• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

aryamob

Registered User
لایک‌ها
151
خیلی عجیبه ! هدایتی پولو داده و استقلالی ها دارن میسوزن !!!

آخه به شما چه ربطی داره دوستان عزیز ؟!!!

دلتون برای تیم ملی میسوزه ؟!!! دلتون برای مملکت میسوزه ؟!!!

نگرانی نداره که ! شما هم اگه اعتبار دارید ! که ندارید ! زنگ بزنید به هدایتی و 2 تا مثل ایشون ، بگید ما هم میخوایم یه بازیکن خوب بگیریم ! کمک کن .... :D

من که میدونم نگرانی شما از چیه .... نگران نباشید نهایت تو دربی 3 تا میخواد بزنه دیگه ! شیش تایی که نمیشید :D

Last edited by a moderator:

perspoli3

Registered User
لایک‌ها
322
اوج کینه و غرض !

خاله بازی شروع شد :lol:

از باشگاه استقلال خبر می رسد که معاونان علی فتح الله زاده تلاش هایی را آغاز کرده اند تا فیفا را مجاب کنند که قرارداد خلعتبری به تازگی فسخ شده و او و باشگاه عجمان برای دور زدن قانون با یکدیگر توافق کرده اند

از ایران به فیفا: خلعتبری قانون را دور زده

مگه داخل سونا اینترنت هم وصله ؟ بدجوری دارن میسوزنا این بازی هم نباشه بازی برگشت هست

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پست من چرا پاک شد ؟
مشابه پست دوستمون بود

ما هیچکدوم در مقامی نیستیم که درباره غیرت داشته یا نداشته آدمها قضاوت کنیم. هر پستی هم که در این باره دیدید لطفا ریپورت کنید...

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
واقعا بازیکن گنده تر از خلعتبری نبود که سقف آرزوهاتون به استوک های خلعتبری چسبیده ؟

جای تاسف داره ...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خلعتبری هم یکی مثل انصاری فر :) دلخوش کنکی بیشتر نیست

perspoli3

Registered User
لایک‌ها
322
خلعتبری هم یکی مثل انصاری فر :) دلخوش کنکی بیشتر نیست

8umyraja.jpg

شایدم قاتلی دیگر

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
واقعا بازیکن گنده تر از خلعتبری نبود که سقف آرزوهاتون به استوک های خلعتبری چسبیده ؟

جای تاسف داره ...

بحث سر یه فرد خاص نیست !

بحث سر اینه که اگر ما کوییکه رو هم بگیریم شما میگید پول مملکت رو باید میدادن ما نوش جون کنیم :دی

واقعا هم جای تاسف داره ! با یه خرید چطوری عالم و آدم آتیش گرفتن ! باز خوبه سوارز رو نگرفتیم وگرنه اعلام جهاد میشد! :lol:

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
برگشته میگه من واسه پول بازی نمیکنم :hmm: اگه واسه پول نبود پس چرا رفتی قرارداد 7 میلیاردی بستی با اماراتی ها....

نکونام اگه میخواست بره امارات سال اول از اوساسونا میرفت 10 میلیارد هم میگرفت...

قضیه نکونام چه ربطی داشت به این ؟!نکونام هنوز لیگ تموم نشده اونا پیشنهاد دادن این که قرارداد نبسته که مقایسه میکنید...

همون آندو توی قطر میتونست 4 برابر بیشتر از استقلال پول بگیره ولی نرفت

پس مقایسه نکنید

این یارو رو هدبندش میزنه چو ایران مباشد تن من مباد...اونوقت رفته تو لیگ جعلی بازی میکنه :blink::blink::blink:

khalatbari3.jpg

خلاصه از دوستان استقلالی تقاضا دارم در مورد تیم حریف حرفی نزنید تو دربی همه چیز مشخص خواهد شد :D

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
نکونام که داشت بخاطر اختلاف با حاجیتون با اینکه میدونست اسم لیگ چیه میرفت که !!! مگه تیتر روزنامه ها رو ندیدی داداش !!!

همین که در مورد تیم ما حرفی نزنید خودش بیشترین لطف ورزشی شماست ...

با تشکر 444444444444 :دی

Registered User
لایک‌ها
4,964
بحث سر یه فرد خاص نیست !

بحث سر اینه که اگر ما کوییکه رو هم بگیریم شما میگید پول مملکت رو باید میدادن ما نوش جون کنیم :دی

واقعا هم جای تاسف داره ! با یه خرید چطوری عالم و آدم آتیش گرفتن ! باز خوبه سوارز رو نگرفتیم وگرنه اعلام جهاد میشد! :lol:

دادا ! ببین متوجه نیستی !

هدایتی میگه من یک میلیارد و دویست میلیون تومن پرداخت کردم درست ؟

از اونور شوما میگید فعلا 500 هزار دلار بابت رضایت نامه دادیم درست ؟

تقسیم کنی میشه نرخ دلار 2500 تومن ! یعنی دلاری که به دارو نمیدن رو شما برمیدارید بازیکن میخرید

بعد باید تا اواسط آبان هم 300 هزار دلار دیگه پول بدید که میشه 750 میلیون تومن ! ئ البته اون هم با نرخ دولتی

این عدالته که یه تیم اینجوری با لابی گری بیاد این کار رو بکنه ؟

حالا هر تیمی میخواد باشه چه شوما چه ما

بحث دومت :

ما حداقل 8 نفر از بهترین بازیکنای ایران رو داریم یکیش هم شما بگیرید کا که بخیل نیستیم

ولی تو یه چیزی بد جوری از ما عقبید ! بازیکنتون میگه اگه هر تیمی بیاد و مبلغ رضایت نامه من رو بده من اونجا بازی میکنم !

حالا قیاس کن با آندو ! ...

نتیجش هم پیش خودت بمونه نمیخواد به من بگی ...

Registered User
لایک‌ها
4,964
نکونام که داشت بخاطر اختلاف با حاجیتون با اینکه میدونست اسم لیگ چیه میرفت که !!! مگه تیتر روزنامه ها رو ندیدی داداش !!!

همین که در مورد تیم ما حرفی نزنید خودش بیشترین لطف ورزشی شماست ...

با تشکر 444444444444 :دی

تیتر روزنامه با اینکه طرف تو خودٍ امارات با تیم عربی تمرین کنه خیلی فرق داره ها ؟!

خودٍ جواد هم گفته که اصلا تو امارات بازی کردن فقط شایعه روزنامه ها بوده

همون موقع که خلعتبری حول حولکی برا 7 میلیارد رفت قرارداد امضا کرد نکونام از خیر قرارداد گذشته بود دادا !

خودمون رو گول نزنیم

perspoli3

Registered User
لایک‌ها
322
تیتر روزنامه با اینکه طرف تو خودٍ امارات با تیم عربی تمرین کنه خیلی فرق داره ها ؟!

خودٍ جواد هم گفته که اصلا تو امارات بازی کردن فقط شایعه روزنامه ها بوده

همون موقع که خلعتبری حول حولکی برا 7 میلیارد رفت قرارداد امضا کرد نکونام از خیر قرارداد گذشته بود دادا !

خودمون رو گول نزنیم

خودمون رو گول نزنیم ؟ شما اسطورتون واسه پول نیم فصل ولتون کرد رفت بعدش مدیر عاملتون میگه واسه دخترش نرفته بعد شما یه عمره خودتونو گول میزنید

می خواید به ما چیز یاد بدید ؟

Registered User
لایک‌ها
4,964
خودمون رو گول نزنیم ؟ شما اسطورتون واسه پول نیم فصل ولتون کرد رفت بعدش مدیر عاملتون میگه واسه دخترش نرفته بعد شما یه عمره خودتونو گول میزنید

می خواید به ما چیز یاد بدید ؟

فرهاد ! پول ؟؟

شما خودت رو گول نزن سرمایه دار ترین فوتبالیست ایرانی همین فرهاد مجیدیه عزیزم !

کدوم بازیکن تیمتون قرارداد 130 میلیونی میبنده و آخرش میده خیریه ؟

ما رو باش داریم با کیا صحبت میکنیم یه ذره اطلاعات عمومی ببرید بالا بعد بیاید اینجا اظهار نظر کنید

aryamob

Registered User
لایک‌ها
151
فرهاد ! پول ؟؟

شما خودت رو گول نزن سرمایه دار ترین فوتبالیست ایرانی همین فرهاد مجیدیه عزیزم !

کدوم بازیکن تیمتون قرارداد 130 میلیونی میبنده و آخرش میده خیریه ؟

ما رو باش داریم با کیا صحبت میکنیم یه ذره اطلاعات عمومی ببرید بالا بعد بیاید اینجا اظهار نظر کنید

اونکه شما گفتی اطلاعات عمومی نیست دوست عزیز !!! اول تعریف اطلاعات عمومی رو یاد بگیر بعد به ملت گیر بده . بعدشم ، شکر خدا همه ی ایران میدونن که علی کریمی و دایی و ... تو کار خیر پیش قدم هستند . البته اگه ایشون هم کار خیر میکنه بسیار کار پسندیده ای هست ، اما اینکه شما بیای در جواب این دوستمون یه بحث بی ربطی رو راه بندازی دیگه از اون کاراست ;)

Registered User
لایک‌ها
4,964
اونکه شما گفتی اطلاعات عمومی نیست دوست عزیز !!! اول تعریف اطلاعات عمومی رو یاد بگیر بعد به ملت گیر بده . بعدشم ، شکر خدا همه ی ایران میدونن که علی کریمی و دایی و ... تو کار خیر پیش قدم هستند . البته اگه ایشون هم کار خیر میکنه بسیار کار پسندیده ای هست ، اما اینکه شما بیای در جواب این دوستمون یه بحث بی ربطی رو راه بندازی دیگه از اون کاراست ;)

پس اول دو تا پست بالا و پایین رو بخون بعد قد علم کن اوکی ؟

اون دوستمون اومده به جای اینکه جواب منو بده قضیه فرهاد رو وسط میکشه

آصادق داره میگه جواد به خاطر اختلاف با حاجی رفت بنده میگم شایعه بوده و قبل از اینکه حتی خلعت بخواد بره امضا کنه جواد نه گفته اون وقت ایشون میاد ریسمون سبز به بنفش میبنده

همینه که میگم سطح تاپیک پایین اومده آدم دل و دماغ نداره پست بذاره دیگه

aryamob

Registered User
لایک‌ها
151
پس اول دو تا پست بالا و پایین رو بخون بعد قد علم کن اوکی ؟

اون دوستمون اومده به جای اینکه جواب منو بده قضیه فرهاد رو وسط میکشه

آصادق داره میگه جواد به خاطر اختلاف با حاجی رفت بنده میگم شایعه بوده و قبل از اینکه حتی خلعت بخواد بره امضا کنه جواد نه گفته اون وقت ایشون میاد ریسمون سبز به بنفش میبنده

همینه که میگم سطح تاپیک پایین اومده آدم دل و دماغ نداره پست بذاره دیگه

الان یعنی شما سطحت بالاتر از این تاپیکه ؟!!! خوب میتونی دیگه پست ندی دوست عزیز !!!

من باقی مطالب رو هم خوندم ، اما حرف شما بی ربط بود ! حالا شما میخوای خودت رو از باقی بالاتر ببینی اون دیگه مشکل شماست ، و احساست :)

Registered User
لایک‌ها
4,964
الان یعنی شما سطحت بالاتر از این تاپیکه ؟!!! خوب میتونی دیگه پست ندی دوست عزیز !!!

من باقی مطالب رو هم خوندم ، اما حرف شما بی ربط بود ! حالا شما میخوای خودت رو از باقی بالاتر ببینی اون دیگه مشکل شماست ، و احساست :)

همینه دیگه کلا فرافکنی میکنید

بله ! من خودم رو بالاتر از کسی نمیبینم ولی صرفا دال ٍ بر این نیست که از این به بعد بخوام جواب یه سری ها رو بدم

چون واقعا شان و شخصیت آدم پایین میاد

.... !

aryamob

Registered User
لایک‌ها
151
همینه دیگه کلا فرافکنی میکنید

بله ! من خودم رو بالاتر از کسی نمیبینم ولی صرفا دال ٍ بر این نیست که از این به بعد بخوام جواب یه سری ها رو بدم

چون واقعا شان و شخصیت آدم پایین میاد

.... !

خوبه آدم در رابطه با چیزی صحبت کنه که خودش ازش سود ببره :)

نوشته های من و شما هست ، دوستان بخونن کافیه ....

بیخال .... ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا