• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
قربان شما !

البته اگر نگاه دقیق تری هم به آمار بندازیم میگه درصدی از پیروزی های استقلال کلا در زمین بازی نبوده ! یعنی مثلا تماشاگران ریختن تو زمین، بعد در نهایت 4 نفر نشستن دور هم ! گل یا پوچ هم بازی کردن تازه و در نهایت به این نتیجه رسیدن که نتیجه مسابقه به نفع تیم استقلال شود ! حالا جالب اینجاست که پیروزیهای مقتدرامه شما از همین راه بدست اومده ! ولی 6 تا و 4 تا و 3 تای ما 100% رئال بوده عزیز دل برادر ! :دی
البته اون برد 6-0 خودش داستانها داره ! بازی ای که هیچ کس به جز اون چند هزار نفر که استادیوم رفتن , ندیدنش (چون پخش تلویزیونی نداشته برعکس دربی های قبلی) و بعدش هم یکی از بازیکنای استقلال (الله وردی) خیلی الکی قهر میکنه و چند روز بعد پرسپولیسی میشه ! lol . بگذریم از گل استقلال که بعد از اولین گل پرسپولیس زده شده و داور بعد از رفتن توپ توی دروازه , آفساید اعلام کرده !
جالبه ما هرچی میگیم (از پرافتخارترین تیم ایرانی در آسیا گرفته تا بیشترین برد مقابل پیروزی) شما فقط همین 6 تایی رو دارین که رو (roo) کنین !

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
جالبه ! شما ظرفیت ندارید می پرید وسط زمین باید به آمار برداتون اضافه بشه!!! عجبا :cool: خوب ما هم اگه مثل شما بودیم می دیدیم تیممون داره گل می خوره می پریدیم وسط زمین که 6-0 حماسیتون به وجود نمی اومد..
پس اونم من میگم برق ورزشگاه قطع بوده در حین بازی معلوم نیست اصلا چه خبر بوده...
پس فرق تماشاگرا الان احساس شد...
آره خواستم یدونه از پرسپولیس کم کنم چون تو پنالتی ها برده بود دیدم گناه دارید...
معلومه سنت کمه!
من اصلا با شما بحثی ندارم!
شما برو اطلاعاتت رو زیاد کن بعد بیا کل کل!
عزیز من همیشه توی دعوا اون طرفی که بیشتر هست و در اکثریت کتک میزنه و اقلیت کتک میخوره!
به همین دلیل همیشه تو دعواها این استقلالی ها بودن که تلفات بیشتری میدیدن و خسارت میدیدن و بعد هم رای به نفع اونا صادر میشد!

ببین یوسف عزیزم برادر بزرگترم یه چیزو نمیدونی اخه ! حالا دوست ندارم بگم من با چه کسایی فوتبالی همیشه ارتباط داشتم که اینارو میدونم و خیلی چیزا دیگه ! ولی فقط اینو بدون که این حرف رو یکی از بزرگان همین فوتبال قدیم ایران از نزدیک بهم گفته ! ببین عزیزم داستان اون بازی ها اینه که استقلال اون بازی هارو با اختلاف گل بالا جلو بوده متاسفانه پرسپولیسی ها و بعضی از تماشاگرانش حتی وارد زمین میشدن و چه حرکاتی که نمیکردن ! (نمیشه کلمه ای رو بکار برد اصلا !) احتمالا هر وقت میدیدن دارن نزدیک 6-7 تایی میخورن این بازی رو شروع میکردن ! دوستم ندارم حالا ادامشو بگم چون ضرورتی نمیبینم ! جدا اگه اون مسائل باز بشه فقط به ضرر شماست پس این حرفهارو دیگه به من نزن که کل این قضایارو میدونم ! اگه هم دوست داشتی بگو تو پخ بگم که کی بهم کل جریانو گفته !
سلام ارین جان.
ممنون از لطفت.
اما خواهش میکنم چیزی که نمیدونی رو نگو.
مثلا اون گل کاشته که فرشاد پیوس زد به تیمتون رو من تو استادیوم بودم. همون گلی که ابهران بی همه چیز قبول نکرد و البته کتکش رو هم خورد از ما! هیچ وقت یادم نمیره که میگفت من سوت نزده بودم! در صورتی که دیوار دفاعی استقلال پردید و بعد از اینکه گل شد همه داشتن سر هم غر میزدن! اصلا کسی اعتراض نکرد که داور سوت نزده اما ابهران گفت من سوت نزدم!!!
یا مثلا در دربی ها اون بازیکنتون (امیر قلعه نوعی) از مجتبی محرمی عزیز کتک میخورد، به ما چه ربطی داره؟
میتونست و زورش میرسید میزد!
در بازی های ناتمام قبل از انقلاب هم به علت اینکه استقلال هنوز تاج بود داوری به نفعش بود و اعتراض ها صورت گرفت.
کلا فقط یک بازی بود که استقلال جلو بود و اونم با گل مظلومی بود که تا دقیقه 82 جلو بودید بعد داور برای پرسپولیس پنالتی نگرفت و کادر فنی پرسپولیس تیم رو بیرون کشید.
یک بازی دیگه هم بود که دقیقه 75 فتح آبادی اون گل تابلو و ناصحیح رو زد و داور باز هم گل رو سالم اعلام کرد! ایندفعه کادر فنی تیم رو بیرون نکشید اما تماشاچی ها ریختن وسط.

کلا به اون پیشکسوت فوتبال از طرف من بگو یوسف گفت حرف نزنه کسی نمیگه لاله!
بهش بگو بره احتمالا پیشکسوت تیله بازی بوده و فکر کرده میتونه پیشکسوت فوتبال هم باشه!
تاریخ رو نمیشه تغییر داد حتی اگه به ضرر آدم باشه.
استقلال کجا 7 8 تا گل از پرسپولیس جلو بوده که بعد ما بازی رو ول کنیم بریم!
اصلا استقلال تو دربی تا به حال اختلاف گل زیاد رو دیده؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام ارین جان.
ممنون از لطفت.
اما خواهش میکنم چیزی که نمیدونی رو نگو.
مثلا اون گل کاشته که فرشاد پیوس زد به تیمتون رو من تو استادیوم بودم. همون گلی که ابهران بی همه چیز قبول نکرد و البته کتکش رو هم خورد از ما! هیچ وقت یادم نمیره که میگفت من سوت نزده بودم! در صورتی که دیوار دفاعی استقلال پردید و بعد از اینکه گل شد همه داشتن سر هم غر میزدن! اصلا کسی اعتراض نکرد که داور سوت نزده اما ابهران گفت من سوت نزدم!!!
یا مثلا در دربی ها اون بازیکنتون (امیر قلعه نوعی) از مجتبی محرمی عزیز کتک میخورد، به ما چه ربطی داره؟
میتونست و زورش میرسید میزد!
در بازی های ناتمام قبل از انقلاب هم به علت اینکه استقلال هنوز تاج بود داوری به نفعش بود و اعتراض ها صورت گرفت.
کلا فقط یک بازی بود که استقلال جلو بود و اونم با گل مظلومی بود که تا دقیقه 82 جلو بودید بعد داور برای پرسپولیس پنالتی نگرفت و کادر فنی پرسپولیس تیم رو بیرون کشید.
یک بازی دیگه هم بود که دقیقه 75 فتح آبادی اون گل تابلو و ناصحیح رو زد و داور باز هم گل رو سالم اعلام کرد! ایندفعه کادر فنی تیم رو بیرون نکشید اما تماشاچی ها ریختن وسط.

کلا به اون پیشکسوت فوتبال از طرف من بگو یوسف گفت حرف نزنه کسی نمیگه لاله!
بهش بگو بره احتمالا پیشکسوت تیله بازی بوده و فکر کرده میتونه پیشکسوت فوتبال هم باشه!
تاریخ رو نمیشه تغییر داد حتی اگه به ضرر آدم باشه.
استقلال کجا 7 8 تا گل از پرسپولیس جلو بوده که بعد ما بازی رو ول کنیم بریم!
اصلا استقلال تو دربی تا به حال اختلاف گل زیاد رو دیده؟

خب اگه قرار باشه جوابت اینجوری با توهین به همه استقلالی ها باشه (که انتظارم نداشتم!) و یه سری حرفات که هیچ منطقی توش نیست و فقط از سر تعصب زده بشه , من همونطورم که گفتم جواب نمیدم ! البته جواب زیاد دارم براش !

به هر حال از من بزرگتری یوسف جان و من مثل برادر بزرگتر نداشتم میدونمت ولی فقط اینو بگم که اگه هر چقدر با تعصب باشی من از تو صد برابر بیشتر با تعصب ترم رو تیمم !

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خب اگه قرار باشه جوابت اینجوری با توهین به همه استقلالی ها باشه (که انتظارم نداشتم!) و یه سری حرفات که هیچ منطقی توش نیست و فقط از سر تعصب زده بشه , من همونطورم که گفتم جواب نمیدم ! البته جواب زیاد دارم براش !

به هر حال از من بزرگتری یوسف جان و من مثل برادر بزرگتر نداشتم میدونمت ولی فقط اینو بگم که اگه هر چقدر با تعصب باشی من از تو صد برابر بیشتر با تعصب ترم رو تیمم !
:دی
پسر خوب تو کل کل که نباید برای همدیگه دست بزنیم.
من چاکرتم هستم کوچیکتم هستم و به خاطر همین ازت میخوام جواب بدی.
اگه طرفدار تعصب نداشته باشه که طرفدار نیست!
ما مثل بعضی ها نیستیم که تا تیممون تو دسته دو باشه اصلا حرفی ازش نزنیم و وقتی اومد لیگ برتر همه بگیم ما بودیم شما نمیدیدید!
ما قرار رفیق هم باشم.
قرار نیست که با کل کل از همدیگه ناراحت بشیم.
اما یادت باشه هیچ وقت استقلال با اختلاف گل بالا از پرسپولیس جلو نبوده که ما بخوایم بریزیم تو زمین!
جواب بده جواب بده :دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
احیانا اگر فیلم "ممل امریکایی" رو دیدید تا حالا که حتما اول فیلم دیدید بهروز وثوقی داره تو پارکینگ ورزشکاه ازادی قالپاق(درست نوشتم؟اصلا تا حالا نوشته این کلمه رو ندیدم)ماشین ها رو در میاره!
اون بازی که نشونش میده همون بازی 6 تایی ها هستش
برید فیلمو ببینید متوجه می شید غیر از اینکه این بازی واقعا وجود داشته بلکه در کنارش فیلم تقریبا معروفی هم پر شده!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
1264247729.gif

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
:دی
پسر خوب تو کل کل که نباید برای همدیگه دست بزنیم.
من چاکرتم هستم کوچیکتم هستم و به خاطر همین ازت میخوام جواب بدی.
اگه طرفدار تعصب نداشته باشه که طرفدار نیست!
ما مثل بعضی ها نیستیم که تا تیممون تو دسته دو باشه اصلا حرفی ازش نزنیم و وقتی اومد لیگ برتر همه بگیم ما بودیم شما نمیدیدید!
ما قرار رفیق هم باشم.
قرار نیست که با کل کل از همدیگه ناراحت بشیم.
اما یادت باشه هیچ وقت استقلال با اختلاف گل بالا از پرسپولیس جلو نبوده که ما بخوایم بریزیم تو زمین!
جواب بده جواب بده :دی

:دی چاکرم.

به ویژه با اون قسمت بولد شده خیلی حال کردم :دی

خب اینی که با اختلاف نتیجه بالا میگی فقط مربوط میشه به همون سالها که شما بی جنبه بازی در میاوردید نمیذاشتید !

ولی از اونجایی که من یادمه و بازی ها رو دیدم از اینور به بعد نذاشتن که همچین اتفاقی برای هیچکدوم بیفته ! همین بازیهای دهه اخیر رو ببین چقدر ضایع دقایق اخر گل مساوی رو میزدید که بازی مساوی بشه ! این یه مورد خودش دیگه بقیه ماجرا رو میگه :دی

اون بازی اخری هم دیگه دیدن خودتون نمیتونید مساوی کنید عامل نفوذی فرستادن تو زمین (علیزاده) :دی

Last edited:

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
من یک توضیح کوچیکی بدم درباره ی بازی ای که پرسپولیس با نتیجه ی 6 بر صفر تاج رو میبره
تنها دلیلی که بازی از تلویزیون پخش نشده این بود که همزمان مسابقات جام جهانی کشتی آزاد در حال برگزاری بوده و تلویزیون داشته مستقیم اون مسابقات رو پخش میکرده و چون کشتی ورزش اول ایران بوده و هست و خواهد بود و چون اون موقع هم فقط یک شبکه بوده که مسابقات ورزشی رو پخش میکرده پس تصمیم گرفته شده بود که بیخیال مسابقه ی پرسپولیس و تاج بشن که از قضا پرسپولیس تو اون مسابقه یه شیش تائی به تاج میزنه ، هیچ فیلمی هم از مسابقه و گل های پرسپولیسی ها موجود نیست چون اگه موجود بود تا به حال فراوون نشون داده بودن ، شایدم وجود داره و رو نمی کنن

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ولی از اونجایی که من یادمه و بازی ها رو دیدم از اینور به بعد نذاشتن که همچین اتفاقی برای هیچکدوم بیفته ! همین بازیهای دهه اخیر رو ببین چقدر ضایع دقایق اخر گل مساوی رو میزدید که بازی مساوی بشه ! این یه مورد خودش دیگه بقیه ماجرا رو میگه :دی

اون بازی اخری هم دیگه دیدن خودتون نمیتونید مساوی کنید عامل نفوذی فرستادن تو زمین (علیزاده) :دی

ببخشید:happy:جسارت می کنم وسط کل کلتون ولی یه نکته ظریف هست که می خوام اشاره کنم:happy:

اگر دقایق اخر پیف و اه و اخه گل زدن:happy:پس احیانا اون 3_2 که شما تو دقیقه 93 گل زدید(گمون کنم صادقی بود)پس اونم به درد نمی خورد:happy:

بادمه وقتی پرسپولیس گل دقیقه 96 رو به سپاهان زد خیلی ها گفتن دقیقه 96 و ثانیه اخر و کلی مسخره بازی کردن ولی امسال تیمشون همش تو ثانیه های اخر گل تساوی رو زده:happy:

پ.ن:من کلا با دقایق بازی مشکلی ندارم این جهت یاداوری بود:blush:

حامد اصفهانی@
فعلا برو دم خونه خودتون بازی کن اینجا بزرگان دارن با هم صحبت می کنن:happy:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام خدمت دوستان

البته من با خودم قرار گذشتم توی این تاپیک کل کل نکنم . اما فقط بابت اطلاع رسانی میگم آخرین برد این مسابقات توسط پرسپولیس به دست اومده حمید جان . بهت آمار اشتباه دادن

سلام ساسان خان :D

واللا منم زیاد اهل کل کل نیستم ، کاملا مخالفشم هستم ، اما از قدیم گقتن گر خواهی نشوی رسوا..:lol:

من واللا آمارش رو دقیق دقیق ندارم توی نت هم هر چی گشتم این آخری ها رو نداشت ، اما تا اونجایی که یادمه این 6-8 بازی آخر یا بازی ها مساوی میشده یا SS برنده بوده اگر یه نفر تاریخ دقیق برد پرسپولیس رو بگه مرسی میشم.

و اینکه دوران امیر قلعه نویی رو که فکر میکنم SS هیچ بازی رو واگذار نکرد :rolleyes:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام ساسان خان :D

واللا منم زیاد اهل کل کل نیستم ، کاملا مخالفشم هستم ، اما از قدیم گقتن گر خواهی نشوی رسوا..:lol:

من واللا آمارش رو دقیق دقیق ندارم توی نت هم هر چی گشتم این آخری ها رو نداشت ، اما تا اونجایی که یادمه این 6-8 بازی آخر یا بازی ها مساوی میشده یا SS برنده بوده اگر یه نفر تاریخ دقیق برد پرسپولیس رو بگه مرسی میشم.

و اینکه دوران امیر قلعه نویی رو که فکر میکنم SS هیچ بازی رو واگذار نکرد :rolleyes:

فصلی که دنیزلی مربی پرسپولیس بود و مرفاوی مربی استقلال
2_1 بردیم
گل های پرسپولیس رو معدنچی و اولادی زدن
گل استقلال رو یادم نیست

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
اگر یه نفر تاریخ دقیق برد پرسپولیس رو بگه مرسی میشم.
آخرین بازی ای که برنده داشته , سال 85 بوده. پرسپولیس 12 آبان استقلال رو 2-1 برده.

گل های پرسپولیس رو معدنچی و اولادی زدن
گل استقلال رو یادم نیست
صادقی بوده !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یادش بخیر اون بازی اخری که بردیم تو خوابگاه بودم
چه کردیم با بچه ها:blush:
یه مشت فوتبال نه دوست هم بعد از گل دوم که اولادی زد و ما هوار کشیدم اومدن تی وی رو خاموش کردن فیشش رو بردن:(حالا نمی دونستیم شادی کنیم یا بریم فیش تی وی رو بیاریم:lol:
یادش بخیر...ترکوندیم خوابگاه رو اون روز با بچه ها:happy:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
و البته هیچ کدوم رو هم نتونسته ببره !! :lol:

البته فکر می کنم با استقلال برد داشته جلوی پرسپولیس . (این هم جنبه اطلاع رسانی داشت :))

:lol: :lol:خیلی خندیدم :دی احیانا یادتون رفته اون برد 3-2 معروف خاطره انگیز و با اون برد 1-0 که عنایتی گلش رو زد. البته حقم دارید :happy:

ببخشید:happy:جسارت می کنم وسط کل کلتون ولی یه نکته ظریف هست که می خوام اشاره کنم:happy:

اگر دقایق اخر پیف و اه و اخه گل زدن:happy:پس احیانا اون 3_2 که شما تو دقیقه 93 گل زدید(گمون کنم صادقی بود)پس اونم به درد نمی خورد:happy:

بادمه وقتی پرسپولیس گل دقیقه 96 رو به سپاهان زد خیلی ها گفتن دقیقه 96 و ثانیه اخر و کلی مسخره بازی کردن ولی امسال تیمشون همش تو ثانیه های اخر گل تساوی رو زده:happy:

پ.ن:من کلا با دقایق بازی مشکلی ندارم این جهت یاداوری بود:blush:

:happy:

خواهش میکنم مرجان جان :happy: البته اگه شما منظورتون این هست که تساوی اجباری رو با برد لحظات اخر مقایسه کنید که دیگه من حرفی ندارم :happy: اون گل هر چی بوده اب سردی بوده به روی چهره جناب پروین :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا