SoheilStar
Registered User
دوستانی که میخوان کل کل کنند بیان تو این تاپیک هی کلوپ هارو بهم نریزین.
استقلال چه قهرمان بشی چه نشی
همه دوستت داریم![]()
ميگم اينكه 30 هزار نفر بيشتر نرفتن ورزشگاه به خاطر دوست داشتن زياده ؟! :lol:
يا نكنه همين قدر بيشتر طرفدار نداره؟!![]()
از این که مطمین نیستم چون پست هات چیز دیگه ای رو نشون میده !مطمئن باش حالم از تو خیلی بهتره![]()
من کسی هستم که تقریبا نصف بازیهای استقلال رو از نزدیک ( استادیوم ) دیدم و پا یا پا تا اونجائی که توانم بوده با استقلال بودم و همیشه به این موضوع افتخار میکنم
پرسپولیس اگه عرضشو داشت علیزاده رو برای خودش نگه میداشت
در ضمن اصلا هم خوشم نمیاد با اشخاص زپرتی و dogmatic ی مثل بعضی ها کل کل کنم که فکر نکنم از فوتبال کوچکترین چیزی بارشون باشه
پس بیشتر حواست رو جمع کن
البته تو این یکی دو هفته داوریها یه مقدار حرف و حدیث داشته!!!
ولی استقلال با دستای خودش کار رو به اینجا رسوند...هنوزم ناامید نیستم از قهرمانی.
به هر حال استقلال رو برای همیشه دوست دارم...هر جا که باشم...هر جا که باشه.
جالب اینجاست که آماره درستی هم ندارید:lol:
یک شنبه بازی با سایپا خود به عینه شاهد حدود 65 هزار نفر طرفدار استقلال بودم که نصفه اونها قبل از ساعت 1 اومده بودن - حالا بقیه بازیها بماند بخصوص حساس ترینهاش
پس سر خودتو گول نمال :lol:
آقای xpin پاسخ به جوابهای تو هیچ ارزشی برای من نداره :hmm:- چون از یک پرسپولیسی مثل تو جز این انتظار نیست و کارت فقط به حاشیه کشوندن تاپیک و پست ها هست نه هدف دیگری ...
ولی امیدوارم پستی که میزنی قبل از اینکه ارسال کنی یه چند بار بخونی و یه خرده - و فقط یه کمی فکر کنی که بعید میدونم این کار رو بتونی انجام بدی :lol:. و اینجا رو هیچ موقع با خونتون اشتباه نگیر و باز هم بهت میگم که من بابات نیستم !
حالا این مطالب رو بخون تا همه با هم بخندیم ::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
لنگ بعد از 116 هفته در صدر:lol:
تیم لنگ یونایتد بعد از هفته سوم دوره سوم لیگ برتر(عهد تیرکمون) رنگ صدر جدول رو ندیده بود که امروز آن هم موقتا برای 22 ساعت(با شونصد تا بازی بیشتر) به صدر رفته است
در ضمن قابل ذکر است در طول 160 هفته لیگ برتر لنگ حدود 10 هفته صدر نشین بوده است ولی استقلال همیشه قهرمان حدود40 هفته
آقای xpin پاسخ به جوابهای تو هیچ ارزشی برای من نداره :hmm:- چون از یک پرسپولیسی مثل تو جز این انتظار نیست و کارت فقط به حاشیه کشوندن تاپیک و پست ها هست نه هدف دیگری ...
ولی امیدوارم پستی که میزنی قبل از اینکه ارسال کنی یه چند بار بخونی و یه خرده - و فقط یه کمی فکر کنی که بعید میدونم این کار رو بتونی انجام بدی :lol:. و اینجا رو هیچ موقع با خونتون اشتباه نگیر و باز هم بهت میگم که من بابات نیستم !
از این که مطمین نیستم چون پست هات چیز دیگه ای رو نشون میده !مطمئن باش حالم از تو خیلی بهتره![]()
من کسی هستم که تقریبا نصف بازیهای استقلال رو از نزدیک ( استادیوم ) دیدم و پا یا پا تا اونجائی که توانم بوده با استقلال بودم و همیشه به این موضوع افتخار میکنم
فکر کنم جزوه ماموران نیروی انتظامی هستی که پشت به زمین وامیستن چون بازیهایی که شما میبینبد با اون چیزی که بقیه میبینند فرق داره و شاید هم شما در مورد لیگ محلات و یا مسابقات راگبی و یا هندبال نظر میدید ....
پرسپولیس اگه عرضشو داشت علیزاده رو برای خودش نگه میداشت
واقعا چقدر استقلال با عرضه هستش .... اوهــــــــ چقدر شما فوتبالی هستیــــــــــــن ، بار فوتبالی شما
واقعا زیاده .... حیف شد علیزاده رو از دست دادیم .......:lol::lol::lol::lol:
در اواخر لیگ 84-85 و جام حذفی سال گذشته علیزاده رو حتی بهش اجازه تمرین کردن نمی دادن
مایه ننگ فوتبال پرسپولیس بود و انداختیمش بیرون
در ضمن اصلا هم خوشم نمیاد با اشخاص زپرتی و dogmatic ی مثل بعضی ها کل کل کنم که فکر نکنم از فوتبال کوچکترین چیزی بارشون باشه
پس بیشتر حواست رو جمع کن
بازم میگم مواظب الفاظت باش اینجا خونتون نیست و من هم برادر یا پدرت نیستم ....
لازم به ذکر است که لطفا از بی احترامی به یکدیگر و بازیکنان دوتیم و مربیان دوتیم خودداری کنید
اینجوری تاپیک هم بسته نمیشود
می خندیم ... :lol:آقای xpin پاسخ به جوابهای تو هیچ ارزشی برای من نداره :hmm:- چون از یک پرسپولیسی مثل تو جز این انتظار نیست و کارت فقط به حاشیه کشوندن تاپیک و پست ها هست نه هدف دیگری ...
حالا این مطالب رو بخون تا همه با هم بخندیم ::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
لنگ بعد از 116 هفته در صدر:lol:
تیم لنگ یونایتد بعد از هفته سوم دوره سوم لیگ برتر(عهد تیرکمون) رنگ صدر جدول رو ندیده بود که امروز آن هم موقتا برای 22 ساعت(با شونصد تا بازی بیشتر) به صدر رفته است
در ضمن قابل ذکر است در طول 160 هفته لیگ برتر لنگ حدود 10 هفته صدر نشین بوده است ولی استقلال همیشه قهرمان حدود40 هفته
تایید می کنیم !!!كافيه ديگه ...
تا شخصا ادمين اينجا رو نياوردم ، تمومش كنيد ! بعيد ميدونم دلتون بخواد بن شين!
آخه شما دو نفر كه منطق همديگرو قبول ندارين خوب اصلا" بحث نكنين ..اگر هم ميخواين اينجا رو به اغتشاش بكشين ، شرمنده ، اينجا چت روم ياهو نيست هرچي دلتون بخواد بگين و رد شين. اينجا صاحاب داره.
پس تا صاحابش نيومده بهتره خودتون رو كنترل كنيد !
(Xpin جان عزيزم شما كوتاه بيا ديگه...اين ريش قرمز گرو ..مخلص هرچي پرسپوليسيه با مرامه!)(شمام تا پرسپوليسيا نيومدن بهتره تمومش كني !!![]()
)![]()
همينجا ديگه بحث تمومه !!!!!!!!!
...THE END