• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
تنها رکوردی که سپاهان داره همین هست یعنی 3 بار قهرمانی !
ولی شما هر رکوردی دیگه ای بخوای مال استقلال :دی

مثلا ، با ثبات ترین تیم (6 بار از 10 دوره لیگ تو 3 تیم اول بوده )، بیشترین امتیاز ، بیشترین گل زده ، بیشترین برد و ...

البته جا داره از امیر قلعه نویی مربی استقلالیتون هم تشکر کنیم :دی
از الان 1390.91 بزن برای سرورت
امسال باخفت بدبختی و زور زیاد به این مقام رسیدیم:( ولی مطمئن باش اگه سال دیگه رضایت داورا تکمیل بشه و یه تیم یک دست حرفه ای می بندیم و دوباره به پرسپولیس سالهای قبل برمی گردیم مثل زمان قطبی

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
امسال باخفت بدبختی و زور زیاد به این مقام رسیدیم:( ولی مطمئن باش اگه سال دیگه رضایت داورا تکمیل بشه و یه تیم یک دست حرفه ای می بندیم و دوباره به پرسپولیس سالهای قبل برمی گردیم مثل زمان قطبی

خوبه بازم به تیمتون امیدوارین:D

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
خوبه بازم به تیمتون امیدوارین:D
منظورت چیه؟؟!!
یعنی استیل آذین که بدترین تیم لیگ شناخته شد سال دیگه بازم روند خودش ادامه میده و مدام می بازه؟؟
خیلی جالبه یعنی تیم شرایطش تغییر نمی کنه؟

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
منظورت چیه؟؟!!
یعنی استیل آذین که بدترین تیم لیگ شناخته شد سال دیگه بازم روند خودش ادامه میده و مدام می بازه؟؟
خیلی جالبه یعنی تیم شرایطش تغییر نمی کنه؟

پرسپولیس فصل قبل هم همینطوری بود حالا حالا ها کار داره

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

:happy:
دوست عزیز آدم به داراییهاش مینازه نه چیزی که دوست داره داشته باشه :D

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
پرسپولیسیه دو آتیشه ام ولی...

بیاد دوستم که به تازگی فوت شده و یه استقلالیه دو آتیشه هم بود دیگه از باخت استقلال هیچ وفت خوشحال نخواهم شد...

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خب تبریک میگم به اصفهانی ها :دی

تیم اولشون که با اون همه دک و پز و بیانیه و ادعا و خرج های میلیونی و دودره کردن بازیکنای تیم های دیگه داشتن بهترین مربی داخلی ایران و .......... فقط با یک امتیاز اختلاف نسبت به تیمی قهرمان شد که اول فصل مربی نداشت و بهترین بازیکناش رفته بودن و گلزن اول فصلش یعنی میداوودی مصدوم شد و دیر تر از همه تیم های دیگه بدنسازی رو شروع کرده بود و.....
تیم دومتون هم که همیشه دوم می شد نزول کرد و سوم شد..

کلا خیلی باحال بود :دی

نه ... ببین نشد دیگه ! باید هفته 33 رو که ما قهرمان شدیم مقایسه کنی چون این بازی واسه ما کاملا تشریفاتی بود و از اون جایی که شما از آسیا حذف شدین و یه تیمی باید بیاد چهارشنبه جلوی بنیادکار آبرو داری کنه ما به بازیکنان اصلیمون استراحت دادیم ... تو این بازی محمد سواری دروازبانمون اولین بار توی این فصل بازی کرد ! پاپی ، رجب زاده ، عنایتی فیکس یودن !! ابراهیم توره نبوده ... پس در واقع ما با 4 امتیاز اختلاف قهرمان شدیم

و البته یه نکته بسیار مهم !!! :)
توی لیگی که شما با تفاضل گل در اون قهرمان میشین این حرفا معنی نداره :lol: ;)

بهتره با این حرفا خودت رو گول نزنی و برای بهتر شدن تیمت دعا کنی :)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خب تبریک میگم به اصفهانی ها :دی

تیم اولشون که با اون همه دک و پز و بیانیه و ادعا و خرج های میلیونی و دودره کردن بازیکنای تیم های دیگه داشتن بهترین مربی داخلی ایران و .......... فقط با یک امتیاز اختلاف نسبت به تیمی قهرمان شد که اول فصل مربی نداشت و بهترین بازیکناش رفته بودن و گلزن اول فصلش یعنی میداوودی مصدوم شد و دیر تر از همه تیم های دیگه بدنسازی رو شروع کرده بود و.....
تیم دومتون هم که همیشه دوم می شد نزول کرد و سوم شد..

کلا خیلی باحال بود :دی
اینم از اون حرفهاست ها. خوبه تیمتون بیشتر مدت زمان لیگ رنگ صدر جدولو ندید! وقتی یه تیم 2 هفته مونده به پایان لیگ با 6 اختلاف امتیاز قهرمانیش رسما معلوم بشه که دلیل نداره تخته گاز تا آخرش بره! بارسلونا هم کلا بی خیال لیگ شده پس رئال هم وقتی لیگ تموم شد و اختلافشون یکی دو امتیاز بود بیاد بگه دیدی ما لیاقت قهرمانی را داشتیم و فقط 1/2 امتیاز کمتر از بارسا گرفتیم! مثل روز روشنه چه ادعای مسخره ایه دیگه! خوبه خوشحال باشید که مقام نایب قهرمانی را از ذوب گرفتید! :D سال دیگه میرید که افتخارآفرینی کنید تو آسیاها :lol:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اینو نگی چی بگی!

خب معلومه اگه رئال با یکی 2 امتیاز نایب قهرمان بشه اونم لیاقت قهرمانی رو داشته..مگه فقط یک تیم توی جدول لیگ هر کشوری لایق قهرمانیه؟
اون تیمی مطلق لایق قهرمانیه که با فاصله زیادی قهرمان لیگ بشه..

مثل پورتو در پرتغال...یا دورتموند توی آلمان

به بقیه تیم ها چه ربطی داره که تیم اول هفته آخر رو وا میده!وا نده! بقیه تیم ها کار خودشون رو میکنن..

امتیاز ها مهمه!

یعنی میگی اگه هفته پیش بود از سایپا نمیباختید؟

می باختید! شیرینم می باختید.

حاجی من جواب پستت رو توی صفحه قبل دادم :)

+ اینکه معلومه که اگه هفته پیش با سایپا داشتیم نمیباختیم ! تیم دوممون امروز بازی کرد چون بازی های مهم تری در پیش داریم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اینو نگی چی بگی!

اولا من نگفتم استقلال بهتر یا بیشتر از سپاهان لایق قهرمانی بود...تیم ما با این وضع تا اینجاشم شاهکار کرد..من فقط میگم شما با اقتدار قهرمان نشدید.

خب معلومه اگه رئال با یکی 2 امتیاز نایب قهرمان بشه اونم لیاقت قهرمانی رو داشته..مگه فقط یک تیم توی جدول لیگ هر کشوری لایق قهرمانیه؟
اون تیمی مطلق لایق قهرمانیه که با فاصله زیادی قهرمان لیگ بشه..

مثل پورتو در پرتغال...یا دورتموند توی آلمان

به بقیه تیم ها چه ربطی داره که تیم اول هفته آخر رو وا میده!وا نده! بقیه تیم ها کار خودشون رو میکنن..

امتیاز ها مهمه!

یعنی میگی اگه هفته پیش بود از سایپا نمیباختید؟

می باختید! شیرینم می باختید.:D

حالا اینا رو ولش خدایی این قهرمانی بهتون بیشتر حال داد یا قبلی ؟
شما منطق منو متوجه نمیشی و باز حرف خودتو میزنی. وقتی 2 تا بازی مونده باشه و قهرمانیت فقط به 1 امتیاز دیگه بستگی داشته باشه و بازی های مهمتری هم تو آسیا در پیش باشه دلیلی نداره انرژی تیمو بیخودی هدر بدی. چیزی که مهمه قهرمانیه که به دست اومده رفته. با اقتدار و دو هفته مونده به پایان بازی ها هم به دست اومده.

فکر کنم قهرمانی با تفاضل گل بیشتر به شما حال داد! :lol:

ولی میگم سایپا چه خوش شانس بود هفته آخر با سپاهان داشتو! اگه 2 هفته قبل بود بازی الان سایپا به جای پاس سقوط کرده بود (اونم با بازیکنهایی مثل کریم انصاری فرد. مدیریتو ببین خداییش :lol:).

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من منطق شما رو متوجه شدم.نمی دونستم سپاهان با تیم دومش بازی کرده امروز.

قبول هم کردم :) باشه.

قهرمانی ما با تفاضل گل که داستان داره ولش کن...

ولی شما اوضاع تیم خودتون رو با ما مقایسه کنی میبینی که باید بهتر کار می کردید.جدا از هفته اخر!

قبول نداری؟
بی خیال آقا. مخلص شما هم هستیم هر جوری دوس داری فکر کن! :happy:

والا با این شرایطی که تو این مملکت و بین این مردم هست و تیم های قهرمان لیگ های قبلی سقوط می کنن به دسته 1 به نظر من تیم خیلی هم خوب کار کرد و خودشو کشید بالا. ایشالا سال دیگه رقابت نفس گیر تر باشه که هیجانش هم بیشتر باشه. ما که بخیل نیستیم!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من منطق شما رو متوجه شدم.نمی دونستم سپاهان با تیم دومش بازی کرده امروز.

قبول هم کردم :) باشه.

قهرمانی ما با تفاضل گل که داستان داره ولش کن...

ولی شما اوضاع تیم خودتون رو با ما مقایسه کنی میبینی که باید بهتر کار می کردید.جدا از هفته اخر!

قبول نداری؟
http://www.parsfootball.com/PersianGulf/51462.html
رفیق این حرف های ساکت که جواب تفکر کسایی مثل جناب فتح الله زاده هست رو دوست داشتی بخون ;)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تبریک میگم به پرسپولیسی ها

بردید اما با ناداوری
این بردها ارزش نداره

جالبیش اینجاس که ما رو متهم به فوتبال نا پاک میکنید اما خودتون...!

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
عزیزم ترکی همینه مگه ندیدی با استقلال 2تا باخت تو دامن ما گذاشت و مقصر اصلی ترکی شناخته شد
دیگه از داور ایرانی چی می خوای
به نظر من باید تمامی بازیهای لیگ برتر و چه دسته 1و2 باید داوران خارجی قضاوت کنند
فقط اشتباه

Last edited:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
359421_LaieA_048.gif

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
عزیزم ترکی همینه مگه ندیدی با استقلال 2تا باخت تو دامن ما گذاشت و مقصر اصلی ترکی شناخته شد
به نظر من باید تمامی بازیهای لیگ برتر و چه دسته 1و2 باید داوران خارجی گذارش کنند
فقط اشتباه

این مزدک انقد این دو شب رفته رو اعصاب همه شاکین.
داور بیاد گزارش کنه :D

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
به نظر من باید تمامی بازیهای لیگ برتر و چه دسته 1و2 باید داوران خارجی گذارش کنند
فقط اشتباه

نمیدونم قضیه چیه مگه داورا میخان گزارش کنن؟

داوری همه جا همینجوره مگه گل دیشب منچستر تو فینال اروپا رو ندیدی؟
ربطی به ایران یا غیر ایران نداره

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
نمیدونم قضیه چیه مگه داورا میخان گزارش کنن؟

داوری همه جا همینجوره مگه گل دیشب منچستر تو فینال اروپا رو ندیدی؟
ربطی به ایران یا غیر ایران نداره
یه اشتباه تایپی بود
2-عزیزم شما بازی دیشب مگه ندیدی!!!
شما بازی دیشب با این بازی خسته کننده مقایسه می کنی هر داوری بود دیشب حداقآ یه اشتباه می کرد حتی (کولینا)

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
الان اشتباه داوری ترکی تو این بازی کجا بود ؟ همون پنالتی که نوری احمق با مکث زد ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا