• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
دوستانی که میخوان کل کل کنند بیان تو این تاپیک هی کلوپ هارو بهم نریزین.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با این شرایطی که پیش اومد حتی بعید نیست که پرسپولیس رو در پایان بالای استقلال هم ببینیم.

البته امکان قهرمانی خیلی پایینه

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
استقلال چه قهرمان بشی چه نشی

همه دوستت داریم :rolleyes:

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
استقلال چه قهرمان بشی چه نشی

همه دوستت داریم :rolleyes:

ميگم اينكه 30 هزار نفر بيشتر نرفتن ورزشگاه به خاطر دوست داشتن زياده ؟! :lol::D
يا نكنه همين قدر بيشتر طرفدار نداره؟!:rolleyes:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
حکایت استقلالی ها شده ضرب المثل مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید هم می ترسه!!

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ميگم اينكه 30 هزار نفر بيشتر نرفتن ورزشگاه به خاطر دوست داشتن زياده ؟! :lol::D
يا نكنه همين قدر بيشتر طرفدار نداره؟!:rolleyes:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

جالب اینجاست که آماره درستی هم ندارید:lol:

یک شنبه بازی با سایپا خود به عینه شاهد حدود 65 هزار نفر طرفدار استقلال بودم که نصفه اونها قبل از ساعت 1 اومده بودن - حالا بقیه بازیها بماند بخصوص حساس ترینهاش :cool:

پس سر خودتو گول نمال :lol:

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امیدوارم که حالا دیگه افراد خوش خیالی که تا بحال وجود مافیا سرخ رو توهم و خیال فرض می کردند پی به این دستهای پشت پرده که می خواهند استقلال را نابود کنند برده باشند.

چند سال است که داد میزنیم این مافیا با در اختیار داشتن انواع اهرمها مثل

1- داوران خودفروخته (نمونه اش خداداد افشاریان و رحیمی مقدم و......)

2- رسانه های وابسته مثل رادیو تلویزیون وروزی نامه ها- 3- حذف تعمدی و از روی کینه استقلال از آسیا توسط فدراسیون بی در وپیکر وابسته به آنها ( تا جایی که تکیه کلام تمام مجریهای لنگی تلویزیون(که از روی خوشحالی ادا میشه)و حال همه رو بهم میزنه اینه: " تیم سپاهان تنها! نماینده ما در آسیا"-

4- تعیین هیئت مدیره غیر مسئول و غیر کارشناس و درنهایت هم رها کردن استقلال بدون هیچ پشتوانه ای در میانه فصل و فقط با گفته های مسخره بی سر وته وجهت دار علی آبادی لنگی که فقط جهت ایجاد حاشیه در تیم ما که صدرنشین لیگ بود زده میشد -

5- وجود تیم برانکو ( به جای تیم ملی واقعی و باند بازی های دائی و وابستگانش در این تیم و یا تیم ناامید باندباز معروف لنگی یعنی پنجعلی که موجب شد تا 36 سال منتظر حضور در المپیک و حسرت آن بمانیم و لیست سیاه فدراسیون در مورد بهترین بازیکنان و جوانان این آب و خاک شاغل در استقلال( که از تیم قهرمان ومحبوب ایران یعنی استقلال هیچ نامی در این دو تیم دیده نشد وسرنوشت آن تیمها را هم که از اول قابل پیش بینی بود دیدید). ووووووووو

بهر حال امسال هم دیدید که در این 5 هته پایانی تیم ته جدولی ومرده لنگی منحوس را که 12 امتیاز از اس اس عقب بود به بهای قربانی کردن بهترین تیم ایران یعنی استقلال زنده کردند و حالا مدعی قهرمانی!!!!!!!

و از طرفی تیمهای پولکی و بدون پشتوانه مردمی مثل سایپا و استقلال اهواز را هم بالاتر از استقلال قرار داده اند.

تا کی می توان این همه ظلم را دید و لب فرو بست . تا کی باید شاهد انواع فساد ونامردمی بود وخاموش نشست. تا کی؟

برای بر خاک مالاندن پوزه کثیف این مافیای سرخ در بازی آخر تیم محبوب و مردمی خود در مقابل تیم نظامی پاس با تمام قوا به میدان خواهیم آمد . ما از پر افتخارترین تیم محبوب آسیا یعنی استقلال تا ابد و برای همیشه تا پای جان حمایت خواهیم کرد چرا که ما میدانیم قهرمان واقعی استقلال است .

به امید پیروزی حق بر باطل کینه جو وشب پرست. مطمئن باشید بزودی با کنار زدن این ابرهای سیاه موقتی آسمان دوباره آبی خواهد شد آبی آبی مثل دریا و خورشید ما دوباره از مشرق زمین سر بلند خواهد کرد.

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
البته تو این یکی دو هفته داوریها یه مقدار حرف و حدیث داشته!!!

ولی استقلال با دستای خودش کار رو به اینجا رسوند...هنوزم ناامید نیستم از قهرمانی.

به هر حال استقلال رو برای همیشه دوست دارم...هر جا که باشم...هر جا که باشه.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
مطمئن باش حالم از تو خیلی بهتره :D
از این که مطمین نیستم چون پست هات چیز دیگه ای رو نشون میده !
من کسی هستم که تقریبا نصف بازیهای استقلال رو از نزدیک ( استادیوم ) دیدم و پا یا پا تا اونجائی که توانم بوده با استقلال بودم و همیشه به این موضوع افتخار میکنم

فکر کنم جزوه ماموران نیروی انتظامی هستی که پشت به زمین وامیستن چون بازیهایی که شما میبینبد با اون چیزی که بقیه میبینند فرق داره و شاید هم شما در مورد لیگ محلات و یا مسابقات راگبی و یا هندبال نظر میدید ....
پرسپولیس اگه عرضشو داشت علیزاده رو برای خودش نگه میداشت

واقعا چقدر استقلال با عرضه هستش .... اوهــــــــ چقدر شما فوتبالی هستیــــــــــــن ، بار فوتبالی شما
واقعا زیاده .... حیف شد علیزاده رو از دست دادیم .......:lol::lol::D:lol::lol:

در اواخر لیگ 84-85 و جام حذفی سال گذشته علیزاده رو حتی بهش اجازه تمرین کردن نمی دادن
مایه ننگ فوتبال پرسپولیس بود و انداختیمش بیرون

در ضمن اصلا هم خوشم نمیاد با اشخاص زپرتی و dogmatic ی مثل بعضی ها کل کل کنم که فکر نکنم از فوتبال کوچکترین چیزی بارشون باشه

پس بیشتر حواست رو جمع کن

بازم میگم مواظب الفاظت باش اینجا خونتون نیست و من هم برادر یا پدرت نیستم

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
البته تو این یکی دو هفته داوریها یه مقدار حرف و حدیث داشته!!!

ولی استقلال با دستای خودش کار رو به اینجا رسوند...هنوزم ناامید نیستم از قهرمانی.

به هر حال استقلال رو برای همیشه دوست دارم...هر جا که باشم...هر جا که باشه.

کارت درسته امیدوار باش .......: D:D

اتفاقاً من هم دارم به استقلال علاقه مند میشم واقعا تیم باحالی هستش ....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بابا این دوستان استقلالیمون هی از این علیزاده بد میگن. خداییش استقلال چند تا گل رو با اوت دستی های علیزاده به ثمر رسونده. چند تا بازی رو با اوت دستی هاش برده ؟ آمارشو دارید ؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
خود علیزاده که می گفت 16 امتیاز به تنهایی گرفته! پربیراه نمی گفت ها!
اگر استقلال همین علیزاده رو نداشت الآن رده نهم جدول زیر مس کرمان و بالای فجر سپاسی بود...

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من خودم استقلالیم اما باید قبول کرد که استقلال جاش بالای جدول نیست ... همه بازی هاش رو با شانس برده .
سر مربی هم که اصلا حرفش رو نزنین که مایه ی ننگ ...
استقلال رو خیلی دوست داشتم ولی از وقتی که این مرفاوی شده سرمربی حالم ااستقلال به هم می خوره.
اگر علی علیزاده نبود استقلال سقوط می کرد .
نه استقلال نه پرسپولیس نه هیچ تیم دیگه ی ایران ارزش کل کل کردن رو ندارن.

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقای xpin پاسخ به جوابهای تو هیچ ارزشی برای من نداره :hmm:- چون از یک پرسپولیسی مثل تو جز این انتظار نیست و کارت فقط به حاشیه کشوندن تاپیک و پست ها هست نه هدف دیگری ...

ولی امیدوارم پستی که میزنی قبل از اینکه ارسال کنی یه چند بار بخونی و یه خرده - و فقط یه کمی فکر کنی که بعید میدونم این کار رو بتونی انجام بدی :lol:. و اینجا رو هیچ موقع با خونتون اشتباه نگیر و باز هم بهت میگم که من بابات نیستم !

حالا این مطالب رو بخون تا همه با هم بخندیم ::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

لنگ بعد از 116 هفته در صدر:lol:

تیم لنگ یونایتد بعد از هفته سوم دوره سوم لیگ برتر(عهد تیرکمون) رنگ صدر جدول رو ندیده بود که امروز آن هم موقتا برای 22 ساعت(با شونصد تا بازی بیشتر) به صدر رفته است

در ضمن قابل ذکر است در طول 160 هفته لیگ برتر لنگ حدود 10 هفته صدر نشین بوده است ولی استقلال همیشه قهرمان حدود40 هفته

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

جالب اینجاست که آماره درستی هم ندارید:lol:

یک شنبه بازی با سایپا خود به عینه شاهد حدود 65 هزار نفر طرفدار استقلال بودم که نصفه اونها قبل از ساعت 1 اومده بودن - حالا بقیه بازیها بماند بخصوص حساس ترینهاش :cool:

پس سر خودتو گول نمال :lol:

اوه احتمالا" گزارشگر مادر مردگي با استقلال داره كه اين همه تماشاگر مشتاق رو نديده ..شايد هم بعضيهاشون (مسلما" شما نه) ارزش ديده شدن نداشتن..
هان نظر شما چيه استاد آمار؟!

آقای xpin پاسخ به جوابهای تو هیچ ارزشی برای من نداره :hmm:- چون از یک پرسپولیسی مثل تو جز این انتظار نیست و کارت فقط به حاشیه کشوندن تاپیک و پست ها هست نه هدف دیگری ...

ولی امیدوارم پستی که میزنی قبل از اینکه ارسال کنی یه چند بار بخونی و یه خرده - و فقط یه کمی فکر کنی که بعید میدونم این کار رو بتونی انجام بدی :lol:. و اینجا رو هیچ موقع با خونتون اشتباه نگیر و باز هم بهت میگم که من بابات نیستم !

تیم لنگ یونایتد بعد از هفته سوم دوره سوم لیگ برتر(عهد تیرکمون) رنگ صدر جدول رو ندیده بود که امروز آن هم موقتا برای 22 ساعت(با شونصد تا بازی بیشتر) به صدر رفته است

در ضمن قابل ذکر است در طول 160 هفته لیگ برتر لنگ حدود 10 هفته صدر نشین بوده است ولی استقلال همیشه قهرمان حدود40 هفته

ببين ما اگه قهرمان شديم لااقل آسياشو رفتيم !
شما كه تا همين پارسال تو كف قهرماني بودين چي ؟!
در ضمن مگه قهرماني در ايران چه سودي داره به جز زفتن به آسيا؟! كه شما با درايت جناتب قلعه نوعي از همين هم محروم شديد ..
اين كل كل مصداق آيه ياسين تو ...
بيخيال بابا ! بهتره كمي منطق رو هم ببينيد !
درسته كه پرسپوليس پارسال و خيلي سالهاي ديگه تو ليگ برتر تيم ضعيفي بوده ولي شك نكن كه امسال از استقلال خيلي سرتر بوده خيلي !
همون به ضم شما .. كثيف خوب آوردنتون بالا !!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

جوابتو تو پست های قبلی دادم بچه جون میتونی بری دوباره بخونی ....
در ضمن پست های من برا خودم کپی پست نکن . ادب و شعور که نداری سواد نوشتن رو داری که !

مطمئن باش حالم از تو خیلی بهتره :D
از این که مطمین نیستم چون پست هات چیز دیگه ای رو نشون میده !
من کسی هستم که تقریبا نصف بازیهای استقلال رو از نزدیک ( استادیوم ) دیدم و پا یا پا تا اونجائی که توانم بوده با استقلال بودم و همیشه به این موضوع افتخار میکنم

فکر کنم جزوه ماموران نیروی انتظامی هستی که پشت به زمین وامیستن چون بازیهایی که شما میبینبد با اون چیزی که بقیه میبینند فرق داره و شاید هم شما در مورد لیگ محلات و یا مسابقات راگبی و یا هندبال نظر میدید ....
پرسپولیس اگه عرضشو داشت علیزاده رو برای خودش نگه میداشت

واقعا چقدر استقلال با عرضه هستش .... اوهــــــــ چقدر شما فوتبالی هستیــــــــــــن ، بار فوتبالی شما
واقعا زیاده .... حیف شد علیزاده رو از دست دادیم .......:lol::lol::D:lol::lol:

در اواخر لیگ 84-85 و جام حذفی سال گذشته علیزاده رو حتی بهش اجازه تمرین کردن نمی دادن
مایه ننگ فوتبال پرسپولیس بود و انداختیمش بیرون

در ضمن اصلا هم خوشم نمیاد با اشخاص زپرتی و dogmatic ی مثل بعضی ها کل کل کنم که فکر نکنم از فوتبال کوچکترین چیزی بارشون باشه

پس بیشتر حواست رو جمع کن

بازم میگم مواظب الفاظت باش اینجا خونتون نیست و من هم برادر یا پدرت نیستم ....

یه فراخوان میدم پرسپولیسی ها میان همینجا لهت میکنن پس برای بار آخر میگم مودب باش

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
کل کل گفتیم بکنین نگفتیم فراموش کنین که ادب و نزاکت هم هست !
لازمه که اینجام بیام و به شما دوستان عزیز بگم که طبق چیزی که هم در صفحه اول نوشته شده :

لازم به ذکر است که لطفا از بی احترامی به یکدیگر و بازیکنان دوتیم و مربیان دوتیم خودداری کنید

اینجوری تاپیک هم بسته نمیشود

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
كافيه ديگه ...
تا شخصا ادمين اينجا رو نياوردم ، تمومش كنيد ! بعيد ميدونم دلتون بخواد بن شين!
آخه شما دو نفر كه منطق همديگرو قبول ندارين خوب اصلا" بحث نكنين ..اگر هم ميخواين اينجا رو به اغتشاش بكشين ، شرمنده ، اينجا چت روم ياهو نيست هرچي دلتون بخواد بگين و رد شين. اينجا صاحاب داره.
پس تا صاحابش نيومده بهتره خودتون رو كنترل كنيد !

(Xpin جان عزيزم شما كوتاه بيا ديگه
dousing.gif
...اين ريش قرمز گرو ..مخلص هرچي پرسپوليسيه با مرامه!)(شمام تا پرسپوليسيا نيومدن بهتره تمومش كني !!
director.gif
outtahere.gif
)
همينجا ديگه بحث تمومه !!!!!!!!!
...THE END

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22

می خندیم ... :lol::rolleyes::D;):p
کلا هرچی پست بزنی جوابت همین میشه!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
كافيه ديگه ...
تا شخصا ادمين اينجا رو نياوردم ، تمومش كنيد ! بعيد ميدونم دلتون بخواد بن شين!
آخه شما دو نفر كه منطق همديگرو قبول ندارين خوب اصلا" بحث نكنين ..اگر هم ميخواين اينجا رو به اغتشاش بكشين ، شرمنده ، اينجا چت روم ياهو نيست هرچي دلتون بخواد بگين و رد شين. اينجا صاحاب داره.
پس تا صاحابش نيومده بهتره خودتون رو كنترل كنيد !

(Xpin جان عزيزم شما كوتاه بيا ديگه
dousing.gif
...اين ريش قرمز گرو ..مخلص هرچي پرسپوليسيه با مرامه!)(شمام تا پرسپوليسيا نيومدن بهتره تمومش كني !!
director.gif
outtahere.gif
)
همينجا ديگه بحث تمومه !!!!!!!!!
...THE END
تایید می کنیم !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا