نه واقعیته جون خودم.
الان وقتش رو دارم/ حوصله هم هست/ پس بسم ا..
بریم آقا !
ببین حسام جان / مهران شما هم اینو گوش کن چون بهش اشاره داشتید.//
ایشون که بهش اشاره کردید یه خلق و خویی از زمانی که تو شاهین بوده توش مونده و خب گریبان ما رو میگیره. بهر حال از شما به ما رسیده. :دی قریب که بدبخت آدم سالمی بود و این وصله ها بهش نمیچسبه/ انصاری هم که یه مایه دار بود مثل وقتی که هدایتی رو پرسپولیس غلاب کرده بود. این آقای مربی هم برشش واسه همه جا کار میکنه به غیر وقتی که تو استقلال کار کنه. یادتون نیست پیارسال هفته های آخر چه بلایی سر ما آوردند؟ باند بازی که نتیجه اش قهرمانی تو هفته آخر نیست عزیز دل.
نوکرم
خب همون خلق و خو هست که باعث میشه بگن فلانی باند باز هست دیگه. مگرنا ما که به روتون نیاوردیم مثلا چرا بازی با استقلال اهواز، اونها مثل مجسمه وایساده بودن تا شما برید 6 تا بزنید ! قریب هم کاملا یادمه که آدم سالمی بود ! یکی اون سالم بود یکی غمخوار مدیر سابق تیم ما ! :دی
انصاری هم یه مایه دار بود مثل هدایتی. ولی چقدر خرج کردن و چقدر برداشتن خیلی جواد جان مهم هست !
پیارسال چه بلایی سر شما آوردن ؟ داورها و فدراسیون سر شما بلا آوردن ؟! مشتی داوری که 24 ساعت به نفعتون بود ! وقتی کاپیتان سابقتون میاد میگه فلانی اون سال گفت بد بازی کنید، بعضی ها هم بد بازی کردن دیگه شکایت نداره که !
چقدر چقدر اوضاع این تیم عزیزتون قمر در عقرب هست که کاپیتان سابق میاد اینجوری میکنه ! کل پیشکسوت ها با هم درگیر هستن. دیگه گنده تر از ناصر حجازی دارید ؟ طرف دیروز میگفت فتح الله زاده فلان هست، فرداش حکم گرفت حاجی شد رفیق شیش و هشتش ! :دی
روشن میاد میگه فلانی باید بیاد تو رستوران من کار کنه، فردا میاد میشه رفیق حاجی !
کل یوم تیمتون همین بوده و هست ! حالا میگی داوری و ... اینا باز ؟
چاکرم !
نه نه / اشتب نکن حسام جون.
تفاضل گل از به توپ بستن تورهای حریف بدست میاد که نتیجه قدرتمون بوده. ولی قهرمانی با تفاضل گل از این ناشی شد که فدراسیون و داورهاش دهن ما رو آسفالت کردند که نکنه قهرمان بشن. خدا رو شکر دست خدا از آستین ما دراومد و آقا مجید بازی آخر و برد. خب خدا جای حق نشسته. اتفاقا برای همین هم به این دربی امید داریم وگرنه که سوگلی فدراسیون و داورا و ... معلومه.
6 امتیاز هم کم شد چون پول مردم رو ندادید داداش. :دی خب حالت طبیعی باید پرسپولیس رو میکردند زندان ؟
ارادتمند
توپ بستن هم که همون قضیه بازی با مجسمه هست عزیز من !
به فرض هم که توپ بسته باشید. چه فایده داره تیم بیاد به استقلال اهواز 6 تا بزنه، بعد بره به فلان تیم خوب ببازه ؟ اون فصل شما کدوم تیم خوب رو بردید و نتیجه خوب گرفتید؟ وقتی 6-6 تا میزدید بعد از بارسلون بهترین خط حمله دنیا رو داشتید، 2 روز بعدش که سواد نداشته مربیتون ته کشید و سانترهای خسرو حیدری اونجایی که باید نمیرفت، فدراسیون کثیف شد و داوری ضد استقلال ؟! نه عزیز من ! این میشه قهرمانی شانسی !
ولی تیمی که 6 تا ازش کم میکنن، یک نیم فصل هم نمیبازه، آخرش هم با امتیاز قهرمان میشه، اون قهرمانی میشه قهرمانی !
بزرگ مایی !
از قدیم جنبه باخت نداشتید. بازی 2-0 برده رو 2-2 میکنید دعوا راه میندازید تقصیر ماست؟ خب سه هیچ میشه دیگه برادر.
دیگه جواد جان تماشاچی میریزه وسط زمین بازی رو میکنن 3-0 به نفع شما دیگه آخرشه عزیز من :دی
به جون خودم افتخار میکنم که تیم اون زمان تیم حکومتی بوده. حسام با الان مقایسه میکنی؟ در مورد این قضیه نمیشه توضیح داد/ من زندگیم رو دوست دارم.:f34r:
نه دیگه !
تو داری میگی پرسپولیس مورد توجه فلان قشر هست و استقلال نیست ! تیم شما از اولش حکومتی بود و پرسپولیس مال مردم ! الان 2 تا تیم ولی یکجور هستند. چطوری میگی صدا و سیما پشت پرسپولیس هست ؟ چرا صدا سیما از پرسپولیس حمایت میکنه ؟ چرا رسانه ها حمایت میکنن ؟ همین خبرورزشی پر تیراژ ترین روزنامه ورزشی ایران کم کوبید کاشانی رو ؟
همون آقای دادکان تو برنامه نود کم کوبید پرسپولیسی ها رو (کاری به درست و غلط بودنش ندارم ها). ولی اینی که میگی اینا حمایت کنن پس فلان هست، جواد جان دیگه حرف بی منطقی هست، حتی تو کل کل !
شوت کاویانپور که یه متر پشت هیجده بود دیگه خاص نبود. عین گل مجتبی جباری بود. قیچی کریمی رو یادمه. خوشحال شدم اتفاقا چون من پروین رو دوست دارم (البته خودشو رو نه فکر و کاراش و) اگه کریمی اون گل نمیزد شاید پروین زبونم جیز طوریش میشد. یادته که آخه قبلش هاشمی نسب چطور توپ و سابوند انداخت پشت احمد رضا. ای داد / :دی عجب زمستون سردی بود. خوب یادمه حسام نه دی بود. همون روزی که ممد نوازی کاشته انداخت اونجا که احمد عابدزاده خودش هم مونده بود به چی گیر بده.
میخوامت رفیق
چرا عزیز من ! پا راستی که با پای چپ اونجوری بزنه خاص هست !
بهرحال ما علی کریمی داشتیم نذاشت پروین سکته کنه. ولی شما کسی رو نداشتید که نزاره صمد خانتون ناخن هاش رو نخوره از حرصش !
آره جواد جان زمستون سردی بود ! یادش بخیر تیمتون لوله شده بود برای اینکه یه حرکتی بکنید که 3-4 تا دیگه نخورید به برومند گفتید برو جلو ! :lol:
نفسمی داآش
بابا همین گل رضا شا غلام رو یادته تو تو اون بازی که دقیقه 92 پیروز گل زد. گلرتون دنبال توپ شا غلام میدویید و نمیرسید بهش.
ایشا... این هفته یه دسته گل براتون میارند که هر گلش یادتون بره یکی دیگش بیاد تو ذهنتون.
شما همین شوت آقا کریم رو یادتونه گلر عزیزتون n متر پرید و بهش نرسید !؟
این هفته یکی دیگه در راهه عزیزم !
راستی مهران هم یک سری سوال کرد جواد جان ! همون قضیه اسطوره و اینا ! بهرحال دیگه ... :دی