plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
باز هم باید جملم رو تکرار کنم، نمیخوام تو این تاپیک پست بزنم چون منطق وجود نداره...منطقت تو حلقم
5 قهرمانی در مسخره ترین ادوار لیگ قهرمانان، یه مسابقات با 8 تیم که رئال در دور اولش هم شرکت نمیکرد. یعنی از نیمه نهایی به بعد وارد مسابقات میشد. مسی در عصر جدید با تمام سختی ها و پیشرفت فوتبال تا الان تونسته 4 بار سی ال رو ببره. از طرف دیگه از اونجایی که سواد فوتبالیت به شدت نم کشیده باید عرض کنم تعداد قهرمانی های بایرن و لیورپول با بارسا برابر هستش :general404:.
آره اگر کار رسانه ها نبود مثلا کی باید توپ طلا رو میبرد؟ همین تک جمله ت تمام اعتبارت در هواداری فوتبال رو نابود کرد. توپ طلا مسی، تبلیغات رسانه ها :general208:
در مورد جمله آخرت هم هم تایید میکنم هم مخالفت. نکن اینکارا رو، میلاد تو با من چکار کردی
من نمیخوام از دی استفانو تعریف و نه میخوام مسی رو بکوبم، ولی هر چیزی رو نسبت به زمانش میسنجن...
مارادونارو نسبت به زمانش میسنجیدن، باز از نظر فردی هم هیچ کس در حال حاضر هم قابل مقایسه باهاش نیست...
من سنم قد نمیده ۶۰ سال پیش ولی فوتبال در هر مقطعی مشکلات خودش رو داشته، یه بازی میبردن و میرسیدن هر کجا، دلیل بر ضعیف بودن تیمهای اون زمان نبوده...
فکر کنیم که آیا بارسا یا مسی میتونسته تو اون زمان حتی فوتبال بتزی کنه با اون توپهای باحالشون و زمینهای شخم نزدشون...
زمانی که فوتبال فقط بر پایه قدرت بدنی بود...