بعدا مادریدHala Madrid
حرف ایشونو گوش کنید تجربش بالاستفردا حریف رئال معلوم میشه و مشخص میشه هوادارای بهترین تیم جهان (اونم با اختلاف :general509 طرفدار کدوم تیم میشن.
اتلتیکویی که به اون شکل حذفشون کرد, یا بایرنی که با زدن 7 گل تو نیمه نهایی جلوشون رکورد ثبت کرد, و یا اینکه دست به دامن یه تیم لیگ برتری خواهند شد.
البته اصلا جای نگرانی نیست. فوقش (بدترین حالت) اینه که رئال قهرمان بشه و یازدهمین لیگ قهرمانانشم ببره که تازه تعداد جامهای بین المللیش میشه 20 و با بارسا برابر میشه.
باز هم تاریخ اثبات کرد که بارسلون زیر مادرید قرار داره !
گفتی رکورد یاد یه رکورد دیگه افتادمفردا حریف رئال معلوم میشه و مشخص میشه هوادارای بهترین تیم جهان (اونم با اختلاف :general509 طرفدار کدوم تیم میشن.
اتلتیکویی که به اون شکل حذفشون کرد, یا بایرنی که با زدن 7 گل تو نیمه نهایی جلوشون رکورد ثبت کرد, و یا اینکه دست به دامن یه تیم لیگ برتری خواهند شد.
البته اصلا جای نگرانی نیست. فوقش (بدترین حالت) اینه که رئال قهرمان بشه و یازدهمین لیگ قهرمانانشم ببره که تازه تعداد جامهای بین المللیش میشه 20 و با بارسا برابر میشه.
بارسا رکورد زیاد داره. از 20 جام بین المللی بگیر تا...گفتی رکورد یاد یه رکورد دیگه افتادم
هیچ می دونستید بدترین باخت لالیگا متعلق به بارساست ؟
1 - 12 در برابر اتلتیک بیلبائو
مشاهده پیوست 923467
البته برخی اعتقاد دارن در اون دوره ژنرال فرانکو نوک حمله ی بیلبائو بازی می کرد
هرناندز 68, دلیلی نداره حذف رئال از لیگ قهرمانان باعث سوزش هوادارای این تیم بشه. هم هوادارای رئال, هم اتلتیکو, هم سیتی و هم بایرن میدونن کار تیمشون برای قهرمانی سخته و تقریبا هیچ هواداری از این 4 تیم نیست که از الان تیمشُ راحت قهرمان بدونه.
سوزش وقتی ایجاد میشه که مثلا تیم محبوبم و اتلتیکو بخورن به هم و تیم محبوبم بازی رفت رو تو زمین خودش 1-2 ببره و من بعنوان هوادار بیام بگم "ما بهترین تیم جهانیم و تمومه و رفتیم مرحله بعد و اتلتیکو هیچ غلطی نمیتواند بکند و..." و بازی برگشت اتلتیکو ببره.
منظورمم شخص تو نبودی. تو خودت از معدود کسایی بودی که موقع بازی با آرسنالم گفته بودی آرسنال میتونه برای بارسا خطرناک باشه.
=================
@PTS وقتی من هوادار رئال شدم تو تو قنداق بودی. شوخی نمیکنم, کاملا جدی گفتم. با توجه به سنت حساب کردم.
اینترم بخاطر قهرمانی سال 2010ش نبود که هوادارش شدم. تو تاپیک اینتر توضیح دادم در موردش. اونموقع تو تازه داشتی آماده میشدی بری مهد کودک.
با توجه باینکه طبق گفته خودت جذابیت رئال برای تو بخاطر زیدانِ, بجای شعار Hala Madrid, شعار Hala Zidane رو در دستور کار قرار بده.
حزب درسته, نه حذب.
مزخرف درسته, نه مذخرف.
اون از حسابانت, اینم از املاء.
موفق باشی عزیزم.