• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

top_persian666

Registered User
لایک‌ها
44
اون رتبه به خاطر عملکرد اخیر باشگاه هست و تاریخ تاثیر خیلی کمی داره درش که منم گفتم عملکرد اخیر شما بهتر از ما بوده

ماشالله ما خیلی از شما بیشتر اسطوره داریم همشون هم میمیریم براشون نیازی هم به گفتنشون نیست عالم و آدم میشناسدشون

شما ها هر وقت 100.000 را تونستید پر کنید بعد بیاید بگید

تو جام حذفی اعلام شد 120 هزار نفر تو ورزشگاه بودند فرردوسی پور هم گفت وقتی داشتم میومد کل خیابون ها پر از هوادار های پرسپولیس بود

من دیگه میرم فعلا خداحافظ دوستان گرامی

چه خاطره شیرینی از 120هزارتا تماشاچی :D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
داداش سجاد ایشون تازه فهمیدیم آبجی نیستن داداشن.:D

فک کنم همون قضیه هندونه دربستس که صبح اشاره کردم بهش ولی پاک شد :D

راستی حاجی ما هم گفته برا دست گرمی و تدارکات رختکن خلعتبری رو بگیریم :D

فک کنم شکسن خوردید ...

Registered User
لایک‌ها
4,964
عاقا شوما کولن قصد نداری با من بیای اضتادیوم؟ :d

15م هر پسری ک دیدی لباس psg پوشیده بدون منم :D

خیلیا با من دوز دارن بیان اضتادیوم

همه تو نوبتن تو هم روش :D

فعلا حاجب تو نوبته تو هم باش تو نوبت

پ.ن : اوضاع بهم ریختس دل و دماغ استادیوم رفتن برامون نمونده ماشالله چرخ اقتصاد مملکت داره بدجور ما رو میچرخونه

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
فک کنم همون قضیه هندونه دربستس که صبح اشاره کردم بهش ولی پاک شد :D

راستی حاجی ما هم گفته برا دست گرمی و تدارکات رختکن خلعتبری رو بگیریم :D

فک کنم شکسن خوردید ...
حیف شد دوتا پست باحال دادیم پاک شد راستی پست بعدیمو خوندی درباره حاجی:lol:
داداش فکر نکنم لبه ساحل نیاز به تدارکات رختکن نباشه فعلا قاضی رو دادیم ازش کار بکشید :lol:

Registered User
لایک‌ها
4,964
حیف شد دوتا پست باحال دادیم پاک شد راستی پست بعدیمو خوندی درباره حاجی:lol:
داداش فکر نکنم لبه ساحل نیاز به تدارکات رختکن نباشه فعلا قاضی رو دادیم ازش کار بکشید :lol:

دادا امیر خان از چوب خشکم بازیکن میسازه
نمیبینی قاضی چجوری گل میزنه ؟!
همون بازیکنایی که شوما راحت میشوندیدشون رو نیمکت ...
انصافا هر بازیکنی تو این چند ساله اومده پرسپولیس فوتبالش نابود شده

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
دادا امیر خان از چوب خشکم بازیکن میسازه
نمیبینی قاضی چجوری گل میزنه ؟!
همون بازیکنایی که شوما راحت میشوندیدشون رو نیمکت ...
انصافا هر بازیکنی تو این چند ساله اومده پرسپولیس فوتبالش نابود شده
از وقتی کریم باقری رفت نتونستیم جایگزین خوبی براش پیدا کنیم نگران نباش بعد از رفتن مجیدی این اتفاق برای استقلالم میوفته

shabgard65m

Registered User
لایک‌ها
62

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
304346_heroa.jpg
یه پیشنهاد جالب بعد دیدن این عکس به ذهنم رسید، از اونجایی که پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا حضور نداره ، باشگاه استقلال در هنگام ورود به زمین در بازی بعد دست بازیکن های پرسپولیس رو بگیرند و وارد زمین بشن ، تا حداقل یه عکس یادگاری از حضور در آسیا اونم توی این مرحله داشته باشند.:lol:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

Mamal0511 که یوزد دوم دوست بن شده مون melika0511 بودن هم بن دائم شدن

دوست عزیز توجه داشته باش که روال بر اینه که تا زمان تموم شدن بنت حق فعالیت تو فروم رو نداری حتی با یوزر های دیگه ، توجه داشته باش اگه باز هم یوزر دیگه ای تو این مدت بسازی یوزر اصلیت هم مدت بنش اضافه و در نهایت بن دائم میشه

پس بهت پیشنهاد میکنم مدت بنت که تموم شد مروری هم تو قوانین داشته باشی و درست و راست به فعالیتت ادامه بدی

یه توضیح هم بدم به گرافیکس عزیز ، بارها عنوان کردیم که استفاده از " عکس های فتوشاپی " خلاف قوانینه ولی اون موردی که شما و بعضی از دوستان دیگه بدریپورت داده بودید " جداولی " بود که استفاده ازش ایرادی نداره مگر اینکه آمارش خلاف واقع باشه که میتونید بهش اشاره کنید و در اون صورت جای تصحیح بوجود میاد .

این هم مواردی که هر چند صفحه بازم گذاشته باشه بد نیست ظاهرا ! :

تذکراتی که برای فعالیت در این تاپیک باید جدی بگیرید :

1- هرگونه توهین و بی احترامی به تیم و بازیکنان حریف ، ممنوع

2- هرگونه گیر دادن ولو اندک به بازیکنان محبوب مثل علی کریمی و فرهاد مجیدی که باعث ناراحتی هوادارن میشه ، ممنوع

3- گذاشتن هرگونه عکس فتوشاپی اعم از فیس چوبی ! و غیره ولو بدون توهین و مشکلی هم باشه ، ممنوع

4- هرگونه گیر دادن و کل کل شخصی با هواداران مقابل مثلا مانند تو اصلا چی از فوتبال میدونی و من که خیلی وارد ترم ! و خیلی کارم درسته و تو گیج میزنی ! و ... اینها ، ممنوع

5-اینجا قراره مکانی برای انبساط خاطر همه هواداران باشه نه لج در آوردن و کوبیدن هم به طاق !

6- نامیدن طرفداران حریف با القابی مانند لنگی و کیسه کش ، ممنوع و میتونه جریمه مستقیم سه روز بن رو هم داشته باشه

پس مراقب باشید ، چون حواسم نبود و نمیدونستم و فلانی گفت فلان فقط پستش پاک شد من که گفتم بیسار چرا بن شدم ، " نداریم "

ممنون که توجه میکنید .

پاینده باشید .

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
همچین میگن خلعت کسی ندونه فک میکنه دیگو آرماندو مارادونا داره میاد :D

کلا چه تو ذوب آهن چه سپاهان یه گل به ما زد

گربه سیاه خودتون بوده همیشه زرتو زرت گل میزده بهتون

برید یه فکری به حال آندو -نکو-ساموئل فرهاد مجیدی کابوستون کنین واسه دربی :lol: :rolleyes:

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
800000 دلار پول بی زبان مملکت رو باید بدیم به عربها به خاطر اینکه نام لیگشون رو گذاشتن خلیج ع ر ب ی..!

اونم به خاطر اشتباه یک بازیکن 24 کیلیویی..!

در ضمن ایشون تا نیم فصل حق بازی تو لیگ برتر رو ندارن و اگر اینکارو بکنه معلوم میشه پرسپولیس با فدارسیون چه لابی های داره..!

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
خب دوستان همتون حتما خبر دارید چند وقت پیش تو رنکینگ جهانی پرسپولیس رتبه 460 ُم بود و یک پله از بنگال هند شرقی پایین تر بود.

اما در تازه ترین رنکینگ منتشر شده پرسپولیس یه سقوط چند پله ای داشه و اینبار دو پله پایین تر از اینتر کلاب آنگولا قرار گرفته.

مشاهده پیوست 440807

مدیر عامل هند شرقی هم با نشون دادن عدد 4 سریعا به این باشگاه بی نام و نشون و ته جدولی اعلام کرده

modir amele bangale sharghi & 4 [romass100].jpg

و به دنبال این اقدام،یکی از اعضای هیئت مدیره تیم بنگال هند شرقی هم به بهشون چهار نشون داد.

yashar & 4 [romass100].jpg

و به دنبال مدیر عامل و عضو هیئت مدیره بنگال هند شرقی،اینبار جمعی از بازیگران معروف هندی دست به چهار تایی کردن کرد

BAZIGARANE HENDI & 4 [romass4].jpg

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
خب دوستان همتون حتما خبر دارید چند وقت پیش تو رنکینگ جهانی پرسپولیس رتبه 460 ُم بود و یک پله از بنگال هند شرقی پایین تر بود.

اما در تازه ترین رنکینگ منتشر شده پرسپولیس یه سقوط چند پله ای داشه و اینبار دو پله پایین تر از اینتر کلاب آنگولا قرار گرفته.

مشاهده پیوست 440807

مدیر عامل هند شرقی هم با نشون دادن عدد 4 سریعا به این باشگاه بی نام و نشون و ته جدولی اعلام کرده

مشاهده پیوست 440811

و به دنبال این اقدام،یکی از اعضای هیئت مدیره تیم بنگال هند شرقی هم به بهشون چهار نشون داد.

مشاهده پیوست 440812

و به دنبال مدیر عامل و عضو هیئت مدیره بنگال هند شرقی،اینبار جمعی از بازیگران معروف هندی دست به چهار تایی کردن کرد

مشاهده پیوست 440813

لعنت به تو :دی
ترکیدم از خنده

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
800000 دلار پول بی زبان مملکت رو باید بدیم به عربها به خاطر اینکه نام لیگشون رو گذاشتن خلیج ع ر ب ی..!

اونم به خاطر اشتباه یک بازیکن 24 کیلیویی..!

در ضمن ایشون تا نیم فصل حق بازی تو لیگ برتر رو ندارن و اگر اینکارو بکنه معلوم میشه پرسپولیس با فدارسیون چه لابی های داره..!

مطمئن باش بازی میکنه و بقیه هم هیچ کاری نمیتونن بکنن.

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
آقای هدایتی که به ظاهر طرفدار کشورش هست بهتر نیست از همون کشورش دفاع کنه تا پرسپولیس ؟
ایشون اومده میگه من طرفدار پرسپولیس هستم و میخوام برای دفاع از اسم خلیج فارس خلعتبری رو بیارم :blink:
از شخصی که به 3 میلیارد تومن راحت میگه 3 تومن بیشتر از این هم نمیشه توقع داشت !!
تیم ملی که 75 میلیون طرفدار داره نمی تونه به خاطر 800 میلیون بره اردوی پرتغال که آبروی ملی ما حفظ بشه و اشخاص دایه مهربان تر از مادر کمک نمی کنن اما .....
به نظرم آقای هدایتی به فکر پرسپولیس و خالی کردن پولش جیب عرب ها اون هم با سوء استفاده از اسم دفاع از ایران نباشه بهتره .
همین فصل قبل بود که ملوان پول نداشت و آقای هدایتی رسیدگی نمی کرد اما الان راحت چک 3 تومنی برای بعضی ها میکشه :blink:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا