دوست عزيز مگه قراره پرسپوليس با يه بازي بره آسيا ، اما درباره خوب بودن استقلال كه خود ناصرخان از بازي بد تيم خصوصا نيمه اول كلي گله داشت نميدونم شما درست تحليل كردي يا ناصرخان ؟خب ببینید شما هم اگه به اینا نگاهی میاندازید لطفا به تیم مقابلتون هم یه نگاه بندازید
تیم ما کم نیاورد تیم ما یه نقص داشت و اونا درستش کرد و خیلی هم موقعیت داشت و تیم سر میدان بود..
و تیم مقابل ما استقلال اهواز بود.
من ننمیگم صنعت نفت بده ولی یادتون باشه تیمی مثل پی پی اگه بخواد با همچین تیمی بازی بکنه و به زور بزنش اگه بره آسیا چه شکلی میشه ؟ !
در کل من و به ادامه کل کل مجبور نکنید همین روزاس نتم قطع بشه بعد پشت سرم کلی حرف در میاد( شوخی )
در آخر تیم ما که نسبت به پی پی خیلی بهتر بود یه ضفع داشت رفع شد .
بعدشم بازی با صنعت چندتا پنالتی واسه صنعت نگرفتن .. به نظر من حق صنعت برد بود.. شانس اورد پرسپولیس
نتیجه مهمه اما بازی و هماهنگی هم مهمه با این وجود بازیکنایه استقلال هنوز هماهنگ نشده بازی قشنگی رو انصافا به نمایش گذاشت و کلی حال کردم ، انتظار فقط از اس اس میرفت یه همچین بازی ی ..
بازی پرسپولیس اصلا هماهنگ نبود ! و به نظر من بیشتر تک روی داشت و بیشتر به عمق فکر میکردن !
ولی فقط عمق یه تاکتیک مربی نمیتونه باشه..
این نظر منه !
پرسپوليس اگه به عمق فكر ميكرد استقلال كه از دو تا كاشته و سانتر به گل رسيد ، تازه همه ميدونن يه دفاع متوسط در بازي هوايي به راحتي ميتونه جلوي اينطور سانترهاي 20-30 متري رو بگيره ولي حملات عمقي هوش بيشتري ميخواد، هرچند پرسپوليس به خاطر نداشتن فوروارد سرزن شش دانگ آگاهانه رو به بازي هوايي نياورد و نتيجه اش رو هم ديد.