گذاشتن آفتاب رنگش رفته. شده صورتی :lol:فقطه فقط رنگ رنگه...............
قرمز:blush::blush::blush:
فقطه فقط رنگ رنگه...............
قرمز:blush::blush::blush:
یه چی بگو که بگنجه دادا! :lol: از کی تا حالا شلغم هم اومده قاطی میوه ها؟!
سپاهان هم تیم شده چون ثبات مدیریتی داره. تا کور شود هر آن کس که نتواند دید!
پسریم تو را به خواندن سایت فوتبال3 نصیحت میکنم تا بفهمی که پنالتی مشکل داشت یا نداشت
عسگري :lol::lol::lol::lol::lol:
کدوم بقالی می گه ماست من ترشه![]()
فکر کردم کی گفته حالاتمام کارشناسان داوری کارمند کمیته داوران هستن رئیس که جای خود داره :happy:
حرف راست رو از دهن فردوسی پور بشنو امشب
سپاهان - استقلال 20 بار تو لیگ برتر با هم روبرو شدن که 8 بار سپاهان برده و 7 بار استقلال. تو این 10 دوره از لیگ 3 بار سپاهان قهرمان شده 2 بار استقلال. تو آسیا نهایت هنر تیم شما صعود از گروه خودش بوده در حالی که سپاهان تا پای قهرمانی هم رفته! تو این 10 ساله سپاهان 3 بار قهرمان جام حذفی شده استقلال 2 بار. 9 ساله که استقلال تو فولادشهر نتونسته جلوی سپاهان برنده باشه. تو رده بندی باشگاههای جهان هم سالهاست که تیم های اصفهانی بالاتر از تهرانی هستن. اینم نتیجه ثبات مدیریت از نگاه آمار! حالا شما یه نتیجه 3-0 پیدا کن گیر بده بهش!منم همینو دارم می گم دیگهتو همین ثبات مدیریت سه تا گل رو خورد
![]()
سپاهان - استقلال 20 بار تو لیگ برتر با هم روبرو شدن که 8 بار سپاهان برده و 7 بار استقلال. تو این 10 دوره از لیگ 3 بار سپاهان قهرمان شده 2 بار استقلال. تو آسیا نهایت هنر تیم شما صعود از گروه خودش بوده در حالی که سپاهان تا پای قهرمانی هم رفته! تو این 10 ساله سپاهان 3 بار قهرمان جام حذفی شده استقلال 2 بار. 9 ساله که استقلال تو فولادشهر نتونسته جلوی سپاهان برنده باشه. تو رده بندی باشگاههای جهان هم سالهاست که تیم های اصفهانی بالاتر از تهرانی هستن. اینم نتیجه ثبات مدیریت از نگاه آمار! حالا شما یه نتیجه 3-0 پیدا کن گیر بده بهش!![]()
حامد جلوی سپاهان می خوان خودشونو اثبات کنن! یه جورایی انگار سادیسم شده براشون که حال سپاهانو بگیرن. همچین شاخ میشن که انگار دارن تو فینال لیگ قهرمانان آسیا بازی می کنن! اگه تیم هستید واقعا و عرضه دارید تو کل بازیهای لیگ خودتونو نشون بدید.تازه من نمیدونم همین 3-0 هم چیه هی میگن ؟ :f34r:
خب 3 تا پشت سر هم زدین 3 تا پشت سر هم خوردین !![]()
همین که تو این مدت وقتی با استقلال یا پرسپولیس تو آزادی بازی داریم 80 90 هزار نفر میان توی استادیوم نشون میده که سپاهان کابوس شده براتون !![]()
حامد جلوی سپاهان می خوان خودشونو اثبات کنن! یه جورایی انگار سادیسم شده براشون که حال سپاهانو بگیرن. همچین شاخ میشن که انگار دارن تو فینال لیگ قهرمانان آسیا بازی می کنن! اگه تیم هستید واقعا و عرضه دارید تو کل بازیهای لیگ خودتونو نشون بدید.![]()
حتما چندوقت دیگه هم میگن ساکت با بن همام رفیقه و به AFC پول داده که سپاهان را با داوری بیارن بالا :lol:
عسگري :lol::lol::lol::lol::lol:
کدوم بقالی می گه ماست من ترشه![]()
فکر کردم کی گفته حالاتمام کارشناسان داوری کارمند کمیته داوران هستن رئیس که جای خود داره :happy:
حرف راست رو از دهن فردوسی پور بشنو امشب
نون بازو بخورید تلاش کنید
گرچه ۲ نماینده برای ایران بنظر کافی هستش سال دیگه تو آسیا :دی
یعنی ملوان میخواد بره با سپاهان ؟اگر قرار به 2 نماینده باشه یکیش قهرمان لیگ برتره و یکی دیگه قهرمان جام حذفی![]()
یعنی ملوان میخواد بره با سپاهان ؟
![]()
مگه میشه این نگاه ژرف و عمیق و رمزآلودآفرین موافقم اون نگاه رو به خاطر بسپر لیلی
![]()
این نگاه خیلی حرفها توش مخفی شده :دیرو فراموش کنم ؟!![]()