بازی با چلسی فقط یک پنالتی به نفع چلسی گرفته نشد.
:general304::general304::general304:
رفتی یه کلیپ چند ثانیه ای ناقص رو اوردی میخوای چیو بگی؟ شوچنکو پیراهن پویول رو میکشه و قبلش خطا میکنه.
به قول بچه ها، دیگه خزعبلات تا چه حدی؟؟؟
1 پنالتی؟؟؟ فقط تا اونجا که یادم میاد، آلوز 2 بار باید اخراج میشد و توره هم 2 بار، 3تا پنالتی گرفته نشد و ...
این قیافه ها، خیلی حرف ها میزنه:
شفچنکو گرفته بود پویول رو؟؟
تصویر کاملا واضح هستش، شنیدم یه فحش هم داده بود بهش که داور بعد بازی گفت از تماشاچی ها پرسیدم بهم گفتن...
عزیز من، من قبلا کل کلیپ رو گذاشته بودم، چه فشاری به دوستان میاد که زود تا یه دریچه ای پیدا میکنن که بخوان حقایق رو رد کنن، رود میچسبن بهش(کلا بارسایی ها همین شکلی هستن:general711
، بحث رو نپیچون با گذاشتن عکس فرگوسن کبیر، جواب این اتهاماتی که بهتون وارد هستش رو بده...:general711::general711::general711:
راستی بارتومئو با چه التماسی گفته بود که نیمار حق مذاکره با هیچ تیمی رو نداره و هر پیشنهادی رو وتو میکنیم!!!!:general711::general711::general711: واسم سوال هستش که اگه ریلیز کلاوسش رو PSG بخواد بده، اصلا بارسا میتونه دخالت کنه تو انتقال؟؟:general210:
کل مسابقه هم کاملا موجود هستش تو یوتیوب، میلیون ها بار بهت گفتم، با هر کسی بحث اینجوری میکنی، با من اینجوری بحث نکن که جواب نمیده...
لینک میخوای؟:
http://vimow.com/sa/watch/x37civx_Shevchenko+Vs+Puyol+Goal+Canceled
http://tugashow.com/video/x37civx
بخوام لیست کنم کارهایی که داورها با ما کردن در بازی های روبروی بایرن و رئال و پورتو و ... باید چند صفحه بنویسم عزیز من...:general711:
خوشم میاد که وقتی میبازید، تیم ضعیف شده هستید، زمین صابونی بوده، توپش قلقلی بوده، ولی...
این پست خنده داری که زدی، فقط خریدار بارسایی داره، جوابی رو که میخواستم بدم رو کاربر
@SPECIAL ONE تا اندازه داده، اینکه همه چیز رو لیست نکردم اینجا، این نبوده که بیشتر از این نیست، نمیخواستم اسکرینهای مسخره ای بزارم که هیچی ازشون در نمیاد، تو همین یه بازی با اینتر رو بچسب که تو همین بازی هم باید خیلی زودتر از دقیقه 90 حذف میشدید...:general711:
3بار به فینال رسیدن با داوری؟؟
این بحث مسخره رو تموم کنید .خود فرگوسن که از نظر من بهترین هست گفت که بارسا لایق بردن جام بوده با بحث منو شما هم بجایی نمیرسه
پسر خوب، من که ادعا نکردم که ما بهتر از بارسا بودیم تو اون دو فینال، اتفاقا خودم چندین بار گفتم که حقمون برد نبوده، منچستر ضعف وحشتناک بازیکن داشت، اتفاقا اعتقاد داشتم که هر تیمی به فینال میرسید، میتونست قهرمان بشه جلوی منچستر...
به جا این همه ادعا کاش منچستر یکم عرضشو تو زمین نشون میداد
عزیز من، عرضش رو نشون داده، شما اون موقع طرفدار تیم ضعیف شده بارسا نبودی که ببینی، الان هم که نگاه میکنی، میبینی دوتا فینال از دست رفته داشته که
اگه یکیش رو هم گرفته بود، بارسایی ها که به هیچ شکلی نمیتونستن خودشون رو با ما مقایسه کنن...