من با تو کل کل نمیکنم عمو. چون دوستت دارم.![]()
اصلا هر چی تو بگی
خیلی مخلصم![]()
به اين مي گن پسر خوب . دي
فدات . ما بيشتر .

من با تو کل کل نمیکنم عمو. چون دوستت دارم.![]()
اصلا هر چی تو بگی
خیلی مخلصم![]()
امروز که فوقه فوقش 10 هزار نفر بودن
------------------------------------------------------
در اینکه اگر استادیوم گنجایش 200 هزار نفر رو داشت باز من احتمال پر شدنش رو تو بازیهای حساس می دادم
ولی لزومی نداره ورزشگاه که اصلا به قیافه 70 هزار نفری هم نمی خوره رو 120 هزار نفر بگیریم
کلآ کاری به تراکتور ندارم . نمی دونم چرا تماشاگر های ایرانی حالا سپاهانی و پرسپولیسی و استقلالی و تراکتوری و ... با این که میدونن اون صندلی ها رو مسئولا 100 سال دیگه هم درست نمی کنن باز هم بعد بازی صندلی میشکونن و کار خودشون رو سخت می کنن :دی به عبارتی نمی دونم چرا خودزنی می کنن ! :دی
YouTube - ‫تراکتور- صبا. یازده اردیبهشت‬‎
این یکی رو ببنید ! :wacko:
خدایی من همیچین چیزی تو آزادی هم ندیدم ... خـــیلی صندلی شکسته شده
اون گوینده رو بیخیال جو گیرهمن عصر خوابيده بودم . نه بازي منچستر رو ديدم و نه اين بازي رو . ولي يه لحظه ساعت شش و نيم بيدار شدم و ديدم كه گوينده مي گه بيشتر از 30 هزار نفر.ر بعدشم خوابيدم و سككوها رو نديديم .
داداش شما اونجا نبودي . اگه 90 رو مي دي نشون داده بود كه تو بازي با سپاهان مردم چطور كوه هاي اطراف ورزشگاه رو پر كرده بودن . :happy: .
مشتی اون فصل که آخرین بازی رو با ما داشتید . طبقه بالا بود و صندلی نداشت اما انصافآ چند تا شیر آب شکوندید خودم شاهدم :دیفدات شم چرا ما رو قاطی میکنی
عجب گیری کردیما اصلا ما ورزشگاه از خودمون نداریم همین ورزشگاه هم که ماله ذوب آهنه تا پارسال صندلی نداشت
میخواین بکلین بکلین چیکار ما دارید![]()
اون گوینده رو بیخیال جو گیره
نصرتی وقتی یکی از بازیکن های صبا رو زمین بود رفت رو پاش بعد میگفت صبا داره وقت طلف میکنه یا هر صحنه دیگری رو
یا اینکه فحش میدن یا با سنگ زدن به یکی از سرپرستهای صبا دازکش زمین شد باز میگه فقط تیم خودشون رو تشویق می کنند
یکم آزادش بزاری میگه 300 هزار نفر گنجایش استادیومه :دی
در ضمن افرادی رو که تو کوه و تپه یا پشت درب استادیوم هستند رو از کی تا حالا تو ظرفیت استادیوم حساب کردند؟؟
(اینکه گفتم فوقه فوقش یعنی هر نفر رو 2 تا حساب کردم)
این پرویز خودمونه ؟! چه خوش تیپ شده ! :دی
یه سوال کدوم از این بازیکنا رو شما بازیکن کردید ؟
اصلا استقلال بازیکن سازی میدونه چیه ؟ :lol:
سید مهدی رحمتی استقلالی :lol::lol::lol:
باور کن سر همین داشتم نیم ساعت میخندیدم :lol:
تبریک میگم به سپاهانی های عزیز بابت صعود و همچنین امیر قلعه نویی ، خسرو حیدری ، فابیو جانواریو ، هاشم بیک زاده ، سید مهدی رحمتی و دیگر استقلالی هایی که کمک کردند سپاهان به دور دوم صعود کنه و دل اندک هواداران سپاهان رو شاد کنه :دی
و تبریک دیگه ای دارم خدمت حامد استقلالی :دی