• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
عجب فوتبال زیبایی
از لیورپول چنین بازیهای پر گلی بعید نیست
بازیهای پر گل و زیبا مثل فینال جلوی آلاوز، فینال استانبول یا بازی زیباشون جلو آرسنال که ۴_۴ شد.
دورتموند هم خوب بود مخصوصا نیمه اول
تبریک به هر دو تیم

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
@PTS چی شد پس؟! پُست تخریب کو؟!
همون که گفتم, یا هوادار تیم دیگه ای هستی یا صرفا میخواستی دیده بشی.
در هر صورت آرزو میکنم تو زندگی موفق باشی. خداحافظ.
==============
راه و رسم بارسا کُشی را اینجا فرا گرفت:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب مثل اینکه رئال بهترین قرعه بهش خورد و بایرن هم یکی از دو تیمی که میتونست حذفش کنه، سیتی هم دقیقا به بدترین قرعه ممکن خورد...
احتمالا فینال دو سال پیش تکرار بشه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز یه خبر هم اومده در مورد فرجام خواهی دورتموند در مورد بازی با لیورپول
از اونجاییکه دوپینگ ممدو ساخو (مدافع لیورپول) مثبت اعلام شده و دورتموندیها هم گفتن چون گل سوم رو ساخو زده این گل قبول نیست.

البته من بعید میدونم تغییری در نتیجه داده بشه. اون بازی شرایطش طوری بود که لیورپول معلوم بود نتیجه رو برمیگردونه.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اینم مصاحبه بعد از بازی سرمربی خیخون:
اختصاصی / آبیلاردو سرمربی خیخون در مورد دیدار مقابل بارسلونا صحبت کرد .

بارسا نیوز - دقایقی قبل بارسلونا موفق شد با نتیجه سنگین 0-6 خیخون را در ورزشگاه نیوکمپ شکست دهد در این بازی برای بارسلونا مسی و نیمار همچنین سوارز 4 گل به ثمر رسانند در حال حاضر بارسا در صدر جدول لالیگا است .

داوری ؟

نباید عملکرد بد خودمون را با گفتن این واژه که داور به ضرر ما سوت زد توجیه کنیم ، ما در طول بازی عملکرد بدی داشتیم و بارسلونا شایسته پیروزی بود به نظرم داور نقشی در این نتیجه(باخت) نداشت .

تحلیل من از این بازی ؟

در نیمه اول این بازی ما عملکرد خوبی داشتیم و بازی تقریبا 50،50 بود اما در نیمه دوم مثلث MSN بارسلونا کنترل بازی رو در دست گرفت و کار برای ما دشوار شد زمانی که بازی 0-1 بود بازیکنان اعتماد به نفس زیادی داشتند که همین موضوع به ما ضربه زد .

دیدار مقابل بارسلونا ؟

کمتر تیمی میتواند در مقابل این بارسلونا مقاومت کند ، به نظرم لالیگا مال بارسلونا خواهد شد ما در طول بازی فرصت های برای گلزنی داشتیم ما در مقابل درون دروازه بارسلونا عملکرد مثبتی نداشتیم .
میدونم رو که رو نیست ولی به هر حال ضایع شدن به اینجور موارد گفته میشه...:)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب تو بازی رفت اتلتیکو تو زمین خودی یک بر صفر بایرن رو شکست داد تا بازی برگشت در مونیخ خیلی حساس بشه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
به شخصه دوست دارم اگر اتلتیکو صعود میکنه اونورم سیتی بیاد فینال و اگر بایرن قراره بره فینال رئال هم بره فینال
دو حالت بعدی به نظرم جذابیتش کمتر میتونه باشه رئال اتلتیکو یا سیتی بایرن

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من هم به عنوان یه طرفدار دو آتیشه لیگ برتر و انگلیس الان دیگه باید اعلام کنم لالیگا بهترین و جذابترین لیگ دنیاس:(
Capture.PNG
:general504::general307:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
گیگز باز چی کار کرده ؟ :general306:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گیگز باز چی کار کرده ؟ :general306:
:general210:
چیز دیگه ای برای گفتن نبود؟
دوستان واسه من یه سوال پیش اومده؟؟؟
این لیگ فوق العاده، چطور یه تیم چند بازی پشت سر هم در اوج یاس میره و حتی از والنسیا هم میبازه ولی به یکباره در دو بازی 14 گل میزنه و 8 گلش رو بازیکنی میزنه که حدودا 2 ماه میشد که در لالیگا گل نزده بود؟؟؟
البته یه حرفایی در مورد داوری این بازی ها بود، ولی من که بازی هارو ندیدم...
چه کیفیتی داره این لیگ...:D

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
:general210:
چیز دیگه ای برای گفتن نبود؟
دوستان واسه من یه سوال پیش اومده؟؟؟
این لیگ فوق العاده، چطور یه تیم چند بازی پشت سر هم در اوج یاس میره و حتی از والنسیا هم میبازه ولی به یکباره در دو بازی 14 گل میزنه و 8 گلش رو بازیکنی میزنه که حدودا 2 ماه میشد که در لالیگا گل نزده بود؟؟؟
البته یه حرفایی در مورد داوری این بازی ها بود، ولی من که بازی هارو ندیدم...
چه کیفیتی داره این لیگ...:D
به قول رسانه ها این ... کثیف!!!
حتی از والنسیا هم میبازه!؟:eek:o_O:general304:
والنسیا یکی از قدرتها و قطبهای فوتبال اسپانیاس،اسطوره دیگشون استاد نویل یه جوری به گندش کشیده که از واژه حتی استفاده میکنن برا تیمی به عظمت والنسیا،انگار به تیم آخر لالیگا باختیم!!!(البته که با تی پا انداختنش بیرون و خدا رو شکر باز والنسیا داره شرایط خوبشو پیدا میکنه کم کم!:general206:)
بارسا هم دلایل اصلی باختهای اخیرش خستگی،بدشانسی و بی دقتی در زدن ضربات نهایی بود وگرنه تو همه بازی حقش پیروزی بود!
یه روز نصف به بالای موقعیتهاش گل میشه 8 تا میزنه یه روزم 10 تا نمیزنه،1 گل میخوره و به قانون نانوشته فوتبال میبازه!!!
........................................................
و امّا امانتی...:D
http://www.tarafdari.com/خبر/473839/ادعای-رسانه-های-انگلیس-رسوایی-اخلاقی-جدید-برای-رایان-گیگز

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
از اسطوره باشگاه منچستر گفتنی تر هم داریم مگه!!!!!!
مثل اینکه به راه راست هدایت شدی و Light رو دیدی بالاخره...:D:D:D
راستی قطب فوتبال اسپانیا این هفته هم از ویارئال تو خونش 2تا خورد، هفته پیش هم تونسته بود از خیخون مساوی 2-2 بگیره...:D

Last edited:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
مثل اینکه به راه راست هدایت شدی و Light رو دیدی بالاخره...:D:D:D
راستی قطب فوتبال اسپانیا این هفته هم از ویارئال تو خونش 2تا خورد، هفته پیش هم تونسته بود از خیخون مساوی 2-2 بگیره...:D
آقو تیم هایی که با پول امکانات مربی و بازیکن میخرن (والنسیا 135 میلیون یوروی ناقابل؟!) با تیم های درس درمون مقایسه نکنید، این تیم ها حالا حالا ها باید بدن (پول) تا شاید جا بیوفتن (منظور مثل دم پخته:D)
قطب؟ :D این قطب رو کی راه انداخت دهنش سرویس! دلیلش واسه راه انداختن کلمه قطب چی بود؟ :D
پ ن قبل از بازی تو آنفیلد بگم که من طرفدار ویارئال بودم و هستم و از باخت جلوی لیورپول و مسخره شدن تو این تاپیک نمیترسم :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
موفقیت دیگه ای برای پپ...
تراپاتونی یه مصاحیه کرده بود و گفته بود که تیکی تاکا خواب آور هستش...
از اتلتیک خوشم میاد، چون بازیکنهاش تو زمین خیلی با هدف بازی میکنن، حالا نه خیلی فیرپلی ولی ضربه بی هدف به توپ نمیزنن، تعداد پاسهای اتلتیک خیلی جالب بود نسبت به بایرن...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
سه گانه پپ با بایرن تکمیل شد البته در حذف اونم مقابل هموطنان خودش , اول رئال بعد بارسلونا حالا هم اتلتیکو .... نایس جاب پپ!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
انصافا این سیمئونه خیلی مربی مخیه !
در لحظاتی که آدم نفسش بالا نمیاد بازیکناش اونقد راحت توپ رو تو مناطق مختلف زمین در میارن که فک میکنی اینا رباتن !
چشم بسته همدیگه رو پیدا میکنن ... این سبک دفاعی و این میان میانگین گل واقعا حیرت آوره !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر نکنم پپ با این سبکش تو لیگ برتر کار راحتی داشته باشه

تیمهای لیگ جزیره خیلیاشون مثل اتلتیکو هم جنگنده هستند و هم از حداقل فرصت ها گل میسازند.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
بازم که اسپانیا تو فینال نماینده داره
کجایند ان لیگ های پر ادعا

• Like
Reactions: rms
بالا