• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
خیالی نیست چون دوستان پرسپولیسی هم تو این تاپیک و هم در پیام خصوصی از من خواستن که بی خیال بشم من هم فعلا تموم میکنمش ....
ولی من نه به کسی بی احترامی کردم و نه حرف غیر منطقی زدم شاهد من هم پست های قبلی ....
در ضمن اگر بعد این کسی کوچکترین توهینی به پرسپولیس و بازیکنانش و هوادارانش بکنه با من طرف .....

FINISH

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میدونم که با چند تا زبون نفهم طرف شدم - پس من کوتاه میام . چیزی نمیگم - چون اینجوری که معلوم شد لیاقته جواب دادن به پست هاشونم ندارن --- واقعا براتون متاسفم ---

خاک بر سر تیمی کنن که طرفدارانش مثل بعضی ها باشن - که خوب میدونن منظورم کدوماشونن

آفرین و هزاران درود بر استقلال - قهرمان نشدیم ولی بازم درود بر استقلال با بازیه جوانمردانه ای که انجام داد - در این بازیه بسیار حساس نشون داد که مهمترین معیار همون جوانمردی است نه برد و باخت -- درود بر تو ای استقلال قهرمان

لنگ بعد از 116 هفته در صدر :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

اگه واقعا غیرت داشته باشین الان فقط باید سکوت کنید و هیچی نگید تا بیشتر از این ...............

اینم جواب من بعد از پست های این افراد

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:l::lol::lol::lol::lol::::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تموم شد ، با همه قشنگی ها و تلخی هاش!!!به همه بازیکنا خسته نباشید میگیم ، بازم با غیرت بدون کوچکترین امکانات تیم اینجا اومد خیلی خوب بود!!!و یه خسته نباشید اساسی برای صمد مرفاوی که با همه فشاری که روش بود تیم و تا اینجا آورد!!حالا باید یه تیم قوی بسازیم با مدیریت حاجی که تو آسیا حرف اول و بزنه!!!!

استقلال با تمام وجود دوستت داریم

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
درود بر استقلال با بازیه جوانمردانه ای که انجام داد

:lol:l::lol:

ما كه بازي جوانمردي از استقلال نديديم همش دعوا دارند وخشن هستند:D
اما دوست عزيز توپست زدن يكم رعايت كن :D

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
صمد متشکریم...

سرمربی که تک و تنها یک تیم نصفه و نیمه را که یک خائن برای تخریب استقلال بسته بود را تا نزدیکی قهرمانی کشید؟
سایپا با 1 میلیارد تومان خرج
پرسپولیس با بیش از 2 میلیارد
استقلال اهواز که تنها 3 بازیکنش را 900 میلیون تومان خرید
اما استقلال چی؟
صمد خیلی برای این تیم زحمت کشید
یادمون نمیره وقتی نظری جویباری و قلعه نوعی برای اردوی تیم پول نفرستادند و مرفاوی از جیب خودش هزینه ها را پرداخت
یادمون نمیره خیلی فداکاری های دیگش رو

صمد متشکریم

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
:D

:f34r:

من هیچی نمیگم - شما فقط و فقط بازیه امروز رو اگه میدیدی با من موافق بودی

به خصوص کاری که فکری کرد - اونم تو این بازیه حساس ! :eek:

پس سر خودتونو گول نمالید

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
میدونم که با چند تا زبون نفهم طرف شدم - پس من کوتاه میام . چیزی نمیگم - چون اینجوری که معلوم شد لیاقته جواب دادن به پست هاشونم ندارن --- واقعا براتون متاسفم ---

خاک بر سر تیمی کنن که طرفدارانش مثل بعضی ها باشن - که خوب میدونن منظورم کدوماشونن

آفرین و هزاران درود بر استقلال - قهرمان نشدیم ولی بازم درود بر استقلال با بازیه جوانمردانه ای که انجام داد - در این بازیه بسیار حساس نشون داد که مهمترین معیار همون جوانمردی است نه برد و باخت -- درود بر تو ای استقلال قهرمان

لنگ بعد از 116 هفته در صدر :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:l:

ادب استقلالی ها در همین حد است

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اوه احتمالا" گزارشگر مادر مردگي با استقلال داره كه اين همه تماشاگر مشتاق رو نديده ..شايد هم بعضيهاشون (مسلما" شما نه) ارزش ديده شدن نداشتن..
هان نظر شما چيه استاد آمار؟!

ببين ما اگه قهرمان شديم لااقل آسياشو رفتيم !
شما كه تا همين پارسال تو كف قهرماني بودين چي ؟!
در ضمن مگه قهرماني در ايران چه سودي داره به جز زفتن به آسيا؟! كه شما با درايت جناتب قلعه نوعي از همين هم محروم شديد ..
اين كل كل مصداق آيه ياسين تو ...
بيخيال بابا ! بهتره كمي منطق رو هم ببينيد !
درسته كه پرسپوليس پارسال و خيلي سالهاي ديگه تو ليگ برتر تيم ضعيفي بوده ولي شك نكن كه امسال از استقلال خيلي سرتر بوده خيلي !
همون به ضم شما .. كثيف خوب آوردنتون بالا !!

جوابتو تو پست های قبلی دادم بچه جون میتونی بری دوباره بخونی ....
در ضمن پست های من برا خودم کپی پست نکن . ادب و شعور که نداری سواد نوشتن رو داری که !

یه فراخوان میدم پرسپولیسی ها میان همینجا لهت میکنن پس برای بار آخر میگم مودب باش

می خندیم ... :lol::rolleyes::D;):p
کلا هرچی پست بزنی جوابت همین میشه!

اما دوست عزيز توپست زدن يكم رعايت كن :D

ادب پرسپولیسیها هم در همین حد است

شرم آوره

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22

شرم آوره
قبل از هر چیز که می خندیم! :lol::D:rolleyes::p
بعدش هم که شماها فعلا برید حالش رو ببرید که رفتید زیر پرسولیس! جام حذفی هم که هوتوتو ... آسیا هم که خبری نیست ، که اگر بود هم ضایع بازی می شد مثل امسال!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
قبل از هر چیز که می خندیم! :lol::D:rolleyes::p
بعدش هم که شماها فعلا برید حالش رو ببرید که رفتید زیر پرسولیس! جام حذفی هم که هوتوتو ... آسیا هم که خبری نیست ، که اگر بود هم ضایع بازی می شد مثل امسال!

جیگرتو

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259

شرم آوره

به نظر من هر كسي اين حرف رو بزنه ديگه از استقلالي شنيدن يه چنين حرفي نوبره واقعا . رفيق مي گم يه بار تماشاي بازيه تيمت برو بعد بيا اظهار لطف كن . پيشنهاد مي دم يه دوتا چوب پنبه هم با خودت ببري كه وقتي طاقتت به خاطر اظهار محبت تماشاچي ها به بازيكن ها و مربي طاق شد بكني تو گوشت ...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

جناب fade-to-black عزیز لطفا بیشتر مراعات کنید،‌ ظاهرا شما کل کل رو با بی ادبی و احیانا از بین بردن رقیب به هر قیمتی اشتباه گرفته اید. پیشنهاد می کنم از تیم محبوب تون دفاع کنید و حتی اگه دوست دارید در موردش غلو کنید اما حرمت محیط فورم و کاربران اینجا رو نگه دارید. اصل بر اینه که بتونیم ساعاتی رو در کنار هم به صورت مفرح و با نشاط بگذرونیم و چه بحثی بهتر از فوتبال و کرکری های متداول اون اما در چارچوب ادب و نزاکت. ممنون از توجهی که خواهید کرد.

اما نظر من در مورد استقلال:
استقلال تیم خیلی خوبی بود و اوایل نیم فصل دوم هم خیلی خوب کار کردند ولی متاسفانه گرفتار مشکلات مدیریتی شدند و در انتها نتونستند نتیجه ی لازم رو بگیرند و این تقصیر صمد مرفاوی هم نیست. همین بازیکن ها اگر با مدیریت بهتری هدایت می شدند الان قاعدتا می بایست قهرمان لیگ می شدند بدون اینکه لازم باشه کار به بحث داوری و این صحبت ها کشیده بشه.

در مورد پرسپولیس:
بسیار خوب کار کردند. من حتم دارم اگر قرار بود بازی ها تنها 3 هفته ی دیگر ادامه پیدا کنه اونوقت پرسپولیس قهرمان لیگ برتر می شد!
انصاری فرد واقعا در سال گذشته نشون داد که یک مدیر فوتبالی - که خودش هم زمانی از طراز اول های فوتبال این مملکت بوده- چه تفاوتی با سایرین داره و همه برایند کار انصاری فرد رو در انتهای فصل دیدند. یادمون باشه که این همون پرسپولیسی بود که فصل قبل کسی میل نداشت بره ورزشگاه و بازی هاش رو تماشا کنه و گاهی با عده ی زیر 10 هزار نفر هوادار مواجه بود ولی امسال همه چیز تغییر کرد و همه ی پرسپولیسی ها هم آخر کار خوشحال و راضی بودند چون ساختار مناسبی رو در مدیریت تیم محبوب شون دیدند. به نظرم اگر پرسپولییس برای سال آینده هم بتونه با پوشش مناسب مالی و پرداخت بدهی های از پیش باقی مانده بهترین نفرات رو به استخدام در بیاره در لیگ برتر هفتم مدعی اصلی قهرمانی خواهد بود بی برو برگرد.

خوب، بعد از این نطق خشک بنده حالا می شه کرکری ها و کل کل های دوستانه رو ادامه داد...! :D

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یک چیزی رو هم اضافه کنم:
در این چند وقته خیلی در حق علی علیزاده اجحاف شد و هر کی رسید فقط گفت اومده اوت بندازه و فوتبال رو باید بگذاره کنار و ...! این واقعا انصاف نیست، خوب اون هم مثل هر کس دیگه در بازی با سایپا بد شانسی آورد و توپ هاش گل نشد و گرنه الان ناجی فراموش نشدنی استقلال لقب می گرفت! مخصوصا از این مزدک میرزایی شاکی شدم که در بازی استقلال و پاس وقتی مرفاوی خواست علیزاده رو بفرسته داخل زمین مزدک گفت:
استقلال یک اوت انداز رو در این لحظات وارد زمین می کنه! (یعنی هیچ ارزش دیگه ای نداره!)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
lzthtzmmz3zzvnq3mqji.gif

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پرسپولیس سولاخه :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

........................................................................ لق لنگیها

استقلال سرور پرسپولیسه و خواهد ماند برای همیشه - البته اگه پرسپولیس تا چند سال دیگه وجود داشته باشه:lol:

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
پرسپولیس سولاخه :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

........................................................................ لق لنگیها

استقلال سرور پرسپولیسه و خواهد ماند برای همیشه - البته اگه پرسپولیس تا چند سال دیگه وجود داشته باشه:lol:

شرم آوره

فکر نکنم لازم باشه من نظری بدم! هر دو پست از جناب fade-to-black کاملا گویا هست!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من این دستمون fade to black زیاد منطقی نیستند.

وقت طلاست
دانشمند جان هیچ وقت ، وقت باارزشت رو بیهوده با میاحثه با بی منطقان تلف نکن.

es esii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
longi boro gomsho longi boro gomsho --- beyne hameye teamaye donya eshgh ast esteghlaaaaaaal eshgh ast esteghlaaaaaaaaal ------ 4 sal zire ma bodin hala omadin shakh shodin --- sale bad ba bargashtane enyaty va samere miterekonimeton ---- akbarpor ham ke hast-- damesh garm kheyli ba gheyrate

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا