ToxCity
کاربر تازه وارد
عاقا شوما کولن قصد نداری با من بیای اضتادیوم؟ :d
15م هر پسری ک دیدی لباس psg پوشیده بدون منم
داداش سجاد ایشون تازه فهمیدیم آبجی نیستن داداشن.آبجی مگه جنگه ؟
اون رتبه به خاطر عملکرد اخیر باشگاه هست و تاریخ تاثیر خیلی کمی داره درش که منم گفتم عملکرد اخیر شما بهتر از ما بوده
ماشالله ما خیلی از شما بیشتر اسطوره داریم همشون هم میمیریم براشون نیازی هم به گفتنشون نیست عالم و آدم میشناسدشون
شما ها هر وقت 100.000 را تونستید پر کنید بعد بیاید بگید
تو جام حذفی اعلام شد 120 هزار نفر تو ورزشگاه بودند فرردوسی پور هم گفت وقتی داشتم میومد کل خیابون ها پر از هوادار های پرسپولیس بود
من دیگه میرم فعلا خداحافظ دوستان گرامی
داداش سجاد ایشون تازه فهمیدیم آبجی نیستن داداشن.![]()
عاقا شوما کولن قصد نداری با من بیای اضتادیوم؟ :d
15م هر پسری ک دیدی لباس psg پوشیده بدون منم![]()
حیف شد دوتا پست باحال دادیم پاک شد راستی پست بعدیمو خوندی درباره حاجی:lol:فک کنم همون قضیه هندونه دربستس که صبح اشاره کردم بهش ولی پاک شد![]()
راستی حاجی ما هم گفته برا دست گرمی و تدارکات رختکن خلعتبری رو بگیریم
فک کنم شکسن خوردید ...
حیف شد دوتا پست باحال دادیم پاک شد راستی پست بعدیمو خوندی درباره حاجی:lol:
داداش فکر نکنم لبه ساحل نیاز به تدارکات رختکن نباشه فعلا قاضی رو دادیم ازش کار بکشید :lol:
از وقتی کریم باقری رفت نتونستیم جایگزین خوبی براش پیدا کنیم نگران نباش بعد از رفتن مجیدی این اتفاق برای استقلالم میوفتهدادا امیر خان از چوب خشکم بازیکن میسازه
نمیبینی قاضی چجوری گل میزنه ؟!
همون بازیکنایی که شوما راحت میشوندیدشون رو نیمکت ...
انصافا هر بازیکنی تو این چند ساله اومده پرسپولیس فوتبالش نابود شده
پسرم عزيزم دقت كن عمران زاده از سامويل جلوتره پاس به عقب داده تاه اونم اصلا مدافعي نبوده !!!!!عزیز بازیکنتون ضربه سری که زده ساموئل تو آفساید بوده
اضتادیوم ک خعلی خوبه...از لحاظ خنده بازاری منظورمه:دی اب معدنی و پفک میدن ب نرخ دلار 4تومن:دی
تذکراتی که برای فعالیت در این تاپیک باید جدی بگیرید :
1- هرگونه توهین و بی احترامی به تیم و بازیکنان حریف ، ممنوع
2- هرگونه گیر دادن ولو اندک به بازیکنان محبوب مثل علی کریمی و فرهاد مجیدی که باعث ناراحتی هوادارن میشه ، ممنوع
3- گذاشتن هرگونه عکس فتوشاپی اعم از فیس چوبی ! و غیره ولو بدون توهین و مشکلی هم باشه ، ممنوع
4- هرگونه گیر دادن و کل کل شخصی با هواداران مقابل مثلا مانند تو اصلا چی از فوتبال میدونی و من که خیلی وارد ترم ! و خیلی کارم درسته و تو گیج میزنی ! و ... اینها ، ممنوع
5-اینجا قراره مکانی برای انبساط خاطر همه هواداران باشه نه لج در آوردن و کوبیدن هم به طاق !
6- نامیدن طرفداران حریف با القابی مانند لنگی و کیسه کش ، ممنوع و میتونه جریمه مستقیم سه روز بن رو هم داشته باشه
پس مراقب باشید ، چون حواسم نبود و نمیدونستم و فلانی گفت فلان فقط پستش پاک شد من که گفتم بیسار چرا بن شدم ، " نداریم "
ممنون که توجه میکنید .
خب دوستان همتون حتما خبر دارید چند وقت پیش تو رنکینگ جهانی پرسپولیس رتبه 460 ُم بود و یک پله از بنگال هند شرقی پایین تر بود.
اما در تازه ترین رنکینگ منتشر شده پرسپولیس یه سقوط چند پله ای داشه و اینبار دو پله پایین تر از اینتر کلاب آنگولا قرار گرفته.
مشاهده پیوست 440807
مدیر عامل هند شرقی هم با نشون دادن عدد 4 سریعا به این باشگاه بی نام و نشون و ته جدولی اعلام کرده
مشاهده پیوست 440811
و به دنبال این اقدام،یکی از اعضای هیئت مدیره تیم بنگال هند شرقی هم به بهشون چهار نشون داد.
مشاهده پیوست 440812
و به دنبال مدیر عامل و عضو هیئت مدیره بنگال هند شرقی،اینبار جمعی از بازیگران معروف هندی دست به چهار تایی کردن کرد
مشاهده پیوست 440813
800000 دلار پول بی زبان مملکت رو باید بدیم به عربها به خاطر اینکه نام لیگشون رو گذاشتن خلیج ع ر ب ی..!
اونم به خاطر اشتباه یک بازیکن 24 کیلیویی..!
در ضمن ایشون تا نیم فصل حق بازی تو لیگ برتر رو ندارن و اگر اینکارو بکنه معلوم میشه پرسپولیس با فدارسیون چه لابی های داره..!
مطمئن باش بازی میکنه و بقیه هم هیچ کاری نمیتونن بکنن.