از الان 1390.91 بزن برای سرورتتنها رکوردی که سپاهان داره همین هست یعنی 3 بار قهرمانی !
ولی شما هر رکوردی دیگه ای بخوای مال استقلال :دی
مثلا ، با ثبات ترین تیم (6 بار از 10 دوره لیگ تو 3 تیم اول بوده )، بیشترین امتیاز ، بیشترین گل زده ، بیشترین برد و ...
البته جا داره از امیر قلعه نویی مربی استقلالیتون هم تشکر کنیم :دی
از الان 1390.91 بزن برای سرورت
امسال باخفت بدبختی و زور زیاد به این مقام رسیدیمولی مطمئن باش اگه سال دیگه رضایت داورا تکمیل بشه و یه تیم یک دست حرفه ای می بندیم و دوباره به پرسپولیس سالهای قبل برمی گردیم مثل زمان قطبی
منظورت چیه؟؟!!خوبه بازم به تیمتون امیدوارین![]()
منظورت چیه؟؟!!
یعنی استیل آذین که بدترین تیم لیگ شناخته شد سال دیگه بازم روند خودش ادامه میده و مدام می بازه؟؟
خیلی جالبه یعنی تیم شرایطش تغییر نمی کنه؟
از الان 1390.91 بزن برای سرورت
امسال باخفت بدبختی و زور زیاد به این مقام رسیدیمولی مطمئن باش اگه سال دیگه رضایت داورا تکمیل بشه و یه تیم یک دست حرفه ای می بندیم و دوباره به پرسپولیس سالهای قبل برمی گردیم مثل زمان قطبی
خب تبریک میگم به اصفهانی ها :دی
تیم اولشون که با اون همه دک و پز و بیانیه و ادعا و خرج های میلیونی و دودره کردن بازیکنای تیم های دیگه داشتن بهترین مربی داخلی ایران و .......... فقط با یک امتیاز اختلاف نسبت به تیمی قهرمان شد که اول فصل مربی نداشت و بهترین بازیکناش رفته بودن و گلزن اول فصلش یعنی میداوودی مصدوم شد و دیر تر از همه تیم های دیگه بدنسازی رو شروع کرده بود و.....
تیم دومتون هم که همیشه دوم می شد نزول کرد و سوم شد..
کلا خیلی باحال بود :دی
اینم از اون حرفهاست ها. خوبه تیمتون بیشتر مدت زمان لیگ رنگ صدر جدولو ندید! وقتی یه تیم 2 هفته مونده به پایان لیگ با 6 اختلاف امتیاز قهرمانیش رسما معلوم بشه که دلیل نداره تخته گاز تا آخرش بره! بارسلونا هم کلا بی خیال لیگ شده پس رئال هم وقتی لیگ تموم شد و اختلافشون یکی دو امتیاز بود بیاد بگه دیدی ما لیاقت قهرمانی را داشتیم و فقط 1/2 امتیاز کمتر از بارسا گرفتیم! مثل روز روشنه چه ادعای مسخره ایه دیگه! خوبه خوشحال باشید که مقام نایب قهرمانی را از ذوب گرفتید!خب تبریک میگم به اصفهانی ها :دی
تیم اولشون که با اون همه دک و پز و بیانیه و ادعا و خرج های میلیونی و دودره کردن بازیکنای تیم های دیگه داشتن بهترین مربی داخلی ایران و .......... فقط با یک امتیاز اختلاف نسبت به تیمی قهرمان شد که اول فصل مربی نداشت و بهترین بازیکناش رفته بودن و گلزن اول فصلش یعنی میداوودی مصدوم شد و دیر تر از همه تیم های دیگه بدنسازی رو شروع کرده بود و.....
تیم دومتون هم که همیشه دوم می شد نزول کرد و سوم شد..
کلا خیلی باحال بود :دی
اینو نگی چی بگی!
خب معلومه اگه رئال با یکی 2 امتیاز نایب قهرمان بشه اونم لیاقت قهرمانی رو داشته..مگه فقط یک تیم توی جدول لیگ هر کشوری لایق قهرمانیه؟
اون تیمی مطلق لایق قهرمانیه که با فاصله زیادی قهرمان لیگ بشه..
مثل پورتو در پرتغال...یا دورتموند توی آلمان
به بقیه تیم ها چه ربطی داره که تیم اول هفته آخر رو وا میده!وا نده! بقیه تیم ها کار خودشون رو میکنن..
امتیاز ها مهمه!
یعنی میگی اگه هفته پیش بود از سایپا نمیباختید؟
می باختید! شیرینم می باختید.
شما منطق منو متوجه نمیشی و باز حرف خودتو میزنی. وقتی 2 تا بازی مونده باشه و قهرمانیت فقط به 1 امتیاز دیگه بستگی داشته باشه و بازی های مهمتری هم تو آسیا در پیش باشه دلیلی نداره انرژی تیمو بیخودی هدر بدی. چیزی که مهمه قهرمانیه که به دست اومده رفته. با اقتدار و دو هفته مونده به پایان بازی ها هم به دست اومده.اینو نگی چی بگی!
اولا من نگفتم استقلال بهتر یا بیشتر از سپاهان لایق قهرمانی بود...تیم ما با این وضع تا اینجاشم شاهکار کرد..من فقط میگم شما با اقتدار قهرمان نشدید.
خب معلومه اگه رئال با یکی 2 امتیاز نایب قهرمان بشه اونم لیاقت قهرمانی رو داشته..مگه فقط یک تیم توی جدول لیگ هر کشوری لایق قهرمانیه؟
اون تیمی مطلق لایق قهرمانیه که با فاصله زیادی قهرمان لیگ بشه..
مثل پورتو در پرتغال...یا دورتموند توی آلمان
به بقیه تیم ها چه ربطی داره که تیم اول هفته آخر رو وا میده!وا نده! بقیه تیم ها کار خودشون رو میکنن..
امتیاز ها مهمه!
یعنی میگی اگه هفته پیش بود از سایپا نمیباختید؟
می باختید! شیرینم می باختید.
حالا اینا رو ولش خدایی این قهرمانی بهتون بیشتر حال داد یا قبلی ؟
بی خیال آقا. مخلص شما هم هستیم هر جوری دوس داری فکر کن! :happy:من منطق شما رو متوجه شدم.نمی دونستم سپاهان با تیم دومش بازی کرده امروز.
قبول هم کردمباشه.
قهرمانی ما با تفاضل گل که داستان داره ولش کن...
ولی شما اوضاع تیم خودتون رو با ما مقایسه کنی میبینی که باید بهتر کار می کردید.جدا از هفته اخر!
قبول نداری؟
http://www.parsfootball.com/PersianGulf/51462.htmlمن منطق شما رو متوجه شدم.نمی دونستم سپاهان با تیم دومش بازی کرده امروز.
قبول هم کردمباشه.
قهرمانی ما با تفاضل گل که داستان داره ولش کن...
ولی شما اوضاع تیم خودتون رو با ما مقایسه کنی میبینی که باید بهتر کار می کردید.جدا از هفته اخر!
قبول نداری؟
عزیزم ترکی همینه مگه ندیدی با استقلال 2تا باخت تو دامن ما گذاشت و مقصر اصلی ترکی شناخته شد
دیگه از داور ایرانی چی می خوای
به نظر من باید تمامی بازیهای لیگ برتر و چه دسته 1و2 باید داوران خارجی گذارش کنند
فقط اشتباه
عزیزم ترکی همینه مگه ندیدی با استقلال 2تا باخت تو دامن ما گذاشت و مقصر اصلی ترکی شناخته شد
دیگه از داور ایرانی چی می خوای
به نظر من باید تمامی بازیهای لیگ برتر و چه دسته 1و2 باید داوران خارجی گذارش کنند
فقط اشتباه
یه اشتباه تایپی بودنمیدونم قضیه چیه مگه داورا میخان گزارش کنن؟
داوری همه جا همینجوره مگه گل دیشب منچستر تو فینال اروپا رو ندیدی؟
ربطی به ایران یا غیر ایران نداره