• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اگه اتفاق خاص و غیر منتظره ای مثل افت ناگهانی یا مصدومیت ستاره های کلیدی نیوفته این بارسلونا امسال قهرمانه تا اینجا کاملا برتر و سزاوارتر از بقیه ی تیمها نشون دادن
برادر اصلا بارسا با حضورسوارز خیلی بهتر شد نسبت به فصل قبل حرف نداره این بازیکن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بازی دیشب اتلتیکو و رئال یکی از بدترین و خسته کننده ترین بازیهای ممکن بود اصلا حس و حال لیگ قهرمانان رو نداشت انگار داشتی بازی داخلی لیگ اسپانیا رو نگاه می کنی
دیگو سیمئونه هم با رکورد 7 بازی پیاپی نباختن پپ مقابل رئال برابری کرد
خب مجبورت کردن لالیگا رو نیگاه کنی ؟ ;)
میومدی مثل من یووه - موناکو رو میدیدی :D

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
بازم بردیم یونایتد رو :D
بیش از 3 سال میشه که مارو نبردن :D

آخرین بردشون همون 3-2 معروف بود که یه گلِ آفساید زدن و اخراجِ عجیبِ تورس توسطِ کلاتنبرگ که دقیقا بعد از همون بازی مشهور شد !

مورینیو گفته تابستون یه ستاره می خریم، یکی کنارِ هازارد :D جام حالا حالا ها تو لندن می مونه ! اولِ فصل هم گفتم بازم میگم، تا وقتی مورینیو تو تیمِ ماست غمی نداریم
حالا یسریا هی بیان بگن عرب چلسی و ضدِ فوتبال و ... تا می تونید این تــَــگ هارو به ما بچسبونید :D

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
01027377.jpg

به احترام عمه ی داور فقط میشه یک دقیقه سکوت کرد :|

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تیم مورینیو هنوز تیم نشده واسه همین باید این شکلی بازی کنه
لیگ برتر هم که افول وحشتناکی داشته که این تیم با تمام مشکلاتش در صدر جدول نشسته که صد البته در قیاس باقی تیمها کاملا مستحقشه چون کمترین نوسان رو داشته
این نتایج رو ببینید:
troll_football_image_0eca1a159091b675f73846e175f9830d.jpg

مشخصا چلسی در فاز هجومی مشکلاتی داره که نمیتونه فشار بیاره و مجبوره که نتیجه رو حفظ کنه.
توی بازی های به ظاهر آسون هم به قول معروف ناپلئونی نتیجه گرفته. در نهایت فکر میکنم شایسته قهرمانی هستش
و اما آمار منچستر. بنظرم این آمار نشون دهنده تحمیل شرایط به چلسی نبودش. چون مورینیو ترجیح میداد که جریان این شکلی پیش بره. توپ رو به حریف میده و فضا ها رو میبنده. مهم ایجاد موقعیته
کاری که بوسیله رئال در برابر بارسا در اوج به نمایش میگذاشت. و نسبتا هم موفق بود.
در کل مشخصه که دوران مالکیت توپ داره به سر میرسه. بارسا که بنیانگذار این سبک هستش داره فاصله میگیره و میبینیم که بایرن در دو فصل پیاپی با تفکر مالکیت در سی ال به مشکل میخوره.
برای منچستر امیدوارم که ونگال اندیشه تازه تری برای تزریق کردن در چنته داشته باشه
مدتهاست که این سوال واسم مطرحه که چطور میشه دستیار بابی رابسون و ونگال اونم در باشگاهی مثل بارسا تا به این حد به فوتبال صرفه جو و نتیجه گرایانه با تفکرات غیر هجومی علاقه داشته باشه.
چرا ازشون تاثیر نگرفته خدا داند. شاید بخاطر عملکرد دفاعی شاهکار بارسا در اون زمان باشه :general404:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
وجدانا بردهای ناپلئونی چلسی رو ببینید!
چلسی امشب تو زمینش بسیار بسیار نا امید کننده بازی کرد برای تیمی که اسم صدرنشین و احتمالا قهرمانی لیگ برتر رو یدک می کشه چنین بازیی سرد و بی روحی غیر قابل قبوله
همشون جمع شده بودن توی محوطه ی جریمه ی خودی و می زدن زیر توپ در واقع سبک بازیشون امشب تلفیقی از اتوبوس + علی اصغری بود! همون یک گلشون هم مردود بود
مطمئنم خود طرفداران چلسی هم ته دلشون از این سبک بازی تیمشون لذت نبردن

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
01027377.jpg

به احترام عمه ی داور فقط میشه یک دقیقه سکوت کرد :|

پروفوسور جان ، سمت چپ په په دو تا یار مالاگا وجود داره.میبینیشون؟!

در بدترین حالت روی یک خط هستن اگر بگیم راموس عقب تر نبوده که به نظر من هم نیست.ولی چون به دوربین نزدیک تره و اطافش کسی نیست اینجوری تداعی میشه که جلوتره

عمع ی داور رو یه امشب بی خیال.هر چند از این داور بشدت متنفرم...

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
مطمئنم خود طرفداران چلسی هم ته دلشون از این سبک بازی تیمشون لذت نبردن

به هیچ وجه ناراحت نیستم شخصا ... ما یه فصلِ خسته کننده رو پشتِ سر گذاشتیم
اولِ فصل همه یادشون رفته به همه 4 تا 4 می زدیم و رکوردِ گلِ زده رو زدیم ! همه تیمارو از لبه تیغ می گذروندیم
مطئمنا نمی تونیم تو یه فصل کامل بتونیم همیشه رو اوج باشیم
ولی همین که تو روزهای بدمون هم می بریم، فقط نشون از پیشرفت و باتجربگی بازیکنا شده
لایق ترین تیم برا قهرمانی خودمون هستیم، اگه قهرمان بشیم رکوردِ لیگِ انگلیس رو جابجا کردیم با 38 هفته متداوم در صدر بودن !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
انصاری عزیز. قهرمان که میشید و من هم تبریک میگم چون ثبات زیادی داشتید. بگذریم چند بازی رو با اقبال بردید که خب امروز هم یکی از اون بازیها بود وگرنه شاید بشه گفت عادلانه این بود که بازی مساوی بشه

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
انصاری عزیز. قهرمان که میشید و من هم تبریک میگم چون ثبات زیادی داشتید. بگذریم چند بازی رو با اقبال بردید که خب امروز هم یکی از اون بازیها بود وگرنه شاید بشه گفت عادلانه این بود که بازی مساوی بشه

مساوی امروز عادلانه تر بود واقعا
----

من فقط مشکلم با اوناست که خیلی راحت اولِ فصل رو فراموش کردند و آخرِ فصلِ خسته کننده رو می بینند و خیلی راحت میگند چلسی لایقشِ قهرمانی نیست !
یه جوری با اعتماد به نفس حرف می زنند که اگه یه رهگذر از اینجا رد شه فکر می کنه چلسی از همون اول فصل همرو داره 1-0 می ببره ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما اگه این ثباتی که الان داریم رو از اوائل فصل داشتیم الان اگه بالاتر از شما نبودیم اختلافمون در حد 3 امتیاز و اینها بود
چه بازیهایی رو ما مفت مفت از دست دادیم مثل بازی با لستر که اونطور داور سرمون رو برید

ولی خب به هر حال من اگه امسال سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیریم راضیم از فان خال و میدونم که فان خال فصل بعد تیم رو متحول میکنه

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
پروفوسور جان ، سمت چپ په په دو تا یار مالاگا وجود داره.میبینیشون؟!

در بدترین حالت روی یک خط هستن اگر بگیم راموس عقب تر نبوده که به نظر من هم نیست.ولی چون به دوربین نزدیک تره و اطافش کسی نیست اینجوری تداعی میشه که جلوتره

عمع ی داور رو یه امشب بی خیال.هر چند از این داور بشدت متنفرم...

ولی فکر نکنم اینطور باشه حداقل دست و سرش یه نمه جلوتره!شاید هم درست بگی،عکس هم از زاویه خوبی نیست!

ولی انصافا داورای لالیگا دست کمی از گاو ندارن جدیدا خیلی سوتی میدن به ندرت هند ها رو خطا میگیرن!به نظرم پنالتی پیکه هم درست نبود

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
ولی فکر نکنم اینطور باشه حداقل دست و سرش یه نمه جلوتره!شاید هم درست بگی،عکس هم از زاویه خوبی نیست!

ولی انصافا داورای لالیگا دست کمی از گاو ندارن جدیدا خیلی سوتی میدن به ندرت هند ها رو خطا میگیرن!به نظرم پنالتی پیکه هم درست نبود

انصافا جلوتر نیست.همونطور که گفتم در بدترین حالت مساوی هستن و بی انصافیه اگر کمک داور رو تحسین نکنیم

کاملا موافقم با نظرت در مورد داورای لالیگا . واقعا افتضاحن.داور بازی امشب بیشتر شبیه دلقک بود تا داور.داور بازی شما هم خیلی رو اعصاب بود

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
ما اگه این ثباتی که الان داریم رو از اوائل فصل داشتیم الان اگه بالاتر از شما نبودیم اختلافمون در حد 3 امتیاز و اینها بود
اگه به ثباته خو آرسنال الان بیشتر از همه ثبات داره به خصوص منچستر شما!
اگه اگه رو بیخیال مهم نیم فصل اول بود که چلسی بهتر از همه بود:general602:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
صحنه گل چلسی که خطا بود، همون لحظه فهمیدم چلسی قهرمانه!
اینو نگی چی بگی برادر اره اگه چند بازی که به ناحق سره چلسی رو نمیبریدن 6تا بازی مونده جشن قهرمانی رو میگرفتیم شانس اوردین هازارد اون دروازه خالی رو از دست داد
همون اولای بازی بود که منچستریها توپ رو عیت همون صحنه از هازارد گرفتن اگه اون توپ گل میشد همینو میگفتی

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چند بازی هم داوری جلواقبالمون رو گرفت والی زودتر جشن قهرمانی رو میگرفتیم

Last edited:
بالا