میدونم که با چند تا زبون نفهم طرف شدم - پس من کوتاه میام . چیزی نمیگم - چون اینجوری که معلوم شد لیاقته جواب دادن به پست هاشونم ندارن --- واقعا براتون متاسفم ---
جناب fade-to-black عزیز لطفا بیشتر مراعات کنید، ظاهرا شما کل کل رو با بی ادبی و احیانا از بین بردن رقیب به هر قیمتی اشتباه گرفته اید. پیشنهاد می کنم از تیم محبوب تون دفاع کنید و حتی اگه دوست دارید در موردش غلو کنید اما حرمت محیط فورم و کاربران اینجا رو نگه دارید. اصل بر اینه که بتونیم ساعاتی رو در کنار هم به صورت مفرح و با نشاط بگذرونیم و چه بحثی بهتر از فوتبال و کرکری های متداول اون اما در چارچوب ادب و نزاکت. ممنون از توجهی که خواهید کرد.
اما نظر من در مورد استقلال:
استقلال تیم خیلی خوبی بود و اوایل نیم فصل دوم هم خیلی خوب کار کردند ولی متاسفانه گرفتار مشکلات مدیریتی شدند و در انتها نتونستند نتیجه ی لازم رو بگیرند و این تقصیر صمد مرفاوی هم نیست. همین بازیکن ها اگر با مدیریت بهتری هدایت می شدند الان قاعدتا می بایست قهرمان لیگ می شدند بدون اینکه لازم باشه کار به بحث داوری و این صحبت ها کشیده بشه.
در مورد پرسپولیس:
بسیار خوب کار کردند. من حتم دارم اگر قرار بود بازی ها تنها 3 هفته ی دیگر ادامه پیدا کنه اونوقت پرسپولیس قهرمان لیگ برتر می شد!
انصاری فرد واقعا در سال گذشته نشون داد که یک مدیر فوتبالی - که خودش هم زمانی از طراز اول های فوتبال این مملکت بوده- چه تفاوتی با سایرین داره و همه برایند کار انصاری فرد رو در انتهای فصل دیدند. یادمون باشه که این همون پرسپولیسی بود که فصل قبل کسی میل نداشت بره ورزشگاه و بازی هاش رو تماشا کنه و گاهی با عده ی زیر 10 هزار نفر هوادار مواجه بود ولی امسال همه چیز تغییر کرد و همه ی پرسپولیسی ها هم آخر کار خوشحال و راضی بودند چون ساختار مناسبی رو در مدیریت تیم محبوب شون دیدند. به نظرم اگر پرسپولییس برای سال آینده هم بتونه با پوشش مناسب مالی و پرداخت بدهی های از پیش باقی مانده بهترین نفرات رو به استخدام در بیاره در لیگ برتر هفتم مدعی اصلی قهرمانی خواهد بود بی برو برگرد.
خوب، بعد از این نطق خشک بنده حالا می شه کرکری ها و کل کل های دوستانه رو ادامه داد...!