جالبه ! شما ظرفیت ندارید می پرید وسط زمین باید به آمار برداتون اضافه بشه!!! عجبا

خوب ما هم اگه مثل شما بودیم می دیدیم تیممون داره گل می خوره می پریدیم وسط زمین که 6-0 حماسیتون به وجود نمی اومد..
پس اونم من میگم برق ورزشگاه قطع بوده در حین بازی معلوم نیست اصلا چه خبر بوده...
پس فرق تماشاگرا الان احساس شد...
آره خواستم یدونه از پرسپولیس کم کنم چون تو پنالتی ها برده بود دیدم گناه دارید...
معلومه سنت کمه!
من اصلا با شما بحثی ندارم!
شما برو اطلاعاتت رو زیاد کن بعد بیا کل کل!
عزیز من همیشه توی دعوا اون طرفی که بیشتر هست و در اکثریت کتک میزنه و اقلیت کتک میخوره!
به همین دلیل همیشه تو دعواها این استقلالی ها بودن که تلفات بیشتری میدیدن و خسارت میدیدن و بعد هم رای به نفع اونا صادر میشد!
ببین یوسف عزیزم برادر بزرگترم یه چیزو نمیدونی اخه ! حالا دوست ندارم بگم من با چه کسایی فوتبالی همیشه ارتباط داشتم که اینارو میدونم و خیلی چیزا دیگه ! ولی فقط اینو بدون که این حرف رو یکی از بزرگان همین فوتبال قدیم ایران از نزدیک بهم گفته ! ببین عزیزم داستان اون بازی ها اینه که استقلال اون بازی هارو با اختلاف گل بالا جلو بوده متاسفانه پرسپولیسی ها و بعضی از تماشاگرانش حتی وارد زمین میشدن و چه حرکاتی که نمیکردن ! (نمیشه کلمه ای رو بکار برد اصلا !) احتمالا هر وقت میدیدن دارن نزدیک 6-7 تایی میخورن این بازی رو شروع میکردن ! دوستم ندارم حالا ادامشو بگم چون ضرورتی نمیبینم ! جدا اگه اون مسائل باز بشه فقط به ضرر شماست پس این حرفهارو دیگه به من نزن که کل این قضایارو میدونم ! اگه هم دوست داشتی بگو تو پخ بگم که کی بهم کل جریانو گفته !
سلام ارین جان.
ممنون از لطفت.
اما خواهش میکنم چیزی که نمیدونی رو نگو.
مثلا اون گل کاشته که فرشاد پیوس زد به تیمتون رو من تو استادیوم بودم. همون گلی که ابهران بی همه چیز قبول نکرد و البته کتکش رو هم خورد از ما! هیچ وقت یادم نمیره که میگفت من سوت نزده بودم! در صورتی که دیوار دفاعی استقلال پردید و بعد از اینکه گل شد همه داشتن سر هم غر میزدن! اصلا کسی اعتراض نکرد که داور سوت نزده اما ابهران گفت من سوت نزدم!!!
یا مثلا در دربی ها اون بازیکنتون (امیر قلعه نوعی) از مجتبی محرمی عزیز کتک میخورد، به ما چه ربطی داره؟
میتونست و زورش میرسید میزد!
در بازی های ناتمام قبل از انقلاب هم به علت اینکه استقلال هنوز تاج بود داوری به نفعش بود و اعتراض ها صورت گرفت.
کلا فقط یک بازی بود که استقلال جلو بود و اونم با گل مظلومی بود که تا دقیقه 82 جلو بودید بعد داور برای پرسپولیس پنالتی نگرفت و کادر فنی پرسپولیس تیم رو بیرون کشید.
یک بازی دیگه هم بود که دقیقه 75 فتح آبادی اون گل تابلو و ناصحیح رو زد و داور باز هم گل رو سالم اعلام کرد! ایندفعه کادر فنی تیم رو بیرون نکشید اما تماشاچی ها ریختن وسط.
کلا به اون پیشکسوت فوتبال از طرف من بگو یوسف گفت حرف نزنه کسی نمیگه لاله!
بهش بگو بره احتمالا پیشکسوت تیله بازی بوده و فکر کرده میتونه پیشکسوت فوتبال هم باشه!
تاریخ رو نمیشه تغییر داد حتی اگه به ضرر آدم باشه.
استقلال کجا 7 8 تا گل از پرسپولیس جلو بوده که بعد ما بازی رو ول کنیم بریم!
اصلا استقلال تو دربی تا به حال اختلاف گل زیاد رو دیده؟