• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
یه چیزی که نظر من رو به خودش جلب کرد این عکس زیر بود ، حالا شاید چشای من آستیکماته دارم قاطی پاتی می بینم!!
27zypm0.gif

http://************/files/lisqdhmdg135p758j1qj.jpg

راستی فکری واسه اون تشتک نکردین ؟
فتوشاپ رو ببندم ؟!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
انقدر راضی بودن که داشتن قلعه نویی رو تو تاپیک استقلال فحش بارون می کردن:happy:البته همون ها الان جزو عاشقان امیر خان هستن:happy:

ما هنوزم نقدش میکنیم ... ولی عاشقشیم هستیم ...
امیر دومی نداره ... ببینید امسال سپاهان رو چی کار میکنه ... تیمی از سپاهان میسازه که دومیش رو کسی ندیده باشه ...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ما هنوزم نقدش میکنیم ... ولی عاشقشیم هستیم ...
امیر دومی نداره ... ببینید امسال سپاهان رو چی کار میکنه ... تیمی از سپاهان میسازه که دومیش رو کسی ندیده باشه ...

تو اسیا ببینیم چه می کنه;)
من همیشه گفتم امیر قلعه نویی تو ایران خوب نتیجه می گیره...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
همیشه تیم های ته جدولی به تیمهای صدرجدول به چشم غول و ابرقدرت نگاه می کنن
تعجبی هم نداره که آقای آسیا ، که ته دیگ جدول خودش بوده
الاتحاد رو خیلی مهم بدونه
البته اینا کل یوم بارسلونی بودن واسه خودشون :happy: اما اونجایی که نمی شد تبانی کرد ، شدن مالدیو !!!

یادتونه بچه های مالدیو از دایی و باقری امضا می گرفتن ؟
اینا هم از بازیکنای الاتحاد امضا گرفتن آخر بازی :happy::happy::happy:
آخر فوتبالم از نظرشون الاتحاده :lol::lol:

زنگ تفریح لیگ قهرمانان آسیا
تشتک آور لیگ برتر ایران ، اونم با تبانی اونم با تفاضل !!! :lol:

پ.ن : شنیدم همه استقلالی ها پلی استیشن ( فوتبال ) بازی کردن ، سر اینکه کی الاتحاد باشه دعواشون میشه :lol::lol::lol:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
کلا در جواب دوستان (علیرضا - فراز و غیره !) باید گفت :

در جواب سراب که گفت پرسپولیس بد بازی میکنه و اینا باید گفت :

فراز ! یعنی تو بهتر از خودمون میدونی که ما از بازی تیممون راضی هستیم یا نه ؟! :blink:

تیم ما در این مسابقات 5 تا بازی انجام داد. دور رفت که در هر سه بازی عالی بودن (ما تو عربستان هم موقعیت گلهامون بیشتر از حریف بود !) دور برگشت منهای اون شکست سنگین یک بازی تقریبا خوب رو هم دیدیم جلوی الشباب ! حالا !

تیم ما از سه بازیش تو تهران 9 امتیاز ممکن رو گرفته و 7 گل زده ! تیم شما از سه بازی در تهران 3 امتیاز گرفته فقط ! به هیچ عنوان هم من قبول نمیکنم استقلال بد شانس بود ! چون اگه بدشانس بود همون بازی با الاتحاد 6 گل میخورد (خداییش فقط 4-5 تا رو طالب لو نگاه کرد ! ) بازی با قطر هم در قطر که لوله شده بودید ! این بازی آخر رو من ندیدم حالا !

:lol:
حسام جان من که نگفتم پرسپولیس توی آسیا بد بازی کرد ( هر چند که توی دو بازی واقعا بد بازی کرد ) من در کل یک سالی که گذشت گفتم

بعد حسام جان اگه توی تاپیک پرسپولیس رو نگاه کنی خیلی ها از بازی تیم بد می گفتند و کلا راضی نبودند و این رو که نمیشه انکار کنی چون هستش ( من منظورم کل امسال هست نه فقط 6 بازی )

من هم که گفتم که حذف استقلال همش برای بد شانسی نیست بلاخره بحث های فنی هم دخالت داشته ولی شانس هم خیلی تاثیر داشت اگه یکی از موقعیت های گل ما مثل گل خلیلی می رفت تو گل احتمالا الان وضعیت بهتر هست

قضیه شانس همین هست که خلیلی با دروازه بان اونطوری گل می زنه ولی علیزاده دروازه خالی توپ رو می زنه توی آسمون :D ( البته شانس ما این بود که مهاجم باید علیزاده باشه :) )

مخلصیم :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
انقدر راضی بودن که داشتن قلعه نویی رو تو تاپیک استقلال فحش بارون می کردن:happy:البته همون ها الان جزو عاشقان امیر خان هستن:happy:

من که کلا طرفدار قلعه نویی نیستم
من طرفدار استقلال هستم حالا هر کی باشه فقط به نفع استقلال باشه :happy:
مثلا مثل اینکه مبعلی داره میاد استقلال بعد ببین سال بعد چه می کنیم :happy:

اما تا اونجای که من دیدم اونقدر ها هم فحش ندادن فقط مخالفت کردند خوب این هم چیز طبیعی هست :happy:
مخلصیم :lol:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
کلا اینطوری فایده نداره .... منطقی میخوای بحث کنی یه مشت جک تعریف میکنن .. اونوقت انتظار دارن که جواب منطقی هم داشته باشه . جک که دیگه جواب نداره . یه سری عشق عربها تو سینشون میتپه ، یه سریا هم سنگ ژاپنی ها رو به سینه میزنن . یه بیانیه باید صادر کنه باشگاه پرسپولیس و از عموم مردم سلحشور و همیشه در صحنه به خصوص هوادارن تیم بزرگ و چهارم شده لیگ آسیا ( که به طور موازی طرفداری تیمهای عربی و ژاپنی رو هم برعهده دارن ) عذرخواهی کنه که نتونست چهارم بشه

تست کنکور مرحله آبگوشتی جام باشگاههای آسیا : ( که بعضی ها افتخار ندادن و از مرحله آبگوشتی نتونستن صعود کنن )

ابرقدرت آسیا ، تو 4 تا تیم چهارم شد ... آخه چرا ؟

1 - چون یک متر با یک کیلو برابر نیست !
2 - چون رقیب سنتی دارای تشتک هم نیست !
3- چون امسال لیستشون اشتباهی به موقع پست شده بود !
4 - چون 4 تا تیم بیشتر نبودن ورگنه امکانش بود پنجم هم بشن !

:d ( ناراحت نباشید وقت زیاده برای صعود)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
صعود کنن )

ابرقدرت آسیا ، تو 4 تا تیم چهارم شد ... آخه چرا ؟

1 - چون یک متر با یک کیلو برابر نیست !
2 - چون رقیب سنتی دارای تشتک هم نیست !
3- چون امسال لیستشون اشتباهی به موقع پست شده بود !
4 - چون 4 تا تیم بیشتر نبودن ورگنه امکانش بود پنجم هم بشن !

:d ( ناراحت نباشید وقت زیاده برای صعود)

قطعا گزینه چهارم صحیح می باشد :lol:
البته اگر بارسلونا توی گروهشون بود اینا دوم می شدن چون کل یوم اینا بعد از بارسلونا قرار می گیرن از لحاظ رده بندی جهانی :happy:

..........

اینایی که آخر بازی رفتن از بازیکنای الاتحاد امضا گرفتن
شعار جدیدم ساختن :

اس اسه الاتحاد :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خوب اگه تیم ما هم همیشه شانس چاشنی کارش بود و امر بهمون مشتبح (مشتبه ؟!) میشد که چیزی به نام بد شانسی وجود نداره شاید ما هم همینارو می گفتیم
اگر تیمتون خوب بود که از اول تا آخر بازی همه رو به فحش نمی کشیدن توی بازی‌ای که برنده شده بودید!!
راستی پرسپولیس چند تا گل خورد توی همین بازی‌ها ؟!
یکی می گفت از یه تیمی که حتی در حد روستا هم نبود 5 تا خورد ، آره ؟!
questionedf.gif

ما هم هیچ وقت یادمون نمیره که همین ژنرال دهن پرسپولیس رو صاف کرد توی 3 سالی که توی استقلال بود و همین امسال هم هر دو بازی رفت و برگشت توی آخرین دقایق و باز هم طبق معمول و روی همون اصل همیشگی پرسپولیس یعنی شانس و اقبال و مه و خورشید و فلک و داور و زمین و زمان و ...... تونستید نتیجه رو مساوی کنید که براتون از 1000 تا برد شیرین تر بود ! :lol:
در کل حالا چرا حرص می خورید ، تشتک هم چیز بدی نیست، میخواید رایزنی کنید شاید بهتون دادن اگر هم ندادن بگید براتون عکسش رو بفرستن ، خودم با فوتوشاپ براتون ادیت می کنم عکس بازیکناتون رو میذارم پشتش که یعنی شما اون رو بردید !!
laugh3.gif

نه دیگه نشد ! کم میاری بحث رو نپیچون.

اکه میخوای صحبت لیگ رو بکنی، قلعه نوعی بیست سال هم که پشت سر هم پرسپولیس رو ببره عمرا در حد یک 6 تایی نیست ! :lol:

در مورد شانس هم که بابا نگو تو رو قرآن. گفتم اگه استقلال بد شانس بود همون روز اول از الاتحاد 6 تا میخورد.

تشک رو هم سفارش دادیم تو راهه. تشکه ولی آسیایی هست ! حالا انشااله قسمت شما هم بشه !

خدمت دوست عزیز مون عرض کنم که وظیفه ی مربی یاد دادن گل زدن نیست ... مربی فقط باید کار های تاکتیکی رو یاد بده !!! به هر حال تیمی که تو لیگ 70-80 تا گل میزنه تو جام باشگاه ها 10 تا موقعیت رو خراب میکنه خیلی راحت اسمش رو میشه بزارید بدشانسی ...
هنوزم اگر پنالتی های ما رو میگرفتند و فقط 2 تا از اون 10 تا موقعیت گل در هر بازی میرفت تو گل الان تیم اول بودیم ...

البته اون 70-80 تا رو به پیام و استقلال اهواز و از این قبیل تیمها زد ! تا اونجایی که ما یادمونه استقلال جلوی تیمهای درست و حسابی کمی مشکل داشت !

بعد ببخشید، مربی فقط باید کار تاکتیکی یاد بده ؟! پس با این حساب که استقلال کلا هیچ تاکتیکی نداشت باید گفت ژنرالتون کل فصل رو خواب تشریف داشتن ! چون تا اونجایی که ما یادمونه کل تیم خسرو حیدری بود هی از راست نفوذ میکرد و تمام !

در ضمن این هنر مربی هست که به بازیکنش یاد بده جلوی درواژه خالی نباید با سر زد زیر توپ !

حسام جان من که نگفتم پرسپولیس توی آسیا بد بازی کرد ( هر چند که توی دو بازی واقعا بد بازی کرد ) من در کل یک سالی که گذشت گفتم

بعد حسام جان اگه توی تاپیک پرسپولیس رو نگاه کنی خیلی ها از بازی تیم بد می گفتند و کلا راضی نبودند و این رو که نمیشه انکار کنی چون هستش ( من منظورم کل امسال هست نه فقط 6 بازی )

من هم که گفتم که حذف استقلال همش برای بد شانسی نیست بلاخره بحث های فنی هم دخالت داشته ولی شانس هم خیلی تاثیر داشت اگه یکی از موقعیت های گل ما مثل گل خلیلی می رفت تو گل احتمالا الان وضعیت بهتر هست

قضیه شانس همین هست که خلیلی با دروازه بان اونطوری گل می زنه ولی علیزاده دروازه خالی توپ رو می زنه توی آسمون :D ( البته شانس ما این بود که مهاجم باید علیزاده باشه :) )

مخلصیم :)

قبول نمیکنم. بازی با الشباب بد بازی نکرد. تاپیک پرسپولیس به هر حال همه یه نظری دارن. من اینجوری فکر نمیکنم. تیمه ما نیمه دوم خیلی خوب بازی کرد. آخر بازی هم اگه محمد اون گل رو میزد میشدیم 2-0 . در کل امسال هم بد نبودیم. بازیهامون پر نوسان بود. یه بازی خوب و یه بازی بد. در کل نمیشه نمره بد داد ولی. بد به تیم سال گذشته استقلال میگن که رده 13 رو کسب کرد.

بعد یه چیزی ! اصلا ما جلوی الشباب شانسی بردیم (که نبردیم). الشارجه هم تیم بیخودی بود، هیچی اصلا. بعد یه سوال. اون تیمه قطری که قهرمان قطر بود رو چی ؟ اون رو که 3-1 بردیم، نه ؟ اون که شانسی نبود احیانا ؟

استقلال تو آسیا گند زد. الکی هم توجیه نکنید که ما بدشانس بودیم. شما تو لیگ به حقتون رسیدید و قهرمان شدید. ولی تو آسیا واقعا بد بودید و بیشتر از همون رتبه چهارمی هم حقتون نبود.

حالا هی بیاید بگید ما n تا موقعیت گل داشتیم ولی بدشانس بودیم. اینکه علیزاده دروازه خالی رو میزنه تو اوت بدشانسی نیست، حماقت اون بازیکن هست و مربی که اون بازیکن رو میزاره تو زمین !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
البته اون 70-80 تا رو به پیام و استقلال اهواز و از این قبیل تیمها زد ! تا اونجایی که ما یادمونه استقلال جلوی تیمهای درست و حسابی کمی مشکل داشت !

بعد ببخشید، مربی فقط باید کار تاکتیکی یاد بده ؟! پس با این حساب که استقلال کلا هیچ تاکتیکی نداشت باید گفت ژنرالتون کل فصل رو خواب تشریف داشتن ! چون تا اونجایی که ما یادمونه کل تیم خسرو حیدری بود هی از راست نفوذ میکرد و تمام !

در ضمن این هنر مربی هست که به بازیکنش یاد بده جلوی درواژه خالی نباید با سر زد زیر توپ !

دمت گرم حسام جان داشتیم ؟
4 تا به پاس همدان تو همدان !! همون که شما رو ....
3تا به ذوب آهن 3 تا به پیکان ... این داری لوس میکنی ؟

حسام عزیز بحث رو داری از یک بحث منطقی خوب به سمت تیکه و تعنه میکشونی ...

مربی باید بگه جلوی دروزه چجوری گل بزن ؟
ایول بابا ...
تیم های میلیونی دیگه میشن مدرسه فوتبال ... بازیکن 500 میلیون میگیره مربی بهش بگه دروازه خالی رو چجوری بزنه ؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من که کلا طرفدار قلعه نویی نیستم
من طرفدار استقلال هستم حالا هر کی باشه فقط به نفع استقلال باشه :happy:
مثلا مثل اینکه مبعلی داره میاد استقلال بعد ببین سال بعد چه می کنیم :happy:

اما تا اونجای که من دیدم اونقدر ها هم فحش ندادن فقط مخالفت کردند خوب این هم چیز طبیعی هست :happy:
مخلصیم :lol:
نگفتم فحش ناموسی دادن(چون یه سری دوستانتون عجیب به فحش ناموسی حساسن:happy:)به ژنرالتون فحش می دادن و تاکیید می کردن که ترسو هستش:happy:

در ضمن این قدر به علیزاده بد نگید دو تا گل آسیایی براتون زده:happy::happy:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

جهت اطلاع ما به همون پاس توی لیگ و توی همدان 3 تا زدیم;)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

حسام عزیز بحث رو داری از یک بحث منطقی خوب به سمت تیکه و تعنه میکشونی ...

مربی باید بگه جلوی دروزه چجوری گل بزن ؟
ایول بابا ...
تیم های میلیونی دیگه میشن مدرسه فوتبال ... بازیکن 500 میلیون میگیره مربی بهش بگه دروازه خالی رو چجوری بزنه ؟

داداش همون پاس همدان رو ما هم 3 تا زدیم تو لیگ بهشون. کجا 3 تا به ذوب زدین بعد ؟

من تیکه نمیندازم، ولی وقتی رفیق شما حرف از تشک و اینا میزنه هی، چه منطقی باقی میمونه ؟

بازیکن 500 میلیونی ؟ علی علیزاده به گور هفت جد و آبادش خندیده 500 میلیون بگیره ! علی علیزاده رو همه میشناسن، مربی نباید به بازیکنش بگه آقا دروازه خالی رو بزن تو گل، ولی وقتی میدونه این چه ابلهی هست چرا اصلا استفاده میکنه ازش ؟! فقط بخاطر چهارتا اوت ؟ اگر نه باید توجیه اون بازیکن رو که آقا جلو دروازه خالی با کله نزن زیر توپ !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
داداش همون پاس همدان رو ما هم 3 تا زدیم تو لیگ بهشون. کجا 3 تا به ذوب زدین بعد ؟

آره خوب ولی مهم بازی حذفی بود که ترکیدید ... آره ذوب اهن رو 2-3 بردیم ... فکر کنم خیلی بد نباشه ؟ به هر حال 70-80 تا گل رو تو 2-3 تا بازی نزدیم ...

من تیکه نمیندازم، ولی وقتی رفیق شما حرف از تشک و اینا میزنه هی، چه منطقی باقی میمونه ؟

داداش من و شما با هم بحث کردیم من حرف از تشتک و اینا زدم ؟ یک سری از دوستان شما هم اینجا رو با حموم عمومی اشتباه گرفتند ... :hmm:

بازیکن 500 میلیونی ؟ علی علیزاده به گور هفت جد و آبادش خندیده 500 میلیون بگیره ! علی علیزاده رو همه میشناسن، مربی نباید به بازیکنش بگه آقا دروازه خالی رو بزن تو گل، ولی وقتی میدونه این چه ابلهی هست چرا اصلا استفاده میکنه ازش ؟! فقط بخاطر چهارتا اوت ؟ اگر نه باید توجیه اون بازیکن رو که آقا جلو دروازه خالی با کله نزن زیر توپ !

ایول ...
علیزاده فکر کردی کمتر از 200 میلیون میگیره ؟
3-4 سال تو استقلال هست تا الان 500 تومن راحت گرفته ...
بعدشم وقتی بازیکن نداریم کی رو بزاره ؟ همین علیزاده ( لعنت الله علیه ) خیلی خوب تو موقعیت قرار میگیره !! صمد مرفاوی یکی از بهترین مهاجم های استقلال در گذشته روزی 45 دقیقه باهاش کار میکنه !! بااب این بشر گاو گاوه !! اصلا هیچی نمیفهمه ... امیر چیکار کنه ؟
عباسفرد بهتر گل میزنه ولی نصف علیزاده هم تو موقعیت قرار نمیگیره ...

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
پست قبلیم پاک شد ... تا چند وقت دیگه این پست هم پاک میشه ...
از خود شروع کنیم ... :hmm:
ول کن بابا !
از اولش هم معلوم بود که چون جو به نفعشون نیست پست هایی که به مذاقشون خوش نمیاد رو پاک می کنند!!
آخرش ما نفهمیدیم ، اینا هی می گفتند تیم عربستانی گروه ما تیم شما رو 4-0 برده ، ما رفتیم نگاه کردیم دیدیم 4-0 باخته بوده نه اینکه برده باشه، اما کسی به روی خودش نیاورد !
در ضمن دوستان اونی که میگید تشک نیست ، تشتک هست!! :lol:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ول کن بابا !
از اولش هم معلوم بود که چون جو به نفعشون نیست پست هایی که به مذاقشون خوش نمیاد رو پاک می کنند!!
آخرش ما نفهمیدیم ، اینا هی می گفتند تیم عربستانی گروه ما تیم شما رو 4-0 برده ، ما رفتیم نگاه کردیم دیدیم 4-0 باخته بوده نه اینکه برده باشه، اما کسی به روی خودش نیاورد !

خب آخه ادم بعضی اوقات جواب نده بهتره ...

347820lisqdhmdg135p758j1qj.jpg

توی این فروم که لینکش این زیر هست گلها رو هم گذاشته که علاقه مندان میتونن دانلود کنن : 16 می 2009
http://forum.arsenal4arab.com/showthread.php?p=2290017

اینم گل چهارم الشباب به تیم مورد علاقه دوستان :
http://www.jeeran.com/reyada/a/node/4659

اینم هست لینک دوم

اینم هست
لینک سوم
اینم تصویرش
950465Untitled 1.jpg

خسته نباشید :D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آره خوب ولی مهم بازی حذفی بود که ترکیدید ... آره ذوب اهن رو 2-3 بردیم ... فکر کنم خیلی بد نباشه ؟ به هر حال 70-80 تا گل رو تو 2-3 تا بازی نزدیم ...

اگه به جام حذفی باشه شما که به تیم نوش آباد باختید !

ذوب رو هم تو تهران 2-0 بردید با اون خطای 6 ثانیه تاریخی !

اون 70-80 تا گل رو هم فقط 6 تاش رو به اس اهواز زدید، 5 تاش رو پیام ! همینجوری بیشتر از 10% ش رفت :دی بقیش هم ملوان و اینا بودن دیگه. نه به ما زدید، نه به سپاهان زدید، نه به مس زدید، نه به ذوب زدید و ...

داداش من و شما با هم بحث کردیم من حرف از تشتک و اینا زدم ؟ یک سری از دوستان شما هم اینجا رو با حموم عمومی اشتباه گرفتند ... :hmm:

به هر حال وقتی کسی پست من رو کوت میکنه من هم جوابش رو میدم دیگه ! حالا حموم عموی هم به هر حال به تشتک در :D

ایول ...
علیزاده فکر کردی کمتر از 200 میلیون میگیره ؟
3-4 سال تو استقلال هست تا الان 500 تومن راحت گرفته ...
بعدشم وقتی بازیکن نداریم کی رو بزاره ؟ همین علیزاده ( لعنت الله علیه ) خیلی خوب تو موقعیت قرار میگیره !! صمد مرفاوی یکی از بهترین مهاجم های استقلال در گذشته روزی 45 دقیقه باهاش کار میکنه !! بااب این بشر گاو گاوه !! اصلا هیچی نمیفهمه ... امیر چیکار کنه ؟
عباسفرد بهتر گل میزنه ولی نصف علیزاده هم تو موقعیت قرار نمیگیره ...

علیزاده 200 میلیون میگیره ؟!

- غیر مممکنه

همون عباسفرد که میگی. علیزاده خودش رو تو موقعیت گل قرار میده ولی وقتی دروازه خالی رو نمیزنه به چه دردی میخوره ؟ حداقل اون عباسفرد یه تحرکی داره. اینا اشتباهات سرمربی هست که کار اشتباهش رو توجیه میکنه.

ول کن بابا !

در جواب حرف اول که به پست بالا رجوع شود !

در مورد بقیش هم حالا تشتک و تشک خیلی فرقی نداره، کمی سایزشون متفاوت هست ! حالا سفارش رو عوض میکنیم میگیم تشتک بیارن به جای تشک. کمی تعداد رو میبریم بالا، شما حرص نخور.

گفتم این تشتک های آسیایی انشااله قسمت شما هم بشه !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اگه به جام حذفی باشه شما که به تیم نوش آباد باختید !

ببین به این فراکنی ... من چی میگم تو چی میگی !!! اصلا صحبت بر سر چیه ؟ صحبت بر سر برد پل گل و مهم بود شما رسیدی به مس رفسنجان که ما تو بازی 2 تا پنالتی خراب کردیم و 10 تا موقعیت نرفت تو گل !!! و بحث شیزین شانس و از همه مهمتر نبود 7-8 بازیکن اصلی ....

ذوب رو هم تو تهران 2-0 بردید با اون خطای 6 ثانیه تاریخی !
که تمام داوران دنیا تائید کردند ... :D

به هر حال وقتی کسی پست من رو کوت میکنه من هم جوابش رو میدم دیگه ! حالا حموم عموی هم به هر حال به تشتک در :D

خوبه :) ولی من حرف از تشتک نزدم :دی

همون عباسفرد که میگی. علیزاده خودش رو تو موقعیت گل قرار میده ولی وقتی دروازه خالی رو نمیزنه به چه دردی میخوره ؟ حداقل اون عباسفرد یه تحرکی داره. اینا اشتباهات سرمربی هست که کار اشتباهش رو توجیه میکنه.

نه خوب به هر حال احمال گل زدن موقعیت بالاتره از اینکه آیا عباسفرد تکون بخوره آیا نخوره ...

علیزاده 200 میلیون میگیره ؟!

- غیر مممکنه

پس زیاد تو جریان نقل و انتقالات نیستی ... این بی شرفی هست دومی نداره ... فکر کن هیچ هنری نداره این همه پول در آورده ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا