• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
فردا حریف رئال معلوم میشه و مشخص میشه هوادارای بهترین تیم جهان (اونم با اختلاف :general509:) طرفدار کدوم تیم میشن.
اتلتیکویی که به اون شکل حذفشون کرد, یا بایرنی که با زدن 7 گل تو نیمه نهایی جلوشون رکورد ثبت کرد, و یا اینکه دست به دامن یه تیم لیگ برتری خواهند شد.
البته اصلا جای نگرانی نیست. فوقش (بدترین حالت) اینه که رئال قهرمان بشه و یازدهمین لیگ قهرمانانشم ببره که تازه تعداد جامهای بین المللیش میشه 20 و با بارسا برابر میشه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
Does anyone knows the difference between sky sport which is the biggest sport TV and one of the most trusted sport news outlet compare to some loser site namely tarafdari, which put up a video that is created by some sore loser fan with Arabic subtitle to defend something that don't exist؟
ترجمه میخواد؟
اونقدر کمبود وجود داره که جامهای باشگاه دیگه رو هم واسه خودشون لیست میکنن(دنی آلوز):
1.JPG
rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif
اسپانیای فلاکت زده که فقط یه اسپانیایی در لیست برنده های توپ طلا وجود داره واسش:
3.JPG
کلا سابقه خیلی بالایی در خریدن ستاره های تیمهای دیگه دارن(دی استفانو هم که تکلیفش مشخصه):
2.JPG
دقیقا شبیه کشورهای حوزه خلیج فارس میمونن...
بنده کلا سعی میکنم جواب هر کسی رو ندم و ارزش خودم رو پایین نیارم، پس دوستان دلخور نشن اگه جوابی بهشون داده نمیشه...:p
بنده حتی شانس سیتی رو بیشتر از بقیه تیمها برای قهرمانی میبینم، البته اگه سیتی به بایرن بخوره تو دور حذفی، احتمال رسیدنش به فینال بیشتر هستش...
اونقدری که از بایرن تعریف میکردیم، تو این چند بازیش نشون داده که در حدی نیست و تقریبا با فلاکت بالا اومده...

Last edited:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
تعداد جام های بارسا قبل از 2009 و از 2009 به بعد رو مقایسه می کردم
از اون طرف هم جام های چلسی قبل از اومدن مالک روس رو با بعد اومدنش
معنی تازه به دوران رسیده رو قشنگ فهمیدم :general705::general705:
این که ادم طرفدار چلسی و ریال و اینتر باشه خوبیش اینه که میتونه موقع کل کل از هر کدوم که خواست مایه بداره ولی کار بهتر اینه که بایرن و سیتی و اتلتیکو رو هم بهش اضافه کنه
که در صورت حدف ریال تو مرحله بعد سوزش نگیره و حرفی واسه گفتن داشته باشه چون از چلسی و اینتر که بخاری بلند نمیشه و سال بعد اگه خودشونو بکشم تو لیک اروپا با تیم هایی مثل اینگول اشتات باید کل کل کنن:general509:

PTS

Registered User
لایک‌ها
17
کار خدا رو ببین
شانساییا که داشتن میخندیدن و دعا میکردن برای حذف رئال خودشون حذف شدن
از قدیم گفتن چاه نکن بهر کسی خخخ

فردا حریف رئال معلوم میشه و مشخص میشه هوادارای بهترین تیم جهان (اونم با اختلاف :general509:) طرفدار کدوم تیم میشن.
اتلتیکویی که به اون شکل حذفشون کرد, یا بایرنی که با زدن 7 گل تو نیمه نهایی جلوشون رکورد ثبت کرد, و یا اینکه دست به دامن یه تیم لیگ برتری خواهند شد.
البته اصلا جای نگرانی نیست. فوقش (بدترین حالت) اینه که رئال قهرمان بشه و یازدهمین لیگ قهرمانانشم ببره که تازه تعداد جامهای بین المللیش میشه 20 و با بارسا برابر میشه.
حرف ایشونو گوش کنید تجربش بالاست
یه زمانی اینتر قهرمان شد یهو شد اینتری بعد چلسی بعد رئال هر تیمی امسال قهرمان بشه میشه طرفدارش خخخ
طرفدار این تیم اون تیم نشید به این ذلت بیفتید رئالم نیاز به همچین طرفدارای حذب بادی نداره اینجور طرفدارا لایق بارسلونا منچستر بایرن اتلتیکو چلسی و تیمای درجه دو اروپاست نه پر افتخارترین تیم دنیا(هنوز پستای مذخرف ایشون در حمایت از مورینیو و تخریب اسطوره تیم کاسیاس تو ذهنم هست همون بهتر برو دنبال اینتر و چلسی و مورینیوت)
نیومدم کل کل کنم چون هیچ تیمی در حد کل کل با رئال نیست اومدم بگم حدتونو بدونید اینطوری ضایع نشید
HALA MADRID

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
گفتی رکورد یاد یه رکورد دیگه افتادم
هیچ می دونستید بدترین باخت لالیگا متعلق به بارساست ؟
1 - 12 در برابر اتلتیک بیلبائو

Kekalahan terbesar Barcelona dalam sepakbola.jpg

البته برخی اعتقاد دارن در اون دوره ژنرال فرانکو نوک حمله ی بیلبائو بازی می کرد :D

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
چهار تا تیم نیمه نهایی درمجموع 3-2 بردن اومدن بالا!!!
منچسترسیتی و بایرن هم نتیجه هایی که پرفتن خیلی شبیه هم بود!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
هرناندز 68, دلیلی نداره حذف رئال از لیگ قهرمانان باعث سوزش هوادارای این تیم بشه. هم هوادارای رئال, هم اتلتیکو, هم سیتی و هم بایرن میدونن کار تیمشون برای قهرمانی سخته و تقریبا هیچ هواداری از این 4 تیم نیست که از الان تیمشُ راحت قهرمان بدونه.
سوزش وقتی ایجاد میشه که مثلا تیم محبوبم و اتلتیکو بخورن به هم و تیم محبوبم بازی رفت رو تو زمین خودش 1-2 ببره و من بعنوان هوادار بیام بگم "ما بهترین تیم جهانیم و تمومه و رفتیم مرحله بعد و اتلتیکو هیچ غلطی نمیتواند بکند و..." و بازی برگشت اتلتیکو ببره.
منظورمم شخص تو نبودی. تو خودت از معدود کسایی بودی که موقع بازی با آرسنالم گفته بودی آرسنال میتونه برای بارسا خطرناک باشه.
=================
@PTS وقتی من هوادار رئال شدم تو تو قنداق بودی. شوخی نمیکنم, کاملا جدی گفتم. با توجه به سنت حساب کردم.
اینترم بخاطر قهرمانی سال 2010ش نبود که هوادارش شدم. تو تاپیک اینتر توضیح دادم در موردش. اونموقع تو تازه داشتی آماده میشدی بری مهد کودک.
با توجه باینکه طبق گفته خودت جذابیت رئال برای تو بخاطر زیدانِ, بجای شعار Hala Madrid, شعار Hala Zidane رو در دستور کار قرار بده.
حزب درسته, نه حذب.
مزخرف درسته, نه مذخرف.
اون از حسابانت, اینم از املاء.
موفق باشی عزیزم.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
گفتی رکورد یاد یه رکورد دیگه افتادم
هیچ می دونستید بدترین باخت لالیگا متعلق به بارساست ؟
1 - 12 در برابر اتلتیک بیلبائو

مشاهده پیوست 923467

البته برخی اعتقاد دارن در اون دوره ژنرال فرانکو نوک حمله ی بیلبائو بازی می کرد :D
بارسا رکورد زیاد داره. از 20 جام بین المللی بگیر تا...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این هم واسه پرفسور بخش فوتبال :general404:

جامهای غیر اسپانیایی آلوس در دوران حضور در بارسا بارسا در برابر جامهای غیر جزیره ای کل تاریخ منچستر یونایتد :general304:./.... آخ دلم خداییش. چه روحیه ای داری تو.........

دنی آلوس در بارسا:
1 (1).JPG

کل تاریخ باشگاه افسانه ای منچستر یونایتد:

manu.JPG

این پستها لزوما مروبط به تحقیر تیمی مثل منچستر نیست اما یه سری فوق ستاره هستن که باید ادب بشن :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مقایسه افتخارات گیگز در مقابل rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif
Capture.JPG
جای مقایسه نمیمونه، ادب بشن یا یاد بگیرن خودشون مقایسه نکنن...rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif
چه هنری هستش، گرفتن سوپرکاپ اروپا و باشگاه های جهان...:D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
:rolleyes: آخی....
تو صفحات قبل که بردن جام حذفی لیگ های داخلی هنر نبود الان شد افتخار. :general304:
امسال واردی هم بیشتر از کل تاریخ فوتبال اسپانیا لیگ برتر انگلیس رو میبره :general304: Fa کاپ و بقیه جای خود

خداییش اینجور کل کل ها فقط لول تیمی مثل منچستر رو پایین میاره. ادامه ندی بهتره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوشم میاد که هیچ وقت کم نمیارن و هر بحثی نتونن انجام بدن، میزنن تو خط فلسفه و مثال های خنده دار...
نهایتش هم وقتی حرفهاشون از خودشون جوک تر میشه، میزنن تو خط توهین...

PTS

Registered User
لایک‌ها
17
هرناندز 68, دلیلی نداره حذف رئال از لیگ قهرمانان باعث سوزش هوادارای این تیم بشه. هم هوادارای رئال, هم اتلتیکو, هم سیتی و هم بایرن میدونن کار تیمشون برای قهرمانی سخته و تقریبا هیچ هواداری از این 4 تیم نیست که از الان تیمشُ راحت قهرمان بدونه.
سوزش وقتی ایجاد میشه که مثلا تیم محبوبم و اتلتیکو بخورن به هم و تیم محبوبم بازی رفت رو تو زمین خودش 1-2 ببره و من بعنوان هوادار بیام بگم "ما بهترین تیم جهانیم و تمومه و رفتیم مرحله بعد و اتلتیکو هیچ غلطی نمیتواند بکند و..." و بازی برگشت اتلتیکو ببره.
منظورمم شخص تو نبودی. تو خودت از معدود کسایی بودی که موقع بازی با آرسنالم گفته بودی آرسنال میتونه برای بارسا خطرناک باشه.
=================
@PTS وقتی من هوادار رئال شدم تو تو قنداق بودی. شوخی نمیکنم, کاملا جدی گفتم. با توجه به سنت حساب کردم.
اینترم بخاطر قهرمانی سال 2010ش نبود که هوادارش شدم. تو تاپیک اینتر توضیح دادم در موردش. اونموقع تو تازه داشتی آماده میشدی بری مهد کودک.
با توجه باینکه طبق گفته خودت جذابیت رئال برای تو بخاطر زیدانِ, بجای شعار Hala Madrid, شعار Hala Zidane رو در دستور کار قرار بده.
حزب درسته, نه حذب.
مزخرف درسته, نه مذخرف.
اون از حسابانت, اینم از املاء.
موفق باشی عزیزم.

از این که میری توی گفتگوی آزاد میگردی پستمو پیدا میکنی میزاری معلومه چند سالته.کنتور که نمیندازه میگن از زمان دی استفانو رئالی بودی
زیدان برام جذابیت فوتبال بود نه رئال که توسطش با بهترین تیم دنیا آشنا شدم و طرفدارش شدم و طرفدارم موندم.حالا که زیدان برگشته جذابیت رئال برام صد برابر شده اینا هم کشف جدیدی نیست خودم گفته ام. ادعاییم در مورد اینکه از سال 1930 طرفدار تیمم ندارم
تو باید شعار برای مورینیو بزاری فکر کنم مورینیو اگه بره بارسلون یا منچستر میری طرفدارشون میشی خخخخ
غلط املایی هم درسته غلط زیاد می نویسم سعی میکنم از این به بعد دقت بیشتری بکنم ممنون از این تذکر
تو هم موفق باشی با تیمای جدیدت فقط طرفدار هر تیمی شدی به اسطوره هاش احترام بزار تا طرفدارهاشونو نرنجونی(توصیه دوستانه)

• Like
Reactions: rms

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
@PTS من مجبور نیستم برای تو چیزی رو توضیح بدم. همه منُ اینجا میشناسن. این تویی که معلوم نیست کی هستی و از کجا اومدی و اصلا هوادار کدوم تیم هستی. کلا 3تا پُست تو بخش فوتبال داری که هر 3تاش امروز ارسال شده و دومیش نقل قول پُست منه!
دیدن تمام پستات هم با توجه باینکه کلا 70تا پُست داری 30 ثانیه هم طول نمیکشه. کافیه یکی پروفایلتُ باز کنه.
تا حالا به کسی دروغ نگفتم و دلیلی هم نداره به یوزری با 3تا پُست تو بخش فوتبال بخوام دروغ بگم. خودت بگو این پیراهن مال چه سالیه و اونموقع چند سالت بود (قبل از رفتنش به اینترم رونالدو رو خیلی دوست داشتم ولی هوادار بارسا نشدم چون هوادار رئال بودم):
من (کاملا جدی) گفتم در آستانه رفتن به مهد کودک بودی اگه بزرگتر یا کوچیکتر بودی بگو.
=====================
در مورد تخریب کاسیاس!! که گفتی پُستی که تخریبش کردم رو بذار اینجا. فقط پُست تخریب کاسیاس. چون من خاطرم هست از بازی بعضی بازیکنای رئال مثل هر هوادار دیگه ای انتقاد کرده بودم که البته یادم نمیاد حتی از کاسیاس انتقادم کرده باشم.
پس یادت نره بگو پیراهن مال چه سالیه و تو اونموقع چند سالت بود (صرفا جهت اینکه بمن گفتی دروغ میگم) و پُست تخریب کاسیاسم بذار.
در کل از نظر من تو یا هوادار تیم دیگه ای هستی (شایدم مولتی یوزر), یا اینکه واقعا طرفدار زیدان هستی و صرفا میخواستی با نقل قول کردن پُست من اینجا شناخته بشی.

PTS

Registered User
لایک‌ها
17
مدیر پیتی تو هستی اینقدر معروفی همه میشناسنت؟ خود بزرگ بینی در چه حد. کسی که اسطورش مورینیو باشه بهتر از اینم نمیشه:)
عمده فعالیتم گفتگوی آزاد بود بستنش یبارم اینجا پست دادم ساسان پاک کرد دیگه تو جو ضد رئالی اینجا پست ندادم الانم که خداروشکر دیگه نیست .مثل تو بیکار نیستم پستهارو یادداشت کنم دلیلیم نداره بیخودی بخوام بگم اینجا چند صد نفر دارن فعالیت میکنن مشکل شخصی با تو ندارم که .:general208: صد ها بارسلونی به رئالیا توهین میکنن ولی اونا از سوزششون هست و قابل درک اما اینکه یکی در قالب طرفدار رئال بیاد اسطوره های رئال رو تخریب کنه بهم بر میخوره و این حقو دارم از تیمم و اسطوره هاش دفاع کنم
پیراهن اینتر مال 1998 هست؟
موفق باشی دیگه هم به این بحث ادامه نمیدم وقتشو ندارم و نمیخوامم شیرینی صعود رو برای خودم تلخ کنم با این بحثای ادامه دار:general206:
به ضد رئالیا هم میگم وعده ما بعد از قهرمانی چمپیونز لیگ اونوقت که رئال قهرمان میشه قیافه هاتون دیدن دارن حتما یه سر میام پیتی میبینمتون و میرم.تا اون روز خدا نگه دار:)

بالا