008.JPG
رمی که در اوج بود و قهرمان کوپا شد و اسپورتینگ و دینامو و گروه بارسا:
Barca Group 2008.JPG
چه گروه مهلکی!!!!!
البته لیون در اوجش بود که برای پنجمین فصل متوالی قهرمان فرانسه شده بود، ولی بعداز اون افت کرد و حالا نمودار مرحله حذفی:
MANUTD.JPG
و جالبه که هم گروهی بارسا اولین رقیب بود که حذف شد و بعداز اون رم ...
برابر بارسا بحران زده بصورت ناپلئونی با شانس بالا
این تیکه حرفت خیلی واسم جالبه، وقتی میبازید، زمین صابونیه و فلان و فلان، یعنی میخوای بگی تیم دیگه ای جلوی ما بازی کرده بود؟ بارسایی که تو خونش تو قوطی بود و دقیقه 5 بازی رونالدو پنالتی رو خراب کرد و برگشت رو هم با شوت 40 متری وحشتناک اسکولز بازی رو بردیم، بازی که داور باز هم حال داد به ما :
scholesgoal.jpg
و دیگه بقیش رو باید بدونی...
حالا بارسایی بریزن بگن که ما دوتا فینال رو بردیم از شما!!!!!:general509:
کاملا درست میگید، ولی به قول تو اگه تری سر نخورده بود و اگه پیزلی ... الان هم من میگم که اگه ما یکی از فینالهای CL رو نباخته بودیم، به هیچ شکلی نمیتونستید خودتون رو با ما مقایسه کنید، اما قضیه این هستش که این اگه اتفاق نیوفتاد، بخاطر مشکلات مصدومیت و خط میانی ضعیفی که تیم ما داشت در هر دو فینال، البته اینها بهونه نیست، ما فینال رو باختیم...
راستی بازیکنی دارید که تو تاریخ باشگاهتون به اندازه گیگز جام گرفته باشه؟
ممد جان بهتر هستش که همون دو فینال UCL رو بچسبید...:general509:

Last edited:

Mozahem

Registered User
لایک‌ها
698
اینطور که رئال پیش میره تو صدر نیمه دوم جدول حسابی میتازونه:general711:

بالا