گفتی تیم های قوی تا نیم ساعتی هنگ بودم _
بعدش تا یه ساعتیآی خندیدیم، آی خندیدیم (جات خالی ...!!)
کلا نظرم اینه که همیشه باش چون همیشه با پست هایی که میدی، موجبات خنده و شادی مارو فراهم میکنی ، ثواب هم داره...! (اجرکم عندالله)
میگما یه چی مثل این که یادتون رفته باز نیاز به یادآوری داره -
گروهی که استقلال توش اول شد ، به چه گروهی لقب گرفته بود قبل از برگذاری بازی ها ؟؟؟؟؟
نشدینم چی گفتی ..!!!!!! بلند تر !!!!!!!!!!!! آهان دِ .........!!!!!!
گروه مرگ -
خب حالا کی اول شد ؟؟؟؟؟ میدونم زورت میاد بگی !!!!
سرورتون استقلال !!!!!!!
الان بوریرام تایلند تو لیگش چندمه ؟ چندتا بازیکن خارجی داره ؟ کدوم تیم رو برده تا به استقلال رسیده ؟!!!!
خخخخخخخخخخ!!!!!
سطح اطلاعاتتون رو خواهشا بالا ببرین !!!!!!!!!!!!!!!
کلا همینه جواب کامل ندارند یا اصلا جواب ندارند میگن پستت خنده داره
اون گروه مرگ رو بالا اومدین من قبول دارم کار هر تیمی نبود بود ( مثل خیلی از استقلالی ها بی منطق نیستم که 40 تا پست با مدرک از AFC براشون میزاری باز هم جواب ندارن همون حرف رو میزنن باز هم شما حرف جدیدی میزنید ولی چاشنی تمسخرش رو کم کنید که طبق قانون باشه )
ولی این بوریرام پکیده ترین تیمی بود که میتونستید باهاش بیفتید ( ممکنه تیم ضعیفی نباشه ولی بین این تیم ها آسون ترین تیم هست ) که خیلی خیلی زوری تو تهران بردید اونم با چه گلی با یه شوت الکی خوسرو حیدری که میخواست سانتر کنه
مرحله قبل هم با الشباب افتادید که ما 2 سال پیش با اون تیم درپیتی که داشیتیم 6 تاییش کردیم که خوشحالی بردن از الشباب باعث خجالته
توی همین پست هم باز هم قانون رو رعایت نکردید چند بار به شما اخطار بدیم که یک بار قوانین رو بخونید و بهش عمل کنید