• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
محسن جان خوب تفاضل گل اینجا ها بدرد می خوره دیگه :happy:
توی کل فصل این همه گل زدیم که اینجا بدردمون بخوره
و واقعا ذوب هم توی کل فصل خوب بازی کرد و رقابت تنگا تنگی داشتیم
بعد هم به نظر من برای استقلال خیلی از پنالتی ها رو نگرفتند اگه می گرفتند شاید زودتر قهرمان می شدیم
و این رو هم یادت رفته ما یک علیزاده :happy: داریم که برای قهرمان نشدن سه چهار تا تیم بسه دی ;

مخلصیم :)

شما تا آرش برهانی رو دارید نگران پنالتی های نگرفته تون نباشید !!!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خودتون 100 تا مثله ساکت رو درس میدین ...

در ضمن به خودت مسلط باش ، می ترسم امشب سکته رو بزنی :blink: یعنی قهرمانی با تفاضل گل اینقدر خوشحالی داره ؟؟ :f34r::f34r:

من که یادم نمیاد به ساکت چیزی یاد داده باشم :f34r::lol:
در ضمن من الان خوشحال هستم و سکته هم نمی زنم تو نگران من نباش
قهرمانی با تفاضل گل بی تفاضل گل فرقی نداره اگه ذوب آهن هم می تونست اینقدر گل بزنه الان قهرمان اونا بودند ولی نشد چون استحقاق استقلال بیشتر بود

و فکر کنم اگه الان ذوب قهرمان شده بود تو الان بیشتر از من خوشحالی می کردی و کری می خوندی برای استقلال نمونه اش هم توی تاپیک خودتون بعد از اینکه ذوب از استقلال جلو زد هست

پس ما الان قهرمان شدیم و خوشحالی هم میکنیم اگه شما نمی تونی ببینی مشکل خودت هست

استقلال قهرمان ;)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بعد هم به نظر من برای استقلال خیلی از پنالتی ها رو نگرفتند اگه می گرفتند شاید زودتر قهرمان می شدیم
و این رو هم یادت رفته ما یک علیزاده :happy: داریم که برای قهرمان نشدن سه چهار تا تیم بسه دی ;

قلعه نویی رو دیدید داشت داد میزد مجید جلالی خیلی مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــردی :lol::D اون موقع تفاضل گل نداشتین ؟؟؟؟ :lol:
لات های محله ما وقتی مست میکنن اینطوری حرف نمیزنن رسماً عربده کشی بود

جدا از مرد بودن مجید جلالی که ما فکر میکردیم مجید جلالی زن هستش و خود قلعه نویی هم فکر میکرد مثل خودش نامرد هستش که تبانی کنه نکته جالب دیگه این بود که قلعه نویی میگفت کار امام زمان بود ؟! :blink::D:lol: اخه با امام هم شوخی میشه کرد
امام زمان بیکاره بیاد فوتبال ایران رو ببینده :lol: بعد کی گفته امام زمان استقلالی هست که به قهرمانی استقلال کمک کنه ؟؟ :lol::D لابد امام زمان با مردم اصفهان و تیم ذوب مشکل داشت ؟؟ ها امیر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من که یادم نمیاد به ساکت چیزی یاد داده باشم :f34r::lol:
در ضمن من الان خوشحال هستم و سکته هم نمی زنم تو نگران من نباش
قهرمانی با تفاضل گل بی تفاضل گل فرقی نداره اگه ذوب آهن هم می تونست اینقدر گل بزنه الان قهرمان اونا بودند ولی نشد چون استحقاق استقلال بیشتر بود

و فکر کنم اگه الان ذوب قهرمان شده بود تو الان بیشتر از من خوشحالی می کردی و کری می خوندی برای استقلال نمونه اش هم توی تاپیک خودتون بعد از اینکه ذوب از استقلال جلو زد هست

پس ما الان قهرمان شدیم و خوشحالی هم میکنیم اگه شما نمی تونی ببینی مشکل خودت هست

استقلال قهرمان ;)

تو رو که نمیگم ... اون باندتون رو میگم 100 تا مثله ساکت رو میذارن تو جیبشون :wacko:

منم از اول گفتم سپاهانی هستم (خودت هم میدونی) دوست داشتم ذوب قهرمان بشه چون یه تیم اصفهانیه
ولی نشد حالا به هر دلیلی
امیدوارم جام حذفی ماله ما بشه

راستی این دفعه میرین آسیا سعی کنین دیگه به برد بگیرین :f34r:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
قلعه نویی رو دیدید داشت داد میزد مجید جلالی خیلی مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــردی :lol::D اون موقع تفاضل گل نداشتین ؟؟؟؟ :lol:
لات های محله ما وقتی مست میکنن اینطوری حرف نمیزنن رسماً عربده کشی بود

جدا از مرد بودن مجید جلالی که ما فکر میکردیم مجید جلالی زن هستش و خود قلعه نویی هم فکر میکرد مثل خودش نامرد هستش که تبانی کنه نکته جالب دیگه این بود که قلعه نویی میگفت کار امام زمان بود ؟! :blink::D:lol: اخه با امام هم شوخی میشه کرد
امام زمان بیکاره بیاد فوتبال ایران رو ببینده :lol: بعد کی گفته امام زمان استقلالی هست که به قهرمانی استقلال کمک کنه ؟؟ :lol::D لابد امام زمان با مردم اصفهان و تیم ذوب مشکل داشت ؟؟ ها امیر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایی بعد بازی اینا رو گفته ؟؟؟ :f34r: من بعد رفتم از خونه بیرون برا همین ندیدم

امیر قلعه نوعی خیلی باحالی بابا :lol::lol::lol:

m.r.xboxlive

Registered User
لایک‌ها
3
شما پرسپولیسیا هم که هر جا کم میارید میگید ازمون امتیاز کم شد...از سپاهان امتیاز کم نشد؟؟؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
شما پرسپولیسیا هم که هر جا کم میارید میگید ازمون امتیاز کم شد...از سپاهان امتیاز کم نشد؟؟؟

دوست عزیز منم سپاهانی هستم ولی حرفت ربطی به بحث نداشت :blink: یا من منظورتو نفهمیدم ؟؟ :f34r:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
خب طبیعیه . انتظار داشتید بعد از اون مساوی بشینم گریه کنم ؟
امروز هم اگر قهرمان نمی شدید خیلی خوشحال می شدم . این حس من خیلی صادقانه تر از تبریکهایست که پرسپولیسی ها می گیرید . جدی می گم
یه حرف درست تو زندگیت زده باشی همینه:happy:

m.r.xboxlive

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز منم سپاهانی هستم ولی حرفت ربطی به بحث نداشت :blink: یا من منظورتو نفهمیدم ؟؟ :f34r:

مگه پارسال سر قضیه بازی با پرسپولیس که زدن سربازی بدبخت رو کور کردن از سپاهان 5 امتیاز کسر نشد؟من سپاهانی نیستما...کاملا استقلالیم :دی

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
920.jpg

مبارکه !

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
پارسال 2 امتیاز از سپاهان و 6 امتیاز از پرسپولیس کم شد..
زیادی نرید لطفا.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
بله واقعا مهم قهرمانیه.
همین دیروز هی میزدن تو سر اینا که شما با یه امتیاز قهرمان شدید.
خدایی هیچ جا با تفاضل گل نمیزارن کسی قهرمان شه.دو تا بازی میذارن.
البته 4 تا خوردن ذوب اهن داره مثه روز خیلی حرفا رو میزنه.
من که به هر حال میگم این فوتبال مریضه پارسال مارو قهرمان کردن .امسال مثه روز روشن شما رو.
به نظرم اصلا هم ارزش نداره .
سر خودتونو شیره نمالید.
اونی که میگه که قهرمان شه به مصلحت ممکلت میگه نه فوتبال.

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
راستی پرسپوليسی ها ناراحت نباشيد شما هم پنجم شديد،پنجم هم خوبه بالاخره زحمت کشيديد
تازه بعد از استقلال دومين تيم خوب تهرانی شديد
اين رتبه رو به شما تبريک ميگم ايشالا سال ديگه بتونيد چهارم شيد

ناراحت نیستیم چون 13 نشدیم:happy:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

خدایی اگر تبانی با میثاغیان(مسابقه 6_0 رو می گم)و تو اون شرایط پیام که خداداد اون مشکلات براش پیش اومده بود(5_0)نمی خوردید چه می کردید؟:D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
قلعه نویی رو دیدید داشت داد میزد مجید جلالی خیلی مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــردی

از این جفنگیاتش بدم میاد..خیلی فضا رو مذهبی می کنه:wacko:اون اخونده چی بود اون وسط داشت غر می داد:lol:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
من که به هر حال میگم این فوتبال مریضه پارسال مارو قهرمان کردن .امسال مثه روز روشن شما رو.
جالبه!
شما ادعا می کنید قهرمانی این فصل استقلال با قهرمانی فصل قبل پرسپولیس یکی بوده؟ اصلا شأن این دو تا با هم قابل مقایسه است؟
اون همه حمایت تیم داوری از تیم در پیت شما که اخرش تو دقایق آخر براتون جواب داد! تو بازی استقلال پیام داور (به گفته آقای فنایی) دو پنالتی رو برای استقلال نگرفت!
واقعا این که می گید "استقلال رو قهرمان کردند" غیر از توهم و هذیان چی می تونه باشه عزیز؟
به هر حال از قهرمانی استقلال شیرین تر، دیدن سوزش بعضی هاست! :lol::cool::lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا