• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این بحث مسخره رو تموم کنید .خود فرگوسن که از نظر من بهترین هست گفت که بارسا لایق بردن جام بوده با بحث منو شما هم بجایی نمیرسه
مشکل اینه یه سری تماشاگر نما یه چیزایی میگن در حد .... :D
این هم مصاحبه ها و جملات سرالکس
http://www.espnfc.com/story/924246/sir-alex-ferguson-barcelona-the-best-team-ive-faced
"''. They are the best team we have ever played."
http://www.fcbarcelona.com/football...x-ferguson-on-fc-barcelona-the-best-team-ever

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بازی با اینتر موقعی که بازی 0-0 بود و بارسا هنوز گل نزده بود میلیتو با والدز تک به تک شده بود و داور به اشتباه آفساید گرفت.
مسی هم که اون بازی عصبی شده بود بخاطر صحنه ای که دندونای مایکون رو خورد کرد باید اخراج میشد.
در مورد بازی برگشتم با توجه به حرکت بوسکتس که باعث اخراج موتا شد دیگه اصلا بحثی در مورد دقایق بعدی بازی باقی نمیمونه.
به تمام دوستان بارسایی توصیه میکنم اگه میخواین در مورد یه بازی اظهار نظر کنین حداقل یکبار اون بازی رو ببینین. اینجوری دیگه نمیان بگین توره به ابنتر گل زد و فرگوسن هیچوقت جلو بارسا دفاع نکرد و...
================
تو بازی با اتلتیکو هم علاوه بر تورس, سوارز هم باید اخراج میشد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی با چلسی فقط یک پنالتی به نفع چلسی گرفته نشد.
rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif
:general304::general304::general304:
رفتی یه کلیپ چند ثانیه ای ناقص رو اوردی میخوای چیو بگی؟ شوچنکو پیراهن پویول رو میکشه و قبلش خطا میکنه.
به قول بچه ها، دیگه خزعبلات تا چه حدی؟؟؟:D:D:D
1 پنالتی؟؟؟ فقط تا اونجا که یادم میاد، آلوز 2 بار باید اخراج میشد و توره هم 2 بار، 3تا پنالتی گرفته نشد و ...
این قیافه ها، خیلی حرف ها میزنه:
didier_drogba-eyes_1398097i-600x375.jpg michael-ballack_1398992c.jpg
شفچنکو گرفته بود پویول رو؟؟rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif rolling%20on%20the%20floor.gif تصویر کاملا واضح هستش، شنیدم یه فحش هم داده بود بهش که داور بعد بازی گفت از تماشاچی ها پرسیدم بهم گفتن...:D:D:D
عزیز من، من قبلا کل کلیپ رو گذاشته بودم، چه فشاری به دوستان میاد که زود تا یه دریچه ای پیدا میکنن که بخوان حقایق رو رد کنن، رود میچسبن بهش(کلا بارسایی ها همین شکلی هستن:general711:)، بحث رو نپیچون با گذاشتن عکس فرگوسن کبیر، جواب این اتهاماتی که بهتون وارد هستش رو بده...:general711::general711::general711:
راستی بارتومئو با چه التماسی گفته بود که نیمار حق مذاکره با هیچ تیمی رو نداره و هر پیشنهادی رو وتو میکنیم!!!!:general711::general711::general711: واسم سوال هستش که اگه ریلیز کلاوسش رو PSG بخواد بده، اصلا بارسا میتونه دخالت کنه تو انتقال؟؟:general210:
کل مسابقه هم کاملا موجود هستش تو یوتیوب، میلیون ها بار بهت گفتم، با هر کسی بحث اینجوری میکنی، با من اینجوری بحث نکن که جواب نمیده...
لینک میخوای؟:
http://vimow.com/sa/watch/x37civx_Shevchenko+Vs+Puyol+Goal+Canceled
http://tugashow.com/video/x37civx
بخوام لیست کنم کارهایی که داورها با ما کردن در بازی های روبروی بایرن و رئال و پورتو و ... باید چند صفحه بنویسم عزیز من...:general711:
خوشم میاد که وقتی میبازید، تیم ضعیف شده هستید، زمین صابونی بوده، توپش قلقلی بوده، ولی...rolling%20on%20the%20floor.gif
این پست خنده داری که زدی، فقط خریدار بارسایی داره، جوابی رو که میخواستم بدم رو کاربر @SPECIAL ONE تا اندازه داده، اینکه همه چیز رو لیست نکردم اینجا، این نبوده که بیشتر از این نیست، نمیخواستم اسکرینهای مسخره ای بزارم که هیچی ازشون در نمیاد، تو همین یه بازی با اینتر رو بچسب که تو همین بازی هم باید خیلی زودتر از دقیقه 90 حذف میشدید...:general711:
3بار به فینال رسیدن با داوری؟؟:eek:
این بحث مسخره رو تموم کنید .خود فرگوسن که از نظر من بهترین هست گفت که بارسا لایق بردن جام بوده با بحث منو شما هم بجایی نمیرسه
پسر خوب، من که ادعا نکردم که ما بهتر از بارسا بودیم تو اون دو فینال، اتفاقا خودم چندین بار گفتم که حقمون برد نبوده، منچستر ضعف وحشتناک بازیکن داشت، اتفاقا اعتقاد داشتم که هر تیمی به فینال میرسید، میتونست قهرمان بشه جلوی منچستر...
به جا این همه ادعا کاش منچستر یکم عرضشو تو زمین نشون میداد
عزیز من، عرضش رو نشون داده، شما اون موقع طرفدار تیم ضعیف شده بارسا نبودی که ببینی، الان هم که نگاه میکنی، میبینی دوتا فینال از دست رفته داشته که اگه یکیش رو هم گرفته بود، بارسایی ها که به هیچ شکلی نمیتونستن خودشون رو با ما مقایسه کنن...

Last edited:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
عزیز من، عرضش رو نشون داده، شما اون موقع طرفدار تیم ضعیف شده بارسا نبودی که ببینی، الان هم که نگاه میکنی، میبینی دوتا فینال از دست رفته داشته که اگه یکیش رو هم گرفته بود، بارسایی ها که به هیچ شکلی نمیتونستن خودشون رو با ما مقایسه کنن...
چند بار لیگ قهرمانان رو گرفته ؟؟؟؟؟
درمورد قهرمانی بارسا که همش کمک داور بوده
پارسال هم مشکل داوری داشت ؟؟
چه گیری به نیمار دادی از دخیا که بیشتر ابرو ریزی نکرده :general509::general509:
اگه رفت یکی دیگه میاد شما استرس نداشته باش ;)

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
واقعا حیفه که منچستر تو لیگ قهرمانان نیست :general507:
دوست دارم دوباره بیان لیگ قهرمانان و برسن فینال تا بازم باهاشون بازی کنیم
آخه دو تا فینال 2009 و 2011 که با منچستر بازی کردیم راحت ترین و یکطرفه ترین فینال های تاریخ لیگ قهرمانان بود که تا حالا دیدم یه جورایی با حریف خرس وسط بازی می کردیم و هیچ استرسی بابت قهرمانی نداشتیم :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
@plsboy
:general404:
اولا که خیلی خوشحالم توی این پست دیگه نگفتی این آخرین پستیه که تو این تاپیک میذاری. یه سنت شکنی کردی تو این پستت :general304::general304:
دوما، میلاد یه زمانی هست تو برای موفقیت باید چندتا آیتم رو در کنار هم داشته باشی. بازیکن خوب، تکنیک، تاکتیک، اصالت، شانس و هوادار خوب. ما همشو داشتیم و داریم :D
سوما، پیشنهاد میکنم از تمام زوایا صحنه آهسته گل شوچنکو رو ببینی. مطمئنم اون بازی رو هنوز ندیدی. هیچ جا بجز وبسایت میلان در مورد این گل بحث نشد. اونجا هم شوچنکو با قطعیت در مورد گلش صحبتی نکرده. بعد تو با چنین قطعیتی...
خداییش پستهات رو میخونم یاد محمودی میوفتم. آمار شس کعر :rolleyes:. 3پنالتی، 2 بار آلوس و 2 بار توره اخراج
در مورد نیمار هم باید بگم اگه به ریلیز کلاوس بود، که 250 تا من یو خاک نمیخورد روی زمین، البته شاید تحلیلت تا حدی درست باشه، مسلمه که 195 میلیون یوروی پی اس جی در برابر 250 تا من یو قابل تامل تره. :D
بارسا روماریو، رونالدو، فیگو، ریوالدو، رونالدینیو، اتوئو، زلاتان و ... رو در شرایط خوب فوتبالیشون فروخته. سنت ما ادامه داره. از اون تیمها نیستیم که به بازیکنی که چندسال پیش فروختیمش التماس کنیم در 31 سالگی تروخدا برگرد. (فاصله ها و تفاوت فرهنگ فوتبالی باقی باشگاه ها رو با ما میبینی؟)
بنظرم از چمپیونز لیگ امسال جذاب تر حضور حماسه وار تو با پست های مایندفریکت در این تاپیکه. مایه مسرت مارو فراهم میاری. راستی توی انگلیس به کدوم تیم میگن Ref United?

جدی: من همیشه گفتم توی بازی با چلسی خیلی شانس اوردیم. اون بارسا بهترین تیم قرن بود واگر قهرمان نمیشد مثل برزیل زیبای دهه 70 یا 80 فکر کنم بازهم در ذهن ها میموند ولی حق اون تیم قهرمانی و بردن 6 عنوان بود که بدست اومد.
شکی نیست که از سال 2005 تا امروز بمدت 11 سال بدون شک بارسا بهترین تیم چه از لحاظ آمار، کیفیت بازی، زیبایی و موفقیت بوده و هست. کمترین نوسان ممکن. نظرات کورکورانه و از روی نفرت و تعصب برخی طرفداران تیم های زخم خورده برای ما کمک به مرور اون خاطراته شیرینه. متشکرم

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چند بار لیگ قهرمانان رو گرفته ؟؟؟؟؟
والله منچستر با فرگوسن 4 بار در فینال بازی کرد که 2 بار فقط تونست UCL رو بگیره...
چه گیری به نیمار دادی از دخیا که بیشتر ابرو ریزی نکرده :general509::general509:
والله نه من اسمش رو اوردم و نه هیچ منچستری دیگه ای، شما بودید که اینقدر زور زدید و بحث رو شروع کردید که منچستر افتاده دنبال بازیکن ما!!!!!
الان مشخصه میخواد بره به یه باشگاه بهتر از بارسا...
خداییش پستهات رو میخونم یاد محمودی میوفتم. آمار شس کعر :rolleyes:. 3پنالتی، 2 بار آلوس و 2 بار توره اخراج
هم خوشبختم واسه خودم و هم متاسفم واست...:general509:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
نتیجه بهترین تیم و مربی تاریخ از نظر این دوستان در 25 سال:
دو تا فینال فوق ناپلئونی برنده شدند...
دو تا فینال جلوی خودمون طرف رو به سکته بود...

حقیقتا فرگوسن و یونایتد اون دوره بهترین مربی و تیم تاریخ بودند...

======
این بندگان خدا سه سال اول پپ رو داشتند چه میکردند!!! تو سه سال 25 سال اون بنده خدا رو نابود کرد.

تکرار میکنم: کلاس 92 + فرگوسن + کل تاریخ یونایتد روی هم به غایت از مسی کوچکتر هستند... دیگه اسم کرایف، مارادونا، روماریو، رونالدو، رونالدینهو و ... رو نمیارم... چون ارزش منچستر بیش از این نیست.

======
این هم مطلب آخر من بود در رابطه با تیم متوسط یونایتد... تا باز تبدیل به یه رقیب قابل اعتنا نشند کاری با یونایتد ندارم... به باقی دوستان بارسایی هم توصیه میکنم با رقبای اصلی کل کل کنند، جواب برخی از دوستان رو ندند.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423

======
این بندگان خدا سه سال اول پپ رو داشتند چه میکردند!!! تو سه سال 25 سال اون بنده خدا رو نابود کرد.

تکرار میکنم: کلاس 92 + فرگوسن + کل تاریخ یونایتد روی هم به غایت از مسی کوچکتر هستند... دیگه اسم کرایف، مارادونا، روماریو، رونالدو، رونالدینهو و ... رو نمیارم... چون ارزش منچستر بیش از این نیست.

======
این هم مطلب آخر من بود در رابطه با تیم متوسط یونایتد... تا باز تبدیل به یه رقیب قابل اعتنا نشند کاری با یونایتد ندارم... به باقی دوستان بارسایی هم توصیه میکنم با رقبای اصلی کل کل کنند، جواب برخی از دوستان رو ندند.
کار درست همینه
تا به سطح ما نرسیدن کل کل بی فایده هست :cool:
این هم اخرین پست من درباره یونایتدی ها

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

======

======
بدون شرح:
CMMuPNOWsAACxRs.jpg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
یادش بخیر:
جام حذفی و سوپر کاپ الان جز جام های معتبر شد!؟ والا اگه بارسا غیر از لیگ و جام باشگاه ها چیز دیگه ای ببره از نظر من فرقی نمی کنه...
یه دوست بارسایی یه تصویری گذاشته بود که نوشته شده بود بارسلونا بیش از 80 جام بدست آورده و بیشترین تعداد جام هست و داشت افتخار میکرد. حالا یه بارسایی دیگه که شما باشی میفرمایید که اینها معتبر نیست.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
هر موقع در ظاهر جوابی به پست ها و ادعا های دوستان به نظر نمیرسه یه دفعه پووووووووف ،احمد عزیز میان و با حرفای خود همون دوستان ادعاشون رو نقض میکنن :general106::general106:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
1- ب
3- جام حذفی و سوپر کاپ الان جز جام های معتبر شد!؟ والا اگه بارسا غیر از لیگ و جام باشگاه ها چیز دیگه ای ببره از نظر من فرقی نمی کنه
:general601::general601::general601::general601:

مشکل این تاپیک از جایی شروع شد که 500ی خودشو تراول فرض کرد :general404:
بدون احتساب جامهای داخلی:
منچستر 7 جام بین المللی (3 سی ال)
تدتدتد.jpg

چلسی :
4 جام اروپایی (1 سی ال) pride of london :D

ddc7f61963e74a8bccf69d077e479f30.jpg

آمار برندگان توپ طلا. ( بهترین بازیکن سال فرانس فوتبال رو میذاشتم اختلافات فاحش تر میشد)

CYhDt5WVAAA_-xX.jpg

سعی میکنم به آمار بارسا اشاره نکنم. افتخارات دنی الوس رو میذارم فقط :D:D:D

Screen-Shot-2016-01-18-at-10.09.15.jpg

دلم نمیاد تو کف بذارمتون، بارسا 20 جام بین المللی و اروپایی، رئال 19 تا. فقط کافیه با علامت > یا < آشنایی داشته باشید. از سواد فوتبالی که تو این تاپیک پاک نا امید شدم.

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چهار پنالتی از یک پنالتی گرفته نشده واسه چلسی در بازی نیمه نهایی 2009:
http://www.aparat.com/v/Y3e1X
ویدیو رو گذاشتم تو آپارات که دوستان دیگه بهونه یو تیوب نمیدونم چیه رو نیارن...
ما که سواد فوتبالی نداریم، ولی کارشناس های Sky Sport بعداز بازی باید یه چیزایی بارشون باشه...
دوستان اگه میشناسن، بگن که چه شخصیتهایی نشستن...؟
:D

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

آزادی بیان و عقیده و تفاوت تو فکر کردن مفهوم سنگینی نیست برادر...

یادش بخیر بحث من و شما درباره موفقیت خوزه تو مادرید و مقایش با پپ بود... ولی با این گندی که این بنده خدا تو چلسی زد دیگه فکر نکنم نیاز باشه دیگه درباره مقایسه پپ و خوزه صحبت کنیم... بالاخره یه بنده خدایی دو، سه بار اخراج شده، بهترین تیم لیگ رو به پرتگاه سقوط برده، به رختکن دو تا تیم گند زده و ... یکی دیگه تو 8 سال مربیگری تو سه تا تیم از رتبه دوم پایین تر نیمده، تقریبا هفت بار هم قهرمان شده...

این بنده خدا هم مثل یونایتد فعلا استندبای هست و تا استارت مجدد ارزش کل کل کردن رو برای من نداره. انشالله فصل دیگه پیوند خوزه و یونایتد شکل بگیره، شما هم فن یونایتد بشی و جفتشون لیاقت مقایسه با بارسا و پپ رو بدست بیارند.

=======
ضمنا همین اتحاد دوستان مادریدی، لندنی و یونایتدی علیه بارسا نشان دهنده عمق فاجعه هست :):):) به خدا درکتون میکنم.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
چهار پنالتی از یک پنالتی گرفته نشده واسه چلسی در بازی نیمه نهایی 2009:
http://www.aparat.com/v/Y3e1X
ویدیو رو گذاشتم تو آپارات که دوستان دیگه بهونه یو تیوب نمیدونم چیه رو نیارن...
ما که سواد فوتبالی نداریم، ولی کارشناس های Sky Sport بعداز بازی باید یه چیزایی بارشون باشه...
دوستان اگه میشناسن، بگن که چه شخصیتهایی نشستن...؟
:D

اره برادر ... اخریشون هم اتفاقا گری نویل بود که با اون فضاخت از والنسیا پرتش کردند بیرون... من و فن های بارسا تو اینجا که جای خود داریم، من مطمئن هستم حتی شما هم بدون سواد فوتبالی درک فوتبالیت از گری نویل بهتره...

========
راستی خارج از کل کل یه سوال فنی:

چرا از خانواده بارسا به شکل پیوسته سرمربی و مربی و اسکات تولید میشه ولی یادم نمیاد یکی از شاگردهای مثلا بهترین مربی تاریخ از نظر جمع کوچکی از دوستان تبدیل به سرمربی حداقل درجه دو بشه؟

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ضمنا همین اتحاد دوستان مادریدی، لندنی و یونایتدی علیه بارسا نشان دهنده عمق فاجعه هست :):):) به خدا درکتون میکنم.
:D:D:D، به قول کارگاه ها باید دنبال انگیزه لازم بین این اتحاد بگردیم. :). مادرید که قربونش برم، لندن هم که داستان ها داره، منچستر هم که با حکایت های سی تی و یونایتد در برابر بارسا شهر بی دفاع بوده.
نیمه نهایی با چلسی از زوایای دیگر برای آنان که پرده ای بر دیدگانشان افکندند که بر حقیقت کور و کر شوند
http://www.tarafdari.com/کاربران/ویدیو/464528/هفته-قبل-ازشبی-که-خدا-هم-گریه-کردصحنه-هایی-از-همان-شب

ویدئو نیمه نهایی معروف با اینتر.
http://fs2.filegir.com/mamad6387/Referees_Robs_Barcelona_(_Barcelona_Vs_Inter_)_Cheats___Robbery_Referees_!_[7KtHjSn0zQw]_[tag18].mp4

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
:D:D:D، به قول کارگاه ها باید دنبال انگیزه لازم بین این اتحاد بگردیم. :). مادرید که قربونش برم، لندن هم که داستان ها داره، منچستر هم که با حکایت های سی تی و یونایتد در برابر بارسا شهر بی دفاع بوده.
نیمه نهایی با چلسی از زوایای دیگر برای آنان که پرده ای بر دیدگانشان افکندند که بر حقیقت کور و کر شوند
http://www.tarafdari.com/کاربران/ویدیو/464528/هفته-قبل-ازشبی-که-خدا-هم-گریه-کردصحنه-هایی-از-همان-شب

ویدئو نیمه نهایی معروف با اینتر.
http://fs2.filegir.com/mamad6387/Referees_Robs_Barcelona_(_Barcelona_Vs_Inter_)_Cheats___Robbery_Referees_!_[7KtHjSn0zQw]_[tag18].mp4
دادا بیخیال،همه اینا رو چندین بار دیدن و فقط میتونه بگه اون بازیها حق چلسی و اینتر صعود بود،سر ما رو قشنگ جلو اینتر بریدن وگرنه تو یه بازی فوق راحت با بایرنِ چنگال جام 6ممون هم قطعی بود...
جلو اتوبوس هیدینگ هم 1000 بار گفتم بازم میگم داور اومد گندکاریهای قبلی خودش رو بشوره(خصوصآ اخراج بی مورد ابیدال) تا بارسا بعد بازی صداش درنیاد و اتوبوس هم به راحتی با 1 گل بره بالا ولی نمیدونست بارسا دقیقه ای بهشون گل میزنه که هیچ کاری از دست خودشم دیگه برنیاد!(بازی رفت این مرحله رو هم که همون اشتباهات داوری 2 گل ازمون گرفت و بالاک هم به لطف داور 90 دقیقه رو اعصابمون بود،حساب کن اتوبوس اوایل بازی عقب میوفتاد و بازی بر وفق مراد بارسا میشد،دفاع اتوبوسی از هم میپاشید و بالای 4 تا بهشون میزدیم ولی باز داوری نذاشت!)

Last edited by a moderator:
بالا