• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
موفقیت دیگه ای برای پپ...
تراپاتونی یه مصاحیه کرده بود و گفته بود که تیکی تاکا خواب آور هستش...
از اتلتیک خوشم میاد، چون بازیکنهاش تو زمین خیلی با هدف بازی میکنن، حالا نه خیلی فیرپلی ولی ضربه بی هدف به توپ نمیزنن، تعداد پاسهای اتلتیک خیلی جالب بود نسبت به بایرن...
میلاد شکمتو صابون نزن با این حرفا
فصل بعد سیتی! پپ، دبروین، خط هافبک سیتی..... کابوس لیگ برتر خواهد بود. تیمی که تا دقیقه 80 ، 76 تا پاس داده نشون میده که اصلا فوتبال بازی نکرده. تمارض و اتلاف وقت به روش تیمهای خلیجی که نشد فوتبال
حالا خیلیا به هتریک گردن و عدم توانایی تاکتیکی پپ ایراد میگیرن. اما اون مربی هستش که یکی از بهترین مربیان تاریخ رو در دو فینال دبل کرد. با رزومه کاری کمتر از 3 سال مربی گری
من خیلی جانب پپ رو نمیگیرم اما یکم منصفانه فوتبال ببینید :) بازی دیشب بایرن خواب آور؟ :general404: خدایا
دیشب اگر مولر پنالتی رو بد نمیزد نیمه اول بعید نبود بایرن گلهای بیشتری بزنه. باید قبول کرد دیشب بد اوردن
این بایرن یکی از یک دست ترین تیمهای حداقل 2 دهه اخیر فوتبال اروپا بود. همه ی بازیکن ها کیفیت لازم رو داشتن. فقط لوا و مولر آماده نبودن.

نکته: همین پپ همون پپی نیست که چندماه پیش وقتی شایعه شد داره میره انگلیس دل طرفدارهای یونایتد واسش غش و ضعف رفت عایا؟ :D من جمله خود شخص شخصیت!! :دی

Last edited:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
بایرن هاینکس خیلی بهتر از این بایرن بود
بشخصه دوست داشتم بایرن بیاد بالا.تقابل زیدان و پپ دیدنی میشد

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بهترین مربی این نسل, خسته نباشی.

upload_2016-5-4_8-42-42.jpeg

===================
تورسی که بنیتز داشت اگه بیرون محوطه جریمه بود و پشت به دروازه حریف میتونست از همونجا و تو همون حالت گل بزنه. این تورس ممکنه موقع حمل توپ تو 10 متر 2بار بخوره زمین. اتفاقی که تو همین بازی رفت با بایرن افتاد. درسته که 10تا بازیکن دیگه اتلتیکو از جون مایه میذارن ولی بازم سخته با این مهاجم تیم رو به اینجا رسوندن.
این پسر کارش جای تقدیر داره و منتظرم ببینم بعد از اتلتیکو کجا میره و چیکار میکنه.

upload_2016-5-4_9-2-17.jpeg

از حرکاتشم کنار زمین خوشم میاد و بهش میاد. ولی باید به اعصابش مسلط باشه. دیشب اون حرکتش که تعویض انجام نشد و یارو رو اونجوری زد اصلا قشنگ نبود. یا اون بازی که 3بار زد تو سر داور.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اما اون مربی هستش که یکی از بهترین مربیان تاریخ رو در دو فینال دبل کرد. با رزومه
طرفدارای بارسا، باید این تیکه رو بزنن سر سردر باشگاهشون یا هد بند بزنن که این رو روش نوشته باشه...:D
این شده، جواب منشی تلفنیتون دیگه؟؟:D
اگه به این حرفا باشه که بنیتز خیلی بیشتر از هر مربی دیگه ای، تونسته فرگوسن رو شکست بده و حتی موو هم تعداد پیروزی های بیشتری داره، پس نتیجه بگیریم که پپ در حد بنیتز هم نیست؟؟؟ قبلا بهت گفتم، اینجور مقایسه ها شبیه مقایسه اون بی آبرویی بود که تو کلوب ما میومد پست میزد و عشق فن بز بود...
حالا خیلیا به هتریک گردن و عدم توانایی تاکتیکی پپ ایراد میگیرن
من خیلی جانب پپ رو نمیگیرم اما یکم منصفانه فوتبال ببینید
بایرن هاینکس خیلی بهتر از این بایرن بود
من هم همین اعتقاد رو دارم که بایرن هاینکس کجا که بعضی هارو 7تایی میکرد و این بایرن فلاکت بار که تا همینجاش رو با نهایت فلاکت بالا اومده بود، کجا؟...
چیز جالب اینه که از نظر من، قدرت PSV تو مچاله کردن اتلتیک از دو تیم دیگه ای که توسطش حذف شدن، بیشتر بود و عملا بیشتر از این دو تیم، اتلتیک رو اذیت کرد...:general304:
دیشب اگر مولر پنالتی رو بد نمیزد نیمه اول بعید نبود بایرن گلهای بیشتری بزنه. باید قبول کرد دیشب بد اوردن
اگه رو کاشتن، سبز نشد... با این اگه ها بخوای حرف بزنی که من هم میام هزارتا اگه میگم...;)
تیمی که تا دقیقه 80 ، 76 تا پاس داده نشون میده که اصلا فوتبال بازی نکرده. تمارض و اتلاف وقت به روش تیمهای خلیجی که نشد فوتبال
قبول دارم که همچین سبک فوتبالی اصلا زیبا نیست و طرفدارای کمی داره و برازنده یه تیم بزرگ پرطرفدار نیست ولی اتلتیک که تیم بزرگ پرطرفدار نیست و تونسته تو چند فصل اخیر با این سبک بازی کثیف به چیزهایی که میخواسته، برسه، اما اصل قضیه این هستش که انتظار نداری که اتلتیک بیاد با این پتانسیل بازیکن(البته الان همه شناخته شده تر هستن، ولی قبل از این کسی، خیلی از بازیکنهای این تیم رو میشناخت؟) بیاد بازی زیبا و تهاجمی روبروی هر تیمی انجام بده؟؟ همه که فرگوسن کبیر نیستن که؟؟:D
تازه مگه آمار پاس زیاد، هنر هستش؟؟ بیا همین تیم بز رو نگاه کن که آمار بیشترین پاس در اروپارو داره بطور میانگین در اروپا، ولی آیا اصلا موقعیت هم میتونه درست کنه؟؟ اتلتیک هم کم موقعیت درست نکرد دیشب...
تازه آمار فلاکت بار پپ مشخص هستش، خارج از خونه در همه بازیهای اروپاییش(در دور حذفی)، یا باخته و یا مساوی کرده!!!!
آمار از این بدتر؟؟؟:eek:
فصل بعد سیتی! پپ، دبروین، خط هافبک سیتی..... کابوس لیگ برتر خواهد بود
قبول دارم، ولی این رو هم میدونم که EPL هستش و نه لالیگا و بوندس لیگا و همه تیمها قدرت مچل کردن هر تیمی رو دارن تو خونشون و خریدن ستاره و تیکی تاکا، باعث گرفتن جام نمیشه، چیزی که لستر ثابت کرد...
همه ی بازیکن ها کیفیت لازم رو داشتن. فقط لوا و مولر آماده نبودن.
تا اونجایی که میدونم، روی فرم نگه داشتن بازیکنها، وظیفه مربی و تاکتیکش هستش، چیزی که سیمئونه واقعا عالی انجام میده...
نکته: همین پپ همون پپی نیست که چندماه پیش وقتی شایعه شد داره میره انگلیس دل طرفدارهای یونایتد واسش غش و ضعف رفت عایا؟ :D من جمله خود شخص شخصیت!! :دی
در این برهه زمانی، من اگه مایلی کلنگ هم میخواست مربی منچستر بشه و جای این بز رو بگیره، واسش غش میکردم...!!!!:D

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
@plsboy توجه کردی اگه جای بارسا با اتلتیکو عوض شده بود و اون هند پنالتی به نفع اتلتیکو گرفته نمیشد
یا گل افساید دیشب و پنالتی خارج از محوطه به جای اتلتیکو مثلا به نفع بارسا سوت زده میشد الان چه صحبتهایی که نمیشد :general705:
الان شدید ستایشگر ضدفوتبال ، فوتبال تاخیری خلیجی سیمئونه :D
2 فصل پیش تیمش خیلی قشنگتر بازی میکرد، کوکه طراح بود، بازی سازی میکرد اما الان فقط در حال خطا و تخریب کردن بازی حریف کار میکنن. اون اتلتیکو خیلی بهتر بود

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
@rms من ستایشگر سبک بازی اتلتیک نشدم، هیچوقت هم تعریف از سبک ضدفوتبال نکردم، اما این رو میگم که انتظار نداری که اتلتیک بیاد واست جوگوبونیتو بازی کنه؟
الحمدالله هم که تو تاپیک ما خوب سر میزنی، پس پستهای من رو هم باید خونده باشی...
اما در مورد آفساید، باید بگم که زاویه ای که ابتدا نشون داد، 100 درصد آفساید به نظر میرسید ولی تصویر بعدی از زاویه دیگه، کاملا عکس قضیه به نظر میرسید...
در کل آخه یه تیمی که اونجوری روبروی بارسا در دو بازی واسش ناداوری کردن، بخواد یه پنالتی هم نادرست واسش بگیرن که گل هم نشد و در حقیقت یه روحیه واسه بایرن شد، چیزی نیست در مقایل اون همه ناداوری که به نفع یه تیم دیگه، فقط در یک بازی انجام شده...(آیا واقعا ویدیو رو دیدی که واست گذاشتم؟؟ یا وجدانت مانع این کار شد؟؟:D:D:D)
حوصله کل کل ندارم، ادامش ندید...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اوه اوه اوه، آخرش کی بود داشت پرز رو ماچ و موچ میکرد، از دست سیما در رفت!!!!:D:D:D
انگار همونی که گفتم شد، فینال 2 سال پیش تکرار شد ولی فکر میکنم که اتلتیک، امسال دفاع بهتری داره و رئال هم خط حمله ضعیفتر...

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
3pq5_13092285_1444126425613807_1178114054_n.jpg

یه سری عکسا هستش که فقط باید دیدشون ، دربارشون نباید توضیح داد!!

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
رئال مادرید بدون گلزنی بازیکناش توی نیمه نهایی به فینال رسید ، قرعه های قبلیش هم بیشتر به لیگ اروپا شبیه بود تا CL ....
فکر کنم به تعریف جدیدی از شانس رسیدیم :D
(و هنوز اسم شانسلونا روی ماست)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
@Mohammad Yek110 آره اون شوتم کمک داور زد بیل نزد
اصلا هم غیر از اون موقعیت نداشتیم بازی هم رفت جو هارت 2 تا توپو از رو خط در نیاورد
شانسو شما آوردید بازی رفت تورس به ناحق اخراج شد وگرنه همون زمین خودتون کارتونو می ساختن
2 تا کف دست سی ال بردیم بعد بگید شانس
یادشون نیس 2 سال پیش 5 تا به همی بایرن پپ زدیم

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
عجــــــــــــــــــــــــــــــــــــــب!!!
بالاخره ترمز شانسِ این ون خال و تیمش به لطف عدم درخشش ده خیا یه جا کشیده شد!!!یعنی خوش شانسترین تیم تاریخ بودن با نتایجی که از اون بازیهاشون میگرفتن،آخه چه قدر شانس لامصـــب!؟(البته از لحاظ نتیجه از لحاظ قرعه که تیم دوم مادریده بی برو برگرد!)هر چند همین دیشبم باز شانس آوردن فقط با 1 اختلاف باختن ولی همینکه که اینم نبردن بدشانسی بزرگی واسه این شانسا محسوب میشه!!!
وستهام جام حذفی هم بدون شک حقش بود اینا رو حذف کنه! تیمی که اینقدر شانسی و ناپلوئنی میبره خصوصآ تو بازی حذفی اعصاب واسه طرفدارای حریف نمیذاره پس باید به هوادارای اونام حق داد عصبانی باشن،البته فقط عصبانی!!!
بقیه بازیهایی که شانسی بردن رو میزارم کنار،بیچاره سیتی رو رفت و برگشت زدیم اونوقت اینایی که جلو ما حقشون تو 2 بازی به زور 1 امتیاز بود 6 امتیاز ازمون گرفتن!!!
با 17 تا تفاضل گل پایین تر میخواستن بالاتر از اونا برن لیگ قهرمانان،انصـاف نبود و نبایــــــــــــــــــــــد میرفتن،همون پارسال هم با شانس محض و ده خیا رفتن که نتیجشو هم دیدن!!!
خوشحالم که یک جا بالاخره یکی از 2 عنصر ثابت ون خال و یونایتد برای موفقیت (شانس و ده خیا) که دیشب ده خیا وا داد و نتونستن باز به ناحق نتیجه بگیرن وگرنه عنصر شانسشون هنوزم پا برجا بود!!!

Last edited:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
آقو تیم هایی که با پول امکانات مربی و بازیکن میخرن (والنسیا 135 میلیون یوروی ناقابل؟!) با تیم های درس درمون مقایسه نکنید، این تیم ها حالا حالا ها باید بدن (پول) تا شاید جا بیوفتن (منظور مثل دم پخته:D)
قطب؟ :D این قطب رو کی راه انداخت دهنش سرویس! دلیلش واسه راه انداختن کلمه قطب چی بود؟ :D
پ ن قبل از بازی تو آنفیلد بگم که من طرفدار ویارئال بودم و هستم و از باخت جلوی لیورپول و مسخره شدن تو این تاپیک نمیترسم :D
دادا من بودم گفتم قطب چون هستش،امسال رو نگاه نکنین که یکی از اسطوره های یه تیمی اومد و گند زد بهش،قبلشم مجبور شده بودن طبق بند قرارداد نگردو رو با 30 تا برش گردونن و جای اوتامندی که بد موقعی ساز جدایی کوک کرد عبد نور رو با قیمت بالایی بخرن...
البته با همین موارد هم باز مبلغ فروشهاشونو کم کنیم فک نمیکنم هزینه زیادی کرده باشن!
والنسیا تیم ریشه دار،پر افتخار و بازیکن سازیه و قبل اومدن سیمئونه به اتلتیکو بدون شک سومین قطب فوتبال اسپانیا بود...
از اینا بگذرین بگو ببینم مسخرت کنم حالا،نه مسخرت بکنم!؟:pبه خاطر ویارئال یا بایرن اول اینو بگو بعد بکنم....:D:general105:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
دادا من بودم گفتم قطب چون هستش،امسال رو نگاه نکنین که یکی از اسطوره های یه تیمی اومد و گند زد بهش،قبلشم مجبور شده بودن طبق بند قرارداد نگردو رو با 30 تا برش گردونن و جای اوتامندی که بد موقعی ساز جدایی کوک کرد عبد نور رو با قیمت بالایی بخرن...
البته با همین موارد هم باز مبلغ فروشهاشونو کم کنیم فک نمیکنم هزینه زیادی کرده باشن!
والنسیا تیم ریشه دار،پر افتخار و بازیکن سازیه و قبل اومدن سیمئونه به اتلتیکو بدون شک سومین قطب فوتبال اسپانیا بود...
از اینا بگذرین بگو ببینم مسخرت کنم حالا،نه مسخرت بکنم!؟:pبه خاطر ویارئال یا بایرن اول اینو بگو بعد بکنم....:D:general105:
کاری ندارم ، ولی بایرنم 3 ساله اسطوره یه تیمی اومد و گند زد بهش! :D:p
هزینه زیادی نکرده؟:confused: رو دست رئال و بارسا و تیمای بزرگ رو زد!
ولی فک کنم از قبل جواب سوالتو داده بودم! :D:p
پ.ن: این کلمه قطب واقعا خنده داره، یه کلمه بهتر پیدا کنید استفاده کنید. > http://parsi.wiki/dehkhodaworddetail-486dd063dfce47e1a54717ac02fddff4-fa.html

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
کاری ندارم ، ولی بایرنم 3 ساله اسطوره یه تیمی اومد و گند زد بهش! :D:p
هزینه زیادی نکرده؟:confused: رو دست رئال و بارسا و تیمای بزرگ رو زد!
ولی فک کنم از قبل جواب سوالتو داده بودم! :D:p
پ.ن: این کلمه قطب واقعا خنده داره، یه کلمه بهتر پیدا کنید استفاده کنید. > http://parsi.wiki/dehkhodaworddetail-486dd063dfce47e1a54717ac02fddff4-fa.html
بعـــلــــــــــــــــه!:general710: قدرشو ندونستین...:general206: نماک نشناسین دیگه چیکار میشه کرد!:D:)
دادا میگم 60 70 تای این خرجی که پارسال کرد رو مجبور بود و نمیشد کاریش کرد!از طرفی فقط 50 تا یه اوتامندیشو فروخت!
باو دیگه قطب زیاد میگن منم گفتم حالا دهخدا رو اینجا آپلود نکردی جای شکر داره باز!!!:general210::p(منظور تیم سوم اسپانیا بود و الانم 4رم نهایتش 5جمه،جدول دروغ میگه!:D)
البته بعد از این سونامی که تجربه کردی زوم کردن رو اینجور مسائل بیش از پیش برات توصیه میشه...:general105::p:p:p

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا مثل اینکه باز هم قطب فوتبال اسپانیا به سوسیداد هم باخته، ظاهرا بعداز اخراج نویل 2 بازی رو برد و 6 بازی رو باخت؟؟ و دوتارو مساوی کرد، جالب هستش که یکی از دو بردش روبروی یه تیمی بوده...:D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بسته مشکوکی که در ورزشگاه اولدترافورد پیدا شده گویا بسته ی مربوط به تمدید قرارداد فن خال بوده!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
لعنت بر بنیتز بی مو و نه چندان جذاب

Sent from my SM-G928C using Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
فك كنم امسال هم معلوم شد قدرت بلا منازع فوتبال اروپا تو لاليگا جمع شده ،