• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
منطقت تو حلقم
5 قهرمانی در مسخره ترین ادوار لیگ قهرمانان، یه مسابقات با 8 تیم که رئال در دور اولش هم شرکت نمیکرد. :D یعنی از نیمه نهایی به بعد وارد مسابقات میشد. مسی در عصر جدید با تمام سختی ها و پیشرفت فوتبال تا الان تونسته 4 بار سی ال رو ببره. از طرف دیگه از اونجایی که سواد فوتبالیت به شدت نم کشیده باید عرض کنم تعداد قهرمانی های بایرن و لیورپول با بارسا برابر هستش :general404:.
آره اگر کار رسانه ها نبود مثلا کی باید توپ طلا رو میبرد؟ همین تک جمله ت تمام اعتبارت در هواداری فوتبال رو نابود کرد. توپ طلا مسی، تبلیغات رسانه ها :general208::D
در مورد جمله آخرت هم هم تایید میکنم هم مخالفت. نکن اینکارا رو، میلاد تو با من چکار کردی :D
باز هم باید جملم رو تکرار کنم، نمیخوام تو این تاپیک پست بزنم چون منطق وجود نداره...
من نمیخوام از دی استفانو تعریف و نه میخوام مسی رو بکوبم، ولی هر چیزی رو نسبت به زمانش میسنجن...
مارادونارو نسبت به زمانش میسنجیدن، باز از نظر فردی هم هیچ کس در حال حاضر هم قابل مقایسه باهاش نیست...
من سنم قد نمیده ۶۰ سال پیش ولی فوتبال در هر مقطعی مشکلات خودش رو داشته، یه بازی میبردن و میرسیدن هر کجا، دلیل بر ضعیف بودن تیمهای اون زمان نبوده...
فکر کنیم که آیا بارسا یا مسی میتونسته تو اون زمان حتی فوتبال بتزی کنه با اون توپهای باحالشون و زمینهای شخم نزدشون...
زمانی که فوتبال فقط بر پایه قدرت بدنی بود...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
باز هم باید جملم رو تکرار کنم، نمیخوام تو این تاپیک پست بزنم چون منطق وجود نداره...
من نمیخوام از دی استفانو تعریف و نه میخوام مسی رو بکوبم، ولی هر چیزی رو نسبت به زمانش میسنجن...
مارادونارو نسبت به زمانش میسنجیدن، باز از نظر فردی هم هیچ کس در حال حاضر هم قابل مقایسه باهاش نیست...
من سنم قد نمیده ۶۰ سال پیش ولی فوتبال در هر مقطعی مشکلات خودش رو داشته، یه بازی میبردن و میرسیدن هر کجا، دلیل بر ضعیف بودن تیمهای اون زمان نبوده...
فکر کنیم که آیا بارسا یا مسی میتونسته تو اون زمان حتی فوتبال بتزی کنه با اون توپهای باحالشون و زمینهای شخم نزدشون...
زمانی که فوتبال فقط بر پایه قدرت بدنی بود...
آفرین (قسمت های بولد شده)
فوتبال از یک ورزش ساده تبدیل به یک صنعت، تجارت و حتی ابزار سیاسی شده. اهمیتش چندین برابر شده و همین اهمیت باعث شده رقابت ها تنگاتنگ تر و مولفه های بازی و کیفیت سخت تر بشه. بدون شک فراری مونزا زمان خودش بی رقیب بوده اما الان رقابت بسیار سخت و پیچیده شده. مثال ساده ش، 18 سال پیش تیم ملی ایران شونصد گل به هند و لائوس و میانمار میزد اما الان به سختی میتونه 3 گل به هند بزنه. فاصله ها خیلی کمتر شده.
در مورد مارادونا شاید اگر با مدافعین حال حاظر و سیستم های دفاعی جدید روبرو میشد اون مارادونا رو نمیتونست به نمایش بگذاره. باید قبول کرد الان همه چیز سخت تر شده. تمرینات، تغذیه، بدنسازی، علم ورزش، تاکتیکهای فوتبالی رشد چشمگیری داشتند.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
باشگاه داری سخت شده و موفقیت به خیلی فاکتورهای زیادی ربط پیدا کرده، ولی فوتبالیست شدن و بودن خیلی ساده تر شده و با امکاناتی که باشگاه ها در اختیار بازیکنها میزارن، موفقیتشون خیلی خیلی راحت تر شده...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سال 2016 برای اسطوره های فوتبالی سال خوبی نبوده. اون از کرایوف. اینم از مالدینی. تسلیت مجدد به جامعه فوتبال بخصوص میلانی ها و ایتالیایی ها و پائولو مالدینی بزرگ

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
خیلی حالگیریه 90 دقیقه به امید باخت بشینی و بعد بسوزی و بری بخوابی :D:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شمارو نمیدونم ولی من کارای بهتری برای انجام دادن داشتم(مثل خواب:D) تا بازی داور و اتلتیک رو ببینم، من رو یاد نیمه نهایی بارسا-چلسی انداخت که داورش تام هنینگ بود...
تقریبا فقط نیمه اول رو دیدم...
اصلا از سبک بازی اتلتیک خوشم نمیاد، ولی جالب بود که تا قبل از اخراج هم تیم برتر زمین بود و هم قشنگتر بازی میکرد...

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
اخراج فن پرسی رو هم باید اشاره می کردی
بلاتر و پلاتینی و........هم بودن
شما راحت باش ولی سال بعد ما باید دنبال طرفدارای لستر باشیم واسه کل کل

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اخراج فن پرسی رو هم باید اشاره می کردی
باریک الله، خوب چیزی اشاره کردی...
بلاتر و پلاتینی و........هم بودن
:general210:
شما راحت باش ولی سال بعد ما باید دنبال طرفدارای لستر باشیم واسه کل کل
فعلا که دارید التماسشون میکنید واسه بازیکنهاشون...:D

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خیلی حالگیریه 90 دقیقه به امید باخت بشینی و بعد بسوزی و بری بخوابی :D:D
دادا با اینایی که فقط از اونجاشون میارن تا ببرن بازیها رو بحث نکن،اینا چه میدونن فوتبال زیبا چیه،بیچاره ها دیگه فوتبالو با ت خ م ی بردن شناختن طبیعی هم هست از اتلتیکویی که شبیه تر بهشون بازی میکنه دفاع کنن...(اونجا ده خیا بازی رو برا اینا درمیاره اینجام اوبلاک برا اتلتیک!)
البته اتلتیکو فقط تو دروازه شبیه ایناست وگرنه 2 3 سر و گردن ازشون بالاتره و اینا در حال حاضر در حد تیمی مثل والنسیایی که اسطوره شون گند زد بهش و با لگد به صورت توافقی:D شوتش کردن بیرون هستن...
البته والنسیای اسطورشون نه والنسیای فعلی،الان در حد تیمی مثل ایبار و لاس پالماسن که اینام زیباتر از یونایتدشون فوتبال بازی میکنن پس بهشون حق بده گناه دارن...:)

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
باریک الله، خوب چیزی اشاره کردی...

:general210:

فعلا که دارید التماسشون میکنید واسه بازیکنهاشون...:D
یه بنده خدایی صد بار گفت این اخرین پستم تو این تاپیکه
بازم میاد پست میذاره :confused::confused:
چند روز پیش داشتم بازیتون با اورتون رو میدیدم چه بازی هجومی بود پر از موقعیت گل :D
شما که تیم به این خوبی داری چرا بازی تیم هایی مثل بارسا رو نگاه میکنی

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه بنده خدایی صد بار گفت این اخرین پستم تو این تاپیکه
بازم میاد پست میذاره :confused::confused:
مگه میزارن این داورا!!:D
تصمیم گرفتم به شیوه دیگران اینجا پست بزنم، فقط بنویسم و هیچی پشتش نباشه...:D
چند روز پیش داشتم بازیتون با اورتون رو میدیدم چه بازی هجومی بود پر از موقعیت گل :D
شما که تیم به این خوبی داری چرا بازی تیم هایی مثل بارسا رو نگاه میکنی
جات خالی داشتم کباب باد میزدم...ندیدم:D

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
شمارو نمیدونم ولی من کارای بهتری برای انجام دادن داشتم(مثل خواب:D) تا بازی داور و اتلتیک رو ببینم، من رو یاد نیمه نهایی بارسا-چلسی انداخت که داورش تام هنینگ بود...
تقریبا فقط نیمه اول رو دیدم...
اصلا از سبک بازی اتلتیک خوشم نمیاد، ولی جالب بود که تا قبل از اخراج هم تیم برتر زمین بود و هم قشنگتر بازی میکرد...

یکی از دلایل الطاف داوری به بارسا توی چمپیونز لیگ این میتونه باشه که کمپانی های زیادی روی این تیم سرمایه گذاری کردند
به همین خاطر از دیدن نوع داوری بازی های بارسا زیاد شگفت زده نشید، این تیم تحت هر شرایطی باید به مرحله های بالاتر هر رقابتی صعود کنه
این روند از همون بازی معروف با چلسی شروع شد و شدت گرفت.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
مگه میزارن این داورا!!:D
تصمیم گرفتم به شیوه دیگران اینجا پست بزنم، فقط بنویسم و هیچی پشتش نباشه...:D

جات خالی داشتم کباب باد میزدم...ندیدم:D
نوش جان بعد یه فصل که خون به جیگرتون شد این تفریحات لازمه خدا کنه سال بعد هم فنخال تو تیمتون بمونه تا جیگر ما هم حال بیاد;);)
یکی از دلایل الطاف داوری به بارسا توی چمپیونز لیگ این میتونه باشه که کمپانی های زیادی روی این تیم سرمایه گذاری کردند
به همین خاطر از دیدن نوع داوری بازی های بارسا زیاد شگفت زده نشید، این تیم تحت هر شرایطی باید به مرحله های بالاتر هر رقابتی صعود کنه
یه تیم خاص کلا استراحت میخوره تا میاد تو 4 تیم برتر اون جا حدف میشه
........................
بعضی وقتا صحبت از داوری میشه یاد اخراج نانی میوفتم یا این که تو فینال تا گل نزدی داور سوتو نمیزنه ;):)
یا بحث لایی خوردن ذهنم میره سمت سلطان :D
کلا یه قانونی هست برای یه تیم خاص :cool: که اگه ما ببریم به خاطر اینه که بهترین تیم جهانیم
اگه حریف ببره مافیا داوری و مدیا و..........(البته با این حرفا میشه مقداری از سوزش کم کرد)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
نوش جان بعد یه فصل که خون به جیگرتون شد این تفریحات لازمه خدا کنه سال بعد هم فنخال تو تیمتون بمونه تا جیگر ما هم حال بیاد;);)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
یه تیم خاص کلا استراحت میخوره تا میاد تو 4 تیم برتر اون جا حدف میشه
:D:general304:دمت گرم دادا،این تفریحات لازمه....:general304:
البته فرقی نداره فن خال یا کس دیگه ای،اینا با مافیای جزیره و در دوران افول بزرگان و خرج نکردن تیمهای دیگه فوتبال جزیره تونستن نامی برا خودشون دست و پا کنن ولی با رفتن مافیا به تاریخ پیوستن،همونطور که لیورپول با اشتباهات خودش و بد شانسهای متوالی پیوسته بود ولی با کلوپ دوباره با قدرت بیشتر داره برمیگرده...:general206:
تیم دوم شهر مادرید هم که ارزش بحث کردن رو نداره اصلا...:)(حتی اکثرشون با رسانه هاشونم در تضادن بدبختا!)
دیگه یکی کور نباشه و یه ذره سواد خوندن داشته باشه میتونه بفهمه که داوریهای این چند سال اخیر به جز داوری بازی بارسا چلسی 2009(که بازی رفت اون مرحله کاملا به نفع چلسی بود و اوایل بازی برگشت سر بارسا رو با اخراج اشتباه بریده بود و بعد فقط سعی میکرد اون اشتباهات باعث بد باختن بارسا نشه واس همین یه ذره شل میگرفت وگرنه از کجا میدونست بارسا دقیقه 94 5 گل میزنه و سرنوشت تیم صعود کننده عوض میشه،اون داور به فکر آبروی خودش بود که چلسی با حداقل اختلاف ببره و بارسا هم نتونه اعتراض زیادی به داوری داشته باشه!) به ضرر بارسا بوده در کل...
تیم دوم شهر مادرید رو چندین ساله دارن با راحت ترین قرعه های ممکن میفرستن بالا ولی دیگه اونجا تیمی نمیمونه که عرضه بردنش رو داشته باشن...:general502:
تو لالیگا هم تا میتونن به نفع تیم پایتخت و ضرر بارسا سوت میزنن و شاهد یکی از کثیف ترین فدراسیونها و داوریهای اروپا تو اسپانیا هستیم که جالبه با همه اینا بازم زورشون به کاتالونیا و بارساش نمیرسه!!!:general601:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تو؟ باد؟ کباب؟ فعالیت بدنی؟ never mind ....
:D
یکی بگه که وقتی بهش میگم بریم سالن، :)D) نگه ...:general607:
مرسی...
یعنی اینقدر تیم ما واستون دردسر درست میکنه که دوست ندارین برگرده؟؟ من که مطمئن شدم باشکاه های اروپایی دارن از این گوسفند حمایت پشت پرده میکنن که کارش رو ادامه بده...
تو انگلیس که بعداز هر بازی طرفدارای تیمهای دیگه میان با فنخال دست میدن و ازش تشکر میکنن...:general210:
باورتون نمیشه؟؟؟
CeApvJ7XIAAGETo.jpg
طرفدارای سیتی که ردیف شدن از بزغاله تشکر کنن و حمایتشون رو ازش اعلام کنن...
زیاد به شکمتون صابون نزنید، این هم یه سال دیگه موند، بعدش قضیه فرق میکنه...
البته من رو دیگه نمیبینید که بیام اینجا واسه فوتبال...
راستی این نیمار چقدر بازیکن باتعصبی هستش ها!!!
الان میخواد بره کجا؟ PSG؟ یه هفته بعدش میگه میخوام برم سیتی...
یعنی میخوای بگی که قضیه فقط شرط بندیه؟؟ مثل اون بازی با تیم روسی؟؟

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

رئال هم مثل بایرن و یونایتد اسپانسرهای زیادی داره...

نمونه هایی که داوری به نفع رئال، یونایتد و ایکس و وای بوده خیلی زیاده... یوتیوب رو میتونید سرچ کنید برای هر تیم. مثلا تو بازی قبل راموس شما باید دقیقه چند اخراج میشد!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

=============
ضمنا اخراج تورس کاملا درست بود دو تا کارت زرد احمقانه گرفت.... تمام سابت های خارجی رو میتونید سرچ کنید فقط یه سری از دوستان که تیمشون تو یورو لیگ هم نیست از موفقیت های این تیم دارند ........ میشند.... جوابش رو هم نمیدم... چون سالها از منطق فاصله داره.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
رئال هم مثل بایرن و یونایتد اسپانسرهای زیادی داره...

نمونه هایی که داوری به نفع رئال، یونایتد و ایکس و وای بوده خیلی زیاده... یوتیوب رو میتونید سرچ کنید برای هر تیم. مثلا تو بازی قبل راموس شما باید دقیقه چند اخراج میشد!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی بازی قبل راموس اصلا نباید اخراج میشد
کارت زرد اولی که گرفت رو دوباره ببینید تا متوجه بشید چقدر مسخره بود.

• Like
Reactions: PTS
بالا