• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آخه اگر شما جام معتبر برده بودید که رتبه باشگاهتون پونصد و شرمندگی نبود :D
اون جام بازندگان آسیا بود که تا حالا هیچ تیم ایرانی روش نشده بره شرکت کنه و برای کشورهای درجه 4-5 آسیا مثل نپال و پاکستان و جزایر مفقوده هست:lol:

الهلال توی اون جام بود تیم درجه 4 و 5 است ؟؟؟؟؟؟

خدایا استقلالی ها رو با منطق بفرما !!!

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
لیگ ایران هم دیگه حال نمیده،،، دیگه کل کل کردنم فایده نداره،،، زندگیت مثل بردهای استقلال تکراری نشه بلند صلوات :lol:
پرسپولیسیا فعلا اشکاتون رو بزارید برای دربی;)

دربی های قبلی رو دیدیم کیا داشتن سکته میزدن از 90 دقیقه 70 دقیقش تو نیمه خودتون بودید که

دربی هم داورش ترکی و قهرمانی نباشه صلوات

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
پول زیادی همین میشه دیگه...مردم ماه به ماه گوشت نمیخورن اینا میلیاردی پول و پورش به بازیکن میدن عاقبتش هم ته جدول دست و پا زدن و نفرین مردمه

5 ام جدول ته جدوله ؟؟؟؟

اگه ما پول زیادی داشتیم انقدر گرفتن خلعت طول نمیکشید

اگه پول زیادی داشتیم بازیکن هایی که تو فصل نقل و انتقالات قرار بود بخریم و سپاهان خریدش رو ما میخریدیم

ما پول نداریم کسایی پول دارن که آندو تیموریان و نکونام و ساموئل و همچین بازیکن هایی رو میخرن

چندین برابر ما خرج کردین روتون میشه به ما بگید همچین حرف هایی رو

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
گفتی تیم های قوی تا نیم ساعتی هنگ بودم _ بعدش تا یه ساعتیآی خندیدیم، آی خندیدیم (جات خالی ...!!)
s1547.gif

کلا نظرم اینه که همیشه باش چون همیشه با پست هایی که میدی، موجبات خنده و شادی مارو فراهم میکنی ، ثواب هم داره...! (اجرکم عندالله)
s1191.gif

میگما یه چی مثل این که یادتون رفته باز نیاز به یادآوری داره -
گروهی که استقلال توش اول شد ، به چه گروهی لقب گرفته بود قبل از برگذاری بازی ها ؟؟؟؟؟
نشدینم چی گفتی ..!!!!!! بلند تر !!!!!!!!!!!! آهان دِ .........!!!!!!
گروه مرگ - خب حالا کی اول شد ؟؟؟؟؟ میدونم زورت میاد بگی !!!! سرورتون استقلال !!!!!!!
الان بوریرام تایلند تو لیگش چندمه ؟ چندتا بازیکن خارجی داره ؟ کدوم تیم رو برده تا به استقلال رسیده ؟!!!!
خخخخخخخخخخ!!!!!
s0170.gif

سطح اطلاعاتتون رو خواهشا بالا ببرین !!!!!!!!!!!!!!!
کلا همینه جواب کامل ندارند یا اصلا جواب ندارند میگن پستت خنده داره

اون گروه مرگ رو بالا اومدین من قبول دارم کار هر تیمی نبود بود ( مثل خیلی از استقلالی ها بی منطق نیستم که 40 تا پست با مدرک از AFC براشون میزاری باز هم جواب ندارن همون حرف رو میزنن باز هم شما حرف جدیدی میزنید ولی چاشنی تمسخرش رو کم کنید که طبق قانون باشه )

ولی این بوریرام پکیده ترین تیمی بود که میتونستید باهاش بیفتید ( ممکنه تیم ضعیفی نباشه ولی بین این تیم ها آسون ترین تیم هست ) که خیلی خیلی زوری تو تهران بردید اونم با چه گلی با یه شوت الکی خوسرو حیدری که میخواست سانتر کنه

مرحله قبل هم با الشباب افتادید که ما 2 سال پیش با اون تیم درپیتی که داشیتیم 6 تاییش کردیم که خوشحالی بردن از الشباب باعث خجالته :D

توی همین پست هم باز هم قانون رو رعایت نکردید چند بار به شما اخطار بدیم که یک بار قوانین رو بخونید و بهش عمل کنید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
بچه ها چند مین صب کنین که دستور از بالا رسیده :
s1492.gif

شب دارز است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (خخخخخخخ!!!!)
s1362.gif

اگه منظورت درازه که این حرفو چند فصله دارین میزنین ...!!!!!!
نمیدونم پَ چرا صب نمیشه لامصب همیشه شبه ...!!!!!!!!!!!
s2754.gif

30 سال تموم صبح بوده اگه تا حالا هم قرار بود صبح باشه که استقلالی جرات نمیکرد بیاد اینجا و کل کل کنه

بالاخره نوبتی هست 30 سال ما سلطان فوتبال بودیم 1-2 سال هم شما چند تا تیم ببرید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
خواهشا دوستان پرسپولیسی الکی گنده نیان که باز من مجبور شم به زبون خودشون بهشون جواب بدم که باز مدیر محترم بخش مجبور شه پست های منو ادیت یا حذف کنه در آخر به زحمت بیفته به من پیام خصوصی بده ..!!
از همون اول احترام بذارید تا بهتون احترام گذاشته بشه
سلامتی هرچی استقلالی با معرفت و هرچی پرسپولیسی با ادبه .....!!!! (حالا ما که فعلا شدیم بی ادب ولی معرفتمون سر جاشه!!!!!!)
Ghelyon.gif

1 - منظور شما از گنده اومدن پستی هست که جواب براش ندارید و کم میارید هر چیزی که میخواید بگید ؟؟؟ خخخخخخخ

2 - شما حق نداری به هیچ وجه پست خلاف قانون بزنی چه برسه به این که تهدید کنی همچین پستی میخوای بزنی

3 - پست های ما اگه خلاف قانونه شما بگو ولی حق ندارید با پست خلاف قانون جوابش رو بدید

4 - شما پست های خودت رو بچسب که سرشار از شکستن مقرراته

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
بزن کف قشنگه رو بسلامتی این رفیقمون که روی هرچی استقلالی و پرسپولیسی رو کم کرده...
دمت گرم

دقیقا کجاش رو رو کم کرده اونجا که میگه جوری کواب بدم که مدیر مجبور بشه پست هام رو پاک یا ادیت کنه ؟؟؟

متاسفم .........

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
کم نه ..! تو این چند وقته که اومدم تو قسمت کَل خیلیا بودن - چه همینجا چه پیام خصوصی ....!
ولی ما آخ نمیگیم و جوابشونو داریم بدیم - آره دادا اینجور آدم هایی هستیم ما ...!
آخه میدونی بعضیا بدباوری بهشون دست داده فِک کردن چه خبره !!!!!!!
نه دادا از این خبرا نی که هرکی هرچی دلش خواست بیاد بگه و هیچی نشنُفه ..!!!
آخر سر هم، همه کاسه کوزه ها سر ما میشکنه !!!!!
bad_boys_20.gif

نه شما فکر میکنی اینجا میدون جنگه !!!! یادته اولش که اومده با چه ادبیاتی اومدی ؟؟؟؟؟ تا 2 روز تقریبا هر پستی میدادی میدیر پاک میکرد ماشالله اصلا رعایت نبود و هر چی دلتون میخواست میگفتید که باعث تاسف بود !!! من هم میتونم و راحت ترم که هر چی دلم میخواد بگم ولی اینجا قانون داره

هر جور برخورد کنید همون جور هم باهاتون برخورد میشه

شما پست خلاف دیدید گذارش کنید و یا تذکر بدید نه اینکه با همون ادبیات جواب بدید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
به امید روزای خوب واس همه نه یه عده خاص ، اینم پست آخر امشبم :

باهررنگی رفاقت کن، امارفاقت رو رنگ نکن. سلامتی همه رفیقای بی رنگ
!
سلامتی اونیکه حرمته نون و نمک حالیشه ...!!!!!!

63izs7n.gif

Babye
به سلامتی روزای خوب برای فوتبال ملی ایران برای مردم خوب این کشور چه آبی چه قرمز چه زرد چه بنفش چه نیلی چه صورتی و ..............................

پ.ن : سلامتی اونایی که یه کم منطق دارن

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
دوستان استقلالی خواهشا یه کم منطق داشته باشید هر چی دارم با منطق جوابتون رو میدم آدم رو خسته میکنید

ما هم یک قهرمانی در آسیا داریم تیم الهلال هم در اون رقابت ها بوده و سطح مسابقات بالا بوده و کاملا معتبر

AFC هم نوشته در افتخارات هیچگونه حرفی داخل نیست و نبوده

بی منطق ترین آدم روی زمین کسی هست که بعد این پست بیاد بگه یه توپ آسیایی حرس پرسپولیسیا و نمیدونم از این چرت و پرتا

بیش از 20 ساله که ما این افتخار رو داریم هر بار که میگفتید نمیگفتیم فکر کردید نه واقعا همچین چیزی نیست چرا عزیز هست

من سعی میکنم که کنترل خودم رو از دست ندم با همه برادران و خواهرانم درست و مودبانه یک بحث کوچیکی داشته باشم بیشتر برای تفیح و دور هم بودن و در چهار چوب قوانین ولی نمیزارند بعضیا حتما میخواید مثل میدون جنگ پرسپولیسی ها و استقلالی ها به جون هم بیفتیم برای چی ؟؟ برا تیم ؟؟؟

هر چقدر سعی میکنم منطقی باشم منطق رو طرف مقابل رعایت نمیکنه

saman1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان استقلالی خواهشا یه کم منطق داشته باشید هر چی دارم با منطق جوابتون رو میدم آدم رو خسته میکنید

ما هم یک قهرمانی در آسیا داریم تیم الهلال هم در اون رقابت ها بوده و سطح مسابقات بالا بوده و کاملا معتبر

بی منطق ترین آدم روی زمین کسی هست که بعد این پست بیاد بگه یه توپ آسیایی حرس پرسپولیسیا و نمیدونم از این چرت و پرتا

بیش از 20 ساله که ما این افتخار رو داریم هر بار که میگفتید نمیگفتیم فکر کردید نه واقعا همچین چیزی نیست چرا عزیز هست

من سعی میکنم که کنترل خودم رو از دست ندم با همه برادران و خواهرانم درست و مودبانه یک بحث کوچیکی داشته باشم بیشتر برای تفیح و دور هم بودن و در چهار چوب قوانین ولی نمیزارند بعضیا حتما میخواید مثل میدون جنگ پرسپولیسی ها و استقلالی ها به جون هم بیفتیم برای چی ؟؟ برا تیم ؟؟؟

داداش با اواتارت حال نمي كنم.

shabgard65m

Registered User
لایک‌ها
62
چي شنيدمممممم ؟؟؟!!!!پ پ تو اسيا قهرمان شده؟؟؟اها مثه همون جام ولايت بوده لابد حساب كتاب نداشتههه:دي

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

فعلا که رسما اعتراف کرد ( مصاحبه کرد ) که اشتباه کرده از استقلال به پرسپولیس رفته!

مثل بقیه اشتباهاتی که در زندگی شخصیش کرد!!

جالا شما 100 تا عکس قرمز بذار ازش....مهم اینه که به جایی برگشت که بهش تعلق داشت!! جایی نموند که بهش تعلق نداشت!

مهم مهدوی کیا بود که از جایی بیرونش کردید که بهش تعلق داشت!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

اون قهرمانیتون حتی در جام باشگاه های آسیا هم نبوده!! در واقع جام بسیار کم ارزشی بوده در جام برندگان جام در جام آسیا که برای اولین بار بین قهرمان های جام های جذفی برخی کشور های آسیایی برگزار شد! تازه خیلی از کشور ها قبل از شروع اولین دوره این مسابقات کناره گیری کردند! تنها تیم های مشهور این مسابقات دالیان چین و الهلال عربستان بودن! که دالیان چین از حضور در مرحله دوم انصارف داد! تیم پوسان کره جنوبی که اون موقع یه اسم دیگه داشت هم انصراف داد!! :lol: و آخر پرسپولیس با 3 تا برد!!! که یکیش مقابل نماینده پاکستان بوده با نتیجه 13 بر 2!!!!! ( عجب تیمی بوده! ) و یک مساوی!! قهرمان شد! :D حتی در حد جام هایی هم نبوده که تیم های درجه دوم اروپایی در جام یوفای قدیم می گرفتن که بگن آره! ما هم قهرمان اروپا شدیم!

:lol: دلتون خوشه به مولا!

سطح مسابقات بالا بوده!!! :D بله بله!! بسیار بالا بود!!! المحرق بحرین رو بردید و الهلال و پنجاب پاکستان!! و نماینده چین و کره هم انصراف دادن!! بسیار سطح بالایی داشت!

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
فعلا که رسما اعتراف کرد ( مصاحبه کرد ) که اشتباه کرده از استقلال به پرسپولیس رفته!

مثل بقیه اشتباهاتی که در زندگی شخصیش کرد!!

جالا شما 100 تا عکس قرمز بذار ازش....مهم اینه که به جایی برگشت که بهش تعلق داشت!! جایی نموند که بهش تعلق نداشت!

مهم مهدوی کیا بود که از جایی بیرونش کردید که بهش تعلق داشت!!

مثل زمانی که اومد پرسپولیس اعتراف کرد اشتباه کرده واسه اس اس بازی کرده. کدومشو باور کنم اونو یا اینو. خوب مرد حسابی هیچ جا راش نمیدادند معلومه اینو میگه تا بتونه تو اس اس بازی کنه. فکر میکنی اگه دایی میخواستش بازم میگفت اشتباه کردم؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا