در فصل جدید تاپیک رو باز میکنم تا دوستان بیان حال ... ها رو بگیرن !!!!!
فقط توهین و کلمات نامناسب ممنوع لطفا .
این ... که گفتی یعنی چی؟

مدیر بخش ورزش باید فراجناحی باشه!

پ.ن: (البته اگه استقلالی هم باشه اشکالی نداره

در فصل جدید تاپیک رو باز میکنم تا دوستان بیان حال ... ها رو بگیرن !!!!!
فقط توهین و کلمات نامناسب ممنوع لطفا .
اولاً ایکس پین جان متذکر بشم که شما کاربر فعال این بخش هستین !
صحبتهاتون در شان ، شخصیت یک کاربر فعال نیست!
حامد خان لطف کردند و این تاپیک رو از ابتدای فصل باز کردند ، پس خواهشاً حرمت ایشون و این بخش رو هم نگه دارین !
شما اگه ممکنه ، منطقی بحث کنین ، از توهین هم اجتناب کنین!
اولاً گفتین سپاهان به زور داوری برده ، خوب این نظر شماست ، نظرهر شخص هم محترمه!
ولی خوب نظر کارشناسان چیز دیگه ای هستش!
ثانیاً اشاره کردی به دوره ی آخر .
میتونم یه پست از خودت توی کلوپ پرسپولیس اینجا بذارم ، خلاف این حرفت.
به هر حال من اگه جای شما بودم باخت 4-1 رو با 9 نفره شدن تیم حریف به پای داوری نمیذاشتم و جایی هم عنوان نمیکردم که منجر به تمسخر عام و خاص نشه!![]()
من یادم نمی یاد به کسی توهین کرده باشم......
الان هم میگم سپاهان به زور داوری 2 بار پشت سرهم قهرمان جام حذفی شده....خواستی بیایید بشینم بحث منطقی بکنیم و ببنبم کی راست میگه ..!
ایکس پین جان .. EASPORT راست میگه دیگه .. یه کم منطقی حرف بزن ..
خب البته منطقی اگه بشینیم حرف بزنیم پی پی امسال حرفی نداره در مقابل سپاهان ، صنعت نفت رو با کلی مهره به زور زد ، حالا با سپاهان میخواد چیکار کنه![]()
كاري با اون ندارم .
به تو ميگم كه خودت پرسپوليسي هستي .
ببين داداش ، ايشون ديگه پستي مبني بر طرفداري از سپاهان تو اين تاپيك نميزنند ، اگر بزنند هم كه تكليف معلومه !
شما هم بهتره جواب ندي ، پيام خصوصي يا هر جاي ديگه خواستين بحث كنيد.
اينجا نه !![]()
خیلی بیشتر از اون که شما فک می کنی.
کلا سپاهان قشنگ تر از پی پی بازی میکنه ..
من تاکتیک و هماهنگی سپاهان رو خیلی دوست دارم .. !
خب البته منطقی اگه بشینیم حرف بزنیم پی پی امسال حرفی نداره در مقابل سپاهان ، صنعت نفت رو با کلی مهره به زور زد ، حالا با سپاهان میخواد چیکار کنه![]()
من یادم نمی یاد به کسی توهین کرده باشم......
الان هم میگم سپاهان به زور داوری 2 بار پشت سرهم قهرمان جام حذفی شده....خواستی بیایید بشینم بحث منطقی بکنیم و ببنبم کی راست میگه ..!
كاري با اون ندارم .
به تو ميگم كه خودت پرسپوليسي هستي .
ببين داداش ، ايشون ديگه پستي مبني بر طرفداري از سپاهان تو اين تاپيك نميزنند ، اگر بزنند هم كه تكليف معلومه !
شما هم بهتره جواب ندي ، پيام خصوصي يا هر جاي ديگه خواستين بحث كنيد.
اينجا نه !![]()
سروش عزیزم ، شما دیگه چرا؟
یعنی میگین من دیگه اینجا ننویسم زردته!!!
خب ببینید شما هم اگه به اینا نگاهی میاندازید لطفا به تیم مقابلتون هم یه نگاه بندازیددوست عزیزم
به نظر شما آیا استقلال تهران استقلال اهواز رو به سادگی برد ؟ تازه در حضور اون همه تماشاگر طرفدار خودی
آیا استقلال تهران مهره نداشت یا اینکه مهره هاش کم بود ؟!؟!؟
پس لطفا وقتی به نکته ای اشاره میکنید به تیم خودتون هم یه نگاهی بکنید ببینید اون نکته ای که از نظر شما واسه تیمی مثلا پرسپولیس ضعف به حساب میاد ممکنه در تیم خودتون هم باشه
آبی آبی آبی ، آبی استقلالی
قهرمان آسیا
عشق من = جواد زرینچه : استاد اخلاق و تاکتیک و مرام و...
جام حذفی1326
جام استقلال افغانستان1328
جام میلز هندوستان 1348
جام میلز هند 1349
جام میلز هندوستان 1368
قهرمان جام باردلو هندوستان 1368
قهرمان لیگ دست 3 کشور 1374
قهرمان جام پرچم ترکمنستان 1376
حالا مال پی پی هم رو پیدا می کنم میزارم ببینیم کی بیشتر داره
اما EASPORT عزیز
تیم سپاهان تیم خوبیه. خیلی خوب
هم مدریریتی هم فنی. مربیش لوکا هم ادم باهوش و زیرکیه
البته من شخصا فکر نکنم امسال بتونه همه جامها رو بگیره چون واقعا سخته :f34r:و ممکنه از نظر بدنی تیم کم بیاره
اما من ارزو دارم که جام آسیا رو فتح کنند. از ته دل ارزو دارمو واسه همین همیشه بازیهای تیمتون رو دنبال می کنم.:happy:
آبی آبی آبی ، آبی استقلالی
قهرمان آسیا
عشق من = جواد زرینچه : استاد اخلاق و تاکتیک و مرام و...
پرسپولیس کیه؟
در بارهی تیمی حرف بزنید که حد اقلاندازه استقلال قدمت داشته باشه
باز سپاهان 1 حرفی
لنگی ها حق دارن اینقدر 6تایی 6تایی کنن!!
به هر حال تیمی که جیزی برای افتخار کردن نداره و هرجا (همیشه) کم میاره میگه شیش تای ها
و اگه قرار به گفتن 6 تایی ها باشه که لقب تیم شماست که 6 سال نه اول نشده و نه دوم
و 1 بار 6 تایی شدن بهتر از اینه که طی 1 فصل 4 بار 4تایی بشی تازه تیم 9 نفره هم 4 تاییتون بکنه:lol::lol::lol:
ببین به اونها میگن لنگی. خوب توقعی هم ازشون نمیره. طرفدار یه تیم درپیتی هستن و خودشون هم میدونن تیمشون هیچ پخی نیست ولی نمیتونن از حرفشون برگردن کم میارن بازی ان سال پیش رو به رخ ما میکشند.
بزار با ۶ تا خوش باشند. هفته ی نهم ایشاللا جبران می کنیم
اولا که پرافتخار ترین تیم ایران استقلال هست و این که توش شکی نیست این که توی آمار کاملا مشخصه
۲- تعداد تماشاگرا و طرفدارای پرسپولیس خیلی از استقلال بیشتر هست. خوب اینم علتش معلومه به همون دلیلی که توی یه کشور تعداد معتادها خیلی از دکتر مهندسها بیشتر هست.
۳- اینجوری قافیش بهتره و میتونیم واقعیتها رو با شعار استقلال سرور پرسپولیسه به عموم اعلام کنیم