• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
این نوستراداموس که میگن شومایی؟!:D:D:D
این واسه نفی حرفهای سالهای پیشش استدلال نمیشه.اونموقع که خود باریکن و سرمربی میومدن میگفتن من به مورینیو رای داده بودم ولی رای منو چیز دیگه منتشر کردن این عدالت خواهیا کجا بود؟ این میشل پلاتینی چاقا. هم تازه امسال که ..نش داره میسوزه که ریبری نگرفته تازه برگشته میگه اصلا مراسم توپ طلا عدالت توش رعایت نمیشه باید روندشو درست کنیم..یکی نیس بگه آخه تاحالا درست بود؟حالا امسال که داری میسوزی غلط شد؟!؟!؟!:D

2*2 = 4 :) پیش بینی واضحات نوستر آداموس نمی خواد.

=======
اگه یادم باشه تمام صحبت های خوزه روی رای پاندف بود... فیفا هم رایی که فدراسیون مقدونیه فرستاده بود رو منتشر کرد... دیگه اختلاف درون فدراسیونی بین کاپیتان و رئیس فدراسیون به فیفا چه ربطی داره؟
سالی که سه گانه برد... با اینکه 5-0 به بارسا باخت بهترین مربی شد... کاملا هم حقش بود.
سال بعد پپ و بارسا قهرمان لالیگا و اروپا شدند... پپ برنده شد.
سال بعد خوزه فقط لالیگا برد... دل بوسکه بعد جام جهانی، یورو هم برد... معلومه حق دل بوسکه بوده.
فقط خوزه میتواند از همچین روندی ایراد بگیره.

=======
تو این 4 سال سه سالش اختلاف مسی با بقیه فرق بهشت و زمین بود... اختلاف اینقدر زیاد بود که کسی اصلا درباره برنده شدن صحبتی نمیکرد.
تو اون سال باقی مونده هم بازی استثنایی 5-0 رو داشتیم. شاید فقط تو اون سال میشد توپ طلا رو به ژاوی، اینیستا یا یه بازیکن اینتر داد... فکر نکنم حقی از رونالدو تو این 4 سال خورده شده باشه...

فایل های ضمیمه

• messi_and_ronaldo_2013-08-24_23-56-25_middle.jpg
    messi_and_ronaldo_2013-08-24_23-56-25_middle.jpg
    86.8 KB · نمایش ها: 7

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
2*2 = 4 :) پیش بینی واضحات نوستر آداموس نمی خواد.

=======
اگه یادم باشه تمام صحبت های خوزه روی رای پاندف بود... فیفا هم رایی که فدراسیون مقدونیه فرستاده بود رو منتشر کرد... دیگه اختلاف درون فدراسیونی بین کاپیتان و رئیس فدراسیون به فیفا چه ربطی داره؟
سالی که سه گانه برد... با اینکه 5-0 به بارسا باخت بهترین مربی شد... کاملا هم حقش بود.
سال بعد پپ و بارسا قهرمان لالیگا و اروپا شدند... پپ برنده شد.
سال بعد خوزه فقط لالیگا برد... دل بوسکه بعد جام جهانی، یورو هم برد... معلومه حق دل بوسکه بوده.
فقط خوزه میتواند از همچین روندی ایراد بگیره.

=======
تو این 4 سال سه سالش اختلاف مسی با بقیه فرق بهشت و زمین بود... اختلاف اینقدر زیاد بود که کسی اصلا درباره برنده شدن صحبتی نمیکرد.
تو اون سال باقی مونده هم بازی استثنایی 5-0 رو داشتیم. شاید فقط تو اون سال میشد توپ طلا رو به ژاوی، اینیستا یا یه بازیکن اینتر داد... فکر نکنم حقی از رونالدو تو این 4 سال خورده شده باشه...

عرضم به خدمت انور عالی که شوما بودی میگفتی اگه توپ طلا به رونالدو برسه باید فاتحه فوتبال رو خوند؟!؟!؟؟o_Oo_O:D:D:D:D:D
من هم همون روز تو جوابت گفتم اگه به رونالدو دادن فاتحه درک فوتبالیتو بخون عزیزم و بالاخره اون روز فرارسید:D
اینم پستت:
منطق فن مادرید: گلی که بازی رو 5-2 می کنه با گلی که بازی رو 2-1 میکنه یکی هستش... واقعا سوم بودن با آدم چه ها که نمیکنه:lol:

جالب اینجاست طرف تو فصلی که مثلا بهترین فصل زندگیش بوده آقای گل لیگ هم نیست، تیمش هم جایگاه دومی همیشگیش رو از دست داده...
واقعا اگه توپ طلا به این برسه باید فاتحه فوتبال رو خوند.
اینم جواب من:

پس کمتر از یه ماه مونده تا فاتحه فوتبالو بخونی یا فاتحه فهم فوتبالی خودتو عمو :lol: چی شد پس؟قبول کردی گل بارسا آفساید بوده؟:D ضمنا رونالدو آقای گل لیگ قهرمان شده اگه نمیدونستی به معلوماتت اضافه کن اینم...منم یادم نبود مسی پارسال 3 گانه گرفت
خلاصه من دیگه با شما حرفی ندارم...شما فاتحه فوتبالو خوندی:D
بحث با شما فایده ای نداره پس:p

Last edited:

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
رئال اصلن زیبا بازی نمیکنه
شده مثله سپاهان
اصلن بازی هاش زیبا نیست

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پس مورینیو سالهای پیش هم درست میگفت...هرسال همینه....همونطور که گفتم خوشحال میشم تا میتونین روش مانور بدین تا توپ طلای این چندساله همش بره زیر سوال :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
بهرام باز هم که زدی جاده خاکی

توی تمام این سالها مورینیو در مورد رای گوران پاندف سر و صدا کرد و کلی مانور داد که تمام رای گیری مورد داره. فیفا هم اسکن فکس فدراسیون فوتبال مقدونیه رو منتشر کرد که نشون میداد هیچ گونه تقصیر و اشتباهی رو مرتکب نشدند و اگرهم رای مشکلی داشته در مقدونیه این اتفاق واسش افتاده. بعد انتشار اون سند نه مورینیو حرفی واسه زدن داشت و نه پاندف. توی همین تاپیک هم تصویرش گذاشته شد.

اون پست برای مثال بود، وگرنه تقلب اصلی امسال تمدید مدت رای گیری بخاطر هتریک طرف بود وگرنه شک نکنید که اگر تمدید نمیکردن بازهم مسی توپ طلا رو میبرد

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بهرام باز هم که زدی جاده خاکی

توی تمام این سالها مورینیو در مورد رای گوران پاندف سر و صدا کرد و کلی مانور داد که تمام رای گیری مورد داره. فیفا هم اسکن فکس فدراسیون فوتبال مقدونیه رو منتشر کرد که نشون میداد هیچ گونه تقصیر و اشتباهی رو مرتکب نشدند و اگرهم رای مشکلی داشته در مقدونیه این اتفاق واسش افتاده. بعد انتشار اون سند نه مورینیو حرفی واسه زدن داشت و نه پاندف. توی همین تاپیک هم تصویرش گذاشته شد.

اون پست برای مثال بود، وگرنه تقلب اصلی امسال تمدید مدت رای گیری بخاطر هتریک طرف بود وگرنه شک نکنید که اگر تمدید نمیکردن بازهم مسی توپ طلا رو میبرد
واسه مثال بود؟!:D پس با اون مثال چند پاراگرافیت بازم میگی تقلب صورت نگرفته تا سالهای قبلو نبری زیر سوال؟ :D
اگه فقط میگی مدت رای گیری تمدید شده و مشکل دیگه ای وجود نداره پس اصلا بحثی باهم نداریم....تا شما به این مثال زدنا ادامه میدین ما بریم به کار و زندگیمون برسیم...ازیندفه هم پستاتونو جدی نگیریم شاید بعدش بیاین بگین مثالی بیش نبود :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
واسه مثال بود؟!:D پس با اون مثال چند پاراگرافیت بازم میگی تقلب صورت نگرفته تا سالهای قبلو نبری زیر سوال؟ :D
اگه فقط میگی مدت رای گیری تمدید شده و مشکل دیگه ای وجود نداره پس اصلا بحثی باهم نداریم....تا شما به این مثال زدنا ادامه میدین ما بریم به کار و زندگیمون برسیم...ازیندفه هم پستاتونو جدی نگیریم شاید بعدش بیاین بگین مثالی بیش نبود :D

کنفسیوس :D توی پست قبلی نوشتم که در مورد رای پاندف و جنجال مورینیو هیچ تقلبی صورت نگرفته بود و عینا رای فدراسیون فوتبال مقدونیه لحاظ شده بوده. از اونجایی که هر چیزی بار اول داره احتمالا امسال اولین سالی بوده که تقلب صورت گرفته. همونطور که عرض کردم بزرگترین تقلب تمدید مدت رای گیری بوده و ... و نهایتاً مثال حی و حاضرش هم نظرات مربیانی که در اون پست چند پاراگرافی در مورد آراشون اعلام نظر کردند.
خداییش بردن یه توپ اونم با اشک و ننه من غریبم بازی و ماسک زدن و این جوسازی ها ارزش داره؟ در حالی که نه جامی برده باشی، نه آقای گل باشی، نه بهــــترین باشی و نه کاراکترش رو داشته باشی. :rolleyes:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
کنفسیوس :D توی پست قبلی نوشتم که در مورد رای پاندف و جنجال مورینیو هیچ تقلبی صورت نگرفته بود و عینا رای فدراسیون فوتبال مقدونیه لحاظ شده بوده. از اونجایی که هر چیزی بار اول داره احتمالا امسال اولین سالی بوده که تقلب صورت گرفته. همونطور که عرض کردم بزرگترین تقلب تمدید مدت رای گیری بوده و ... و نهایتاً مثال حی و حاضرش هم نظرات مربیانی که در اون پست چند پاراگرافی در مورد آراشون اعلام نظر کردند.
خداییش بردن یه توپ اونم با اشک و ننه من غریبم بازی و ماسک زدن و این جوسازی ها ارزش داره؟ در حالی که نه جامی برده باشی، نه آقای گل باشی، نه بهــــترین باشی و نه کاراکترش رو داشته باشی. :rolleyes:
پروفسور root mean square :D همین چند روز دیگه رای اینا هم منتشر میشه با امضاشون...اونوقت ببینم چی داری واسه گفتن.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پروفسور root mean square :D همین چند روز دیگه رای اینا هم منتشر میشه با امضاشون...اونوقت ببینم چی داری واسه گفتن.

:rolleyes: اینا که یه چشمه از پشت پرده جریان رونالدو هستش، اصل کاری تمدید مدت رای بود که بحثی درش نیست. میبینم که شما هم موافق این مطلب شدی که تقلبی در رای گیری ها اتفاق نمیوفته. الان تایید کردی آقای ماست در مورد رای گیری ها اشتباه میگفته ؟ ;)

timthumb.php

BOY TRAINING TO WIN THE GOLDEN BALL LIKE MESSI

BOY TRAINING TO WIN THE GOLDEN BALL LIKE CR7

Read more: http://www.totalbarca.com/#ixzz2qZCrRLOD

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
:rolleyes: اینا که یه چشمه از پشت پرده جریان رونالدو هستش، اصل کاری تمدید مدت رای بود که بحثی درش نیست. میبینم که شما هم موافق این مطلب شدی که تقلبی در رای گیری ها اتفاق نمیوفته. الان تایید کردی آقای ماست در مورد رای گیری ها اشتباه میگفته ؟ ;)
آقای ماست؟!:D یه زیرنویس فارسی بنداز ببینم کیو میگی عمو سیبیلو:p
اتفاقا برعکس میگم این چیزا هر سال اتفاق میفته..امسالم نه اولین باره نه آخرین..یجوری ماست مالیش میکنن خلاصه..دیگه تابلوتر از دادن برگزاری جام جهانی به قطر که نداریم..داریم؟!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آقای ماست؟!:D یه زیرنویس فارسی بنداز ببینم کیو میگی عمو سیبیلو:p
اتفاقا برعکس میگم این چیزا هر سال اتفاق میفته...یجوری ماست مالیش میکنن خلاصه..دیگه تابلوتر از دادن برگزاری جام جهانی به قطر که نداریم..داریم؟!
Special one :p
مجلس و حجه الاسلام علیپور باید دخـــول کنند و فیفا رو از این باندبازی تطهیر نمایند
واقعیت اینه که فیفا یه جمع دور همی هستش، مثل یه شرکت تعاونی که همه توش سرمایه گذاشتن و خودگردانه دیگه. در آمدش هم از اسپانسر هاست و ... بدون شک انحرافات زیادی توش هست.
خب دیگه، بنظر میرسه به یه نقطه ی توافق رسیدیم. ;) رفقا.. آخر هفته ی خوبی داشته باشید

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
حالا جناب سیلوان فاتحه رو هم نخوند عیب نداره.
ادم بعضی وقتا پشیمون میشه ;)
رئال اصلن زیبا بازی نمیکنه
شده مثله سپاهان
اصلن بازی هاش زیبا نیست

اینهمه اسفم دادی هنوز ریجستر نشدی ک:confused:

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
افغانستان آندرورا باهاماس بحرین باربادوس جزایر بریتیش ویرجین جزایر کیپ ورد لزوتو ماکائو
عجب آرائی رونالدو آورده:eek:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
عرضم به خدمت انور عالی که شوما بودی میگفتی اگه توپ طلا به رونالدو برسه باید فاتحه فوتبال رو خوند؟!؟!؟؟o_Oo_O:D:D:D:D:D
من هم همون روز تو جوابت گفتم اگه به رونالدو دادن فاتحه درک فوتبالیتو بخون عزیزم و بالاخره اون روز فرارسید:D
اینم پستت:
منطق فن مادرید: گلی که بازی رو 5-2 می کنه با گلی که بازی رو 2-1 میکنه یکی هستش... واقعا سوم بودن با آدم چه ها که نمیکنه:lol:

جالب اینجاست طرف تو فصلی که مثلا بهترین فصل زندگیش بوده آقای گل لیگ هم نیست، تیمش هم جایگاه دومی همیشگیش رو از دست داده...
واقعا اگه توپ طلا به این برسه باید فاتحه فوتبال رو خوند.
اینم جواب من:

پس کمتر از یه ماه مونده تا فاتحه فوتبالو بخونی یا فاتحه فهم فوتبالی خودتو عمو :lol: چی شد پس؟قبول کردی گل بارسا آفساید بوده؟:D ضمنا رونالدو آقای گل لیگ قهرمان شده اگه نمیدونستی به معلوماتت اضافه کن اینم...منم یادم نبود مسی پارسال 3 گانه گرفت
خلاصه من دیگه با شما حرفی ندارم...شما فاتحه فوتبالو خوندی:D
بحث با شما فایده ای نداره پس:p

ماشالله به مغلطهo_O شما اگه یه موقعی تیمت سه گانه بگیره چه میکنی:)... الحق و الانصاف یکی از شاگردهای خوب مکتب خوزه هستی:).

اینم خلاصه بحث من:
1.توپ طلا برای فیفا ارزش دزدی رای نداره... میزبانی جام جهانی بسیار بسیار ارزش داره... فقط یه نمونش سرمایه گذاری عجیب قطر تو پی اس جی هست. توپ طلای امسال هم فقط به خاطر وجه بلاتر این شکلی شد.
2. امسال نه رونالدو و نه مسی نباید تو سه تا می بودند... ولی به خاطر شهرت زیادشون به این مرحله رسیدند.
3. اگه به خاطر حرکت بلاتر نبود، رای گیری تمدید نمی شد و اگه رای گیری تمدید نمیشد، مسی برنده میشد.
4. کماکان رونالدو رو از ریبری شایسته تر میدونم.
5. در اخر بردن لالیگا یا لیگ قهرمانان برای من از 100 تا توپ و کفش طلا مهم تر هست.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
افغانستان آندرورا باهاماس بحرین باربادوس جزایر بریتیش ویرجین جزایر کیپ ورد لزوتو ماکائو
عجب آرائی رونالدو آورده:eek:
Angola,Armenia,Anguilla,Bermuda,Sri Lanka,St. Kitts and Nevis,Andorra,American Samoa,Equatorial Guinea,St. Lucia,St. Vincent and the Grenadines
عجب آرائی مسی آورده:eek::D:D:D

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
Angola,Armenia,Anguilla,Bermuda,Sri Lanka,St. Kitts and Nevis,Andorra,American Samoa,Equatorial Guinea,St. Lucia,St. Vincent and the Grenadines
عجب آرائی مسی آورده:eek::D:D:D
American Samoa کاپیتانش به رونالدو رای داده
Armenia مربیش به رونالدو رای داده
Andorra کاپیتانش به رونالدو رای داده
حالا اینا هیچی تمدید مهلت رای گیری و کمک بلاتر برای مظلوم نشون دادن رونالدو مانند لکه ننگی بر این توپ میمونه;)

• Like
Reactions: rms

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
American Samoa کاپیتانش به رونالدو رای داده
Armenia مربیش به رونالدو رای داده
Andorra کاپیتانش به رونالدو رای داده
حالا اینا هیچی تمدید مهلت رای گیری و کمک بلاتر برای مظلوم نشون دادن رونالدو مانند لکه ننگی بر این توپ میمونه;)
خوب اینا بالعکس بترتیب کاپیتان و مربیشون به مسی رای دادن...این دیگه کیه...استدلالو...بازم بقیه بارسایی ها قابل تحملترن...آره تو خوبی.. اصلا تو راس میگی بیخیال :D

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
خوب اینا بالعکس بترتیب کاپیتان و مربیشون به مسی رای دادن...این دیگه کیه...استدلالو...بازم بقیه بارسایی ها قابل تحملترن...آره تو خوبی.. اصلا تو راس میگی بیخیال :D

کی اسم از مسی و بارسلونا آورد؟:confused:
حق ریبری بود
این جایزه فردی و نه سودی برای رئال داره نه بارسا و نه بایرن و معلوم نیست فصل بعد اصلا این بازیکنا تو تیمهای فعلیشون باشن پس تعصب کورکورانه را ببرید به کیo_O

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
چرا شبکه 3 تصویر نداره فقط صدا داره؟
برای شما هم همینطوره؟
کد biss عوض شده؟

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57

یا ابالفضل ل ل ل
گل دوم مسی روانی کننده بود . یعنی خدایی کریس رونالدو باید بره نماز شکر بجا بیاره که مسی چندماه مصدوم بود

آقا این بارسا در 2014 دوباره خطرناک شده چون دوباره مسی خطرناک شده .
این بازیکن اعجوبه ترین بازیکن تاریخه . اراده کنه اشکای کریس و درمیاره

بالا