• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
الان ولفسبورگ پشمکه که رئال خر شانسه!؟؟
به نظر من که بازی سختی بشه واسه رئال و شانس کمی هم ندارند گرگ ها
حالا صبر کنید میفهمید که قرعه خوبی هم نصیب رئال نشده

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
الان ولفسبورگ پشمکه که رئال خر شانسه!؟؟
به نظر من که بازی سختی بشه واسه رئال و شانس کمی هم ندارند گرگ ها
حالا صبر کنید میفهمید که قرعه خوبی هم نصیب رئال نشده
بدون شک آسون ترین قرعه بین این تیمها با نهایت احترام ولفسبورگ بود که نصیب تیم دوم مادرید شد،خصوصآ که بازی دوم هم میزبانن!!!(بین این 8 تا اسونه وگرنه تیم یکدست و خوبیه!)
هرچند زیدان و... هنوزم از پیش برنده نیستن و دست کم بگیرن ممکنه کار دستشون بده ولی دلیل نمیشه آسون ترین قرعه این مرحله نباشه چون غیر از ولفسبورگ هرکی به مادرید2 میخورد شانس صعودش حداقل 50% بود،حتی بنفیکا!!! ولی شانس ولفسبورگ در بهترین حالت 40 30% خواهد بود...(با این وجود منم امیدوارم با حذف تیم دوم مادرید بساط خنده ما رو فراهم کنن!:D)
--------------------------------------------------------------------
از اینا بگذریم از شانس نحسمون خوردیم به دورتموندتون،با بلایی که سر تاتنهام آوردن کار خیلی خیلی سختی داریم ولی با یورگی کلوپو حذفتون میکنیم...:p

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لیورپول هم به ساوتهمپتون بازیشو باخت در حالیکه جلو بود از حریف

باید دید منچستر یونایتد امشب جلو سیتی چیکار میکنه؟

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
@plsboy
یه دادگاه تو برزیل چنین حکمی داده که بخش اعظمش بخاطردپرونده های مالیاتیش توی برزیله. مخصوصا عدم پرداخت 14 میلیون یورو از 2011 تا 2013 و اسپانسرهای برزیلیش
اگه مشکلت که همون رقم قرارداد نیمار هستش اره موافقم احتمالا بیشتره، اگه بخوایم ارزش در برابر بهای پرداختی باشه یه بازیکنی مث مارسیال قراردادش 60 تا باشه نیمار کم کم باید با 200 تا خریداری شده باشه تا اعداد جنبه منطقی پیدا کنند.

ادیت :البته شما بهتر به این ارزش واقفید در حالیکه افر 250 میلیون یورویی روی میز میذارید

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
@plsboy
یه دادگاه تو برزیل چنین حکمی داده که بخش اعظمش بخاطردپرونده های مالیاتیش توی برزیله. مخصوصا عدم پرداخت 14 میلیون یورو از 2011 تا 2013 و اسپانسرهای برزیلیش
اگه مشکلت که همون رقم قرارداد نیمار هستش اره موافقم احتمالا بیشتره، اگه بخوایم ارزش در برابر بهای پرداختی باشه یه بازیکنی مث مارسیال قراردادش 60 تا باشه نیمار کم کم باید با 200 تا خریداری شده باشه تا اعداد جنبه منطقی پیدا کنند.
ادیت :البته شما بهتر به این ارزش واقفید در حالیکه افر 250 میلیون یورویی روی میز میذارید
اگه این 2 سال مربیگری این پدرسوخته نبود تو این باشگاه، نمیدونم چی داشتی برای گفتن...
فصل اولی که نیمار تو بارسا بازی کرد رو آمارش رو به من میدی؟؟؟
من واست میزارم:
1.JPG
و آمار مارسیال:
2.JPG
این رو هم بگیم که بازیکن 19 ساله در مقایسه با بازیکن 21 ساله بودن، ولی خوب، طبق این آمار مارسیال در تیم به شدت افت کرده و فلاکت زده منچستر، خدایی میکنه در مقابل نیماری که در لیگی و تیمی بازی میکنه که حداقل نصف بازیهاش رو با اختلاف 5-4 گل میبره...:D قیمتشون که بماند...:D:D:D منظورم اینه که 200 میلیون بدی بابت یه بازیکن، ولی نهایتش در حد یه بازیکن 50 میلیونی باشه؟؟؟:general304::general304::general304:(مارسیال با قیمت 36 میلیون پوند خریده شده)
اما بحث من بیشتر سر این قیمتهایی بود که از باشگاه ها بیرون میاد به عنوان مبلغ قرارداد، که این یه نمونش بود که کاملا مشخص شد که دروغ محض بوده، کلا سابقه بارسا کاملا مشخص هستش در این بحث ها، احتمالا باید چند سال دیگه صبر کنیم تا قیمت خرید کسایی مثل رونالدینیو یا سانچز یا سوارز بیرون بیاد...:general705::general705::general705:

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اگه این 2 سال مربیگری این پدرسوخته نبود تو این باشگاه، نمیدونم چی داشتی برای گفتن...
فصل اولی که نیمار تو بارسا بازی کرد رو آمارش رو به من میدی؟؟؟
من واست میزارم:
مشاهده پیوست 917484
و آمار مارسیال:
مشاهده پیوست 917485
این رو هم بگیم که بازیکن 19 ساله در مقایسه با بازیکن 21 ساله بودن، ولی خوب، طبق این آمار مارسیال در تیم به شدت افت کرده و فلاکت زده منچستر، خدایی میکنه در مقابل نیماری که در لیگی و تیمی بازی میکنه که حداقل نصف بازیهاش رو با اختلاف 5-4 گل میبره...:D قیمتشون که بماند...:D:D:D منظورم اینه که 200 میلیون بدی بابت یه بازیکن، ولی نهایتش در حد یه بازیکن 50 میلیونی باشه؟؟؟:general304::general304::general304:(مارسیال با قیمت 36 میلیون پوند خریده شده)
اما بحث من بیشتر سر این قیمتهایی بود که از باشگاه ها بیرون میاد به عنوان مبلغ قرارداد، که این یه نمونش بود که کاملا مشخص شد که دروغ محض بوده، کلا سابقه بارسا کاملا مشخص هستش در این بحث ها، احتمالا باید چند سال دیگه صبر کنیم تا قیمت خرید کسایی مثل رونالدینیو یا سانچز یا سوارز بیرون بیاد...:general705::general705::general705:
مقایسه نیمار با مارسیال :general304:
لیگ مسخره تر از این هم میشه که لستر توش صدرنشین باشه :general502:
2 سال ونگال؟ با فرگی هم که دبل شدید. تا کی بهونه؟ حالا لیورپول بود آره میشد باهاش کنار اومد.
نیمار رو نهایتا با 85 تا خریده باشیم که بشدت مفت خریدیم. با چند بنفیت. فصل پیش 40 گل زد، دو تا توی نیمه نهایی، یکی فینال و چندین گل اثر بخش. دیگه کسی نمیتونه بگه نیمار رو چقدر گرفتیم چون ارزش خودش رو نشون داده. تا اینجا فصل هم 27 تا زده. همینا باعث شده دست و پاتونو گم کنید مثل باشگاههای چینی پیشنهاد 250 میلیون یورویی ارائه بدید. باز دم السیتی و پی اس جی گرم، به اونا نو کیسه میگفتین؟ :D
بهت پیشنهاد میکنم در مورد خرید و فروش های بارسا اظهار نظر نکنی. الان هم اسم نیمار و رونالدینیو و سانچز رو پیش کشیدی چون میدونم چقدر منچستری ها تلاش کردن بخدمت بگیرنشون و اونا ترجیح دادن اسب برنده رو انتخاب کنند . حتی سانچز حاضر نشد بعد از بارسا به منچستر بره، البته شایعات هنوز بیرون میاد که چشم به کیسه آرسنال دارید.
ما نهایت 85 تا نیمار رو خریدیم، در ازاش تیم شما از زمان اومدن نیمار ببین چه مخارجی داشت، برای خرید ماتا، مارسیال، دیپای، بلیند، دارمین، روخو، شاو، اشندرلین، فلینی، هررا و دیماریا بیش از 370 میلیون یورو هزینه کردید :D:general404:. (همشون با هم اندازه بوسکتس، آلوس و راکیتیچ راندمان نداشتند، SN که جای خود) بیچاره پرز، بیچاره ناصر الخلیفی، مظلوم السیتی. خرید های خردتون رو حساب نکردم.

بنظرم بجث تمام شده ست.
از روش های دیگه ای برای بروز نفرت، کینه و حس انتقام جوییت در قبال فراتر از یک باشگاه استفاده کن.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مقایسه نیمار با مارسیال :general304:
2 سال ونگال؟ با فرگی هم که دبل شدید. تا کی بهونه؟ حالا لیورپول بود آره میشد باهاش کنار اومد.
نیمار رو نهایتا با 85 تا خریده باشیم که بشدت مفت خریدیم. با چند بنفیت. فصل پیش 40 گل زد، دو تا توی نیمه نهایی، یکی فینال و چندین گل اثر بخش. دیگه کسی نمیتونه بگه نیمار رو چقدر گرفتیم چون ارزش خودش رو نشون داده. تا اینجا فصل هم 27 تا زده. همینا باعث شده دست و پاتونو گم کنید مثل باشگاههای چینی پیشنهاد 250 میلیون یورویی ارائه بدید. باز دم السیتی و پی اس جی گرم، به اونا نو کیسه میگفتین؟ :D
بهت پیشنهاد میکنم در مورد خرید و فروش های بارسا اظهار نظر نکنی. الان هم اسم نیمار و رونالدینیو و سانچز رو پیش کشیدی چون میدونم چقدر منچستری ها تلاش کردن بخدمت بگیرنشون و اونا ترجیح دادن اسب برنده رو انتخاب کنند . حتی سانچز حاضر نشد بعد از بارسا به منچستر بره، البته شایعات هنوز بیرون میاد که چشم به کیسه آرسنال دارید.
ما نهایت 85 تا نیمار رو خریدیم، در ازاش تیم شما از زمان اومدن نیمار ببین چه مخارجی داشت، برای خرید ماتا، مارسیال، دیپای، بلیند، دارمین، روخو، شاو، اشندرلین، فلینی، هررا و دیماریا بیش از 370 میلیون یورو هزینه کردید :D:general404:. (همشون با هم اندازه بوسکتس، آلوس و راکیتیچ راندمان نداشتند، SN که جای خود) بیچاره پرز، بیچاره ناصر الخلیفی، مظلوم السیتی. خرید های خردتون رو حساب نکردم.

بنظرم بجث تمام شده ست.
از روش های دیگه ای برای بروز نفرت، کینه و حس انتقام جوییت در قبال فراتر از یک باشگاه استفاده کن.
مشخصه که پستم، خیلی خیلی بهت فشار وارد کرد، میترسم ادامه بدم، خدا و پیغمبر رو هم ردیف کنی...:D
85 میلیون خریده باشی و 45 میلیون فقط جریمه بشی بابتش؟؟؟ جوک میگی نه؟؟:D:D اینکه بالا دست رئال پول داده باشی، عمرا نمیتونه 85 تا باشه...:D
متوجه هستم که چرا اینقدر توپت پر هستش و منتظر بودی که من رو بخندونی...:general304::general304::general304:
نمیدونم سر چه چیزی هنوز اسم هزینه منچستر رو میاری، فکر میکنم که 11-10 صفحه قبل بود که تمام هزینه هاشون رو ردیف کردم، تفاوت هزینه با اینکه 2 پنجره نقل و انتقالات محروم بودید، 30 میلیون بیشتر نیست، فقط تو همین 3-2 سال و گرنه سالهای قبلی رو که ردیف میکردم، اختلاف 500 میلیونی تو 10 سال گذشته رو مشخص میکرد، تازه اینها بر اساس همین آمارهای دروغی هستش که از باشگاهتون بیرون میاد...:D:D:D و گرنه آمار واقعی رو خدا میدونه چقدر هستش... واقعا بدبخت مالکین سیتی و PSG و رئال که این همه دنگ بهشون میزنن بارسایی ها...
گفتم که اگه این پدرسوخته مربی ما نمیشد، همچین وضعیتی نداشتیم که بخوای برای ما اعداد من درآوردی ردیف کنی...:D
راستی خریدهای بعدیتون که از لاماسیا میان کیا هستن؟؟؟:D ماهرز، کوتینیو؟؟ چه لیگ مسخره ای!!! خدا بزاره EPL رو که بارسا رو میسازه همیشه...:D
درضمن هر موقع خواستی اسم رئیس:general501: رو بیاری یه وضو بگیر، هر موقع با 18 میلیون پوند خرید در یک فصل تونستید قهرمان تمام جامهای ممکن بشید، بعد خودتون رو مقایسه کنید...
راستی همینجا بگم که دیگه جواب پست کل کل نمیدم، چون متوجه شدم که هیچ منطق و واقعیتی پشتش نیست اینجا و سال جدیدم رو نمیخوام با همچین چیزایی شروع کنم...:general711::general711::general705::general705:

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
راستی همینجا بگم که دیگه جواب پست کل کل نمیدم، چون متوجه شدم که هیچ منطق و واقعیتی پشتش نیست اینجا و سال جدیدم رو نمیخوام با همچین چیزایی شروع کنم...:general711::general711::general705::general705:
:general404::general404: منطق و واقعیت اینه که گذشته رو لولو برد ولی میتونی با خاطراتت زندگی کنی و کل کل کنی.
من اعتماد به نفس تورو در حمایت از یه تیم درجه 2 و کل کل با Giants رو داشتم الان طرفدار منچستر میبودم :D

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چون گفتم دیگه پست نمیدم، خیال کردی که جوک بگی، جواب نمیدم؟o_O
:general404::general404: منطق و واقعیت اینه که گذشته رو لولو برد ولی میتونی با خاطراتت زندگی کنی و کل کل کنی.
:general304::general304::general304::general304:
همین دیگه، گذشته نداری!!! جرقه؟؟:general304: SAF حداقل 3 نسل فوتبال کاملا موفق رو درست کرد و شما هنوز وارد نسل دوم نشدید، درضمن به چه جراتی خودتون رو با میلان مقایسه میکنید؟؟؟؟:general304::general304::general304:
عزیزم، تازه به دوران رسیده ای:D:D:D، چیزی ندارم بهت بگم، برو تاریخ رو نگاه کن، بعد اسم جرقه بیار، منتظرم تیمتون رو بعداز رفتن این نسلش ببینم(البته شاید دیگه فوتبال رو دنبال نکنم با این وضعیت منچستر)
بعداز رفتن، مسی، پیکه، بوسکتز، اینیستا...
شاید به فلاکت منچستر نیوفتید،(بزرگترین مشکل منچستر گلیزرها و مدیریتش هستن، برید خدارو شکر کنید که مالک شخصی ندارید) چون اسپانیا فقط دوتا تیم بیشتر نداره و ممکن نیست که فن خال یا مویس مربیتون بشن، ولی میخوام ببینم، چطور تیمی خواهید داشت...
حالا هر چی دلت میخواد بنویس، چون دیگه جواب نمیدم...:general701:

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اتفاقا جملت به کل اشتباه هستش، این انسانها بودن که هیچ تغییری نداشتن، بلکه طبیعت رو به خواسته خودشون خواستن تغییر بدن...
چون گفتم دیگه پست نمیدم، خیال کردی که جوک بگی، جواب نمیدم؟o_O

:general304::general304::general304::general304:
همین دیگه، گذشته نداری!!! جرقه؟؟:general304:
عزیزم، تازه به دوران رسیده ای:D:D:D، چیزی ندارم بهت بگم، برو تاریخ رو نگاه کن، بعد اسم جرقه بیار، منتظرم تیمتون رو بعداز رفتن این نسلش ببینم(البته شاید دیگه فوتبال رو دنبال نکنم با این وضعیت منچستر)
بعداز رفتن، مسی، پیکه، بوسکتز، اینیستا...
شاید به فلاکت منچستر نیوفتید،(بزرگترین مشکل منچستر گلیزرها و مدیریتش هستن، برید خدارو شکر کنید که مالک شخصی ندارید) چون اسپانیا فقط دوتا تیم بیشتر نداره و ممکن نیست که فن خال یا مویس مربیتون بشن، ولی میخوام ببینم، چطور تیمی خواهید داشت...
حالا هر چی دلت میخواد بنویس، چون دیگه جواب نمیدم...:general701:
:general404:

این نسل هم میره. همونطور که پویول و ژاوی رفتند. مهم میراث و اصالته. خب بعضی از باشگاهها اصالتشون وابسته به افرادِ. چیزی که در مورد بارسا کاملا بالعکسه. بهت اطمینان میدم با این روندی که بارسا از نظر مالی و محبوبیت پی گرفته دیگه پایین کشیدنش اسون نخواهد بود. اوایل این فصل کلا بدون مسی بودیم، از اینیستا هم سایه ای بیش نبود. یه زمانی اتوئو و رونالدینیو نوک حمله بودند و جادو میکردن امروز مسی و نیمار و سوارز، قبلش هم رونالدو، روماریو، استویچکوف، ریوالدو، فیگو و ... Legacy Continues
خداییش به لیست مهاجم های یک دهه اخیرمون یه نگاه بندازی وزن اسمشون از خیلی باشگاه ها سنگین تره :rolleyes:
همین لیست کم کم 7-8 تا توپ طلا داره فکر کنم

Last edited:

Mozahem

Registered User
لایک‌ها
698
لوتفن طرفدارای تیمای در حال نبرد برای کسب سهمیه با طرفدارای تیمای در حال نبرد برای قهرمانی کل کل نکنن. مرسی اَه

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
:general404:

این نسل هم میره. همونطور که پویول و ژاوی رفتند. مهم میراث و اصالته. خب بعضی از باشگاهها اصالتشون وابسته به افرادِ. چیزی که در مورد بارسا کاملا بالعکسه. بهت اطمینان میدم با این روندی که بارسا از نظر مالی و محبوبیت پی گرفته دیگه پایین کشیدنش اسون نخواهد بود. اوایل این فصل کلا بدون مسی بودیم، از اینیستا هم سایه ای بیش نبود. یه زمانی اتوئو و رونالدینیو نوک حمله بودند و جادو میکردن امروز مسی و نیمار و سوارز، قبلش هم رونالدو، روماریو، استویچکوف، ریوالدو، فیگو و ... Legacy Continues
خداییش به لیست مهاجم های یک دهه اخیرمون یه نگاه بندازی وزن اسمشون از خیلی باشگاه ها سنگین تره :rolleyes:
همین لیست کم کم 7-8 تا توپ طلا داره فکر کنم
منچستر تیم خوبیه فقط نمیتونه جام بگیره :general304::general304::general304:
با رفتن پپ به سیتی هم تا 3 سال دستشون به جام نمیرسه :cool:
یه نمونه از جک های بزرگترین باشگاه تاریخ :
گیگز: من از مسی بهتر بودم :D:D

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مقایسه نیمار با مارسیال
یه حس عجیبی بعضی مواقع تو این تاپیک به آدم دست میده ، انگار تاپیک جک و خنده تو قسمت پاتوق رو باز کردم .

پ.ن : این حد از اعتماد بنفس شایسته ی تقدیر و احترامه . :general501:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
@plsboy
هی میخوام پست نزنم، مگه میزارن؟ ظاهرا درست میگی که به دلیل فرار مالیاتیش در برزیل بوده ولی باز هم اعداد رو عوض کردی ها...
Neymar can appeal the ruling. According to the court documents, Neymar used his businesses (Neymar Sport e Marketing, N & N Consultoria, N & N Administracao de Bens) to avoid paying €56.4m ($63.5m) between 2012 and 2014
14 میلیون یا 63 میلیون؟
Neymar is also under investigation in Spanish court over his transfer from Santos to Barcelona in 2013. Earlier this year he testified in court along with his father and the former and current Barcelona presidents
یه نمونه از جک های بزرگترین باشگاه تاریخ :
o_O
شاید توپ طلا گرفتن، دلیل مقایسه باشه واسه خیلی ها ولی به قول یکی از دوستان، 90 درصدش کار مدیا هستش که دور این دو بازیکن(رونالدو و مسی) میگرده و گرنه که واسه بنده گیگز از مسی خیلی بزرگتر بوده:
Giggs-with-trophies.jpg
78be9b373c7afa941e1bfe29cd353e99.jpg
هنوز مسی خیلی جا داره که بخواد خودش رو با گیگز مقایسه کنه، البته شاید بتونه گیگز رو هم جا بزاره با این وضعیتی که در اسپانیا، بارسا رقیب نداره...
این دیگه آخرین پست تو این تاپیک بود...:general701::general701::general701:

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
توپ طلا:
مسی 5 - یونایتد 4

لیگ قهرمانان:
مسی 4 - یونایتد 3

ماشالله به اعتماد به نفس
===========
یاد و حاطره یوهان کرایف عزیز هم همیشه زنده و گرامی خواهد بود. کلا بارسای بعد از ژنرال فرانکو رو یوهان کبیر زنده کرد. بهترین بازیکن فوتبال اروپا بود.

===========
منتظر یه الکلاسیکوی جذاب هستم ... این بار شرایط رئال نسبت به بازی قبل بهتره و بازی خیلی نزدیک تر خواهد بود.

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
به منطق بارسایی ها که دی استفانو با 5 قهرمانی بزرگترین و بهترین بازیکن تاریخ هستش با این حساب، بگذریم که تیمهایی مثل میلان و رئال و بایرن و حتی لیورپول چه تعداد قهرمانی CL دارن...:D:D:D
این توپ طلا هم 99 درصد کار مدیا هستش و گرنه که ...
گفتم که تو این تاپیک نمیخوام پست بزنم، همین هستش دلیلش...

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
به منطق بارسایی ها که دی استفانو با 5 قهرمانی بزرگترین و بهترین بازیکن تاریخ هستش با این حساب، بگذریم که تیمهایی مثل میلان و رئال و بایرن و حتی لیورپول چه تعداد قهرمانی CL دارن...:D:D:D
به منطق منچستری ها توپ طلا 99 درصد کار مدیاست وگرنه مارسیال از نیمار بهتره و راشفورد هم از مسی بزرگتره :eek::eek:
تو بازی رو در رو هم دیدیم گیگزی کبیر چطوری بارسا رو تو فینال نابود کرده بود:D:D:D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
منطقت تو حلقم
5 قهرمانی در مسخره ترین ادوار لیگ قهرمانان، یه مسابقات با 8 تیم که رئال در دور اولش هم شرکت نمیکرد. :D یعنی از نیمه نهایی به بعد وارد مسابقات میشد. مسی در عصر جدید با تمام سختی ها و پیشرفت فوتبال تا الان تونسته 4 بار سی ال رو ببره. از طرف دیگه از اونجایی که سواد فوتبالیت به شدت نم کشیده باید عرض کنم تعداد قهرمانی های بایرن و لیورپول با بارسا برابر هستش :general404:.
آره اگر کار رسانه ها نبود مثلا کی باید توپ طلا رو میبرد؟ همین تک جمله ت تمام اعتبارت در هواداری فوتبال رو نابود کرد. توپ طلا مسی، تبلیغات رسانه ها :general208::D
در مورد جمله آخرت هم هم تایید میکنم هم مخالفت. نکن اینکارا رو، میلاد تو با من چکار کردی :D

بالا