• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خدا وکیلی اینو خارج از بحث کل کل میگم
برای من تو ایران هیچ تیمی در حد استقلال نیست خدایی جدی میگم.
فرق شما با بقیه تیمها برای من اینه که یه تیم پر طرفدار هستید و خب البته تهرانی بودنش هم مهمه.
از اینها که بگذریم برای من پرسپولیس با ذوب آهن و تراکتور و بقیه فرقی نداره. آخه چیزی ندارید که بخواهید بهش بنازید. جز اینکه همیشه داورا بهتون حال دادند و با چاشنی شانس برد و قهرمانی اوردید؟ نه خدایی / بازی رودر رو هم که پیش ما سرتون پایینه. آسیا هم که براتون جزیره ناشناخته هستش/ حالا بگذریم که همیشه فدراسیون و مطبوعات و تلویزیون ازتون حمایت میکنند البته همین که سوگلی این قشر جامعه هستید خودش از نظر استقلالی جماعت یه ننگه. ما افتخار میکنیم که عزیز این باند بازها نباشیم و ...
آقا راحت بگم سالی دوبار وقت دارید خودتون رو به ما بچسبونید و دربی و این حرفا. پس از وقت استفاده کنید که دیگه معلوم نیست کی جواب سلام قرمزتون رو بدیم :دی

زیاد هم زمین رو متر نکنید. محمود فکری که از وسط زمین گذاشت زیر طاق دروازتون هنوز رو نیمکته. اوه اصلا کل کل در مورد گل نکنید که جا نداره. همه گلهاتون پنالتی بوده. به تعداد پنالتی ها فقط لایی خوردید :دی

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
تکبییییییییییییییییییییر

جواد جان کشتیشون. :lol:

کاملا یاهات موافقم. ۱۰۰۰۰۰٪

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
تکبییییییییییییییییییییر

جواد جان کشتیشون. :lol:

کاملا یاهات موافقم. ۱۰۰۰۰۰٪
خواهش میشه رفیق/
جون محسن من اصلا نمیخوام واقعیت ها رو بگم / چون بیشتر ترجیح میدم دوستان شاد باشند با رویاهاشون ولی خوب زیاد هم تو حباب برن بالا خوب نیست/ یهو فرهاد حباب رو میترکونه از ارتفاع زیاد میخورن زمین/ بد میشه. همین وسطها بچرخن و شاد باشند بهتره/ بهتره جلو چشم باشند. :دی

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
این بار چه جمله ای قراره در امضای استقلالی ها گزاشته بشه؟؟:دی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
هر چی ما می خواهم سوراخی پرسپولیس رو یادشون نیاریم و باعث سرافکندگی براشون نشیم نمی زارند :)
آخه خودآزاری دارید چرا به فکر خودتون نیستید :rolleyes:
باز آمار رو کنیم بعد بیان یه جوری سر و ته ماجرا رو به هم بیارید نمیشه که :rolleyes:
بابا از قدیم که گفتن سری رو که درد نمی کنه دستمال نمی بندند :)
نمی دونم چه اصراری دارید سر هر دربی می خواهید این درد جانکاه سوراخ بودن تیمتون رو به رخ حریفان بکشید بابا ما می دونیم ولی نمی خواهیم غرور شما جریحه دار بشه نیاز به یاداوری نداریم :cool:
یک ضرب المثل دیگه هم هست که میگن تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد :)
پس دوستان پرسپولیسی بهتر هست بیشتر از این در مورد پرسپولیس صحبت نکنیم حداقل برای خودتون بهتر هست :cool:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
اون که مهم نیست یادتون بیاد یا نیاد ! مهم این هست که آخرین بازی رو در رو رو خیلی خوب یادتون هست بهرحال ! :دی

تیمی که 3 تا ملوان بهش میزنه رو باید چیکارش کرد ؟! آخه جوان ! اون موقعی که شعار "تیمی که از رشت بخوره ...." رو براتون ساختن کجا بودی شما ؟! :lol:

ما بازی های رو در روی زيادی رو به ياد داريم گل 40 متری محمود،علی 30 ثانيه،گل دقيقه 93 و...

اکی اون شعار هم مال ما،اما فعلاً اين ملوان اين چند فصل اخير به تيم شما خوب حال داده پارسال هم تو ازادی بهشون 2-0 باختيد نه؟!!!
ugly_wink.gif

بازی رو که ما با گل های فرهاد و ميلاد ميبريم, بعد از اين بازی هم که بايد با ذوب آهن و سپاهان و استيل بازی کنيد ،يعنی اکثر بازی های سختتون مونده ، در خوشبينانه ترين حالت رتبه ي هشتم تا دهم تا چند تا بازی آينده براتون پيشبينی ميشه
اون وقت قيافه دايی ديدن داره
3y84xfp.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
فرق شما با بقیه تیمها برای من اینه که یه تیم پر طرفدار هستید و خب البته تهرانی بودنش هم مهمه.
از اینها که بگذریم برای من پرسپولیس با ذوب آهن و تراکتور و بقیه فرقی نداره. آخه چیزی ندارید که بخواهید بهش بنازید. جز اینکه همیشه داورا بهتون حال دادند و با چاشنی شانس برد و قهرمانی اوردید؟ نه خدایی / بازی رودر رو هم که پیش ما سرتون پایینه. آسیا هم که براتون جزیره ناشناخته هستش/ حالا بگذریم که همیشه فدراسیون و مطبوعات و تلویزیون ازتون حمایت میکنند البته همین که سوگلی این قشر جامعه هستید خودش از نظر استقلالی جماعت یه ننگه. ما افتخار میکنیم که عزیز این باند بازها نباشیم و ...
آقا راحت بگم سالی دوبار وقت دارید خودتون رو به ما بچسبونید و دربی و این حرفا. پس از وقت استفاده کنید که دیگه معلوم نیست کی جواب سلام قرمزتون رو بدیم :دی

زیاد هم زمین رو متر نکنید. محمود فکری که از وسط زمین گذاشت زیر طاق دروازتون هنوز رو نیمکته. اوه اصلا کل کل در مورد گل نکنید که جا نداره. همه گلهاتون پنالتی بوده. به تعداد پنالتی ها فقط لایی خوردید :دی

جواد جان شکسته نفسی میفرمایید !

2 قهرمانی در طول لیگ برتر داشتید که همش با حرف و حدیث و من بمیرم تو بمیری بوده ! از ******امیر خانتون بگیر، تا پول هایی که آقای انصاری بالا کشیدن و اون فصولی که آقای قریب کلا با خیلی ها دوست بودن و ... ! :دی

بحث داوری شد من رو یاد همین 2-3 روز پیش بازی با ملوان انداختی !

ما با چاشنی شانس قهرمان شدیم یا تیمی که با تفاضل گل قهرمان شده ؟! مایی که 6 امتیاز هم ازمون کم کردن و یک نیم فصل نباختیم با چاشنی شانس قهرمان شدیم یا تیمی که یک نیم فصل درگیر *** کاری های مربی وقتش بود ؟

اگه به کثیف بودن و حال دادن فدراسیون و ... نبود که الان 3 تا بازی الکی به نفع شما نمیزدن 3-0 به نفع استقلال !

اون حمایت مطبوعات و تلویزیون و این قشر خاص جامعه رو خوب اومدی. فقط یادتون رفته اسم تیم شما "تاج" بود یه زمان ! :دی

زمین رو هم باید متر کرد جواد جان ! اگه اون شوت محمود فکری رو میگی، پس اون پا چپ کاویانپور رو هم باید یادت باشه عزیز من ! معدنچی از رو نقطه کرنر گذاشت تو دروازتون که یادت نرفته جواد جان ؟! قیچی علی کریمی رو چطور ؟! :دی

تا بوده، استقلال پایین از پرسپولیس بوده، هست و خواهد بود ! خودتون رو خسته نکنید ! (6 تایی هم فراموش نشه !)

Last edited by a moderator:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
جواد چی کار کردی با این بنده خدا که اینقد سوزوندی این بیچاره رو :lol:

اذیت نکنید این حسام رو , دوباره میره پیداش نمیشه بابا :دی

در مورد اون جمله اخرت ! شتر در خواب بیند پنبه دانه !

تو علم روانبالی (روان شناسی فوتبالی !) میگن کسایی که اینجوری جمله هارو بکار میبرن معمولا کسایی هستن که از یه سری کمبود هایی که تیمشون همیشه داشته و اون زیر زیرای ما بوده , رنج میبرن و میخوان اینجوری خودشون رو خالی کنند ! :دی

اخه شما یک هزارم افتخارات استقلال رو ندارید و نخواهید داشت !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

تو علم روانبالی (روان شناسی فوتبالی !) میگن کسایی که اینجوری جمله هارو بکار میبرن معمولا کسایی هستن که از یه سری کمبود هایی که تیمشون همیشه داشته و اون زیر زیرای ما بوده , رنج میبرن و میخوان اینجوری خودشون رو خالی کنند ! :دی

حقیقت تلخ هست آرین جان ! شما هم سخت نگیر ! بهرحال همیشه پایین تر از ما بودید ! :دی

فقط همین حقیقت که شما در چند سال اخیر یا به ما باختید یا مساوی گرفتید کافی هست دیگه ! اینقدر کم میارید میرید به ملوان بندانزلی گیر میدید ! تاریخ نگاری بازی استقلال - استقلال رشت رو از بایگانی خاطرات بکشم بیرون عزیزم ؟!

با قهرمانی آسیاتون مینازید که کلا 3 تا تیم از ازبکستان در جام حاضر بودن ؟! والله به شماها که میرسید کلا نیمه نهایی بازی ها در تهران بود ! ما باید میرفتیم تو عربستان بازی کنیم !

بعد میگن شانس و داوری !

نکنید عزیزان ! نکنید این کارها ! بهترین نتیجتون مقابل ما 3-0 هایی هست که کمیته انضباطی بهتون هدیه داده عزیز من ! :lol: عوض 6تا6تا ! 4تا4تا ! 3تا3تا زدیم بهتون توی زمین !

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
فکر کنم همین امروز فردا فرهنگستان هنر هم استقلال رو مترادف "6 تایی" و "سوراخ" و این چیزا قرار بده :دی شاید هم سنگ پا گذاشتن :دی

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40

چند تا اسطوره استقلالی نام ببر + چند تا پرسپولیسی . ببین فوتبال ایران دست کی بوده و هست ...
جوری میگی باند بازی انگار امیر قلعه نوعی پدر مافیای فوتبال سر مربی تیم ما بوده و مارو با باند بازیاش قهرمان کرده :lol:

خواهش میشه رفیق/
جون محسن من اصلا نمیخوام واقعیت ها رو بگم / چون بیشتر ترجیح میدم دوستان شاد باشند با رویاهاشون ولی خوب زیاد هم تو حباب برن بالا خوب نیست/ یهو فرهاد حباب رو میترکونه از ارتفاع زیاد میخورن زمین/ بد میشه. همین وسطها بچرخن و شاد باشند بهتره/ بهتره جلو چشم باشند. :دی

image.php

دربی 68 . کریم باقری .... :lol:
هر چی ما می خواهم سوراخی پرسپولیس رو یادشون نیاریم و باعث سرافکندگی براشون نشیم نمی زارند :)
آخه خودآزاری دارید چرا به فکر خودتون نیستید :rolleyes:
باز آمار رو کنیم بعد بیان یه جوری سر و ته ماجرا رو به هم بیارید نمیشه که :rolleyes:
بابا از قدیم که گفتن سری رو که درد نمی کنه دستمال نمی بندند :)
نمی دونم چه اصراری دارید سر هر دربی می خواهید این درد جانکاه سوراخ بودن تیمتون رو به رخ حریفان بکشید بابا ما می دونیم ولی نمی خواهیم غرور شما جریحه دار بشه نیاز به یاداوری نداریم :cool:
یک ضرب المثل دیگه هم هست که میگن تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد :)
پس دوستان پرسپولیسی بهتر هست بیشتر از این در مورد پرسپولیس صحبت نکنیم حداقل برای خودتون بهتر هست :cool:
آمار ؟؟؟ :lol:
کدوم آمار ؟؟ :lol:
که 3 تا دربی رو کتک خوردید و 3-0 به نفعتون کردن ؟ :lol: که سال 52 6 تا خوردید ؟؟:lol:
اصلآ چرا راه دور ؟؟ همین دربی 68 با اون فضاحت باختید و اسم کریم تاج سولاخ کن طنین انداز شد :دی ؟ :lol:
ما بازی های رو در روی زيادی رو به ياد داريم گل 40 متری محمود،علی 30 ثانيه،گل دقيقه 93 و...

اکی اون شعار هم مال ما،اما فعلاً اين ملوان اين چند فصل اخير به تيم شما خوب حال داده پارسال هم تو ازادی بهشون 2-0 باختيد نه؟!!!
ugly_wink.gif

بازی رو که ما با گل های فرهاد و ميلاد ميبريم, بعد از اين بازی هم که بايد با ذوب آهن و سپاهان و استيل بازی کنيد ،يعنی اکثر بازی های سختتون مونده ، در خوشبينانه ترين حالت رتبه ي هشتم تا دهم تا چند تا بازی آينده براتون پيشبينی ميشه
اون وقت قيافه دايی ديدن داره
3y84xfp.gif
کل گل هایی که گفتی خداییش به قشنگی دریبل های علی کریمی که کل تیمتون رو 3 با دریبل میزد هست ؟
3y84xfp.gif

:lol::lol:

پس اون پا چپ کاویانپور رو هم باید یادت باشه عزیز من ! معدنچی از رو نقطه کرنر گذاشت تو دروازتون که یادت نرفته جواد جان ؟! قیچی علی کریمی رو چطور ؟! :دی
:lol::lol:
اصلا چرا راه دور بریم آقا ؟ :lol: همین دربی 68 .. :lol: کریم تاج سولاخ کن :lol: ولا به خدا :lol:

افتخارات استقلال و پرسپولیس رو بی زحمت میذاری اینجا و یه مقایسه کنی ؟ :lol:
یه حرفایی میزنیا آرین :lol:
افتخارات استقلال :lol:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چند تا اسطوره استقلالی نام ببر + چند تا پرسپولیسی . ببین فوتبال ایران دست کی بوده و هست ...

بابا نزن این حرفها رو مهران !

علی منصوریان دسته 2 یونان بازی میکرده یه زمان !! میدونی یعنی چی ؟!

فرهاد مجیدیشون تو امارات کسی بود برای خودش !!! پاشازاده هم تو آلمان برای خودش سکونشینی بود ! دیگه از اینا اسطوره بالاتر ؟!!!

مهدوی کیا و دایی و باقری و کریمی و ... که چیزی نبودن !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد جان شکسته نفسی میفرمایید !

نه واقعیته جون خودم.

الان وقتش رو دارم/ حوصله هم هست/ پس بسم ا..

2 قهرمانی در طول لیگ برتر داشتید که همش با حرف و حدیث و من بمیرم تو بمیری بوده ! از ******امیر خانتون بگیر، تا پول هایی که آقای انصاری بالا کشیدن و اون فصولی که آقای قریب کلا با خیلی ها دوست بودن و ... ! :دی

ببین حسام جان / مهران شما هم اینو گوش کن چون بهش اشاره داشتید.//
ایشون که بهش اشاره کردید یه خلق و خویی از زمانی که تو شاهین بوده توش مونده و خب گریبان ما رو میگیره. بهر حال از شما به ما رسیده. :دی قریب که بدبخت آدم سالمی بود و این وصله ها بهش نمیچسبه/ انصاری هم که یه مایه دار بود مثل وقتی که هدایتی رو پرسپولیس غلاب کرده بود. این آقای مربی هم برشش واسه همه جا کار میکنه به غیر وقتی که تو استقلال کار کنه. یادتون نیست پیارسال هفته های آخر چه بلایی سر ما آوردند؟ باند بازی که نتیجه اش قهرمانی تو هفته آخر نیست عزیز دل.
نوکرم

ما با چاشنی شانس قهرمان شدیم یا تیمی که با تفاضل گل قهرمان شده ؟! مایی که 6 امتیاز هم ازمون کم کردن و یک نیم فصل نباختیم با چاشنی شانس قهرمان شدیم یا تیمی که یک نیم فصل درگیر *** کاری های مربی وقتش بود ؟

نه نه / اشتب نکن حسام جون.
تفاضل گل از به توپ بستن تورهای حریف بدست میاد که نتیجه قدرتمون بوده. ولی قهرمانی با تفاضل گل از این ناشی شد که فدراسیون و داورهاش دهن ما رو آسفالت کردند که نکنه قهرمان بشن. خدا رو شکر دست خدا از آستین ما دراومد و آقا مجید بازی آخر و برد. خب خدا جای حق نشسته. اتفاقا برای همین هم به این دربی امید داریم وگرنه که سوگلی فدراسیون و داورا و ... معلومه.
6 امتیاز هم کم شد چون پول مردم رو ندادید داداش. :دی خب حالت طبیعی باید پرسپولیس رو میکردند زندان ؟
ارادتمند

اگه به کثیف بودن و حال دادن فدراسیون و ... نبود که الان 3 تا بازی الکی به نفع شما نمیزدن 3-0 به نفع استقلال !

از قدیم جنبه باخت نداشتید. بازی 2-0 برده رو 2-2 میکنید دعوا راه میندازید تقصیر ماست؟ خب سه هیچ میشه دیگه برادر.
:rolleyes:

اون حمایت مطبوعات و تلویزیون و این قشر خاص جامعه رو خوب اومدی. فقط یادتون رفته اسم تیم شما "تاج" بود یه زمان ! :دی

به جون خودم افتخار میکنم که تیم اون زمان تیم حکومتی بوده. حسام با الان مقایسه میکنی؟ در مورد این قضیه نمیشه توضیح داد/ من زندگیم رو دوست دارم.:f34r:

زمین رو هم باید متر کرد جواد جان ! اگه اون شوت محمود فکری رو میگی، پس اون پا چپ کاویانپور رو هم باید یادت باشه عزیز من ! معدنچی از رو نقطه کرنر گذاشت تو دروازتون که یادت نرفته جواد جان ؟! قیچی علی کریمی رو چطور ؟! :دی
شوت کاویانپور که یه متر پشت هیجده بود دیگه خاص نبود. عین گل مجتبی جباری بود. قیچی کریمی رو یادمه. خوشحال شدم اتفاقا چون من پروین رو دوست دارم (البته خودشو رو نه فکر و کاراش و) اگه کریمی اون گل نمیزد شاید پروین زبونم جیز طوریش میشد. یادته که آخه قبلش هاشمی نسب چطور توپ و سابوند انداخت پشت احمد رضا. ای داد / :دی عجب زمستون سردی بود. خوب یادمه حسام نه دی بود. همون روزی که ممد نوازی کاشته انداخت اونجا که احمد عابدزاده خودش هم مونده بود به چی گیر بده.

میخوامت رفیق

بابا همین گل رضا شا غلام رو یادته تو تو اون بازی که دقیقه 92 پیروز گل زد. گلرتون دنبال توپ شا غلام میدویید و نمیرسید بهش.
ایشا... این هفته یه دسته گل براتون میارند که هر گلش یادتون بره یکی دیگش بیاد تو ذهنتون.

رو برو آماده باش
97b1ae1f409849939bf4.jpg
/ رو برو آماده باش
97b1ae1f409849939bf4.jpg
/ روبرو آماده باش
97b1ae1f409849939bf4.jpg
....

اس اس چیکارش میکنه؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
ای بابا ! جواد اینا حرف تو گوششون نمیره که نمیره !
تو تا صب بگو ! حالا اگه فهمیدن :D

من پیشنهاد میکنم شما تشیف داشته باشید ، بعد از بازی همدیگه رو میبینیم !!!!
البته من امیدوارم روحیه تون رو حفظ کنید و بعد از بازی مرد باشید و یه تبریک حداقل برای خالی نبودن عریضه بگین !
چون شما PP ها همش عادت کردین نق بزنید مث پیرزنای 70 ساله :D

حالا میگی نه ؟
بعد از بازی میبینیم همدیگه رو !!! یا باید گیر بدین به داوری ، یا بگین شانس یا ....

خلاصه شب دراز است و قلندر بیدار برادرا !!!!

بعد از بازی میبینیمتون

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
خیلی جالبه هیچ جوابی به پست های ما داده نشده :lol::lol: قسمت هاییش که واقعی بود :lol::lol: خوب البته جوابی هم نداره :lol::lol:

@آرمین
این شعار خیلی شبیه شعار سال 82 هست که تو جایگاه 22 عباس میگفت :lol: به کی هم ربطش دادن :lol::lol:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
خیلی جالبه هیچ جوابی به پست های ما داده نشده :lol::lol: قسمت هاییش که واقعی بود :lol::lol: خوب البته جوابی هم نداره :lol::lol:

@آرمین
این شعار خیلی شبیه شعار سال 82 هست که تو جایگاه 22 عباس میگفت :lol: به کی هم ربطش دادن :lol::lol:

:lol:
شما PP ها کارتون همینه کلا ! به حاشیه کشیدن :lol: آبو گلالود میکنید که خودتون ماهی بگیرین ...

آخه تا کی خدایی ؟ من نمیدونم چرا تو ذات شماست این کارا و ننه من غریبم بازیاتون ...

بس کنید دیگه خدایی سنی ازتون گذشته کی میخواین عاقل شید آخه ...:blink:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
نه واقعیته جون خودم.

الان وقتش رو دارم/ حوصله هم هست/ پس بسم ا..

بریم آقا !

ببین حسام جان / مهران شما هم اینو گوش کن چون بهش اشاره داشتید.//
ایشون که بهش اشاره کردید یه خلق و خویی از زمانی که تو شاهین بوده توش مونده و خب گریبان ما رو میگیره. بهر حال از شما به ما رسیده. :دی قریب که بدبخت آدم سالمی بود و این وصله ها بهش نمیچسبه/ انصاری هم که یه مایه دار بود مثل وقتی که هدایتی رو پرسپولیس غلاب کرده بود. این آقای مربی هم برشش واسه همه جا کار میکنه به غیر وقتی که تو استقلال کار کنه. یادتون نیست پیارسال هفته های آخر چه بلایی سر ما آوردند؟ باند بازی که نتیجه اش قهرمانی تو هفته آخر نیست عزیز دل.
نوکرم

خب همون خلق و خو هست که باعث میشه بگن فلانی باند باز هست دیگه. مگرنا ما که به روتون نیاوردیم مثلا چرا بازی با استقلال اهواز، اونها مثل مجسمه وایساده بودن تا شما برید 6 تا بزنید ! قریب هم کاملا یادمه که آدم سالمی بود ! یکی اون سالم بود یکی غمخوار مدیر سابق تیم ما ! :دی

انصاری هم یه مایه دار بود مثل هدایتی. ولی چقدر خرج کردن و چقدر برداشتن خیلی جواد جان مهم هست !

پیارسال چه بلایی سر شما آوردن ؟ داورها و فدراسیون سر شما بلا آوردن ؟! مشتی داوری که 24 ساعت به نفعتون بود ! وقتی کاپیتان سابقتون میاد میگه فلانی اون سال گفت بد بازی کنید، بعضی ها هم بد بازی کردن دیگه شکایت نداره که !

چقدر چقدر اوضاع این تیم عزیزتون قمر در عقرب هست که کاپیتان سابق میاد اینجوری میکنه ! کل پیشکسوت ها با هم درگیر هستن. دیگه گنده تر از ناصر حجازی دارید ؟ طرف دیروز میگفت فتح الله زاده فلان هست، فرداش حکم گرفت حاجی شد رفیق شیش و هشتش ! :دی

روشن میاد میگه فلانی باید بیاد تو رستوران من کار کنه، فردا میاد میشه رفیق حاجی !

کل یوم تیمتون همین بوده و هست ! حالا میگی داوری و ... اینا باز ؟

چاکرم !

نه نه / اشتب نکن حسام جون.
تفاضل گل از به توپ بستن تورهای حریف بدست میاد که نتیجه قدرتمون بوده. ولی قهرمانی با تفاضل گل از این ناشی شد که فدراسیون و داورهاش دهن ما رو آسفالت کردند که نکنه قهرمان بشن. خدا رو شکر دست خدا از آستین ما دراومد و آقا مجید بازی آخر و برد. خب خدا جای حق نشسته. اتفاقا برای همین هم به این دربی امید داریم وگرنه که سوگلی فدراسیون و داورا و ... معلومه.
6 امتیاز هم کم شد چون پول مردم رو ندادید داداش. :دی خب حالت طبیعی باید پرسپولیس رو میکردند زندان ؟
ارادتمند

توپ بستن هم که همون قضیه بازی با مجسمه هست عزیز من !

به فرض هم که توپ بسته باشید. چه فایده داره تیم بیاد به استقلال اهواز 6 تا بزنه، بعد بره به فلان تیم خوب ببازه ؟ اون فصل شما کدوم تیم خوب رو بردید و نتیجه خوب گرفتید؟ وقتی 6-6 تا میزدید بعد از بارسلون بهترین خط حمله دنیا رو داشتید، 2 روز بعدش که سواد نداشته مربیتون ته کشید و سانترهای خسرو حیدری اونجایی که باید نمیرفت، فدراسیون کثیف شد و داوری ضد استقلال ؟! نه عزیز من ! این میشه قهرمانی شانسی !

ولی تیمی که 6 تا ازش کم میکنن، یک نیم فصل هم نمیبازه، آخرش هم با امتیاز قهرمان میشه، اون قهرمانی میشه قهرمانی !

بزرگ مایی !

از قدیم جنبه باخت نداشتید. بازی 2-0 برده رو 2-2 میکنید دعوا راه میندازید تقصیر ماست؟ خب سه هیچ میشه دیگه برادر.

دیگه جواد جان تماشاچی میریزه وسط زمین بازی رو میکنن 3-0 به نفع شما دیگه آخرشه عزیز من :دی

به جون خودم افتخار میکنم که تیم اون زمان تیم حکومتی بوده. حسام با الان مقایسه میکنی؟ در مورد این قضیه نمیشه توضیح داد/ من زندگیم رو دوست دارم.:f34r:

نه دیگه !

تو داری میگی پرسپولیس مورد توجه فلان قشر هست و استقلال نیست ! تیم شما از اولش حکومتی بود و پرسپولیس مال مردم ! الان 2 تا تیم ولی یکجور هستند. چطوری میگی صدا و سیما پشت پرسپولیس هست ؟ چرا صدا سیما از پرسپولیس حمایت میکنه ؟ چرا رسانه ها حمایت میکنن ؟ همین خبرورزشی پر تیراژ ترین روزنامه ورزشی ایران کم کوبید کاشانی رو ؟

همون آقای دادکان تو برنامه نود کم کوبید پرسپولیسی ها رو (کاری به درست و غلط بودنش ندارم ها). ولی اینی که میگی اینا حمایت کنن پس فلان هست، جواد جان دیگه حرف بی منطقی هست، حتی تو کل کل !

شوت کاویانپور که یه متر پشت هیجده بود دیگه خاص نبود. عین گل مجتبی جباری بود. قیچی کریمی رو یادمه. خوشحال شدم اتفاقا چون من پروین رو دوست دارم (البته خودشو رو نه فکر و کاراش و) اگه کریمی اون گل نمیزد شاید پروین زبونم جیز طوریش میشد. یادته که آخه قبلش هاشمی نسب چطور توپ و سابوند انداخت پشت احمد رضا. ای داد / :دی عجب زمستون سردی بود. خوب یادمه حسام نه دی بود. همون روزی که ممد نوازی کاشته انداخت اونجا که احمد عابدزاده خودش هم مونده بود به چی گیر بده.

میخوامت رفیق

چرا عزیز من ! پا راستی که با پای چپ اونجوری بزنه خاص هست !

بهرحال ما علی کریمی داشتیم نذاشت پروین سکته کنه. ولی شما کسی رو نداشتید که نزاره صمد خانتون ناخن هاش رو نخوره از حرصش !

آره جواد جان زمستون سردی بود ! یادش بخیر تیمتون لوله شده بود برای اینکه یه حرکتی بکنید که 3-4 تا دیگه نخورید به برومند گفتید برو جلو ! :lol:

نفسمی داآش

بابا همین گل رضا شا غلام رو یادته تو تو اون بازی که دقیقه 92 پیروز گل زد. گلرتون دنبال توپ شا غلام میدویید و نمیرسید بهش.
ایشا... این هفته یه دسته گل براتون میارند که هر گلش یادتون بره یکی دیگش بیاد تو ذهنتون.

شما همین شوت آقا کریم رو یادتونه گلر عزیزتون n متر پرید و بهش نرسید !؟

این هفته یکی دیگه در راهه عزیزم !

راستی مهران هم یک سری سوال کرد جواد جان ! همون قضیه اسطوره و اینا ! بهرحال دیگه ... :دی

amir.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به بچه های پرسپولیسی.همین الآن یه خبر رو سایت فدراسیو اومده.مثل اینکه قراره به خاطره جلوگیری از پاره شدن تور دروازه استقلالیا امسال از تور آهنی واسه دروازه تاجیا استفاده کنن:lol:
البته اگه قبل از بازی سعیدلو نیاد تو اردو به کریم و مازیار بگه شما ممنوع الشوت هستید.آخه هر سال یکی میاد از این نوع توصیه ها میکنه.:f34r:از من نشنیده بگیرید

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
برای پرسپولیسی جماعت توضیح دادن مثل آب در هاونگ کوبیدن هست :rolleyes:
خوب ما می کوبیم :happy:

مثلا تیمی که بهترین خط حمله بعد از بارسلونا شده (البته که نمیشه مقایسه اش کرد و .... ) میگه خوب به تیم قازقولنگ 6 تا زدن هنر نیست :rolleyes: خوب عزیز من پرسپولیس به همین قازقولنگ چند تا زد !!!!! پس باید نتیجه بگیریم پرسپولیس وضع اش از همین قازقولنگ هم بدتر بوده پس وقتی اینطوره اصلا چرا در موردش حرف می زنید بزارید ما با همین حرف ها باشیم شما هم برید با شموشک و مثلا چه می دونم دوسیلاب کهنوج کل بندازید والا :happy:

بریم سراغ بعدی همیشه خدا به این دو ستاره سرورشون حسودی می کنند :cool:
حالا داستان داره این !!
صحبت های فراوانی دارند که این ها اصلا حساب نمی شده چرا ؟؟؟
چون مگه بردن یه تیم قازقولنگ هم در زمان عهد دقیانوس هم گفتن داره !!!!
البته مفسرین و محققین در سرتاسر ایران جمع شده اند تا بفهمند که چرا تیمی با این کبکبه و دبدبه به اسم پرسپولیس در زمان دقیانوس نتونسته اند تیم های قازقولنگ ( سال ها بعد طرفدارانش از آن به عنوان طفره رفتن یا اینکه دلداری دادن به خودشون استفاده کرده اند ) را ببرند !!!

البته این داستان ادامه داره :rolleyes:
تعداد بردهای دربی ها (رجوع شود به صحبت های دوستان پرسپولیسی :happy: )
.....
.....

شما بگید ما باید از دست این جماعت چکار کنیم ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا