یعنی عایا میخواهی بوگویی اوتامندی هم سیاه عست؟؛[emoji23] [emoji23] [emoji23]هه چه گلفانیخورد سیتی ، دقیق یادم نیست کدوم کارشناس تلویزیونیبود ولی حرفجالبی در مورد مدافعان سیاه پوست زده بود که فیزیکی بدنی خوبی دارن ولی وقتی نوبت به فکر کردن می رسه اشتباه می کنن
بنده خدا رو فکر کنم اخراج کردن بعد از این حرفها ولی مستندات زنده برای اثبات حرفهاش رو می توانید تو بازیها مشاهده کنید
یعنی تیم دوم مادرید عرضه بردن آسون ترین تیم این مرحله رو هم نداره!: )))))))))))))))))))))):general304:از پس اسون ترین قرعه هم تا اینجا بر نیومدن،
یعنی مطمئن بودم با رویی که دارن این جمله رو ول نمیکنن،دادا نکن از این کارا اینا بادشون بیش از اندازست میبینی دیگه!!!خدا کنه سال بعد هم فنخال تو تیمتون بمونه تا جیگر ما هم حال بیاد
یعنی تیم دوم مادرید عرضه بردن آسون ترین تیم این مرحله رو هم نداره!: )))))))))))))))))))))):general304:
اگه یه ذره دقت میکردن و 3-0 تموم میشد کار تیم دوم مادرید رسمآ تموم بود ولی شانس آوردن!!!
یعنی مطمئن بودم با رویی که دارن این جمله رو ول نمیکنن،دادا نکن از این کارا اینا بادشون بیش از اندازست میبینی دیگه!!!
آخه تو اوج اوجشون واسه ما چی بودن که بعد این بخوان چی باشن!!!
بهترین تیماشون خیلی راحت تو فینال جلمون وا دادن و جلوی بدترین بارسای 10 15 سال اخیر با نقش اولی ون در سار و داور مسابقه و نبود چندین بازیکن کلیدیمون از جمله بهترین بازیکن دنیای اون موقع در جمع 180 دقیقه یه برد 1-0 دارن که بهش بنازن...
الان اینا تانک و موشک و بمب هسته ای شن جلو بارسا چیکار میتونن بکنن آخه،بادشونو با این حرفا بیشتر نکن گناه دارن...
---------------------------------------------------------
ازصعود تیم اول منچستر هم حمایت میشه،انصافآ گل مفتی خوردن و همین بازی هم حقشون بود برنده شن...
آقا من فن خال رو این همه میکوبم، بخاطر سبک بازی تیمش هستش نه بخاطر نتیجه هایی که میگیره(البته اون هم جالب نیست)، و گرنه با این همه مصدومی که این تیم داره، هر مربی دیگه ای بود، الان داشت برای نیوفتادن میجنگید، تو نگاه کن تو این 2 سال ما رکورد مصدومیتهارو زدیم(باز هم مقصر فن خاله)، تو هر فصل نزدیک 70تا مصدومیت داریم که نمونه هاش رو بخوایم بگیم که مثلا شاو یا شواینی یا روخو یا جونز یا یانگ یا رونی که همه در طول فصل حداکثر دارن واسه ما تو این دو سال 15-10تا بازی انجام میدن، در مقایسه با تیمهای دیگه مخصوصا تیمهای اسپانیایی که فصلی حداکثر 15-10تا مصدومیت دارن که مثل جوک میمونه، بعد میگم تیمهای اسپانیایی در طول فصل فقط بازی تدارکاتی انجام میدن، کسی قبول نمیکنه شما الان نگاه کن که لیگ فرانسه و PSG رو مسخره میکنیم که لیگشون خنده دار هستش، ولی لیگ اسپانیارو نگاه کن که اگه این هفته رو هم بارسا از رئال نخورده بود، الان امتیازاتش از PSG با یه بازی کمتر هم بالاتر میبود!!!:general711:،و تا یه بازی روبروی همدیگه میوفته وسط بازی های اروپاییشون، صداشون در میاد که برنامه ریزی لالیگا افتضاحه، مثل لیگ ایران میمونه که لیگ رو تعطیل میکنن برای 2 ماه اردوی تیم ملی...:general304::general304::general304:این چه وضعشه مقابل این تیم تو آلمان فن خاک بهتر نتیجه گرفت که
یه جا دیگه هم مورینیو میگه با بالوتلی تو دفترم قرار گذاشتیم که صحبت کنیم ، ساعت ملاقات نیومد و گوشیشو جواب نداد ، بعد که پرسیدم گفت رفتم مسابقات فرمول 1 ، آخه فرمول 1 یکبار اینجا برگزار میشه ولی تو همیشه اینجا هستی :general210:خوزه مورینیو سرمربی سابق اینتر میلان خاطره ای را از زمان حضورش در نیمکت اینتر و صحبت هایش با ماریو بالوتلی تعریف می کند.
مورینیو در مصابحه با CNN در این باره می گوید: به یاد دارم که با روبین قازان بازی داشتیم. در قازان من هیچ مهاجم تخصصی در اختیار نداشتم. نه میلیتو، نه اتوو. همه شان مصدوم بودند. واقعا به دردسر افتاده بودم و ماریو تنها گزینه من بود. دقیقه ۴۲ یا ۴۳ ماریو یک کارت زرد گرفت. بنابرین زمانی که بین دو نیمه به رختکن رفتیم می توانم بگویم از ۱۵ دقیقه آن، ۱۴ دقیقه را با ماریو صحبت کردم. به او گفتم ماریو نمی توانم تو را با بازیکن دیگری عوض کنم. ماریو هیچ گزینه تعویضی ندارم. ماریو هیچ مهاجمی روی نیمکت نیست. هیچکس را نزن. فقط با توپ بازی کن. ماریو هیچ واکنشی نشان نده. اگر کسی قصد داشت تو را عصبانی کند، واکنشی نشان نده. ماریو اگر داور اشتباه کرد هیچ واکنشی نشان نده. ماریو خواهش می کنم. می دانید نتیجه چه شد؟
دقیقه ۴۶ بازی کارت زرد دوم برای بالوتلی و اخراج
احتمالا دیشب قبل شروع بازی بلان همینارو به لوییز میگفته که بازی بعدی محرو م میشی کارت نگیر.ث
:general304:منچستر فرگوسن وقتی قهرمان EPL میشد که از 4 تیم نیمه نهایی UCL فقط 3تاش انگلیسی بودن و همه رو به خاک و خون میکشید و این تیم فلاکت زده فن خال هم 2 سال پشت سر هم این تیم درجه 3 اروپارو به گریه انداخته بود و دبل میکرد، ولی باز هم هنوز ادعا وجود داره؟؟؟...
بعد اسم منطق هم میارن!!!!:general208::general208::general208:
حالا شما که همه رو به خاک و خون میکشیدید از 3 بار که به فینال رسیدین چند بار قهرمان شدید ؟؟:general705:یعنی کشته مرده توهم بعضی ها هستم، مافیای جزیره و ...
یه تیم تو 4 دوره پشت سر هم میاد 3 بار به فینال UCL میرسه ولی مافیا میارتش، برخلاف بعضی ها که داوری هاشون مقابل چلسی و میلان و اینتر و آرسنال، کاملا مشخص بوده و هست(لطفا اسم داوری برای تیمهای دیگه رو نیارید که بدجور خندم میگیره:general304::general304::general304: در مقابل کارایی که داور برای این تیم در اون بازی ها کرده) تنها یه تیم تو تاریخ UCL تونسته فقط این آمار رو داشته باشه که اون هم رئال در 6-5 دوره اول قهرمانی اروپا بوده...
منچستر فرگوسن وقتی قهرمان EPL میشد که از 4 تیم نیمه نهایی UCL فقط 3تاش انگلیسی بودن و همه رو به خاک و خون میکشید و این تیم فلاکت زده فن خال هم 2 سال پشت سر هم این تیم درجه 3 اروپارو به گریه انداخته بود و دبل میکرد، ولی باز هم هنوز ادعا وجود داره؟؟؟...
آقا من فن خال رو این همه میکوبم، بخاطر سبک بازی تیمش هستش نه بخاطر نتیجه هایی که میگیره(البته اون هم جالب نیست)، و گرنه با این همه مصدومی که این تیم داره، هر مربی دیگه ای بود، الان داشت برای نیوفتادن میجنگید، تو نگاه کن تو این 2 سال ما رکورد مصدومیتهارو زدیم(باز هم مقصر فن خاله)، تو هر فصل نزدیک 70تا مصدومیت داریم که نمونه هاش رو بخوایم بگیم که مثلا شاو یا شواینی یا روخو یا جونز یا یانگ یا رونی که همه در طول فصل حداکثر دارن واسه ما تو این دو سال 15-10تا بازی انجام میدن، در مقایسه با تیمهای دیگه مخصوصا تیمهای اسپانیایی که فصلی حداکثر 15-10تا مصدومیت دارن که مثل جوک میمونه، بعد میگم تیمهای اسپانیایی در طول فصل فقط بازی تدارکاتی انجام میدن، کسی قبول نمیکنه شما الان نگاه کن که لیگ فرانسه و PSG رو مسخره میکنیم که لیگشون خنده دار هستش، ولی لیگ اسپانیارو نگاه کن که اگه این هفته رو هم بارسا از رئال نخورده بود، الان امتیازاتش از PSG با یه بازی کمتر هم بالاتر میبود!!!:general711:،و تا یه بازی روبروی همدیگه میوفته وسط بازی های اروپاییشون، صداشون در میاد که برنامه ریزی لالیگا افتضاحه، مثل لیگ ایران میمونه که لیگ رو تعطیل میکنن برای 2 ماه اردوی تیم ملی...:general304::general304::general304:
میگم که نمیخوام اینجا پست بزنم، دلیلش همین چیزا هستش، هر کس هر چیزی که میخواد میگه، بدون اینکه منطقی پشتش باشه...
اول اینکه پست رو نگاه کن که نوشتم EPL...:general304:
خاک و خون؟ منظورت اون برد ناپلئونی همراه با شانس از ضعیفترین بارسای 10 سال اخیر بود دیگه؟ منظورت از خاک و خون هم سُر خردن جناب تری بود؟
واقعا به خاک و خون کشید :general404:
آخ دلم :general304:یه چیزی در مورد بازی اتلتیک و داور که اصلا به بنده ربطی نداره، دوستان اسم تورس رو میارن ولی اصل قضیه جای دیگه ای اتفاق افتاد، انگار که میخوان این جریان رو پنهان کنن...انگار تکنیکش تو بارسا پیشرفت کرده و از گاز گرفتن به جفتک انداختن و یه خم گرفتن رسیده...
اول اینکه پست رو نگاه کن که نوشتم EPL...
و منظورم از خاک و خون این بازی ها بوده:
0خودت میدونی که خیلی بیشتر از اینا بودن، ولی باید حتما فایل GIF رو پیدا کرد و گذاشت و گرنه که فایده نداره...
این هم یه گل شوچنکو از نیمه نهایی 2006 فکر میکنم باشه که داور باز بارسارو به فینال برد:
خیلی جالبه که 3تا فینال برسی که هیچکدوم بدون لطف داور نبوده باشه!!!
بازی با رئال هم یادتون نره که کی رو چطور اخراج کردن...
علت به کار بردن اون کلمه مشخصه خوشمزه،میگن نه جدا بنویس نه یه اسم تیمو دست کاری کن،منم دوست ندارم اسم عامه 2 تیمو بگم برا همین اسم الانشونو میگم که توهینی هم توش نباشه با نمک...شسته رفته در یک کلمه "خزعبلات"
نوع ادبیات و جمله بندی هات آدمو می برن به دوران شیرین کودکی و نوع کل هایی که در این دوران وجود داشته
چه تاکیدی هم داری بر اول یا چندم بودن تیمی در شهرش ، اصلا شما فرض کن سیتی تیم اول شهر منچستره ل ی و ر پ و ل هم تیم دومش
یعنی چه تیمی بشه ل ی و ر پ و ل که هم تو شهر خودش اوله و هم در شهر دشمنش ازش بالاتره
فوق العاده ست هورررررااااا ل ی و ر پ و ل تو منچستر هم از یونایتد بالاتره آخ جوووووون!
یه نگاه به داوریهای اون موقع EPL همه چی رو به خوبی نشون میده...یعنی کشته مرده توهم بعضی ها هستم، مافیای جزیره و ...
یه تیم تو 4 دوره پشت سر هم میاد 3 بار به فینال UCL میرسه ولی مافیا میارتش، برخلاف بعضی ها که داوری هاشون مقابل چلسی و میلان و اینتر و آرسنال، کاملا مشخص بوده و هست(لطفا اسم داوری برای تیمهای دیگه رو نیارید که بدجور خندم میگیره:general304::general304::general304: در مقابل کارایی که داور برای این تیم در اون بازی ها کرده) تنها یه تیم تو تاریخ UCL تونسته فقط این آمار رو داشته باشه که اون هم رئال در 6-5 دوره اول قهرمانی اروپا بوده...
منچستر فرگوسن وقتی قهرمان EPL میشد که از 4 تیم نیمه نهایی UCL فقط 3تاش انگلیسی بودن و همه رو به خاک و خون میکشید و این تیم فلاکت زده فن خال هم 2 سال پشت سر هم این تیم درجه 3 اروپارو به گریه انداخته بود و دبل میکرد، ولی باز هم هنوز ادعا وجود داره؟؟؟...