میبینم که یه عده ای زبونشون بدجوری بسته شده،عجیب بلبل زبونی میکردن تا 1 2 هفته پیش!
بعد اون همه خرج و رکورد شکنی و و و 3 باخت پیاپی،خدا صبر بده...
کسی رجز خونی نکرد،من یه حرفی که پاشم وایستادم رو تو تاپیک لیورپول گفتم،تو تاپیک لیورپول نه اینجا! تا اینجاشو متوجهی دیگه!؟(خودتون تو تاپیک تیمتون چییا که نمیگین،بگذریم حالا!)به اقتصای جوونیت باز هم داری زود قضاوت میکنی. 6 هفته گذشته و رجز خونی میکنی و تیکه میندازی.
صبر کن یکم از فصل بگذره از نظر صبر که خب ما صبر شما رو نداریم چون نمیتونیم سالها صبر کنیم برای بردن لیگ برتر
ولی خب تجربه نشون داده که وقتی زود شروع میکنی به تیکه پرونی ممکنه بلایی به سر تیمت بیاد که دیگه روت نشه در اینده اینجاها پیدات شه پسر خوب
زبون ما هم بسته نیست. شما جوونها با جوونها کل کل کنید. قدیمی تر ها هم در جای مناسبش ب قدیمی تر ها کل کل میکنن.
اینکه میبیی کسی جواب بعضی کل کل ها رو نمیده به خاطر بی زبونی نیست. دلایل دیگه ای وجود داره.
موفق باشی عزیز جان
میگمکسی رجز خونی نکرد،من یه حرفی که پاشم وایستادم رو تو تاپیک لیورپول گفتم،تو تاپیک لیورپول نه اینجا! تا اینجاشو متوجهی دیگه!؟(خودتون تو تاپیک تیمتون چییا که نمیگین،بگذریم حالا!)
روز اون روزی شد که لیورپول جلو برنلی باخت من چون شبکه ای پیدا نکرده بودم که ببینم چطور بازی کردیم و چی شده باختیم اصلا نظری در مورد اون بازی نداشتم که یکی از اساتید شما اومد اینجا به اون حرفی که تو تاپیک لیورپول زده بودم واکنش نشون داد و مزه ریخت!
2 هفته نگذشت که تیمتون اول جلو پپ تو تئاترتون از نظر فوتبالی تحقیر شد و نتیجه رو هم باخت که اون موقع نیومدم ج شو بدم،ولی بعد از سلاخیهای کلوپو و لیور باید جواب زبون درازی و مزه پرونیشو میگرفت حتی اگه یونایتدتون با N میلیون خرج و رکورد شکنی و مترجم 3 تا باخت پیاپی نیاورده بود!
اتفاقآ صبر چیزیه که شما بنده خداها دارید،ببین چند ساله صبر کردین به افتخارات سرورتون برسین ولی هنوزم دارید میدویید!همینجوری هم بدویید...
باشه میان سال،شایدم پیرمرد،همچنین...
اینکه یک کاربر به کاربری دیگه توهین کنه کار پسندیده ای نیست.
اینکه یک کاربر پستی سراسر دروغ بر علیه مورینیو رو با شوق و ذوق تو تاپیک رئال ارسال کنه و بعد از اینکه متوجه کذب بودن اون مطالب شد تو تاپیک رئال اشاره ای به کذب بودن مطالب نکنه هم خیلی زشته.
اینکه یک کاربر در تاپیک رئال از اینکه شالکه برای رائول مراسمی ترتیب میده اظهار تاسف میکنه و مورینیو رو مقصر این موضوع میدونه هم خیلی زشته.
اینکه یک کاربر در روزی که مراسم رائول در مادرید برگزار میشه میاد پستی از ال پائیس بر علیه مورینیو در تاپیک رئال ارسال میکنه و هیچ اشاره ای به مراسم رائول که اونقدر نگرانش بود نمیکنه هم خیلی زشته.
همه اینها وقتی زشت تر میشه که پستی از این کاربر در تاپیک رئال ببینیم که در اون پست مورینیو رو تحسین میکنه و اعلام میکنه خیلی دوست داره بعد از فرگوسن, مورینیو رو روی نیمکت منچستر یونایتد ببینه.
فک کنم همه ی دوستان متوجه شدن چه کسی این حرف ها رو زده.
با تشکر از
khoorajعزیز
khooraj عزیز کیه؟! چرا به پروفایل من لینک شده؟! P.T مشکلات نرم افزاری داره :general705:فک کنم [بعضی از] هوادارای چلسی ناراحت نیستن چون تیمشون امروز 4-1 لستر رو برده...
:general703:
اتفاقا تا قبل گل اول پرس سنگین از یک سوم دفاعی بارسا داشتند حتی چند صحنه مدافعان بارسا نتونستند بازی سازی کنند و توپ رو از دست دادند اما شاهکار اینیستا مسی جریان بازی رو عوض کردچه بازی ابلهانه ای کرد این پپ!!
خوبه که خودشم مربی بارسا بوده .. میخواست به سبک خودشون باهاشون بازی کنه در حالی که بارسا بهترین مهره ها رو واسه تاکتیکش داره! و اساسا حمله کردن جلوی این تیم حماقته
جلوی بارسلونا فقط باید پرس سنگین انجام داد و بازیکناشون رو قفل کرد .. بعد رو ضد حمله گل زد
سیتی شانس اورد بیشتر گل نخورد با این سبک بازیش:general304:
اتفاقا تا قبل گل اول پرس سنگین از یک سوم دفاعی بارسا داشتند حتی چند صحنه مدافعان بارسا نتونستند بازی سازی کنند و توپ رو از دست دادند اما شاهکار اینیستا مسی جریان بازی رو عوض کرد