خخخخخخخیه بازی دوستانه دست گرمی رو شما چه جدی گرفتی
خخخخخخخ
سالزبورگ اتریش؟ 3-0؟!؟!؟!؟
فک کنم یورگن کلوپ باید حرفشو پس بگیره :دی
میگفت منچستر و رءال و بارسا نمیتونن این بایرن رو شکست بدن..حساب سالزبورگ رو نکرده بود
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
فیروز کریمی : شما به نام بازيکنان ما نگاه کنيد.هر تیمی رو میشه شکست داد ولی بایرن اختلافش با نزدیک ترین رقباش (مادرید و بارسا) حداقل 3 تا گل هست...
![]()
والا منکه اصلا این بایرن رو تیمی که شما میگید نمیدونم!!!
بارسا چون ضعف قد داره و بایرنم اکثر بازیکناش بلند قدن و از تاکتیک بکش زیرش هم خوب استفاده میکنن احتمال داره بازم ببازه(حتی به احتمال قوی 2 3 تا فقط از سیتی در 2 بازی میخوریم،مگر اینکه کرنر و ضربه آزاد ندن!!!) ولی مطمئنم تیمهایی مثل سیتی و پاریس سن ژرمن و چلسی و حتی اتلتیکو میتونن از عهدش بربیان و ببینید خود این ارسنال چه خواهد کرد با بایرن!!!
ریال هم اصلا نمیشه روش حساب کرد،کلا تیمی عجیبیه و با اینکه رو کاغذ خیلی قویه ولی تو لیگ قهرمانان مخصوصآ مراحل حساس نصف قدرت رو کاغذش هم ظاهر نمیشه!!!
اون بارسا نصف قدرتش هم نبود!نشون به اون نشون که به ریالم 2 تا پشت سر هم باختیم!!!اونم تو نیو کمپ 3-1!!!نه دفاع ناقصمون کامل بود،نه هافبکمون،نه مسی رو داشتیم،و نه مربی مریضمون حال خوبی داشت!!!شما پارسال هم یادمه همین موقعها از این حرفا زیاد میزدی پستاش تو این تاپیک هست
و شاکی بودی که چرا بایرن رو دارن با بارسا و .. مقایسه می کنن و گندش می کنن و می گفتی خیلی دوست دارم بارسا به بایرن بخوره تا نشون بدیم بایرن هیچ عددی نیست ولی دیدیم که بایرن و بارسا به هم خوردن و شد آنچه شد و پیش بینی شما 180 درجه برعکس دراومد!
همه که مثه شما تیز نیستنمشخص نیست که تبلیغ پومایه!؟
شما پارسال هم یادمه همین موقعها از این حرفا زیاد میزدی پستاش تو این تاپیک هست
و شاکی بودی که چرا بایرن رو دارن با بارسا و .. مقایسه می کنن و گندش می کنن و می گفتی خیلی دوست دارم بارسا به بایرن بخوره تا نشون بدیم بایرن هیچ عددی نیست ولی دیدیم که بایرن و بارسا به هم خوردن و شد آنچه شد و پیش بینی شما 180 درجه برعکس دراومد!
واقعا عجیبه ... این بابا از یه تخته الوار هم بازیش ضغیف تر هست... با این شرایط اندرسون هم از بازی دیگه زیدان میشه.ماتری در اولین بازیش برای فیورنتینا تو نیمه ی اول 2 گل زده تا دوستان روسونری رو به فکر فرو ببره!!
بازی در استنفوردبریج برگزار میشه برادر!امشب در اولترافورد شهر منچستر چه میشود ؟
گویا سکوت کنیم بهتر است
درود بر آقای خاص
میدونم که بازی کجا برگزار میشهبازی در استنفوردبریج برگزار میشه برادر!