• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام/ خب به حول و قوه الهی شروع میکنیم بخش دیگه ای از سریال (منطق علیه کل کل/ کل کل برای هیچی) رو

در ابتدا بازم یه نکته خوب یادم میاد که بگم. چند سال قبل نمیدونم تو اف ای کاپ بود یا جام خیریه یا.. یه تیمی با آرسنال بازی داشت که خیلی گمنام بود. ولی مربی تیمشون قبل بازی حسابی رجز خونی میکرد و ادعای برد داشت و ... بعد از بازی که باختند البته خفن ازش پرسیدند که پس چرا قبل بازی این همه کری خوندی/ گفته بود خب من میدونستم که اینطوری میشه و من بعد بازی حرفی ندارم که بزنم برای همین قبل بازی حرف زدم. درست هم هست تا آدم نباخته میتونه حرف بزنه دیگه. پس دوستان / تو بی کانتینیو.
خب همون خلق و خو هست که باعث میشه بگن فلانی باند باز هست دیگه. مگرنا ما که به روتون نیاوردیم مثلا چرا بازی با استقلال اهواز، اونها مثل مجسمه وایساده بودن تا شما برید 6 تا بزنید ! قریب هم کاملا یادمه که آدم سالمی بود ! یکی اون سالم بود یکی غمخوار مدیر سابق تیم ما ! :دی

انصاری هم یه مایه دار بود مثل هدایتی. ولی چقدر خرج کردن و چقدر برداشتن خیلی جواد جان مهم هست !

اون 6 تا به نظر خود من یه اتفاق بود. چون اونها از گل سوم که خوردند دیگه وا رفتند.ولی ما سالی دو سه تا بازی اینطوری داریم که یهو تیم میترکونه. حالا اون که خوب بود بازی بدتر از این تو لیگ شده. مثل اون بازی ای که پرسپولیس 5 تا به برق زد. (اگه اشتباه نکنم برق بود با احمد زاده که گفت اینها دوپینگ کردند.) حالا به هر ترتیب.مهم نیست از نظر من اینها ربطی به باند بازی نداره. مثلا کی فکر میکرد استیل 5 تا بخوره؟ اونها که این همه ادعا هم دارند.تیم کوچیکی هم نیستند.
باندها جاهای دیگه ای هست. میگم

پیارسال چه بلایی سر شما آوردن ؟ داورها و فدراسیون سر شما بلا آوردن ؟! مشتی داوری که 24 ساعت به نفعتون بود ! وقتی کاپیتان سابقتون میاد میگه فلانی اون سال گفت بد بازی کنید، بعضی ها هم بد بازی کردن دیگه شکایت نداره که !

خب کلا از کل کل منطقی خارج شدیم. شما برو ببین استقلال تو اون فصل کلا در بازیهای داخلی بعد از 40-45 تا بازی 3-4 تا پنالتی براش گرفتند و حدود 17 تا پنالتی مسلم رو نگرفتند/ کارتهای بی جهت و البته اینو خودم قسم میخورم که هر بازی دو تا آفساید صد در صد اشتباه ، که دو تا تک به تک ما رو میسوزوند. این قضیه تو فصل قبلترش یعنی زمان حجازی هم بود. علاوه بر این اضافه کن که حدود دوازده تا پنالتی علیه ما گرفتند که چی؟ که تیم بد گل میخوره.
حسام جان از دردانه بودن نمیتونید فرار کنید. من اینو تو رادیو / تلویزیون/ روزنامه/ خود فدراسیون/ و حتی تو فرق گذاشتن بین هوادارا تو استادیوم هم دیدم زیاد. مثلا شما ببین تلویزیون رسانه بی طرف برد پرسپولیس تو دربی قبل رو آخر شب دوباره پخش کرد. این یعنی چی؟ والا من یادم نمیاد تو این همه سال یه بار همچین کاری برای اس اس کرده باشند. مثلا تیم شما به ملوان باخته. ریزترین صحنه ها رو تو نود نشون میدند که بگند باخت علتش داوری بود. بابا خداییش اونها خوب بودند و بردند/ پیش میاد دیگه. حالا طرف اینکه استقلال ده نفره نباخته اونم تو قم رو ول کرده میره مذخرفات مرادی (سرپرست صبا) رو زوم میکنه که باید بیست میخورد/ خوشحالند مساوی شده و یا جایگاه خبرنگاران و حرفهای اون شماره 16 نادون رو. بابا اینها ریزه کاریه. مثل اینکه پرسپولیس باید تو وقت و روز بهتری بازی کنه که طرفداراش بهتر بتونند بیان. دیگه واضح تر از این که تو دربی هم روبرو جایگاه رو میدند به شما هم نصف خود جایگاه رو؟ خودم تا حالا چندیدن بار دیدم که طرف استقلال جا بود و استقلالی ها رو راه ندادند او ن طرف جا نبود ولی راهشون میدادند.((( اینها مثل خطاهای کوچیکیه که داور وسط زمین میگیره / 4 تا پرتاب اوت اشتباه اعلام کردند روحیه تیم رو خراب و عصبی میکنه. حتما لازم نیست یه پنالتی باشه تا به چشم بیاد)))

چقدر چقدر اوضاع این تیم عزیزتون قمر در عقرب هست که کاپیتان سابق میاد اینجوری میکنه ! کل پیشکسوت ها با هم درگیر هستن. دیگه گنده تر از ناصر حجازی دارید ؟ طرف دیروز میگفت فتح الله زاده فلان هست، فرداش حکم گرفت حاجی شد رفیق شیش و هشتش ! :دی

روشن میاد میگه فلانی باید بیاد تو رستوران من کار کنه، فردا میاد میشه رفیق حاجی !

کل یوم تیمتون همین بوده و هست ! حالا میگی داوری و ... اینا باز ؟

چاکرم !

اینها قضایا تو کل فوتبال ما اپیدمی شده/تو تیم شما هم هست/ مگه پروین که پروین بود با خوشی از تیم رفت؟ مگه پنجعلی همیشه از وضع تیم انتقاد نمیکنه؟ مگه دایی یحیوی رو به احمد رضا ترجیح نداد؟/ این دیگه همه جایی شده. قبول دارم که وضعیت باند بازی تو استقلال از تیم ملی چیزی کم نداره. باند هم نیست یه جور رقابت ناسالمه. همه دوست دارند خودشون تو کار باشند. جدا یه مشکل اساسی ما همینه که این همه غیر استقلالی و ضد استقلالی به تیم ضربه میزنند و ما علاوه بر اون باید از خودی ها هم بکشیم. قضیه همین پژمان نوریه دیگه. یه سالی یادمه ما نصف گلهایی که خوردیم از بازیکنهای سابق خودمون بود / حتی مومن زاده هم که من خیلی دوسش داشتم به تیممون گل زد با پیرهن فولاد.

توپ بستن هم که همون قضیه بازی با مجسمه هست عزیز من !

به فرض هم که توپ بسته باشید. چه فایده داره تیم بیاد به استقلال اهواز 6 تا بزنه، بعد بره به فلان تیم خوب ببازه ؟ اون فصل شما کدوم تیم خوب رو بردید و نتیجه خوب گرفتید؟ وقتی 6-6 تا میزدید بعد از بارسلون بهترین خط حمله دنیا رو داشتید، 2 روز بعدش که سواد نداشته مربیتون ته کشید و سانترهای خسرو حیدری اونجایی که باید نمیرفت، فدراسیون کثیف شد و داوری ضد استقلال ؟! نه عزیز من ! این میشه قهرمانی شانسی !

ولی تیمی که 6 تا ازش کم میکنن، یک نیم فصل هم نمیبازه، آخرش هم با امتیاز قهرمان میشه، اون قهرمانی میشه قهرمانی !

بزرگ مایی !

خب تیم حریف رو لوله کنیم میگید باند بازیه که توضیحش رو دادم/ این مربی کلا تیمهاش این فرمی بازی میکنند. من یادمه قبل از این حرفها با تیم برق تهران تو جام حذفی جلو پرسپولیس به گل طلایی در دقایق پایانی باخت. عرض شود که شما خط حمله سپاهان رو ببین پارسال چند تا زد! تیمش خوب گل میزنه و البته در دفاع به زمان لیگ آزادگان برمیگرده. کلا راحت میشه به تیمهاش گل زد. ولی خب گل اول رو که میزنه معمولا بازی از 50-50 خارج میشه و کافیه تو یه بازی دو -هیچ جلو بیافته دیگه تو ایران تیمها بعد دو گل روحیه رو میبازند و کارش راحت میشه. ولی اگه حریف کار رو با حمله شروع کنه و به گل برسه کارش خراب میشه. هفته ها آخر هم گل میزدیم پنالتی میکردند و داور نمیگرفت / یعنی چون خیالشون راحت بود داور برای استقلال پنالتی نمیگیره راحت خطا میکردن. یه گل هم که میزدند کار خراب میشد.

دیگه جواد جان تماشاچی میریزه وسط زمین بازی رو میکنن 3-0 به نفع شما دیگه آخرشه عزیز من :دی
تماشاچی باید جنبه باخت داشته باشه. دو روز پیش طرفدارای پرسپولیس داشتند تیمشون رو بی غیرت قلمداد میکردند / یه توپ میرفت تو گل میشند اسطوره غیرت؟ این جوگیر بودن ما ایرانی ها رو میرسونه. بازی برده رو از دست دادید طرفداراتون ریختند تو زمین. واضحه! الان ما 3-0 از سپاهان جلو افتادیم - 3-3 شد. باید میریختیم تو زمین ؟ خب 3-0 میشد دیگه
نه دیگه !

تو داری میگی پرسپولیس مورد توجه فلان قشر هست و استقلال نیست ! تیم شما از اولش حکومتی بود و پرسپولیس مال مردم ! الان 2 تا تیم ولی یکجور هستند. چطوری میگی صدا و سیما پشت پرسپولیس هست ؟ چرا صدا سیما از پرسپولیس حمایت میکنه ؟ چرا رسانه ها حمایت میکنن ؟ همین خبرورزشی پر تیراژ ترین روزنامه ورزشی ایران کم کوبید کاشانی رو ؟
اینو توضیح دادم بالا
همون آقای دادکان تو برنامه نود کم کوبید پرسپولیسی ها رو (کاری به درست و غلط بودنش ندارم ها). ولی اینی که میگی اینا حمایت کنن پس فلان هست، جواد جان دیگه حرف بی منطقی هست، حتی تو کل کل !
نه دادکان فرق داشت.

ببین داداش گلم/ دادکان تو نود همه حرفهاش رو میشه سه دسته کرد.
یک : یه قسمتهاییش به دفاع از عملکرد خودش بود/ که حقش بود بگه و بحثی نیست از خودش گفت
دو: یه قسمتی هم دردهای ورزش و فوتبال بود/ مثل بخشهایی از حرفهای مایلی کهن.
سه: اون قسمتی که به پرسپولیس ربط داشت: برمیگرده به همین که دلش برای تیم و طرفدارش میسوزه/ مگه تیم خوب کار میکرد؟ کلا وقتی تیمی خوب کار میکنه ازش انتقاد نمیشه. همن حسن روشن استقلال که شما مثال زدی تا وقتی استقلال ببره یه خط هم ازش تو روزنامه ها نمیبینی/ دو تا بازی که نبره مصاحبه تصویری هم میکنه. دادکان تو اون روزها یکی از همین اطرافیانی بود که شما بالا برای استقلال مثال زدی.

چرا عزیز من ! پا راستی که با پای چپ اونجوری بزنه خاص هست !
بهرحال ما علی کریمی داشتیم نذاشت پروین سکته کنه. ولی شما کسی رو نداشتید که نزاره صمد خانتون ناخن هاش رو نخوره از حرصش !

آره جواد جان زمستون سردی بود ! یادش بخیر تیمتون لوله شده بود برای اینکه یه حرکتی بکنید که 3-4 تا دیگه نخورید به برومند گفتید برو جلو ! :lol:

نفسمی داآش

شما همین شوت آقا کریم رو یادتونه گلر عزیزتون n متر پرید و بهش نرسید !؟

این هفته یکی دیگه در راهه عزیزم !
صمد مشکلاتش ریشه در جای دیگه ای داشت. خصوصیات شخصیش مانع رشدش شد. مثلا خیلی زود میترسید نتیجه رو از دست بده و تیم رو دفاعی میکرد. مثلا اینکه گذشت بار منفیش زیاد بود و حرف حقش رو هم نمیزد چه برسه که بخواد برای تیمش امتیاز مثبت بیاره. تو کار غیر فوتبالی منظورمه / مثلا دو تا مصاحبه که برای تیم حاشیه امنیت بیاره و ...

این کریم که شما میگی / خدا وکیلی و حقیقتا/ به غیر گلی که اینبار زد. در دربی ها همیشه باعث و مسبب گلهایی بوده که خوردید. نمونه اش بازی که 2-1 باختید که سامره/فکری 70 متری/ و عیسی گل زدند. جفت گلها با سوتی و خطای کریم بود. و ی گل امیرحسین که از کریم فرار کرد و یا یکی از گلهای روانخواه سه فصل قبل. حالا ببینیم طبق امار سوتی میده یا طبق حوادث ..؟ کلا بعید میدونم بهش بازی بده/ دایی ریسک نمیکنه.
یادش بخیر ادموند اختر و فرد ملکیان/ اون موقع ما خونمون تو 16 متری مجیدیه بود و بچه محل فرد بودیم. اون روزی که تو دربی گل زد عجب محلی داشتیم/ حیف که مساوی شد.
یادمه بازم تو یه زمستون یرد علی اکبر پور از وسط زمین تک به تک شد و یک -هیچ بردیم. تو مصاحبه خوندم ازش که گفته بود وقتی تک به تک شدم به خودم گفتم گل که زدی خوشحالی نکن. ژست بگیر. وقتی گل و زدم و قیافه پرسپولیسیها رو دیدم نتونستم خوشحالی نکنم.
یادمه ....
قبلا هم گفتم/
اصلا تو گل قشنگ بحث بی فایده هست/ شما خیلی پنالتی زدید. ولی ما گل زدیم.

همه اینها رو گفتم که بگم با این که فکرت قرمزه چش مایی!

راستی مهران هم یک سری سوال کرد جواد جان ! همون قضیه اسطوره و اینا ! بهرحال دیگه ... :دی
آی عمو مهران/ فکر کردم با من نبودی./

داداش اسطوره تا دلت بخواد داریم بگو با چه حرفی بگم ؟ اسم کوچیکش با اون حرف باشه یا فامیلش؟
از ناصر خان و اصغر داداش و خود منصورخان بگیر بیا تا همین برادران مظلومی / و نسل جدیدتر هم داش جواد گلم / علی منصور و فعلی هم به قول فرزاد شیر فرهاد/
چطور؟ شما ندارید ؟ دارید که علی دایی و دو یا سه تا دیگه :دی مثلا نیکبخت/ یحیوی/ مهدی شیری/ بابا شیث :خیلی دی

97b1ae1f409849939bf4.jpg
97b1ae1f409849939bf4.jpg
97b1ae1f409849939bf4.jpg
------------------------
به پایان امدیم دفتر حکایت همچنان تو بی کانتینیو

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام/ خب به حول و قوه الهی شروع میکنیم بخش دیگه ای از سریال (منطق علیه کل کل/ کل کل برای هیچی) رو

قشنگ اومدی جواد جان !

در ابتدا بازم یه نکته خوب یادم میاد که بگم. چند سال قبل نمیدونم تو اف ای کاپ بود یا جام خیریه یا.. یه تیمی با آرسنال بازی داشت که خیلی گمنام بود. ولی مربی تیمشون قبل بازی حسابی رجز خونی میکرد و ادعای برد داشت و ... بعد از بازی که باختند البته خفن ازش پرسیدند که پس چرا قبل بازی این همه کری خوندی/ گفته بود خب من میدونستم که اینطوری میشه و من بعد بازی حرفی ندارم که بزنم برای همین قبل بازی حرف زدم. درست هم هست تا آدم نباخته میتونه حرف بزنه دیگه. پس دوستان / تو بی کانتینیو.

آخه عزیزم مشکل میدونی کجاست ؟!

اینکه شماها الان حدودا 5 سال هست رنگ برد رو ندیدید و باز هم کل کل میکنید ! این خیلی مهم هست ! اینکه شماها پارسال تو امضاتون انداختید "هوادار سرت را بالا بگیر"، بعد الان باز هم میاید کل کل میکنید همون قضیه منطق علیه کل کل هست عزیز من ! :دی

وقتی 3 برد بیشتر دارید که اون هم به لطف کمیته انضباطی هست در شرایطی که بازی ها مساوی بوده، خدایی دیگه من موندم تو چجوری میای از این مثال ها میزنی !

اون 6 تا به نظر خود من یه اتفاق بود. چون اونها از گل سوم که خوردند دیگه وا رفتند.ولی ما سالی دو سه تا بازی اینطوری داریم که یهو تیم میترکونه. حالا اون که خوب بود بازی بدتر از این تو لیگ شده. مثل اون بازی ای که پرسپولیس 5 تا به برق زد. (اگه اشتباه نکنم برق بود با احمد زاده که گفت اینها دوپینگ کردند.) حالا به هر ترتیب.مهم نیست از نظر من اینها ربطی به باند بازی نداره. مثلا کی فکر میکرد استیل 5 تا بخوره؟ اونها که این همه ادعا هم دارند.تیم کوچیکی هم نیستند.
باندها جاهای دیگه ای هست. میگم

کلا تیمها جلوی استقلال همین هستند !

همین ملوان رو دیدی چطور جلوی پرسپولیس بازی کرد ؟ حالا ببین جلوی استقلال چجوری بازی میکنه. اگه پنیر هلندی نبودن هر چی خواستی بگو. این ربطی به این نداره که شما قوی هستید و ما ضعیف. دید تیمها نسبت به شما یک دید عادی هست، ولی با ما که بازی میکنن 100 برابر انگیزه دارن. نتیجه منطقیش این میشه که ما از شما بزرگتر هستیم ! خیلی ساده هست.

اون قضیه دوپینگ هم که دیگه اوج خنده بود عزیز من ! بهرحال چند هفته قبلش هم 8 تا زده بودیم. 5 تا هم زده بودیم ! به برق هم 4 تا زدیم !

خب کلا از کل کل منطقی خارج شدیم. شما برو ببین استقلال تو اون فصل کلا در بازیهای داخلی بعد از 40-45 تا بازی 3-4 تا پنالتی براش گرفتند و حدود 17 تا پنالتی مسلم رو نگرفتند/ کارتهای بی جهت و البته اینو خودم قسم میخورم که هر بازی دو تا آفساید صد در صد اشتباه ، که دو تا تک به تک ما رو میسوزوند. این قضیه تو فصل قبلترش یعنی زمان حجازی هم بود. علاوه بر این اضافه کن که حدود دوازده تا پنالتی علیه ما گرفتند که چی؟ که تیم بد گل میخوره.
حسام جان از دردانه بودن نمیتونید فرار کنید. من اینو تو رادیو / تلویزیون/ روزنامه/ خود فدراسیون/ و حتی تو فرق گذاشتن بین هوادارا تو استادیوم هم دیدم زیاد. مثلا شما ببین تلویزیون رسانه بی طرف برد پرسپولیس تو دربی قبل رو آخر شب دوباره پخش کرد. این یعنی چی؟ والا من یادم نمیاد تو این همه سال یه بار همچین کاری برای اس اس کرده باشند. مثلا تیم شما به ملوان باخته. ریزترین صحنه ها رو تو نود نشون میدند که بگند باخت علتش داوری بود. بابا خداییش اونها خوب بودند و بردند/ پیش میاد دیگه. حالا طرف اینکه استقلال ده نفره نباخته اونم تو قم رو ول کرده میره مذخرفات مرادی (سرپرست صبا) رو زوم میکنه که باید بیست میخورد/ خوشحالند مساوی شده و یا جایگاه خبرنگاران و حرفهای اون شماره 16 نادون رو. بابا اینها ریزه کاریه. مثل اینکه پرسپولیس باید تو وقت و روز بهتری بازی کنه که طرفداراش بهتر بتونند بیان. دیگه واضح تر از این که تو دربی هم روبرو جایگاه رو میدند به شما هم نصف خود جایگاه رو؟ خودم تا حالا چندیدن بار دیدم که طرف استقلال جا بود و استقلالی ها رو راه ندادند او ن طرف جا نبود ولی راهشون میدادند.((( اینها مثل خطاهای کوچیکیه که داور وسط زمین میگیره / 4 تا پرتاب اوت اشتباه اعلام کردند روحیه تیم رو خراب و عصبی میکنه. حتما لازم نیست یه پنالتی باشه تا به چشم بیاد)))

آقا ولمون کن 17 تا پنالتی مسلم رو نگرفتن ! همون بازی با پرسپولیس مهاجمتون داشت میرفت، واعظی فوت کرد اون افتاد زمین گفتید پنالتی هست !!! نمیدونم این آفساید نبود (حالا طرف 3 تا بدن جلوتره !) اگه یک بازی به ضررتون گرفتند، 6 تا بازی بنفعتون گرفتن بجاش.

در مورد بازی های پرسپولیس. تا اونجایی که ما یادمون هست بازی های استقلال همیشه جمعه عصر بود تا بتونن ملت برن ببین. بازی های ما میفتاد مثلا شنبه !

رو به روی جایگاه هم n سال هست که مال ماست دیگه. اینکه تو ربطیش میدی به حمایت یک سری خاص خب توهم هست جواد جان !

همون برنامه نود که مثال زدی. کم روی استقلال مانور داده تا الان ؟ کلا تو رسانه های نوشتاری و تلویزیون مگه کم روی استقلال و پرسپولیس مانور میدن ؟ طبیعی هست. وقتی بازی با ما طرف 2 تا پنالتی رو نمیگیره الکی باید روش مانور بدن. ولی روی چی بازی شما مانور بدن ؟ مدافعتون جو الیورکان میگرفتش با دست توپ رو میزنه دیگه مانور دادن داره ؟ 80 دقیقه لوله شدید مانور دادن داره ؟ باید از خداتون باشه یک سری بازیهاتون رو اصلا کاری باهاش ندارن !

اینها قضایا تو کل فوتبال ما اپیدمی شده/تو تیم شما هم هست/ مگه پروین که پروین بود با خوشی از تیم رفت؟ مگه پنجعلی همیشه از وضع تیم انتقاد نمیکنه؟ مگه دایی یحیوی رو به احمد رضا ترجیح نداد؟/ این دیگه همه جایی شده. قبول دارم که وضعیت باند بازی تو استقلال از تیم ملی چیزی کم نداره. باند هم نیست یه جور رقابت ناسالمه. همه دوست دارند خودشون تو کار باشند. جدا یه مشکل اساسی ما همینه که این همه غیر استقلالی و ضد استقلالی به تیم ضربه میزنند و ما علاوه بر اون باید از خودی ها هم بکشیم. قضیه همین پژمان نوریه دیگه. یه سالی یادمه ما نصف گلهایی که خوردیم از بازیکنهای سابق خودمون بود / حتی مومن زاده هم که من خیلی دوسش داشتم به تیممون گل زد با پیرهن فولاد.

با خوش رفتن و نرفتن فرق داره با حرف زدن.

الان بزرگ ما پروین هست، از همه هم بزرگتر هست. تا الان دیدی چه موقع باخت، چه موقع برد، چه هر وقتی بیاد شروع کنه به کوبیدن و تحقیر کردن همه ؟

ولی بزرگ شما کی هست ؟ آقای ناصر حجازی ! کم تو همین چند وقت متلک انداخت به حاجیتون ؟ بعد پست گرفت چی شد ؟ شد رفیق شیش حاجی !!

ولمون کن آقا !

خب تیم حریف رو لوله کنیم میگید باند بازیه که توضیحش رو دادم/ این مربی کلا تیمهاش این فرمی بازی میکنند. من یادمه قبل از این حرفها با تیم برق تهران تو جام حذفی جلو پرسپولیس به گل طلایی در دقایق پایانی باخت. عرض شود که شما خط حمله سپاهان رو ببین پارسال چند تا زد! تیمش خوب گل میزنه و البته در دفاع به زمان لیگ آزادگان برمیگرده. کلا راحت میشه به تیمهاش گل زد. ولی خب گل اول رو که میزنه معمولا بازی از 50-50 خارج میشه و کافیه تو یه بازی دو -هیچ جلو بیافته دیگه تو ایران تیمها بعد دو گل روحیه رو میبازند و کارش راحت میشه. ولی اگه حریف کار رو با حمله شروع کنه و به گل برسه کارش خراب میشه. هفته ها آخر هم گل میزدیم پنالتی میکردند و داور نمیگرفت / یعنی چون خیالشون راحت بود داور برای استقلال پنالتی نمیگیره راحت خطا میکردن. یه گل هم که میزدند کار خراب میشد.

این دیگه شوخی بود جواد جان !

همون بازی با سایپا که دقیقه آخر برجلو گلش رو زد، پنالتی شما مگه درست بود ؟ پس اون بازی رو باید میباختید. نتیجه اخلاقی : قهرمانی تعطیل !

کلا تیم های آقای قلعه نوعی همین هستند من نمیدونم چرا ! پارسال تو سپاهان، پیارسال تو استقلال و ... !

تماشاچی باید جنبه باخت داشته باشه. دو روز پیش طرفدارای پرسپولیس داشتند تیمشون رو بی غیرت قلمداد میکردند / یه توپ میرفت تو گل میشند اسطوره غیرت؟ این جوگیر بودن ما ایرانی ها رو میرسونه. بازی برده رو از دست دادید طرفداراتون ریختند تو زمین. واضحه! الان ما 3-0 از سپاهان جلو افتادیم - 3-3 شد. باید میریختیم تو زمین ؟ خب 3-0 میشد دیگه

این مثل این میمونه که بگیم اگر تو ورزشگاه دعوا بشه، فقط طرفداران اون تیمی که زده باید محروم بشه ! حالا نمیگن اونی که خورده چیکار کرده !

اینو توضیح دادم بالا

ندادی !

نه دادکان فرق داشت.

ببین داداش گلم/ دادکان تو نود همه حرفهاش رو میشه سه دسته کرد.
یک : یه قسمتهاییش به دفاع از عملکرد خودش بود/ که حقش بود بگه و بحثی نیست از خودش گفت
دو: یه قسمتی هم دردهای ورزش و فوتبال بود/ مثل بخشهایی از حرفهای مایلی کهن.
سه: اون قسمتی که به پرسپولیس ربط داشت: برمیگرده به همین که دلش برای تیم و طرفدارش میسوزه/ مگه تیم خوب کار میکرد؟ کلا وقتی تیمی خوب کار میکنه ازش انتقاد نمیشه. همن حسن روشن استقلال که شما مثال زدی تا وقتی استقلال ببره یه خط هم ازش تو روزنامه ها نمیبینی/ دو تا بازی که نبره مصاحبه تصویری هم میکنه. دادکان تو اون روزها یکی از همین اطرافیانی بود که شما بالا برای استقلال مثال زدی.

نه اتفاقا فرقی نداشت ! من گفتم. اصلا کاری ندارم که حرفهاش درست بود یا غلط ! گفت که پرسپولیس الان اینجوری هست.

خبر ورزشی 24 ساعت داره متلک نثار کاشانی و لیدرهای پرسپولیس میکنه. سر همون قضیه عابدزاده کلی پدر کاشانی و لیدرها رو درآورد. پس ببین، حمایتی اینجا وجود نداره .

باز هم میگم. کاری ندارم که حرفهای دادکان درست بود یا نه. کاری ندارم که خبر ورزشی به حق میکوبه یا نه. مهم این هست که حرفی که شما میزنی در رابطه با اینکه ما مورد حمایت دولت و سایر رسانه ها قرار داریم کلا قابل قبول نیست.

صمد مشکلاتش ریشه در جای دیگه ای داشت. خصوصیات شخصیش مانع رشدش شد. مثلا خیلی زود میترسید نتیجه رو از دست بده و تیم رو دفاعی میکرد. مثلا اینکه گذشت بار منفیش زیاد بود و حرف حقش رو هم نمیزد چه برسه که بخواد برای تیمش امتیاز مثبت بیاره. تو کار غیر فوتبالی منظورمه / مثلا دو تا مصاحبه که برای تیم حاشیه امنیت بیاره و ...

این هم یک پیشکوست پرافتخار دیگر از تیم شما بود البته :دی

این کریم که شما میگی / خدا وکیلی و حقیقتا/ به غیر گلی که اینبار زد. در دربی ها همیشه باعث و مسبب گلهایی بوده که خوردید. نمونه اش بازی که 2-1 باختید که سامره/فکری 70 متری/ و عیسی گل زدند. جفت گلها با سوتی و خطای کریم بود. و ی گل امیرحسین که از کریم فرار کرد و یا یکی از گلهای روانخواه سه فصل قبل. حالا ببینیم طبق امار سوتی میده یا طبق حوادث ..؟ کلا بعید میدونم بهش بازی بده/ دایی ریسک نمیکنه.
یادش بخیر ادموند اختر و فرد ملکیان/ اون موقع ما خونمون تو 16 متری مجیدیه بود و بچه محل فرد بودیم. اون روزی که تو دربی گل زد عجب محلی داشتیم/ حیف که مساوی شد.
یادمه بازم تو یه زمستون یرد علی اکبر پور از وسط زمین تک به تک شد و یک -هیچ بردیم. تو مصاحبه خوندم ازش که گفته بود وقتی تک به تک شدم به خودم گفتم گل که زدی خوشحالی نکن. ژست بگیر. وقتی گل و زدم و قیافه پرسپولیسیها رو دیدم نتونستم خوشحالی نکنم.
یادمه ....
قبلا هم گفتم/
اصلا تو گل قشنگ بحث بی فایده هست/ شما خیلی پنالتی زدید. ولی ما گل زدیم.

کریم اگر یه جا سوتی بده، 10 جا تیم رو میکشه بالا. اگر روی گلی که میخوریم مقصر هست، باید اونور هم ببینی روی گلی که میزنیم چقدر موثر هست.

کلا هیچوقت هافبکهاتون رو مثلا با کریم باقری نمیتونی مقایسه کنی ! یعنی در این حدها نبودن که بخوان حتی مقایسه بشن !

ضمنا جواد جان شما هم زیاد مثل اینکه متر میکنی زمین رو. عزیز من 70 متر میشه دم دروازه خودتون دیگه :دی

همه اینها رو گفتم که بگم با این که فکرت قرمزه چش مایی!

اصلا عاشقتم جواد جان !

داداش اسطوره تا دلت بخواد داریم بگو با چه حرفی بگم ؟ اسم کوچیکش با اون حرف باشه یا فامیلش؟
از ناصر خان و اصغر داداش و خود منصورخان بگیر بیا تا همین برادران مظلومی / و نسل جدیدتر هم داش جواد گلم / علی منصور و فعلی هم به قول فرزاد شیر فرهاد/
چطور؟ شما ندارید ؟ دارید که علی دایی و دو یا سه تا دیگه :دی مثلا نیکبخت/ یحیوی/ مهدی شیری/ بابا شیث :خیلی دی

دیدی مهران ؟

علی منصوریان اسطوره هست آقا ! دسته 2 یونان بازی کرده. مهدوی کیا که 7 سال فیکس هامبورگ بود و شماره 7 میپوشید که ... علی کریمی که شماره 8 مونیخ بود .... دایی که CL گل میزد هم که بابا .... ولش کن اصلا آقا !

کلا فوتبال ایران دست اینها بوده. یک عمر حالا علی پروین تو تیم ملی میزده تو سر اسطوره هاشون ها :lol:

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
جواد کلا یه حالی میده میبینم این حسام میشینه طومار مینویسه ! :دی تو دیگه اینقد ننویس بابا بذار بچه تا جمعه فرصت داره با این چیزا خودشو خالی کنه ! :دی

@ مهران :

اقا حسش نبود برم پستت رو کوت کنم :دی

ولی در مورد افتخارات اقا ناراحت نباش چون متاسفانه جام باشگا ها نزدیکه و دوباره قراره برید اونجا افتخار افرینی کنید :lol: ( رجوع شود به این عکس ! :lol: )

حالا اون موقع قشنگ باهم صحبت میکنم سر این موضوع ! :دی

و در اخر هم نظر شما دوستان گرامی سوراخ را به عکس زیر جلب میکنم !
nerdylaff.gif

1259307894.gif

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40

خیلی دارید ؟ :دی
جون بچت جز ناصر حجازی و 3-4 نفر دیگه یه اسطوره نام ببر ؟ علی منصوریان که ناموسآ تو بازی خداحافظی خودتون تو آزادی با پگاه هیچکس عین خیالش نبود که این بدبخت داره دور افتخار میزنه :lol: خدایی تا حالا تو چه تیمایی بازی کرده ؟ یا مثلآ همین فرهاد مجیدی .. خفن ترین لیگ و باشگاهی که توش بوده کدومه ؟؟
من نمیخوام اسم اسطوره های پرسپولیسو بیارم چون اصلآ فوتبال 80% دست ما بوده و هست
خداوکیلی همین الان علی کریمی و مهدی کیا که دارن بازی می کنن رو ببین نصف یکیشون رو شما دارید ؟؟ که در حال حاضر بازی کنن ؟ نه جدآ فکر کنم :دی

درسته کل کل خیلیش شاید بی منطقی باشه اما تو این یه موضوع انصافآ حق با ماست . همونطور که انصافآ تو آسیا شما بیشتر از ما افتخارات دارین ( که البته بماند چه زمانی بوده و چه تیمایی رو بردید و جام در جام ما رو هم میگید هیچی!! )

:دی

دیدی مهران ؟

علی منصوریان اسطوره هست آقا ! دسته 2 یونان بازی کرده. مهدوی کیا که 7 سال فیکس هامبورگ بود و شماره 7 میپوشید که ... علی کریمی که شماره 8 مونیخ بود .... دایی که CL گل میزد هم که بابا .... ولش کن اصلا آقا !

کلا فوتبال ایران دست اینها بوده. یک عمر حالا علی پروین تو تیم ملی میزده تو سر اسطوره هاشون ها :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

از نظر اسطوره ای و بازیکن های بزرگ فکر کنم خودشون هم قبول داشته باشن که اصلآ امکان مقایسه ندارن :lol: مثلآ باید بیان پرویز سیبیل رو با مجتبی محرمی مقایسه کنن :lol:

پ.ن : دسته 2 یونان :lol::lol:

@ مهران :

اقا حسش نبود برم پستت رو کوت کنم :دی

ولی در مورد افتخارات اقا ناراحت نباش چون متاسفانه جام باشگا ها نزدیکه و دوباره قراره برید اونجا افتخار افرینی کنید :lol: ( رجوع شود به این عکس ! :lol: )

مرد حسابی چیزی که عیان است چه حاجب به بیان است و این صبتا :دی :D خداییش میخواستی چی رو با چی مقایسه کنی ؟ :lol: آقا خجالت نداره که :دی کل فوتبال ایران مال ما بوده و هست و خواهد بود

پ.ن : در ضمن من بالا در مورد آسیاتون هم گفتم ! که فکر نکنید ما منطق تو کل کل نداریم :دی ما با مدرک ثابت می کنیم که استقلال سولاخه عزیز من ... :lol: مثلآ همین سال 52 یا همین دربی 68 :lol: والا به خدا :دی :lol:

در ضمن این کارا چیه میاید ورژن اون عکس رو تغییر میدید ؟ :D مثل آرمین که اومده شعار سال 82 مارو تغییر داده ! کلآ شما دوست دارید همیشه اسمتون رو کتار تیم ما ببینید که خوب این کار امکان پذیر نیست عزیزم :دی :lol: چون از هیچ نظر نصف ما هم نیستید :دی

i421262_image002.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
حال داری بخون :دی

و اما...

مناجات من با خدا قبل از این پست:
خدایا اینها چی میگن؟
خدایا نه کنه از جات تکون خوردی؟ آخه تو همیشه جای حق میشینی/ خب پس اینها چی میگن؟
خدایا دلم درد گرفت از بس خندیدم
خدایا سرم سوت کشید از بس که این عزیزان اطلاعات باطل دارند
خدایا دستهام اونقدر اشتیاق به نوشتن دارند که انگار دارند کیبورد رو شخم میزنند.
خدایا فکرم هزارتا بازی و جریان رو داره مرور میکنه و نمیدونم کدومش رو براشون بگم/
خدایا ...
خدایا اخه تو یه کاری بکن اینها اگه هدایت نمیشند /خب نشند/ مشکل اینه که دیگران اینها رو هم از چشم تیمهای شهر تهران میبینند و زبونم لال با استقلال عزیز مقایسه اش میکنند.
خدایا همیشه از تو برای خلقت استقلال تشکر کردیم و کردم . اینبار ازت میخوام که خودت حقایق رو به این عزیزان روشن کنی . این افکار حاصل یک عمر بیراهه رفتنه و با دو روز روشن کردنش خیلی سخته.
خدایا آخه من از کجا شروع کنم / کدوم ابهام رو رفع کنم/ کدوم حقیقت رو بیان کنم؟
-----
دوستان پرسپولیسی عزیز و حسام جان خودت هم باید بخوای و کمک کنی تا کاملا روشنت کنم/ من مثل یه معلم دلسوز برات شب و روز تلاش میکنم/ دیگه پستها رو کمتر کوت میکنم مگه لازم باشه.
خب بعد چایی/ بریم سر اصل مطلب.

حسام جان ببین این سالهایی که شما میگید ما نبردیم/ تیم ما به اعتقاد هر فوتبال دوستی برتر از شما بودیم. و این به مسائل پشت پرده برمیگرده که بازی رو مساوی میکرد. خودت هم حقا اینو قبول داری و هیچ اما من نمیدونم استقلالی که بهتر بوده چرا تن به این کار میداده؟ من شک ندارم اگه ماجرا برعکس بود پرسپولیس تن نمیداد. توضیح بیشتر موثقه ولی بنده رو به کهریزک هدایت میکنه/ پس بنده رو معاف بفرمایید. شک ندارم که دفعه قبل هم چنین ماجرایی بود.
ببین من همین بازی آخر رو طبقه دوم استادیوم بودم / جالبه برات بگم کی پیشم بود. خب خودم هم اسمش رو نمیدونم. مجری برنامه ورزش شبکه 5 / جالبه که همه اینو پرسپولیسی میدونند. بهش گم اینجا؟ .... بگذریم آخر بازی وقتی کریم گل زد بهش گفتم یعنی چی؟ گفت نمیدونم/ گفتم خدا کنه مساوی نشه/ گفت خدا کنه. گفتم ما نفهمیدیم قرمزی یا ابی! گفت خودت چرا میگی ببازه؟ گفتم از خودم که مطمعنم ،از شما میپرسم. گفت خوبه / خوبه که بردند. بهتر بود ما میبردیم ولی بازم خوبه.بازم به کریم که این مسخره بازی رو تموم کرد.- بعد تو راه که برمیگشتم وسط هیاهوی همطرفدارات به این فکر میکردم که ترسیدن به اندازه دروغ گفتن بده و یه دروازه هست به جاهایی که خوب نیست. آره حسام کریم نترسید و کار رو تموم کرد. هیچی هم نشد. این ماجرا به همون کهریزک برمیگشت. حالا شک نکن که این بازی بازم برنده داره. یا اگه نداشته باشه بوی بد نمیده.
این که شما میگی ما 5 ساله نبردیم به کنار و الان من جوابی ندارم که بدم. میدونی چرا؟ چون طرفدار باید سوخت بده و تاوان ترس تیمش رو پس بده که نباید میترسید. خب برای جواب به این حرف باید صبر کرد و بعد صبر دید که این تئوری درست بوده. تو هم به نظر من بهش فکر کن. ببین ادم وقتی خوشه فکرش زیاد جواب نمیده. باید منطق رو باهاش بازی کرد. توضیح بیشتر و بحث در این باره باشه برای بعد دربی. که دو حالت داره. یا این حرف درست درمیاد که برمیگرده و میچسبه به تاریخ که همیشه رعیت و مردم عادی بازیچه بودند و اگه غلط بود شما یه سال هم بزار روش من هم سکوت مینم و بازم صبر.

در مورد اینکه تیمها در مقابل ما راحت تر بازی میکنند کاملا مخلفم و عقیده برعکس دارم/ بهتر شما هم مثل من چند بار بازیهای حریف رو به چشم خریدار نگاه کنی. عقیدت معتدلتر میشه. همین ملوان 4 تا موقعیت مسلم رو جلو شما خراب کرد. همه تیمها جلوی اس اس از تک موقعیت گل درمیارند.

در مورد اون سایپا که گفتی قبول ندارم/ اون اشتباه در برابر ضرر هایی که ما تو اون بازی کرده بودیم اون هیچی نبود. شما هم دقیقه 97 قهرمان شدید در حالی که پنالتی سپاهان گم شد. که شخصا بازم بابت اون قهرمانی خوشحال شدم. ولی یه ضررهایی بابتش فوتبال کرد که یکیش همین وضع فعلی تیم ملیه/ حالا این بحث جاش نیست باشه به وقتش. لیگ قهرمانیش هیچوقت نمیشه شانسی بشه. ولی شاید تیمی با بد شانسی از دست بدش. مثل همون سپاهان / یا ذوب پیارسال/ تیمی که قهرمان میشه بهر حال یه فصل رو خوب گذرونده.

اون که گفتی جواب ندادم . تو قسمت چهرم پست کوت شده خودت هست. اونجا که گفتم از کل کل منطقی خارج شدیم.

روبرو جایگاه که n ساله اینطوریه باید بگم که خب n ساله بی عدالتی عادت شده.

جمعه بازی کردن استقلال رو اصلا قبول ندارم.

در مورد تلویزیون که اصلا قبول ندارم. تلویزیون کاملا جانبدارانه کار میکنه. مر حسابی وسط بازی آسیایی استقلال تو عربستان بازی رو قطع میکنند و اخباز شبانگاهی پخش میکنند. حالا تو کل خبرهاشون هیچ خبر مهمی هم نبودها. فقط باید این کار بشه.

در مورد پروین/ خوب یادمه که تا قبل از تولد استیل آذین در دسته دوم پروین هم وقتی بیرون بود به تیم گیر میداد. مثلا میگفت این خارجی که اوردند فلانه. یا اینکه منی که 40 سال صندوق عقب ماشینم رختکن تیم بوده باید بیرون باشم و.... کلا من پروین رو دوست دارم و به عنوان یه بزرگ فقط مثال زدم. همین اقا رو طرفدارا هو کردند و گفتند حیا کن/ رها کن. کاری ندارم / اصلا تیم بد بود و بی ستاره. مربی مقصر نبود. //// ببینید این فرهنگ غلط ماست که تو فوتبالمونه که همه رو راحت قربانی کنیم/// برای چی؟ برای حرف مردم. تو همه کارها حرف مردم در اولویته.از لباس پوشیدن تا کار کردن و حتی خلافمون هم باید طوری باشه که حرف مردم رو پوشش بده. میگیری چی میگم؟ این ایرادیه که ازش سوء استفاده هم میشه. بگذریم به امید فردای بهتر این ماجرا.

در مورد اسطورها/ مخاطبین گرامی دقت کنید.
مهدوی کیا رو من حرفی زدم؟ کریم کارش درسته. حتی اگه بازم گل بزنه. من اصلا به بازیکنهای خوب و صد البته با اخلاق احترام قلبی دارم. دست خودم نیست. علی منصور هم تو هرجا که بود بهترین بود. باشگاهی هم پر طرفدار تر از استقلال نداشته. چلسی هم اونموقع که از دایی گل خورد فقط یه زولا داشت. و تیمی برای بعضی روزها بود. اینها اصلا دلیل بزرگی نیست. فوتبالیست ها راهشون متفاوته. مارادونا هم تو ناپولی بازی کرد اونم نه یکی /دو سال. بازیکن بزرگ هر جا که باشه بزرگه. این بازیکن کوچیکه که فکر میکنه به باشگاه اعتبار میده. مثلا اول فصل ما چند تا بازیکن از دست دادیم / خب چی شد؟ کمرمون شکست؟ الان تیم داریم / باهاش کلی هم حال میکنیم. یا یووه رفت سری ب و نصف بازیکنهاش رفتند چی شد؟ بازیکنهای بزرگ تو سری ب هم بزرگ بودند و اتفاقا اسطوره تر شدند. اینها رو مثال زدم که تهش برسم به اینکه بازیکن بزرگ هر جا باشه بزرگه و تیم بهش بزرگی نمیده. مگه مثلا اونهایی که خارج نرفتند اسطوره تیم نمیشند؟ ده تا نمونه اش تو تیم خودتون هست. اونهایی هم که حقیرند هر جا برند فرقی نداره. همون شخصیت باهاشون هست. حالا کریم و مهدوی کیا و دایی و اینها که جای خودشون رو دارند. منم که استقلالی ام از مهدوی کیا خوشم میاد. ده تا پرسپولیسی هم سراغ دارم که مثلا زرینچه و مجیدی رو قبول دارند. اینها همش حل شده هستش

در مورد این قسمت دوم پروین باید بگم پروین هم وقتی تو پکن قهرمان شد 8 تا استقلالی رو تو زمین میگذاشت. برای همین شد پروین ولی بقیه چشمشونو رو واقعیت میبندند و میگن فلانی رو ولش که بهمانه و بهمانی رو ولش که فلانه.

حسام جان و بقیه دوستان/ این از همه مهمتره.

خوبه که ما دو تا تیم داریم که اگه بازیکنها کلا همه پولکی باشند و ... ما حاضریم چشم رو نازکی ها ببندیم و قلدری کنیم/ خوبه که ما دو تا تیم داریم که برامون مهمند/ خوبه که دوست داریم همیشه برتر باشیم / این خوبه . خوده تیمه. اون ادمهایی که میمونند اونهایی بودند که مثل ما دلشون با تیمه بوده و توش حل شدن و نرفتند از این تیم پله بسازند. این تیمه رو عشقه. چه آبی چه قرمز.
روشنش کنم اینکه اگه یه استقلالی یا پرسپولیسی باخت تیم رقیب رو تو یه مسابقه دیگه میخواد / تهش اینه که موفقیت خودشون رو میخواد یا اینکه اگه نفع خودشون هم توش نباشه میگه نه بابا ببازند . طرفداراش پر رو میشند. این همین نکته خوبه. ما همه با این تیمها هستیم و این تیمها محبوب .یعنی هیچ مشکلی با هم نداریم. یعنی گوشت همو میخوریم و استخون همو دور نمیندازیم. ما همه طرفدار فوتبالیم و دوستی و دشمنی رنگهامون رو واقعیت تاثیر نمیزاره. فردای بازی بازم من و شمای پرسپولیسی هوای همو داریم و با هم به راه ادامه میدیم. نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه
کاش همه طرفدارای فوتبال اینطوری باشند.

کلا از کل کل خارج شد.

حسام جان داداش همچنان چشم مایی/ غلامم/

@ آرین
داداش بگذار بنویسیم/ خوش میگذره. کل کل اینقده منطقی و شیرین خدایی میچسبه. کاش بازی به تاخیر میوفتاد
فقط خدا کنه که پریناز نیاد که من از عهده تیکه هاش برنمیام :دی
اون عکسه خیلی خیلی باحاله/ مخصوصا قسمت ارورش استقلال و البته ریمایند 125 ساله :دی

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
البته سبک بازی این دوتا تیم بنظر ارزش کل کل نداره و نمی خواستم بگم اما
نصف این جوانان غیور و دلاوری که اینجا دارن به نفع تیم فوتبال دوچرخه سواران ( همون استقلال ) شعار می دهند
اصلا سنشون جوری نیست که آخرین باری که استقلال پرسپولیس رو برده یادشون بیاد :happy:
اوووووووو عهد پادشاه وزوزک بود که در به تخته خورد و اینها ما را بردند . بعد از اون همواره لوله شده اند و البته وظیفه شان بوده و منتی در اینباره نخواهند داشت :happy:

صدای حضار : صحیح است . صحیح است . حق با cp-you است :cool:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
مرد حسابی چیزی که عیان است چه حاجب به بیان است و این صبتا :دی :D خداییش میخواستی چی رو با چی مقایسه کنی ؟ :lol: آقا خجالت نداره که :دی کل فوتبال ایران مال ما بوده و هست و خواهد بود

پ.ن : در ضمن من بالا در مورد آسیاتون هم گفتم ! که فکر نکنید ما منطق تو کل کل نداریم :دی ما با مدرک ثابت می کنیم که استقلال سولاخه عزیز من ... :lol: مثلآ همین سال 52 یا همین دربی 68 :lol: والا به خدا :دی :lol:

در ضمن این کارا چیه میاید ورژن اون عکس رو تغییر میدید ؟ :D مثل آرمین که اومده شعار سال 82 مارو تغییر داده ! کلآ شما دوست دارید همیشه اسمتون رو کتار تیم ما ببینید که خوب این کار امکان پذیر نیست عزیزم :دی :lol: چون از هیچ نظر نصف ما هم نیستید :دی

خدایی عجب رویی دارین شما !

آخه لرم لرای قدیم خدایی :lol: این مران لوره هیچ رقمه حرف حالیش نمیشه که نمیشه :D
آخه برادر من به چی مینازی ؟
تو همه چیز شما زیر مایین داداش گلم :blink:
تو نمودار کلی لیگ برتر نگا کنی ، شما زیر مایی ! :blink:
تو نمودار بیشترین برد دربی نگا کنی ، شما زیر مایی :blink:
تو نمودار افتخار آفرینی تو آسیا نگا کنی ، که اصلا برای شما آسیا یه چیز ناشناختس :blink:
تو بهترین خط حمله لیگ تو تاریخ نگا کنی ، باز شما زیر مایی :eek:

من نمیدونم چه طوری اینقدر اعتماد به نفستون بالاست خدایی ، آقا خیلی باحالی به مولا :blink:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
خدایی عجب رویی دارین شما !

آخه لرم لرای قدیم خدایی :lol: این مران لوره هیچ رقمه حرف حالیش نمیشه که نمیشه :D
آخه برادر من به چی مینازی ؟
تو همه چیز شما زیر مایین داداش گلم :blink:
تو نمودار کلی لیگ برتر نگا کنی ، شما زیر مایی ! :blink:
تو نمودار بیشترین برد دربی نگا کنی ، شما زیر مایی :blink:
تو نمودار افتخار آفرینی تو آسیا نگا کنی ، که اصلا برای شما آسیا یه چیز ناشناختس :blink:
تو بهترین خط حمله لیگ تو تاریخ نگا کنی ، باز شما زیر مایی :eek:

من نمیدونم چه طوری اینقدر اعتماد به نفستون بالاست خدایی ، آقا خیلی باحالی به مولا :blink:
کدوم لیگ برتر ؟؟؟؟؟ تو چند ساله فوتبال میبینی ؟؟؟؟؟؟؟
کدوم برد دربی ؟؟؟ 3 تا رای کمیته انضباطی ؟؟؟
کدوم خط حمله ؟؟ تو اصلآ یادته قبل لیگ برتر رو ؟؟؟؟

مشکل اینجاست که تو کلآ میای 10 دوره لیگ رو مورد عرض یابی قرار میدی !!
برو تحقیق کن بعد حرف بزن .. اگه به معیار تو باشه که سپاهان هم اندازه ی ما قهرمانی داره . یا اگه فولاد و سایپا این فصل قهرمان بشن به رکورد ما رسیدن

درسته کل کل شوخی و بعضی مواقع بی منطقی هست و میگیم که بخندیم و دور هم باشیم اما این که تو کلآ چند دوره لیگ برتر رو یادته و این چیزا رو میگی دیگه کل کل نیست و بی مزه بازی هست . شما برو پست های بالا رو بخون ببین سطح کل کل تو چه حده بعد بپر وسط حرف بزن

آرمین گِی :دی :lol:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حال داری بخون :دی

و اما...

مناجات من با خدا قبل از این پست:
خدایا اینها چی میگن؟
خدایا نه کنه از جات تکون خوردی؟ آخه تو همیشه جای حق میشینی/ خب پس اینها چی میگن؟
خدایا دلم درد گرفت از بس خندیدم
خدایا سرم سوت کشید از بس که این عزیزان اطلاعات باطل دارند
خدایا دستهام اونقدر اشتیاق به نوشتن دارند که انگار دارند کیبورد رو شخم میزنند.
خدایا فکرم هزارتا بازی و جریان رو داره مرور میکنه و نمیدونم کدومش رو براشون بگم/
خدایا ...
خدایا اخه تو یه کاری بکن اینها اگه هدایت نمیشند /خب نشند/ مشکل اینه که دیگران اینها رو هم از چشم تیمهای شهر تهران میبینند و زبونم لال با استقلال عزیز مقایسه اش میکنند.
خدایا همیشه از تو برای خلقت استقلال تشکر کردیم و کردم . اینبار ازت میخوام که خودت حقایق رو به این عزیزان روشن کنی . این افکار حاصل یک عمر بیراهه رفتنه و با دو روز روشن کردنش خیلی سخته.
خدایا آخه من از کجا شروع کنم / کدوم ابهام رو رفع کنم/ کدوم حقیقت رو بیان کنم؟

خدایا ! من فقط یک چیز از تو میخوام ! اون هم این هست که یک سری جوانان خام این مرز و بوم رو هدایت کنی ! روشنشون کنی ! بهشون یاد آوری کن که الان 6 ساله در حسرت برد هستن ! خدایا بهشون یادآوری کن که 6 تا از ما خوردن ! خدایا اینها رو بهشون بگو که پرافتخارترین تیم ایران پرسپولیس هست و اونها حداقل 2-3 تا جام زیر ما هستن ! خدایا ! چی بگیم دیگه آخه خدا ! بهشون یادآوری کن بردهاشون یا یه گل و دو گل بود، در عوض چه بازیهایی که آبکش نشدن جلوی ما ! بگذریم خدا ! اینها اگر هدایت بشو بودن که استقلالی نمیشدن !!

دوستان پرسپولیسی عزیز و حسام جان خودت هم باید بخوای و کمک کنی تا کاملا روشنت کنم/ من مثل یه معلم دلسوز برات شب و روز تلاش میکنم/ دیگه پستها رو کمتر کوت میکنم مگه لازم باشه.
خب بعد چایی/ بریم سر اصل مطلب.

جواد جان در همین لحظه که این پست رو دارم میدم، میخوام بسازمت داداش ! میخوام روشنت کنم. میخوام به همه ثابت کنم گرچه استقلالی هستی، ولی بهرحال استقلالی هم قابلیت برگشتن رو داره !

حسام جان ببین این سالهایی که شما میگید ما نبردیم/ تیم ما به اعتقاد هر فوتبال دوستی برتر از شما بودیم. و این به مسائل پشت پرده برمیگرده که بازی رو مساوی میکرد. خودت هم حقا اینو قبول داری و هیچ اما من نمیدونم استقلالی که بهتر بوده چرا تن به این کار میداده؟ من شک ندارم اگه ماجرا برعکس بود پرسپولیس تن نمیداد. توضیح بیشتر موثقه ولی بنده رو به کهریزک هدایت میکنه/ پس بنده رو معاف بفرمایید. شک ندارم که دفعه قبل هم چنین ماجرایی بود.

ببین جواد جان ! اگر اینجا میخوای منطقی صحبت کنی پس باید با منطق بیای جلو. اگر من هم بیام بگم فلان موضوع هست بعد بگم نمیتونم بقیش رو بگم میشه قضیه حسن کرد شبستری !!

تو میای میگی به عقیده فلانی استقلال برتر بود ؟ چرا بوده ؟ کی میگی استقلال تو این 10 سال برتر بوده ؟ کشتید خودتون رو بعد از سه سال با من بمیرم تو بمیری و هزار تا داستان دیگه قهرمان شدید. عوضش ما هر سالی که واقعا اراده کردیم برای قهرمانی بریم جلو، قهرمان شدیم.

پس جواد جان اگر قرار به داستان سرایی باشه، بنده هم قوه تخیل بسیار قوی ای دارم !

ببین من همین بازی آخر رو طبقه دوم استادیوم بودم / جالبه برات بگم کی پیشم بود. خب خودم هم اسمش رو نمیدونم. مجری برنامه ورزش شبکه 5 / جالبه که همه اینو پرسپولیسی میدونند. بهش گم اینجا؟ .... بگذریم آخر بازی وقتی کریم گل زد بهش گفتم یعنی چی؟ گفت نمیدونم/ گفتم خدا کنه مساوی نشه/ گفت خدا کنه. گفتم ما نفهمیدیم قرمزی یا ابی! گفت خودت چرا میگی ببازه؟ گفتم از خودم که مطمعنم ،از شما میپرسم. گفت خوبه / خوبه که بردند. بهتر بود ما میبردیم ولی بازم خوبه.بازم به کریم که این مسخره بازی رو تموم کرد.- بعد تو راه که برمیگشتم وسط هیاهوی همطرفدارات به این فکر میکردم که ترسیدن به اندازه دروغ گفتن بده و یه دروازه هست به جاهایی که خوب نیست. آره حسام کریم نترسید و کار رو تموم کرد. هیچی هم نشد. این ماجرا به همون کهریزک برمیگشت. حالا شک نکن که این بازی بازم برنده داره. یا اگه نداشته باشه بوی بد نمیده.
این که شما میگی ما 5 ساله نبردیم به کنار و الان من جوابی ندارم که بدم. میدونی چرا؟ چون طرفدار باید سوخت بده و تاوان ترس تیمش رو پس بده که نباید میترسید. خب برای جواب به این حرف باید صبر کرد و بعد صبر دید که این تئوری درست بوده. تو هم به نظر من بهش فکر کن. ببین ادم وقتی خوشه فکرش زیاد جواب نمیده. باید منطق رو باهاش بازی کرد. توضیح بیشتر و بحث در این باره باشه برای بعد دربی. که دو حالت داره. یا این حرف درست درمیاد که برمیگرده و میچسبه به تاریخ که همیشه رعیت و مردم عادی بازیچه بودند و اگه غلط بود شما یه سال هم بزار روش من هم سکوت مینم و بازم صبر.

ببین این چیزی که داری میگی همون تئوری شخصی خودت هست که پرسپولیس سوگلی آقا هست و استقلال وصله نچسب و نون خور اضافه !

پرسپولیس و استقلال جفتشون مال دولت هستن و دولت داره براشون هزینه میکنه و نصف بیشتر این پولها هم حیف و میل شده تو این همه سال. حاجی مایلی حرف قشنگی زد این چند روز پیش درباره پول خوری و این داستانها. الان همون تیم سپیدرود رشت که گفت. برو تو گوگل بزن ببین چقدر هوادار داره. ولی حاج محمود میاد بگه ما من 2 میلیارد پول تو جیبی دادم به پرسپولیس و استقلال، بیام 200 تومن هم بدم به اینها که خودشون رو بکشن بالا ؟ پس ببین دولت هر کاری میکنه واسه دو طرف هست. اگر به ما یه میلیارد بده، به شما هم یه میلیارد میدن. اگر بدهی های ما رو میده، بدهی های شما رو هم میده. این از دخل و خرج !

ولی اگر بحث تضعیف کردن و ... باشه. حاج حبیب کاشانی اومد یک سال جای انصاری فرد و تیم رو قهرمان کرد و انداختنش بیرون و گلابی ای به اسم مصطفوی رو آوردن ! ایشون اومد گند زد تو تیم قهرمان. بعد که رفت پشت بند کی اومد ؟ یه گلابی تر از اون به اسم عباس انصاری فرد که ماشاالله یک تنه تیم رو سه سال عقب انداخت.

استقلال چی ؟ حاجی رو که تیم رو سیزدهم کرده و فصل بعد هم تیمش 17 جدول هست رو باهاش خداحافظی میکنن، آقای واعظ میاد که تیمش میشه قهرمان ! فصل بعد همین آقای واعظ میمونه و یک مربی و نتیجه بدش سومی لیگ برتر هست و حداقل صعود از گروه تو لیگ قهرمانان منهای داستانهای اول این فصل که با داستانهای اول فصل قبل ما حتی قابل مقایسه هم نیست.

پس نگو پرسپولیس سوگلی هست و استقلال نون خور اضافه چون یه زمانی اسمش تاج بوده ! اگر حرف مورد تاییدی هست بگو، اگر نه که این حرفها همون در حد یک کل کل دبستانی هست و بس !

در مورد اینکه تیمها در مقابل ما راحت تر بازی میکنند کاملا مخلفم و عقیده برعکس دارم/ بهتر شما هم مثل من چند بار بازیهای حریف رو به چشم خریدار نگاه کنی. عقیدت معتدلتر میشه. همین ملوان 4 تا موقعیت مسلم رو جلو شما خراب کرد. همه تیمها جلوی اس اس از تک موقعیت گل درمیارند.

خب ببین چجوری بازی میکنن 3 تا میزنن و 4 تا هم نمیزنن. همون بازیهای پیارسال رو ببین. تیمهایی که جلوی شما گلابی بودن جلوی ما چجوری بودن ! پیام تو تهران جلوی شما چطور بازی کرد، جلوی ما چطور بازی کرد !

در مورد اون سایپا که گفتی قبول ندارم/ اون اشتباه در برابر ضرر هایی که ما تو اون بازی کرده بودیم اون هیچی نبود. شما هم دقیقه 97 قهرمان شدید در حالی که پنالتی سپاهان گم شد. که شخصا بازم بابت اون قهرمانی خوشحال شدم. ولی یه ضررهایی بابتش فوتبال کرد که یکیش همین وضع فعلی تیم ملیه/ حالا این بحث جاش نیست باشه به وقتش. لیگ قهرمانیش هیچوقت نمیشه شانسی بشه. ولی شاید تیمی با بد شانسی از دست بدش. مثل همون سپاهان / یا ذوب پیارسال/ تیمی که قهرمان میشه بهر حال یه فصل رو خوب گذرونده.

برادر من ! تو داری میگی تو اون فصل 17 تا پنالتی ما رو نگرفتن !!! کی میگه نگرفتن ؟ هر بار بازیکنتون خورد زمین گفتید پنالتی نگرفتن !

بازی ای که ما دقیقه 97 قهرمان شدیم حقمون برد بود. چون حداقل 80 دقیقه از اون بازی 100 دقیقه ای رو فول حمله کردیم. همون اول بازی اگر محسن خلیلی اون توپ رو بجای تیرک میزد تو گل، نتیجه بازی بالای 4-5 گل میشد که شک هم نکن تو این موضوع ! بگذریم.

اما در مورد ضرری که تیم ملی هم کرده بگم، من به بحث های اونور کاری ندارم. ولی این رو بگم قطبی رو همین الان هم قبول دارم و این رو هم مطمئن باش آدم احمقی نیست که بیاد از این فرصت راحت بگذره. قطبی اگه الان 1 میلیارد گرفته باشه، تیم رو پس فردا قهرمان آسیا کنه میتونه راحت بگه 2 میلیارد میخوام و از اونطرف هم واسش 10 تا موقعیت شغلی مناسب پیدا میشه. پس تو این شک نکن که قهرمانی تو آسیا بیشتر از همه به نفع همون افشین قطبی ای هست که ما الان داریم مثل پشه لهش میکنیم.

اون که گفتی جواب ندادم . تو قسمت چهرم پست کوت شده خودت هست. اونجا که گفتم از کل کل منطقی خارج شدیم.

خب اون جواب که جواب نبود جواد جان ! شما به 10 تا حرف من یک جواب میدی !

روبرو جایگاه که n ساله اینطوریه باید بگم که خب n ساله بی عدالتی عادت شده.

تا بوده همین بوده ! زمانی هم که شما تاجی بودید هم همین بوده ! دیگه اون موقع هم ما سوگولی بودیم ؟! :دی

جمعه بازی کردن استقلال رو اصلا قبول ندارم.

در مورد تلویزیون که اصلا قبول ندارم. تلویزیون کاملا جانبدارانه کار میکنه. مر حسابی وسط بازی آسیایی استقلال تو عربستان بازی رو قطع میکنند و اخباز شبانگاهی پخش میکنند. حالا تو کل خبرهاشون هیچ خبر مهمی هم نبودها. فقط باید این کار بشه.

خب چیکارت کنم قبول نداری ! همون بازیهای پارسال رو برو نگاه کن، ببین چقدر از بازیهاتون پنجشنبه و جمعه بود. چقدر از بازی های ما شنبه بود مثلا !

اون 3 سالی که 3 بار پشت سر هم بردید رو یادت هست ؟ یادته همین تلویزیونی که میگی چیکار میکرد براتون ؟ حالا ما بردیم، بازی های قبلی رو پخش میکنن که ما بردیم، میگید جانبدارانه عمل میکنن !!! دولت ما اگه شخصیت این رو داشت که واضح بیاد حرف بزنه که وضع ما این نبود مشتی !

در مورد پروین/ خوب یادمه که تا قبل از تولد استیل آذین در دسته دوم پروین هم وقتی بیرون بود به تیم گیر میداد. مثلا میگفت این خارجی که اوردند فلانه. یا اینکه منی که 40 سال صندوق عقب ماشینم رختکن تیم بوده باید بیرون باشم و.... کلا من پروین رو دوست دارم و به عنوان یه بزرگ فقط مثال زدم. همین اقا رو طرفدارا هو کردند و گفتند حیا کن/ رها کن. کاری ندارم / اصلا تیم بد بود و بی ستاره. مربی مقصر نبود. //// ببینید این فرهنگ غلط ماست که تو فوتبالمونه که همه رو راحت قربانی کنیم/// برای چی؟ برای حرف مردم. تو همه کارها حرف مردم در اولویته.از لباس پوشیدن تا کار کردن و حتی خلافمون هم باید طوری باشه که حرف مردم رو پوشش بده. میگیری چی میگم؟ این ایرادیه که ازش سوء استفاده هم میشه. بگذریم به امید فردای بهتر این ماجرا.

من پروین رو همیشه قبول داشتم. دقت کن ببین حرفهایی که زده کدومش شده که نشه ! همین استیل رو اول فصل گفت این مربی بدرد نمیخوره حالا باید 500 هزار غرامت بدن ! همون بگوویچ رو گفت بدرد نمیخوره، آخرش واسه ما چی شد ؟ هیچی !

پروین اگر چیزی میگه دنبال پست و مقام نیست. بله ! حمید درخشان اگر میاد حرف میزنه واسه اینه که خودش رو راه نمیدن پرسپولیس ! ولی پروین اینجوری نبوده و نیست.

در مورد اسطورها/ مخاطبین گرامی دقت کنید.
مهدوی کیا رو من حرفی زدم؟ کریم کارش درسته. حتی اگه بازم گل بزنه. من اصلا به بازیکنهای خوب و صد البته با اخلاق احترام قلبی دارم. دست خودم نیست. علی منصور هم تو هرجا که بود بهترین بود. باشگاهی هم پر طرفدار تر از استقلال نداشته. چلسی هم اونموقع که از دایی گل خورد فقط یه زولا داشت. و تیمی برای بعضی روزها بود. اینها اصلا دلیل بزرگی نیست. فوتبالیست ها راهشون متفاوته. مارادونا هم تو ناپولی بازی کرد اونم نه یکی /دو سال. بازیکن بزرگ هر جا که باشه بزرگه. این بازیکن کوچیکه که فکر میکنه به باشگاه اعتبار میده. مثلا اول فصل ما چند تا بازیکن از دست دادیم / خب چی شد؟ کمرمون شکست؟ الان تیم داریم / باهاش کلی هم حال میکنیم. یا یووه رفت سری ب و نصف بازیکنهاش رفتند چی شد؟ بازیکنهای بزرگ تو سری ب هم بزرگ بودند و اتفاقا اسطوره تر شدند. اینها رو مثال زدم که تهش برسم به اینکه بازیکن بزرگ هر جا باشه بزرگه و تیم بهش بزرگی نمیده. مگه مثلا اونهایی که خارج نرفتند اسطوره تیم نمیشند؟ ده تا نمونه اش تو تیم خودتون هست. اونهایی هم که حقیرند هر جا برند فرقی نداره. همون شخصیت باهاشون هست. حالا کریم و مهدوی کیا و دایی و اینها که جای خودشون رو دارند. منم که استقلالی ام از مهدوی کیا خوشم میاد. ده تا پرسپولیسی هم سراغ دارم که مثلا زرینچه و مجیدی رو قبول دارند. اینها همش حل شده هستش

اسطوره کسی هست که فوتبال رو به نامش بنویسن. الان فوتبال ایران رو تو دنیا با کریم باقری میشناسن یا علی منصوریان ؟ با مهدوی کیا میشناسن یا پاشازاده ؟ با علی کریمی میشناسن با فرهاد مجیدی ؟

کدوم بازیکنتون بوده که هم تو باشگاه، هم تو رده ملی هم بازیکن، هم مربی هر چی افتخار بوده بیاره ؟ همین گندتون آقای ناصر حجازی هر وقت اومد گند زد تو تیم، تهش هم گفت پشت من رو خالی کردن و فلانی برام زد و از این داستانها !

کسی اسطوره هست که حتی بعد از مرگش هم اسطوره باشه. الان پشکسوت های باشگاهتون کجا هستن ؟ هیچ جا ! همشون دارند به اون یکی فحش میدن و میپرن !

ولی حمید استیلی داره تو بوشهر مربیگری میکنه. پیروانی داره تو استیل کار میکنه. علی دایی که واسه خودمون هست. استقلال چی ؟ بازیکنان نسل قبلش الان کجا هستند ؟ یا کبابی زدن، یا معتاد شدن، یا دارن تو دسته 2 مربیگری میکنن !

خوبه که ما دو تا تیم داریم که اگه بازیکنها کلا همه پولکی باشند و ... ما حاضریم چشم رو نازکی ها ببندیم و قلدری کنیم/ خوبه که ما دو تا تیم داریم که برامون مهمند/ خوبه که دوست داریم همیشه برتر باشیم / این خوبه . خوده تیمه. اون ادمهایی که میمونند اونهایی بودند که مثل ما دلشون با تیمه بوده و توش حل شدن و نرفتند از این تیم پله بسازند. این تیمه رو عشقه. چه آبی چه قرمز.
روشنش کنم اینکه اگه یه استقلالی یا پرسپولیسی باخت تیم رقیب رو تو یه مسابقه دیگه میخواد / تهش اینه که موفقیت خودشون رو میخواد یا اینکه اگه نفع خودشون هم توش نباشه میگه نه بابا ببازند . طرفداراش پر رو میشند. این همین نکته خوبه. ما همه با این تیمها هستیم و این تیمها محبوب .یعنی هیچ مشکلی با هم نداریم. یعنی گوشت همو میخوریم و استخون همو دور نمیندازیم. ما همه طرفدار فوتبالیم و دوستی و دشمنی رنگهامون رو واقعیت تاثیر نمیزاره. فردای بازی بازم من و شمای پرسپولیسی هوای همو داریم و با هم به راه ادامه میدیم. نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه
کاش همه طرفدارای فوتبال اینطوری باشند.

همیشه همین بوده و هست ! همین الان مدیر و همکار بخش رو نگاه کن ! رفقای چندین ساله هستند ولی چه کری ای با هم دارن.

ولی این وسط یک مساله ای مهم هست. اون هم اینه که اگر قرار هست کل کل کنیم، تکلیفش مشخصه ! ولی اگر میایم میگیم منطق علیه کل کل و فلان ! دیگه یک سری صحبت ها رو نباید مطرح کرد حقیقتا !

حسام جان داداش همچنان چشم مایی/ غلامم/

عاشقتم !

@ آرین

بمیر آقا !

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
کدوم لیگ برتر ؟؟؟؟؟ تو چند ساله فوتبال میبینی ؟؟؟؟؟؟؟
کدوم برد دربی ؟؟؟ 3 تا رای کمیته انضباطی ؟؟؟
کدوم خط حمله ؟؟ تو اصلآ یادته قبل لیگ برتر رو ؟؟؟؟

مشکل اینجاست که تو کلآ میای 10 دوره لیگ رو مورد عرض یابی قرار میدی !!
برو تحقیق کن بعد حرف بزن .. اگه به معیار تو باشه که سپاهان هم اندازه ی ما قهرمانی داره . یا اگه فولاد و سایپا این فصل قهرمان بشن به رکورد ما رسیدن

درسته کل کل شوخی و بعضی مواقع بی منطقی هست و میگیم که بخندیم و دور هم باشیم اما این که تو کلآ چند دوره لیگ برتر رو یادته و این چیزا رو میگی دیگه کل کل نیست و بی مزه بازی هست . شما برو پست های بالا رو بخون ببین سطح کل کل تو چه حده بعد بپر وسط حرف بزن
یه سری اسمایل باید الان اینجا بزارم ، که جاش نیس :D
همون که خودت میدونیو من :D
خیلی دوست دارم بعد از بازی بیای اینجا ، ببینم بازم اینقدر بلبل زبونی میکنی یا اینکه میری و تا یکی دوماه دیگه تو پرشین تولز پیدات نمیشه :lol:

مران لوره :lol:

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
یعنی واقعآ بنظر شما دربی توش تبانی نمیشه ؟ خدا کنه اینجوری باشه !

ولی وقتی من از سال 73 تا 80 رو نگاه میکنم هم هیجان بازی یه چیز دیگه ای بوده و هم نتایج !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خدا ! اینها اگر هدایت بشو بودن که استقلالی نمیشدن !!
جواد جان در همین لحظه که این پست رو دارم میدم، میخوام بسازمت داداش ! میخوام روشنت کنم. میخوام به همه ثابت کنم گرچه استقلالی هستی، ولی بهرحال استقلالی هم قابلیت برگشتن رو داره !
ببین جواد جان ! اگر اینجا میخوای منطقی صحبت کنی پس باید با منطق بیای جلو. اگر من هم بیام بگم فلان موضوع هست بعد بگم نمیتونم بقیش رو بگم میشه قضیه حسن کرد شبستری !!

اینها و اون قسمتهایی که پاک کردم هیچی/ به قول یه عزیزی. اگه هدایت شدن پرسپولیسی بودنه /من از هدایت شدن استعفا میدم. :دی
کلا هم انگار عصبانی شدی!!!

تو میای میگی به عقیده فلانی استقلال برتر بود ؟ چرا بوده ؟ کی میگی استقلال تو این 10 سال برتر بوده ؟ کشتید خودتون رو بعد از سه سال با من بمیرم تو بمیری و هزار تا داستان دیگه قهرمان شدید. عوضش ما هر سالی که واقعا اراده کردیم برای قهرمانی بریم جلو، قهرمان شدیم.
پس جواد جان اگر قرار به داستان سرایی باشه، بنده هم قوه تخیل بسیار قوی ای دارم !

حسام جان ببین/
اولا من نگفتم 5 سال / خودت گفتی 5 سال.
الان هم داری میگی ده سال. خب باشه قبول.
تو همین ده سالی که شما میگی میشه 9 دوره لیگ حرفه ای و یه دور آخر جام آزادگان که استقلال اول شده
تو لیگ برتر هم ما دو بار قهرمان شدیم و دو بار دوم شدیم
تو این سالها دو بار هم جام حذفی رو بردیم.
تو کل لیگ هم که شما میگی قوه تخیل باید خدمتت عرض کنم که در طی نه دوره گذشته استقلال با 468 امتیاز بیشترین امتیاز و افتخار رو تو لیگ برتر داره/ اینها رو هم فدراسیون داده؟ 3-0 شده؟

اما پرسپولیس:
دو تا قهرمانی لیگ برتر داره و دوم هم نشده. یه جام حذفی هم برده.
در مورد اون قسمت بلد و نارنجی: جالبه که بین قهرمانی های لیگ تون در سال 81-80 تا سال 87-86 که مجدد قهرمان شدید 6 فصل رو بدون قهرمانی پشت سر گذاشتید و حتی حذفی رو هم تو او سالها نبردید. کاملا بی جام.

خب دربی های لیگ برتر رو مرور کنیم / دوازده تساوی و سه برد برای هر کدوم از تیمها. شما گفتی ده سال میشه + سال آخر آزادگان که میشه یه برد برای استقلال و یه تساوی دیگه: 4-13-3
پس ما به قول شما نه من تو ده سال اخیر / برتر بودیم.

ولی اگر بحث تضعیف کردن و ... باشه. حاج حبیب کاشانی اومد یک سال جای انصاری فرد و تیم رو قهرمان کرد و انداختنش بیرون و گلابی ای به اسم مصطفوی رو آوردن ! ایشون اومد گند زد تو تیم قهرمان. بعد که رفت پشت بند کی اومد ؟ یه گلابی تر از اون به اسم عباس انصاری فرد که ماشاالله یک تنه تیم رو سه سال عقب انداخت.

استقلال چی ؟ حاجی رو که تیم رو سیزدهم کرده و فصل بعد هم تیمش 17 جدول هست رو باهاش خداحافظی میکنن، آقای واعظ میاد که تیمش میشه قهرمان ! فصل بعد همین آقای واعظ میمونه و یک مربی و نتیجه بدش سومی لیگ برتر هست و حداقل صعود از گروه تو لیگ قهرمانان منهای داستانهای اول این فصل که با داستانهای اول فصل قبل ما حتی قابل مقایسه هم نیست.

پس نگو پرسپولیس سوگلی هست و استقلال نون خور اضافه چون یه زمانی اسمش تاج بوده ! اگر حرف مورد تاییدی هست بگو، اگر نه که این حرفها همون در حد یک کل کل دبستانی هست و بس !

این که مدیران شما بی کفایت هستند به ما ربطی نداره.
همین واعظ که شما میگی خوبه برای ما بد بوده. چون مدل استقلال مثل پرسپولیس نیست. روزی که رفت همه شاد شدند. همین حاجی که میگی تیم رو خراب کرده برای ما خیلی مفید تره. همین که حاجی رو برمیدارند بزرگترین ضربه به تیمه. اگه از اون دوره تا الان برداشته نمیشد الان وضع استقلال با تیمهای دیگه قابل قیاس نبود.

بازم میگم که تیم ما زمانی وابسته به دولت بوده و سوگلی حکومت بوده و تاج بوده. من که نگفتم نبوده. اما این کجا و آن کجا. اما با این وضع حسام جان شاید پرسپولیس طرفداران مردمی دوره قبلش رو به همراهش به این حکومت هم کشیده / اما آیا این دلیلی برای حکومتی بودن فعلی استقلاله؟ نه/ الان استقلال دیگه مردمی که حتما با تعبیر شما نیست چون شما مردمی هستید. درسته؟ ولی قطعا بدون اگه یه تیم حکومتی باشه الان بی شک اون تیم شمایید . هر بچه فصقلی هم اینو میدونه.
وقتی شما حکومت ها رو یکی میدونی بحثی نمیمونه حسام جان

برادر من ! تو داری میگی تو اون فصل 17 تا پنالتی ما رو نگرفتن !!! کی میگه نگرفتن ؟ هر بار بازیکنتون خورد زمین گفتید پنالتی نگرفتن !
نه بیشتر بوده / اینها رو دیگه نتونستند بزنند زیرش. تو همون رسانه مردمی به تصویب رسیده در حالی که تا نهایت امکان از داوری و همه شرایط دفاع کردند به نفع خودشون. همه دیگه از این ماجرا خبر دارند. شما چطور میگی !!!

بازی ای که ما دقیقه 97 قهرمان شدیم حقمون برد بود. چون حداقل 80 دقیقه از اون بازی 100 دقیقه ای رو فول حمله کردیم. همون اول بازی اگر محسن خلیلی اون توپ رو بجای تیرک میزد تو گل، نتیجه بازی بالای 4-5 گل میشد که شک هم نکن تو این موضوع ! بگذریم.

بله اگه همه تیرک ها گل میشد خیلی نتایج تغییر میکرد. تیرک چیه؟ !!!!!!!

تیم ملی رو هم ولش / چون خیلی وقته بی خیالش شدم

خب اون جواب که جواب نبود جواد جان ! شما به 10 تا حرف من یک جواب میدی !

بازم میگم درسته. درمورد تلویزیون بود و حمایت که تا الان ده بار دربارش حرف زدیم

خب چیکارت کنم قبول نداری ! همون بازیهای پارسال رو برو نگاه کن، ببین چقدر از بازیهاتون پنجشنبه و جمعه بود. چقدر از بازی های ما شنبه بود مثلا !

شما برام بگو. این قضیه همیشگی بوده/ حتی وقتی خودم هم بنا به دلایلی به فدراسیون میرفتم با چشم خودم میدیدم. البته اون موقع دادکان رئیس بود/ ولی الان هم این سنت حفظ شده. ضمنا پارسال خیلی بازیها وسط هفته بود. مال همه تیمها. تقریبا مثل امسال به دلیل فشردگی.

اون 3 سالی که 3 بار پشت سر هم بردید رو یادت هست ؟ یادته همین تلویزیونی که میگی چیکار میکرد براتون ؟ حالا ما بردیم، بازی های قبلی رو پخش میکنن که ما بردیم، میگید جانبدارانه عمل میکنن !!! دولت ما اگه شخصیت این رو داشت که واضح بیاد حرف بزنه که وضع ما این نبود مشتی !

به جون خودم تکذیب میکنم. محاله استقلال پرسپولیس رو ببره و تکرارش رو نشون بدهند. قسم میخورم تا به حال نبوده.

دوتا نکته:
1 پروین: من علیه پروین حرفی نزدم و کاملا در مدح ایشون سرودم.برای همین دیگه اینو کوت نمیکنم. بحث پروین رو گل روی یوسف عزیزم که نیست تموم میکنم. چون اگه خونده باشه امشب منو به 4 میخ میکشه. :دی فقط گفتم وقتی بیرون بود اون هم علیه تیم حرف زد/ نمونه هم همین که خوت گفتی در مورد وینگو. ///// من نگفتم که اشتباه کرده یا درست. گفتم اونم انتقاد میکرده که خودت هم گفتی دیگه.
2 اسطوره ها : اینو هم دیگه ادامه نمیدم چون به نظرم شما یه قدری احترام پیشکسوتهای ما رو رعایت نکردین در حالی که من حد اقل تو پستهام (و صد البته قلبا )هم برای پروین احترام قائل شدم هم کریم و مهدی مهدوی کیا / که بگذریم.

اینو چی بگم حسام جان/ راستش از اول تا آخر پستت یه جورایی نارضایتی توش دیدم و از همه کل کل پشیمون شدم/ گفتم شاید باعث ناراحتی تو یا شخص دیگه ای بشه. امیدوارم اشتباه درک کرده باشم و ناراحت نشده باشی. / ولی با این حال وضع من فرق نداره رفیق / من
مخلصم و بیشتر
دوست دارم که با رقیب رفیق باشم. این بازی هم جمعه که تموم بشه میره تا شنبه قبل از دربی 70

بردیم و باختیم و هردوش زود دود شده رفته هوا. بردمون با باختمون پاک شده و باختمون با برد. بیخیال.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
1- آيا مي‌دانيد اعضاي كادرفني تيم فوتبال پرسپوليس در تاريخ بازيگري خود حتي يك بار موفق به گلزني به استقلال نشده‌اند؟

2- آيا مي‌دانيد پرويز مظلومي(سرمربي) و محمود فكري به همراه بهتاش فريبا (مربيان كنوني استقلال) همگي توانسته‌اند در ادوار شهرآوردهاي پايتخت موفق به گلزني شوند؟

3- آيا مي‌دانيد براي اولين بار در تاريخ، دو بازيكن استقلال با نام‌هاي فرهاد مجيدي و اميدرضا روانخواه كه سابقه گلزني به صورت رفت و برگشت به پرسپوليس را دارند،‌روز جمعه آماده كارزار براي استقلال هستند؟

4- آيا مي‌دانيد پرافتخارترين سرمربي تاريخ استقلال در ادوار دربي‌ها (منصور پورحيدري) و پرافتخارترين كاپيتان استقلال در ادوار دربي‌ها ( محمود فكري) جمعه روي نيمكت آبي‌پوشان خواهند نشست؟

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
عجب کل کلی شده :f34r:
خدایی چه حالی دارید اینقدر تایپ مکینید و پستهای 2000خطه رو میخونید. خدا صبرتون بده :دی
موضوع حیثیتیه :happy: تجربه شو دارم میدونم ! :happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اینها و اون قسمتهایی که پاک کردم هیچی/ به قول یه عزیزی. اگه هدایت شدن پرسپولیسی بودنه /من از هدایت شدن استعفا میدم. :دی
کلا هم انگار عصبانی شدی!!!

نه دیگه نشد جواد جان ! کلا شما 50% کار رو delete کردی داداش :دی

- خیر آقا ! من عصبانش نشدم. بحث جدی هست داریم جدی صحبت میکنیم دیگه !

حسام جان ببین/
اولا من نگفتم 5 سال / خودت گفتی 5 سال.
الان هم داری میگی ده سال. خب باشه قبول.
تو همین ده سالی که شما میگی میشه 9 دوره لیگ حرفه ای و یه دور آخر جام آزادگان که استقلال اول شده
تو لیگ برتر هم ما دو بار قهرمان شدیم و دو بار دوم شدیم
تو این سالها دو بار هم جام حذفی رو بردیم.
تو کل لیگ هم که شما میگی قوه تخیل باید خدمتت عرض کنم که در طی نه دوره گذشته استقلال با 468 امتیاز بیشترین امتیاز و افتخار رو تو لیگ برتر داره/ اینها رو هم فدراسیون داده؟ 3-0 شده؟

اما پرسپولیس:
دو تا قهرمانی لیگ برتر داره و دوم هم نشده. یه جام حذفی هم برده.
در مورد اون قسمت بلد و نارنجی: جالبه که بین قهرمانی های لیگ تون در سال 81-80 تا سال 87-86 که مجدد قهرمان شدید 6 فصل رو بدون قهرمانی پشت سر گذاشتید و حتی حذفی رو هم تو او سالها نبردید. کاملا بی جام.

خب دربی های لیگ برتر رو مرور کنیم / دوازده تساوی و سه برد برای هر کدوم از تیمها. شما گفتی ده سال میشه + سال آخر آزادگان که میشه یه برد برای استقلال و یه تساوی دیگه: 4-13-3
پس ما به قول شما نه من تو ده سال اخیر / برتر بودیم.

5 سال چیه ؟!

نه من فکر کردم گفتی 10 سال چون به ذهنم نمیرسید گفته باشی ما کلا برتر بودیم در ادوار تاریخ !!

تو همین 10 سالش هم نبودید ! همون فصل اولی که سپاهان قهرمان شد، همون فصلی که فولاد قهرمان شد، ما 2-3 هفته آخر رو شل گرفتیم، مگرنا الان نمیگفتی دوم نشدید !

این که مدیران شما بی کفایت هستند به ما ربطی نداره.
همین واعظ که شما میگی خوبه برای ما بد بوده. چون مدل استقلال مثل پرسپولیس نیست. روزی که رفت همه شاد شدند. همین حاجی که میگی تیم رو خراب کرده برای ما خیلی مفید تره. همین که حاجی رو برمیدارند بزرگترین ضربه به تیمه. اگه از اون دوره تا الان برداشته نمیشد الان وضع استقلال با تیمهای دیگه قابل قیاس نبود.

بازم میگم که تیم ما زمانی وابسته به دولت بوده و سوگلی حکومت بوده و تاج بوده. من که نگفتم نبوده. اما این کجا و آن کجا. اما با این وضع حسام جان شاید پرسپولیس طرفداران مردمی دوره قبلش رو به همراهش به این حکومت هم کشیده / اما آیا این دلیلی برای حکومتی بودن فعلی استقلاله؟ نه/ الان استقلال دیگه مردمی که حتما با تعبیر شما نیست چون شما مردمی هستید. درسته؟ ولی قطعا بدون اگه یه تیم حکومتی باشه الان بی شک اون تیم شمایید . هر بچه فصقلی هم اینو میدونه.

E !

اون مدیر بی کفایت رو کی میاره ؟ کی میاد مدیر قهرمان رو بذاره بیرون، یه کسی که سابقش مشخص هست هیچ کاری نمیتونه بکنه رو برداره بیاره ؟

پس ببین نباید بگید سوگلی هستید !

چیزی که شما داری میگی یک پروسه منطقی هست و من قبولش دارم. قبل از انقلاب استقلال مال دولت شاه بود و مردم عادی هوادارش نبودن. از اونطرف مردم عادی هوادار پرسپولیس بودن. بعد که جاها عوض شد، اونها رفتن کنار و اینها اومدن بالا، طبق اون پروسه ای که شما میگی منطقی جور در میاد. ولی الان استقلال شما هم یک زمانی فقط اسمش تاج بود ! استقلال شما همون موقع هم نسبت به پرسپولیس طرفدار کمتری داشت و الان هم داره. این رو قبول داری ؟

این که چرا پرسپولیس بیشتر هوادار داره دیگه n دلیل مختلف داره که من نمیدونم ! ولی همین الان شما برو نازی آباد. هم استقلال طرفدار داره و هم پرسپولیس. بعدش برو ولنجک ! اونجا هم پرسپولیس و استقلال جفتشون هوادار دارن، حالا به تعداد شاید متفاوت.

این چیزی که شما میگی روی کاغذ مثل یک معادله ساده ریاضی میمونه که آخرش هم یک حل داره ! ولی با این منطق حاکم بر دولت ما جور در نمیاد، چون الان همین استقلال شما هم به اندازه پرسپولیس دست دولت بوده و از جیب دولت خورده و هزار اتفاق دیگه براش افتاده !

اگر برای استقلال مدیر بد گذاشتن، برای پرسپولیس هم گذاشتن. اگر قرار بود کسی رو عوض نکن، همون 10-15 سال پیش هم اگر عابدینی رو عوض نمیکردن الان پرسپولیس هم بارسلونا بود ! ولی این رو اصلا قبول ندارم که الان ما تیم حکومتی هستیم و شما نیستید ! دلیل منطقی هم وجود نداره برای این حرفت.

وقتی شما حکومت ها رو یکی میدونی بحثی نمیمونه حسام جان

بنده غلط بکنم سیدعلی و محمدرضا رو یکی کنم ! :D

برداشت اشتباه کردی از حرفم عزیز من !

نه بیشتر بوده / اینها رو دیگه نتونستند بزنند زیرش. تو همون رسانه مردمی به تصویب رسیده در حالی که تا نهایت امکان از داوری و همه شرایط دفاع کردند به نفع خودشون. همه دیگه از این ماجرا خبر دارند. شما چطور میگی !!!

آقا ولمون کن ! اون فصل شماها تو جو قهرمانی بودید ! میگم، طرف فوت هم میکرد بازیکنتون میفتاد، میگفتید پنالتی هست !

بله اگه همه تیرک ها گل میشد خیلی نتایج تغییر میکرد. تیرک چیه؟ !!!!!!!

تیم ملی رو هم ولش / چون خیلی وقته بی خیالش شدم

بازی ای رو مثال زدم که گفتی با شانس بردید. پس شانس نداشتیم، اگر توپ به تیرک نمیخورد و میرفت تو گل، کار به نیمه دوم هم نمیرسید با اون جو ورزشگاه !

بازم میگم درسته. درمورد تلویزیون بود و حمایت که تا الان ده بار دربارش حرف زدیم

قبول نمیکنم !

شما برام بگو. این قضیه همیشگی بوده/ حتی وقتی خودم هم بنا به دلایلی به فدراسیون میرفتم با چشم خودم میدیدم. البته اون موقع دادکان رئیس بود/ ولی الان هم این سنت حفظ شده. ضمنا پارسال خیلی بازیها وسط هفته بود. مال همه تیمها. تقریبا مثل امسال به دلیل فشردگی.

بودن کــه بود، بله ! ولی من خیلی یادم هست که بازیهای شما آخر هفته بود و برای ما نبود ! که حتی دقیق یادم نیست البته، مصطفوی بود یا انصاری فرد که سر همین قضیه اعتراض کرد به سازمان لیگ.

به جون خودم تکذیب میکنم. محاله استقلال پرسپولیس رو ببره و تکرارش رو نشون بدهند. قسم میخورم تا به حال نبوده.

جواد جان خدایی رگم رو میزنم خونم بیفته گردنت ها !!

مرد مومن 300000 بار تا الان اون بازی ای که قربانی 92 زد رو نشون داده تلویزیون ! ولمون کن خدایی ! تمام برنامه های تلویزیون سعی میکنن کاری کنن که اعتدال تو این قضیه رعایت بشه. اگر بازی ای که ما بردیم رو نشون میدن، بازی که شما بردین رو هم نشون میدن ! اصلا شوخی هست این چیزی که شما داری میگی !!!

دوتا نکته:
1 پروین: من علیه پروین حرفی نزدم و کاملا در مدح ایشون سرودم.برای همین دیگه اینو کوت نمیکنم. بحث پروین رو گل روی یوسف عزیزم که نیست تموم میکنم. چون اگه خونده باشه امشب منو به 4 میخ میکشه. :دی فقط گفتم وقتی بیرون بود اون هم علیه تیم حرف زد/ نمونه هم همین که خوت گفتی در مورد وینگو. ///// من نگفتم که اشتباه کرده یا درست. گفتم اونم انتقاد میکرده که خودت هم گفتی دیگه.
2 اسطوره ها : اینو هم دیگه ادامه نمیدم چون به نظرم شما یه قدری احترام پیشکسوتهای ما رو رعایت نکردین در حالی که من حد اقل تو پستهام (و صد البته قلبا )هم برای پروین احترام قائل شدم هم کریم و مهدی مهدوی کیا / که بگذریم.

انتقاد با غرض ورزی فرق داره. علی پروین میاد میگه فلانی بد هست چون بد هست ! ولی روشن میاد میگه فتح الله زاده باید بیاد تو رستوران من کار کنه !!! این انتقاد هست ؟

ضمنا ! من کجا بی احترامی کردم ؟ گفتم پیشکسوت های ما کجا هستن و برای شما کجا هستن ؟ گفتم الان حمید استیلی مربی شاهین هست. پیراونی تو استیل آذین هست. تیم شما چی ؟ یا همه شدن مشاور فنی حاجی ! اون جواد زرینچه که فکر میکنم تو اراک کار میکرد، درسته ؟ میمونه یه جناب ژنرال ! که اون رو هم که مثلا پیشکسوتتون هست رو سر یه بازیکن که 2 سال تو استقلال بازی میکرد فروختین ! الان سایش رو با تیر میزنین !! این پرویز خان هم که مال خودتون هست !

دیگه کسی نمیمونه ! یک سری هم که معتاد شدن، یک سری هم بیکار هستن دیگه ! این بی احترامی هست ؟!

شما ببین از پیشکسوت های پرسپولیس، چند نفرشون "دکترا" گرفتن، از مال شما چند نفر تحصیلات دانشگاهی دارن !

اینو چی بگم حسام جان/ راستش از اول تا آخر پستت یه جورایی نارضایتی توش دیدم و از همه کل کل پشیمون شدم/ گفتم شاید باعث ناراحتی تو یا شخص دیگه ای بشه. امیدوارم اشتباه درک کرده باشم و ناراحت نشده باشی. / ولی با این حال وضع من فرق نداره رفیق / من
مخلصم و بیشتر
دوست دارم که با رقیب رفیق باشم. این بازی هم جمعه که تموم بشه میره تا شنبه قبل از دربی 70

بردیم و باختیم و هردوش زود دود شده رفته هوا. بردمون با باختمون پاک شده و باختمون با برد. بیخیال.

:blink:

آقا شما داری با من جدی صحبت میکنی، من بیام با شوخی جواب میدم ؟! این اسمش ناراحتی هست ؟

مثل این میمونه که وسط بحث تبانی و اینا که داریم جدی حرف میزنیم، من بیام بگم "خب البته جواد جان تویی که طرفدار یوونتوس هستی این مسائل برات عادی هست" ! خب تو پیش خودت نمیگی چه خری هست یارو ؟! :D

یه جا داریم شوخی میکنیم که تکلیفش مشخص هست. الان من به آرین میگم بمیر، شوخی میکنیم مثلا ! گرچه بمیره هم خوشحال میشیم البته !! :دی

ولی خب وسط بحث جدی که دیگه نمیشه الکی حرف رو بالا پایین کرد. این طبیعی هست کلا. علیرضا میتونه بیاد شهادت بده، یک زمانی ما کلی با هم کل کل منطقی میکردیم :دی

من چاکرتم در کل !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
و اما سخنی با دیگران. حسام جان چند لحظه
ممنون
ببینید ای کسانی که ایمان نیاوردید. بله با شما هستم ای استقلالی ها و پرسپولیسی هایی که نشستید و فقط خوندید یا نخوندید . تو کل کل شرکت نکردید. پس کی؟ همه کل کل ما قبل بازی بود. قبل بازیه که مهجم برگردون میزنه و گلر پنالتی میگیره. از دستتون رفت.
نشستید و خوشحال شدید این به اون چی گفت و اون به این چی گفت. تموم شد. فیلم هندی و امریکایی و ایرانی هرچی بود تموم شد
میخواستیم برای هم درد و دل کنیم و شما سرگرم بشید.

حسام جان شما قرمزی و من آبی ودر یک اقلیم نگنجیم :دی

بیا لعن و نفرین آخر رو شما بکن و بریم دنبال بازیمون. من زیاد حرف زدم ولی یه قسمتهایی رو من جمع و جور کردم. بقیه اش هم با خودت. این بچه ها هم برند سر درس و مشقشون/ منم دارم میرم عروسی:دی/فردا هم بلکه بشه اقوام رو پیچوند و بریم واسه بازی/ نامردی نکنی ها. :دی

بهر حال منطق همینه که حرفایی از هم رو قبول نکنیم و حرفهایی رو هم قبول کنیم. اگه قرار بود با هم کنار بیاییم که دیگه دربی مزه ای نداشت.:D

- خیر آقا ! من عصبانش نشدم. بحث جدی هست داریم جدی صحبت میکنیم دیگه !

خوشحالم رفیق.:)
5 سال چیه ؟!

نه من فکر کردم گفتی 10 سال چون به ذهنم نمیرسید گفته باشی ما کلا برتر بودیم در ادوار تاریخ !!

تو همین 10 سالش هم نبودید ! همون فصل اولی که سپاهان قهرمان شد، همون فصلی که فولاد قهرمان شد، ما 2-3 هفته آخر رو شل گرفتیم، مگرنا الان نمیگفتی دوم نشدید !

حسام جان من گفتم تو این سالها ما تیم برتری به نسبت شما بودیم. که شما فرمودی زاییده ی قوه تخیل بنده هستش. و خودت هم دو بار متوالی به 5 سال و ده سال اشاره کردی . منم آمار آوردم. نه تنها از شما بلکه بهترین تیم ایران در ده سال گذشته استقلال بوده که اسنادش هم موجوده.

در فصلی که پاس و فولاد قهرمان شدند مدعی ترین تیم استقلال بود. حتی قهرمانی سایپا رو هم ما از دست دادیم و در فاصله دو هفته از قهرمانی به چهارمی رسیدیم. که هیچی از ضعفمون بوده
اما در مورد این سال که فولاد قهرمان شد باید خدمتت عرض کنم که خیر.کاملا برعکسه. ما تا هفته های آخر قهرمان بودیم. و تو هفته های آخر شما کشیدید بالا و برعکس استقلال تو 4 تا بازی اخر دو تا باخت داد. دقیقا یادم هست که ما در بازی رودر رو با فولاد قافیه رو به داور باختیم. تو اون بازی تو اهواز که اونقدر باد میومد که زمین و هوا پر خاک بود. اون داور (یادم نیست / شاید رحیمی مقدم بود) اونقدر کاشته های الکی برای فولاد گرفت که همین جناب مبعلی یکیش رو گل کرد و ما صدر رو در سه چهار هفته مونده به پایان از دست دادیم و اگه اشتباه نکنم ذوب آهن به لطف تفاضل گل به نسبت ما دوم شد.چون هفته آخر رو سه هیچ برد یادم نیست کدوم تیم رو. و پرسپولیس بعد از ما و با اختلاف سه امتیاز چهارم شد. اسنادش هم موجوده.
5f33839069bf4fe581b1.jpg

من اگه صد تا فیلم ببینم نود تاش رو فراموش میکنم. اما از 100 تا بازی که ببینم 99 تاش یام میمونه. اینها که دیگه خاطرات تلخمونه. مگه یادم میره؟ یادم نمیره که یه هفته به پایان ما به استقلال اهواز باختیم به خاطر اینکه همه تهییج کردند که بهم راه میدند. و ما باختیم و هفته بعد همون تیم 5 تا از پاس خورد و و برد 3-2 ما جلوی پگاه بی فایده بود. اونم از آجرلو خوردیم و .... خدا جای حق نشسته و تابانش رو داد و بازم مونده که بده.

دیگه از این بحث بگذریم. اوکی/ یعنی من چیزی مجهول نمیبینم دیگه.

چیزی که شما داری میگی یک پروسه منطقی هست و من قبولش دارم. قبل از انقلاب استقلال مال دولت شاه بود و مردم عادی هوادارش نبودن. از اونطرف مردم عادی هوادار پرسپولیس بودن. بعد که جاها عوض شد، اونها رفتن کنار و اینها اومدن بالا، طبق اون پروسه ای که شما میگی منطقی جور در میاد. ولی الان استقلال شما هم یک زمانی فقط اسمش تاج بود ! استقلال شما همون موقع هم نسبت به پرسپولیس طرفدار کمتری داشت و الان هم داره. این رو قبول داری ؟
این که چرا پرسپولیس بیشتر هوادار داره دیگه n دلیل مختلف داره که من نمیدونم ! ولی همین الان شما برو نازی آباد. هم استقلال طرفدار داره و هم پرسپولیس. بعدش برو ولنجک ! اونجا هم پرسپولیس و استقلال جفتشون هوادار دارن، حالا به تعداد شاید متفاوت.
تا اینجا رو قبول دارم
این چیزی که شما میگی روی کاغذ مثل یک معادله ساده ریاضی میمونه که آخرش هم یک حل داره ! ولی با این منطق حاکم بر دولت ما جور در نمیاد، چون الان همین استقلال شما هم به اندازه پرسپولیس دست دولت بوده و از جیب دولت خورده و هزار اتفاق دیگه براش افتاده !

این رو هم قبول دارم ولی...
من که نگفتم استقلال از جیب دولت نمیخوره. گفتم؟
و همون هزار اتفاق دیگه.
من حرفم اینه که به همین دلیل که شما میگی طرفداران قرمز بیشتر از آبیه و هزار تا دلیل دیگه ای که خودت میگی، به پرسپولیس بیشتر حال میدند به نسبت استقلال.
هم فدراسیون/ هم سیما- هم روزنامه ها- ولی تو بحث مالی من اعتراضی نکردم چون خبری از خلاف این قضیه تا حالا نشنیدم. یعنی این سازمان عریض و طویل اونقدر بی سر و سامانه که خودشون هم ازش سر در نمیارند.
ولی روزنامه ها رو ببین. : پرسپولیس اوساله رو میخره چقدر بزرگش میکنند. استقلال لوئیز رو میخره میرن از گوگل مطلب میارند که این فلانه. استقلال میبره / مساوی پرسپولیس رو تیتر میکنند. تیم سه /یک میبره و اون یه گل، گل بخودی بوده تیتر میکنند که فلان بازیکن ادم بهمانیه تو تیم. بر عکس دایی 4 تا میخوره میگند این تیم کار داره و فرصت بدید و .... 4 تا بازی برد نمیاره میگند ال و بل / اون صمد نگون بخت یه بازی برد و با مساوی عوض میکرد میرفتند از دوغوزآباد یه استقلالی پیشکسوت گیر میاوردند و بزور میگذاشتن تو دهنش که صمد کوچیکه و عقل نداره و نمیفهمه و...
تلویزیون که تکلیفش روشنه. همه دارند میبینند. من اون قضیه بازی 3-2 رو هم قبول ندارم. محاله تکرارش رو نشون داده باشه. محاله. به تمثال الکس ---> قسم نبوده.
تی وی خیابانی رو میگذاره برای پرسپولیس. همه جوره بهتون حال میده. دقیقه 88 تیم باخته داره چرند میبافه که الان فلان میشه (به استثنا این بازی آخر ). برای ما مزدک نادون فقط امار علیه تیم رو میاره و گیر میده که این بازیکن ال کرده و طالبلو رو نیمکت داره میخنده یا گریه میکنه. که برهانی این پاش به اون پاش گیر میده و امیر ابادی حالت عادی فلانه و غیر عادی .... اینها رو بزار رو همون اخبار شبانگاهی و پخش کردن بازیهایی که بارشون خاطره انگیز بوده و... حسام بخدا من این حرفه تو کتم نمیره. منطقی باش/ همین بحث مصاحبه نکردن رو ببین. من خیلی این کار رو برای استقلال مناسب میدونم ولی چون کار حاشیه سازی اینها رو تخته کرده ببین چه گیری دادند.
فدراسیون هم که بحثش رو کردیم.

عیسی به دین خود/ موسی به دین خود :دی خوبه

ولی خب اگه شما اینها رو قبول نداری من نمیگم شما اشتباه میکنی / چون اگه ما طی این سالها توانسته بودیم این مسائل رو جا بندازیم اوضاع اینطور نمونده بود./ بهرحال اینم تا حدودی طبیعیه که شما قبول نمیکنید چون به نظر خودم باهاش روبرو نشدید و حسش نکردید و البته ما هم فقط این مسائل رو میبینیم و باید بسوزیم و بسازیم.
حالا چه شما قبول کنی و چه قبول نکنی که میدونم قبول نمیکنی :دی خب پس دیگه درباره این قضیه بحثی نمیمونه.درسته/ خب الحمدا..

اگر برای استقلال مدیر بد گذاشتن، برای پرسپولیس هم گذاشتن. اگر قرار بود کسی رو عوض نکن، همون 10-15 سال پیش هم اگر عابدینی رو عوض نمیکردن الان پرسپولیس هم بارسلونا بود !
قبول دارم. برای ما مدیر هم بوده که یارو اصلا حق امضا نداشته. من یادمه وقتی تو دوران خدمتنم حسابدار اون بخش بودم رئیسمون به منی که وظیفه بودم حق امضای امور کاری رو داده بود حتی جای خودش هم امضا میکردم از طرف. ببین این بدبخت چقدر بیچاره بوده و استقلال چه بیچاره . اسمش چی بود؟ نجف نژاد؟ از نظرم بیخودترین مدیر شما هم غمخوار بود که کلی بحران برای هر بازی شناسایی میکرد. پس اینم تا حدودی مرتفع میشه.
ولی این رو اصلا قبول ندارم که الان ما تیم حکومتی هستیم و شما نیستید ! دلیل منطقی هم وجود نداره برای این حرفت.

این یه قسمت بالاتر اشاره کردم. باز نگی نگفتی. :دی
پس باز میگم بله دلیل قابل لمسی که شما هم قبول کنید نمیشه داد. باید جای ما میبودید. + همون قبلی ها/ اصلا ولش کن

بنده غلط بکنم سیدعلی و محمدرضا رو یکی کنم ! :D

برداشت اشتباه کردی از حرفم عزیز من !
دور از جونت حسام جان/ خب

انتقاد با غرض ورزی فرق داره. علی پروین میاد میگه فلانی بد هست چون بد هست ! ولی روشن میاد میگه فتح الله زاده باید بیاد تو رستوران من کار کنه !!! این انتقاد هست ؟
باشه قبول / ولی شما به من بگو وقتی دایی عذر عابدزاده رو خواست عابدزاده چی گفت؟
مرد حسابی ما 4 تا پیشکسوت داریم که بنا به دلایل شخصی از تیم انتقاد غیر فنی و غیر سازنده و شخصی میکنند خوبه؟ خب
هر کس میتونه هر حرفی بزنه. ولی همین روشن حرفش رو پس نگرفت؟ ازش شکایت کردن. حرفش رو پس گرفت. علت داره چون ناراحته از این که تیمهای پایه رو که خوب هم داشت میچرخوند ازش گرفتند. بنا به دلایلی که بوی روابط ازش میومد. و حل شد.
همین تاج داره روزی صدتا حرف مذخرف میزنه. ازش شکایت بشه حرفش رو غورت میده
مگه ماجرای دایی و مایلی نبود؟
حرف که پا نداره بگیرند ببندند. میزنند و میرند.
اینجا قرارداد دایی رو جلو چشم ملت طوری رقم زدند که معلوم نیست چی به چیه
همه که مثل منو شما مکتوب کار نمیکنند داداش
حالا بگو ببینم از شما انتقاد های الکی نمیشه؟ کدوم حرف مایلی کهن انتقاد سازنده از تیم بوده؟
کدوم دفعه میکروفن گرفتند جلوی پنجعلی و نگفته که تیم فلان شده؟
یا ناصر ابراهیمی که دیگه سردسته هست خودش.
از نظر من این چیزها طبیعیه ولی بعضیهاش رو بیشتر منعکس میکنند و تو بوق میکنند که لطف دارند

امیدوارم تا حدودی تو این ماجرا هم به تفاهم غیر دست در گردن هم رسیده باشیم.
ضمنا ! من کجا بی احترامی کردم ؟ گفتم پیشکسوت های ما کجا هستن و برای شما کجا هستن ؟ گفتم الان حمید استیلی مربی شاهین هست. پیراونی تو استیل آذین هست. تیم شما چی ؟ یا همه شدن مشاور فنی حاجی ! اون جواد زرینچه که فکر میکنم تو اراک کار میکرد، درسته ؟ میمونه یه جناب ژنرال ! که اون رو هم که مثلا پیشکسوتتون هست رو سر یه بازیکن که 2 سال تو استقلال بازی میکرد فروختین ! الان سایش رو با تیر میزنین !! این پرویز خان هم که مال خودتون هست !

دیگه کسی نمیمونه ! یک سری هم که معتاد شدن، یک سری هم بیکار هستن دیگه ! این بی احترامی هست ؟!

شما ببین از پیشکسوت های پرسپولیس، چند نفرشون "دکترا" گرفتن، از مال شما چند نفر تحصیلات دانشگاهی دارن !
این هم از لطف تلویزیون بود که نرفت سراغ ناصر محمد خانی و بازیکنهایی که از پرسپولیس به بیراهه رفتند. سراغ فنونی زاده رفتند اما برای موفق ها سراغ خیلی ها میشد رفت که نباید میرفت چون استقلالی بودند و حال نمیداد. نمونه هاش هم زیاده.صد البته که تو هر دو تیم هم زیاده.
به نظر من همین که شما به علایق دیگران بگی معتاد شدند به نظر من بی احترامیه. البته شخصا ناراحت نمیشم چون آویزه گوشم شده که مردم فقط بازی آخر رو یاد دارند (دیوید سیمن)
بله بازیکنهای ما بی سوادن/ :دی/ اصلا این حرف خدایی خنده داره. دیگه گذشت اون زمان که تو تیمها بازیکن بی سواد بود. البته همون موقع هم تو تیمها بچه های باسواد کم نبود ولی خب بنا به شرایط اجتماع توشون کم تحصیلات هم بود.
الان دیگه اولا که همه رو تا دیپلم هل میدند و یه جورایی برای هرکی اجباریه. مگه ارازل و اوباش باشند که خب تو فوتبال و بحث ما نیستند. مگه اینکه شما استقلالی ها رو اوباش بدونی.
بعد این هم که به این تیمها میرسند با 4 تا بازی ملی میرند دانشگاه آزاد و یه مدرک هم میزنند تنگش.
شما فکر میکنی فقط دایی مهندسه؟ نگو این حرفو
در مورد مربی. استیلی رو قبول دارم و پیروانی کجا شده سرمربی استیل؟ کمکه. حتی الان که تومبا رو انداختند بیرون گفتند با همون سمت قبلی کارش رو ادامه میده. تو پرسپولیس هم که شیرین کاشت.
تا پارسال که نصف هر کدوم کادر فعلی استقلال تیم داشتند. الان هم که مربی سپاهان و مس / اضافه کن که همون اکبر میثاقیان هم جزو استقلالیها بشمار میره و همین منصوریان هم پارسال پاس رو داشت. الان تو استقلال نصفشون مربیان لیگی بودند به غیر ناصر خان و پورحیدری . اینم یا شما بیخیال شو یا اگه هم نمیشی من بیخیال شدم :دی

من چاکرتم در کل !

شما آقایی/ من غلامم/

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
همیشه بود که شما همیشه به تیمهای قوی میباختید و تیم ضعیف ها رو میبردید، برای ما بر عکس بود ! مثل همون فصلی که دنیزلی بود، 3-0 برد رو 4-3 باخت میومدیم بیرون و ... این مسائل، بگذریم !

2- در مورد حال دادن رسانه ها و دولت و ... . من حرفت رو نمیتونم قبول کنم چون اولین بار هست اصلا همچین ادعایی رو میشنوم از طرف یک استقلالی. و شما هم میگی ما خودمون میدونیم و میسوزیم و این حرفها ! که خداییش شما اولین نفری بودی که تو این 20 سال همچین حرفی به من زدی ! دلایل مستحکم هم که نمیاری ! فقط یه مثال برات بزنم که از حاشیه سازی و اینا گفتی. همین 2-3 هفته پیش خبرورزشی یک خبر گذاشت و نوشت غلامرضا رضایی برای هر گلی که میزنه 2 میلیون جدا پاداش میگیره. حاشیه از این بزرگتر ؟ کم نوشتن و گفتن نوری فقط به رضایی پاس میده ؟ کم سر قضیه عابدزاده و علی کریمی پدر تیم رو درآوردن ؟ پس نه دیگه ! تا بوده واسه هر دو تا همین بوده.

3- در مورد پیشکسوت ها. من قضیه عابدزاده رو قبول دارم. ولی از اون به بعد یک کلمه حرف زد ؟ نزد ! ولی روشن کی ساکت شد ؟ وقتی اومد مهمونی حاجی ! ناصرخان کی بیخیال انتقادات شد ؟ وقتی شد مشاور فنی حاجی ! :دی و ...

4- در مورد اون یکی قضایای پیشکسوت ها. من نمیگفتم استقلالی ها اوباش بودن. اتفاقا زمانی شما تیم شاهنشاه بودید و ما برای کوچه بازار ! ولی حالا همون آدم هایی اون تیم کوچه و بازار شدن دکتر و مهندس. بازیکنای تیم دولت چی شدن ؟ هیچی !

بازیکنای ما شدن رئیس فدراسیون و مربی تیم ملی. همین الان ! همین افشین پیروانی هم تا چند وقت دیگه دکتراش رو میگیره. همین عبدی رو اصلا نگاه کن. کی اندازه عبدی الان تحصیلات حرفه ای داره در زمینه مربیگری ؟

بگذریم !

چون گفتی دیگه جمعش کنیم، پس جمعش میکنیم !

کمتر از 24 ساعت هم تا شروع بازی مونده. شک نکنید که ما میبریم، خوب هم میبریم !

نتیجه اخلاقی : آقا استقلال سوراخـــــه !

چاکر !!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
استیل اذین باز 5 تا خورد این دفعه از سایپا

بازی قبل رو 5 0 به سپاهان باختند

این بازی رو 5 1 به سایپا باختند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا