بدون شک آسون ترین قرعه بین این تیمها با نهایت احترام ولفسبورگ بود که نصیب تیم دوم مادرید شد،خصوصآ که بازی دوم هم میزبانن!!!(بین این 8 تا اسونه وگرنه تیم یکدست و خوبیه!)الان ولفسبورگ پشمکه که رئال خر شانسه!؟؟
به نظر من که بازی سختی بشه واسه رئال و شانس کمی هم ندارند گرگ ها
حالا صبر کنید میفهمید که قرعه خوبی هم نصیب رئال نشده
خواهیم دیدولی با یورگی کلوپو❤ حذفتون میکنیم...
اگه این 2 سال مربیگری این پدرسوخته نبود تو این باشگاه، نمیدونم چی داشتی برای گفتن...@plsboy
یه دادگاه تو برزیل چنین حکمی داده که بخش اعظمش بخاطردپرونده های مالیاتیش توی برزیله. مخصوصا عدم پرداخت 14 میلیون یورو از 2011 تا 2013 و اسپانسرهای برزیلیش
اگه مشکلت که همون رقم قرارداد نیمار هستش اره موافقم احتمالا بیشتره، اگه بخوایم ارزش در برابر بهای پرداختی باشه یه بازیکنی مث مارسیال قراردادش 60 تا باشه نیمار کم کم باید با 200 تا خریداری شده باشه تا اعداد جنبه منطقی پیدا کنند.
ادیت :البته شما بهتر به این ارزش واقفید در حالیکه افر 250 میلیون یورویی روی میز میذارید
مقایسه نیمار با مارسیال :general304:اگه این 2 سال مربیگری این پدرسوخته نبود تو این باشگاه، نمیدونم چی داشتی برای گفتن...
فصل اولی که نیمار تو بارسا بازی کرد رو آمارش رو به من میدی؟؟؟
من واست میزارم:
مشاهده پیوست 917484
و آمار مارسیال:
مشاهده پیوست 917485
این رو هم بگیم که بازیکن 19 ساله در مقایسه با بازیکن 21 ساله بودن، ولی خوب، طبق این آمار مارسیال در تیم به شدت افت کرده و فلاکت زده منچستر، خدایی میکنه در مقابل نیماری که در لیگی و تیمی بازی میکنه که حداقل نصف بازیهاش رو با اختلاف 5-4 گل میبره... قیمتشون که بماند... منظورم اینه که 200 میلیون بدی بابت یه بازیکن، ولی نهایتش در حد یه بازیکن 50 میلیونی باشه؟؟؟:general304::general304::general304مارسیال با قیمت 36 میلیون پوند خریده شده)
اما بحث من بیشتر سر این قیمتهایی بود که از باشگاه ها بیرون میاد به عنوان مبلغ قرارداد، که این یه نمونش بود که کاملا مشخص شد که دروغ محض بوده، کلا سابقه بارسا کاملا مشخص هستش در این بحث ها، احتمالا باید چند سال دیگه صبر کنیم تا قیمت خرید کسایی مثل رونالدینیو یا سانچز یا سوارز بیرون بیاد...:general705::general705::general705:
مشخصه که پستم، خیلی خیلی بهت فشار وارد کرد، میترسم ادامه بدم، خدا و پیغمبر رو هم ردیف کنی...مقایسه نیمار با مارسیال :general304:
لیگ مسخره تر از این هم میشه که لستر توش صدرنشین باشه :general502:
2 سال ونگال؟ با فرگی هم که دبل شدید. تا کی بهونه؟ حالا لیورپول بود آره میشد باهاش کنار اومد.
نیمار رو نهایتا با 85 تا خریده باشیم که بشدت مفت خریدیم. با چند بنفیت. فصل پیش 40 گل زد، دو تا توی نیمه نهایی، یکی فینال و چندین گل اثر بخش. دیگه کسی نمیتونه بگه نیمار رو چقدر گرفتیم چون ارزش خودش رو نشون داده. تا اینجا فصل هم 27 تا زده. همینا باعث شده دست و پاتونو گم کنید مثل باشگاههای چینی پیشنهاد 250 میلیون یورویی ارائه بدید. باز دم السیتی و پی اس جی گرم، به اونا نو کیسه میگفتین؟
بهت پیشنهاد میکنم در مورد خرید و فروش های بارسا اظهار نظر نکنی. الان هم اسم نیمار و رونالدینیو و سانچز رو پیش کشیدی چون میدونم چقدر منچستری ها تلاش کردن بخدمت بگیرنشون و اونا ترجیح دادن اسب برنده رو انتخاب کنند . حتی سانچز حاضر نشد بعد از بارسا به منچستر بره، البته شایعات هنوز بیرون میاد که چشم به کیسه آرسنال دارید.
ما نهایت 85 تا نیمار رو خریدیم، در ازاش تیم شما از زمان اومدن نیمار ببین چه مخارجی داشت، برای خرید ماتا، مارسیال، دیپای، بلیند، دارمین، روخو، شاو، اشندرلین، فلینی، هررا و دیماریا بیش از 370 میلیون یورو هزینه کردید :general404:. (همشون با هم اندازه بوسکتس، آلوس و راکیتیچ راندمان نداشتند، SN که جای خود) بیچاره پرز، بیچاره ناصر الخلیفی، مظلوم السیتی. خرید های خردتون رو حساب نکردم.
بنظرم بجث تمام شده ست.
از روش های دیگه ای برای بروز نفرت، کینه و حس انتقام جوییت در قبال فراتر از یک باشگاه استفاده کن.
راستی خریدهای بعدیتون که از لاماسیا میان کیا هستن؟؟؟ ماهرز، کوتینیو؟؟ چه لیگ مسخره ای!!! خدا بزاره EPL رو که بارسا رو میسازه همیشه...لیگ مسخره تر از این هم میشه که لستر توش صدرنشین باشه :general502:
:general404::general404: منطق و واقعیت اینه که گذشته رو لولو برد ولی میتونی با خاطراتت زندگی کنی و کل کل کنی.راستی همینجا بگم که دیگه جواب پست کل کل نمیدم، چون متوجه شدم که هیچ منطق و واقعیتی پشتش نیست اینجا و سال جدیدم رو نمیخوام با همچین چیزایی شروع کنم...:general711::general711::general705::general705:
:general304::general304::general304::general304::general404::general404: منطق و واقعیت اینه که گذشته رو لولو برد ولی میتونی با خاطراتت زندگی کنی و کل کل کنی.
:general404:اتفاقا جملت به کل اشتباه هستش، این انسانها بودن که هیچ تغییری نداشتن، بلکه طبیعت رو به خواسته خودشون خواستن تغییر بدن...
چون گفتم دیگه پست نمیدم، خیال کردی که جوک بگی، جواب نمیدم؟
:general304::general304::general304::general304:
همین دیگه، گذشته نداری!!! جرقه؟؟:general304:
عزیزم، تازه به دوران رسیده ای، چیزی ندارم بهت بگم، برو تاریخ رو نگاه کن، بعد اسم جرقه بیار، منتظرم تیمتون رو بعداز رفتن این نسلش ببینم(البته شاید دیگه فوتبال رو دنبال نکنم با این وضعیت منچستر)
بعداز رفتن، مسی، پیکه، بوسکتز، اینیستا...
شاید به فلاکت منچستر نیوفتید،(بزرگترین مشکل منچستر گلیزرها و مدیریتش هستن، برید خدارو شکر کنید که مالک شخصی ندارید) چون اسپانیا فقط دوتا تیم بیشتر نداره و ممکن نیست که فن خال یا مویس مربیتون بشن، ولی میخوام ببینم، چطور تیمی خواهید داشت...
حالا هر چی دلت میخواد بنویس، چون دیگه جواب نمیدم...:general701:
منچستر تیم خوبیه فقط نمیتونه جام بگیره :general304::general304::general304::general404:
این نسل هم میره. همونطور که پویول و ژاوی رفتند. مهم میراث و اصالته. خب بعضی از باشگاهها اصالتشون وابسته به افرادِ. چیزی که در مورد بارسا کاملا بالعکسه. بهت اطمینان میدم با این روندی که بارسا از نظر مالی و محبوبیت پی گرفته دیگه پایین کشیدنش اسون نخواهد بود. اوایل این فصل کلا بدون مسی بودیم، از اینیستا هم سایه ای بیش نبود. یه زمانی اتوئو و رونالدینیو نوک حمله بودند و جادو میکردن امروز مسی و نیمار و سوارز، قبلش هم رونالدو، روماریو، استویچکوف، ریوالدو، فیگو و ... Legacy Continues
خداییش به لیست مهاجم های یک دهه اخیرمون یه نگاه بندازی وزن اسمشون از خیلی باشگاه ها سنگین تره
همین لیست کم کم 7-8 تا توپ طلا داره فکر کنم
یه حس عجیبی بعضی مواقع تو این تاپیک به آدم دست میده ، انگار تاپیک جک و خنده تو قسمت پاتوق رو باز کردم .مقایسه نیمار با مارسیال
هی میخوام پست نزنم، مگه میزارن؟ ظاهرا درست میگی که به دلیل فرار مالیاتیش در برزیل بوده ولی باز هم اعداد رو عوض کردی ها...@plsboy
یه دادگاه تو برزیل چنین حکمی داده که بخش اعظمش بخاطردپرونده های مالیاتیش توی برزیله. مخصوصا عدم پرداخت 14 میلیون یورو از 2011 تا 2013 و اسپانسرهای برزیلیش
ادیت :البته شما بهتر به این ارزش واقفید در حالیکه افر 250 میلیون یورویی روی میز میذارید
یه نمونه از جک های بزرگترین باشگاه تاریخ :
به منطق منچستری ها توپ طلا 99 درصد کار مدیاست وگرنه مارسیال از نیمار بهتره و راشفورد هم از مسی بزرگترهبه منطق بارسایی ها که دی استفانو با 5 قهرمانی بزرگترین و بهترین بازیکن تاریخ هستش با این حساب، بگذریم که تیمهایی مثل میلان و رئال و بایرن و حتی لیورپول چه تعداد قهرمانی CL دارن...
این توپ طلا هم 99 درصد کار مدیا هستش و گرنه که ...
گفتم که تو این تاپیک نمیخوام پست بزنم، همین هستش دلیلش...
منطقت تو حلقمبه منطق بارسایی ها که دی استفانو با 5 قهرمانی بزرگترین و بهترین بازیکن تاریخ هستش با این حساب، بگذریم که تیمهایی مثل میلان و رئال و بایرن و حتی لیورپول چه تعداد قهرمانی CL دارن...
این توپ طلا هم 99 درصد کار مدیا هستش و گرنه که ...
گفتم که تو این تاپیک نمیخوام پست بزنم، همین هستش دلیلش...